Bence 2-1 Sen KazancaksınYada
0-2 Çifte Şans Diyorum :P
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'ı Yenersen %50 Şampiyonsun Bence![]()
Bence 2-1 Sen KazancaksınYada
0-2 Çifte Şans Diyorum :P
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'ı Yenersen %50 Şampiyonsun Bence![]()
Last edited by RequiemS : 12.Ocak.2009 at 23:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ANTEP MAÇA UÇAK KALDIRIYOR
Gaziantepsporun en büyük taraftar grubu Gençlik 27 hayati maç öncesi takımlarını yalnız bırakmamak için yönetimle görüşerek maça otobüs kaldırmasını söyledi.Yöneticiler taraftarlara cazip bir teklif sunarak biz Gaziantepspor adına bir havayolu şirketiyle görüşelim eğer biletlerin %50 sini karşılayabilirseniz geri kalan kısmını yönetim olarak ödeyelim uçakla gidin dediği ve bunu Gençlik 27 nin memnuniyetle karşılaması üzerine özel bir havayoluyla anlaşıldığı açıklandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana biraz daha şans vermen güven kazandırdı çok saol dostum.evet maça gidiyorum artık son dört hafta maç maç koyacağım ssleri.heyecan dorukta
Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 23:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞAHİNLER YÜKSEK UÇAR
Gaziantepspor deplasmanda tüm spor otoriterlerini şaşırtacak bir skora imza attı.4-0.Maçtan sonra Gaziantepspor Teknik direktörü Rıza Hoca
“Her şey bitmiş değil.Hala liderin 2 puan gerisindeyiz. Artık kalan maçları da kazanıp Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.” dedi.
![]()
oooooooooo bakmayalı neler olmuş burada![]()
valla bugün 2 tane sınav vardı şaftım kaydıgördüm arkadaşım gerçekten harika gidiyorsun
bir şey sorucam hiç hile yaptığın olmadı dimi?
hani sinir olursun maçı tekrar oynarsın para çalma gibi çünkü görüyorum forumda bazı arkadaşlar öyle yapıyor
![]()
kardeşim inş. sınavların iyi geçmiştir.hiç hile yapmadım ama bir kez bir lig maçını oynarken yeniliyordum bilgisyar kapandı sonra açıp oynayınca yendim bir tek hile varsa odur.para falan çalsam transfer yapardım.fakir takımız anlayacağın
şimdi bursa maçına gidiyorum kadıköyde bir babalık yap bize cimbom hadi aslanım benim
GÖZLER KAMİL OCAKTA KULAKLAR KADIKÖYDE OLACAK
Gaziantepspor geçen hafta Galatasarayı yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.Fakat şampiyonluk için Gaziantepsporun kazanması Fenerbahçeninde puan kaybetmesi lazım.işte bu haftaki fikstür
Gaziantepspor-Bursaspor
Fenerbahçe-Galatasaray
HEYECAN BİTMİYOR.
ŞAMPİYON KİM OLACAK??
oooo hem bi galatasaray'lı olrak hem de seni desteklediğimden galatasaray yener inşallah![]()
Neyse kardeşim benim biraz işim çıktı daha sonra bakarım kariyerine ama şampiyon olduğunu görmek isterimiyi fm'ler sana
![]()
Bence Cimbom Bu Moralle Kadıköy'den Çıkamaz![]()
RE RE RE, RA RA RA, GASSARAY GASSARAY CİMBOM BOM
Şampiyonluk yarışı bugün çok farklı bir boyut kazandı.Gaziantepspor bugün evinde Bursasporu 3-0 yenerken Galatasaray Fenerbahçeyi Şükrü saraçoğlunun çimlerine gömdü.4-0.Gaziantepspor maçı oynanırken Galatasarayın her attığı golden sonra Kamil ocak yıkıldı.Şampiyonluk yarışında son 2 haftaya girerken heyecan daha da arttı.Fakat şuanda avantaj Kanaryalardan Şahinlere geçti.
![]()
ARTIK KENDİ GÖBEK BAĞIMIZI KENDİMİZ KESECEĞİZ
FİKSTÜR
Trabzon-Gaziantep(türkiye kupası final)çarşamba günü
Bursaspor-Fenerbahçe
Galatasaray-Trabzon
Antalya-Gaziantep
Şampiyon Antep!
UZATMALARDA YIKILDIK
Gaziantepspor Türkiye kupasını normal süresi 1-1 biten fakat uzatmalarda rakibin golüne engel olamadığı maçta kaybetti.Maçtan sonra Gaziantepsporlu bazı oyuncular göz yaşlarını tutamadı.
ŞAMPİYONLUĞA BİR MAÇ KALDI
arkadaşlar biraz sonra son lig maçını oynayacağım kupa gitti bari şampiyonluğu kaçırmayalım dua edin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kupanın biri gitti şimdi öbürünü de kaybederim diye korkuyorum![]()
Last edited by sayinriza : 13.Ocak.2009 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
VEE RÜYALAR GERÇEK OLDU
GAZİANTEPSPOR ŞAMPİYON
Gaziantepspor bugün Manisasporu 2-0 yenerek mutlu sona ulaştı.Aşırı stres altında çıkılan maçtan Kırmızı Şahinlerin 3 puanı almasıyla stadyum ve çevresinde duygu ve sevinç seli oluştu.Maçın bitiş düdüğüyle birlikte birçok futbolcu Hocaları Rıza Sayına koşarak sarıldı.Rıza hoca ve kaptan Bekir maçtan sonra göz yaşlarını tutamadı.Stadı terk etmeyen binlerce taraftar saatlerce takıma ve hocaya tezahürat yaptı.
![]()
Last edited by sayinriza : 13.Ocak.2009 at 17:32
bu kadar ilerlemişken şampiyon olmazsan yazık olur belki de duble yaparsın![]()
sonunda mutlu sona ulaştık arkadaşımben bile gözyaşlarımı tutamadım
![]()
valla supersin hocam costurmussun antepi hedef sl artik![]()
tebrikler.. dikkat çekici bir başarı.![]()
teşşekkürler arkadaşlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim. yaa istatistikleri koyamayacağım çünkü yeni sezona geçtim ve bütün veriler gitti.ben de istatistiklerin hiç ss ni almamıştımdostum kusura bakma özür dilerim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet ilk defa açıklıyorum transfer sezonunu tam anlamıyla hayatımın en kötü transfer sezonuydu. takım dan 4-5 oyuncu gitti ve yerlerini dolduramadık bu sezon işim çok zor
Tabatayı geçen sene satmıştım:
onun yerine iranlı bir oyuncu almıştım.yani bu sezon tabatasız oynadım.
şimdi peşinde avrupanın en büyük kulüpleri var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeşim bu sezon bittik.......![]()
Last edited by sayinriza : 14.Ocak.2009 at 10:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrikler çok şampiyonluk çok güzel oyuncu istatistiklerini koyabilir miyiz?
Artık Regenlerinle Lige Ambargo Koyma Zamanı![]()
kardeşim ben sınava girdim geldim hala yeni sezon hazırlıklarına başlamamışın![]()
2 gün bakmadım neler olmuş bu hafta full sınava bağladım 3 gün kaldı sınavların bitmesine 3 günde 6 sınav şampiyon olmana çok sevindim transferleri merakla bekliyorum
Tabata'yı Sat Yıldız 10 Numara Getir Bize :P
Kaka'yı İstios!!!:P