Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
331 ile 360 arası toplam 371 sonuç

Konu: Inanç Ve Zafer(9.2.0)(galatasaray-3.sezon)

Quote Originally Posted by nannar View Post

62 istedilerse 50-55 civarına verirler onu Millet tutturmuş bir asenjo diye oyundaki tüm kaleciler kurban olsunlar yaww akınfeev'e !!!
    olsun valla abicim keşke para olsa da getirsek ben geçen seneki oyundan biliyorum bu akınfeev'i 6 sezon tuttum elde hala da duruyordu en son süper kaleci valla ama para yok bir iki genç sattık 16.75M€ oldu bütçe ne yapalım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    takımda sıkıntılı yer neresi var ? topçu önerelim...
    abicim aslında sıkıntı yok bir kaleci bir de türk bir DMC varsa süper olur...
    Last edited by dogancanoz : 18.Ocak.2009 at 14:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

türk DMC Gökhan İnler,Mehmet Ekici en iyisi bu ikili....zaten bunlardan sonra da Mehmet Topal geliyor

en iyi türk kaleci dersen de Sinan Bolat....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

türk DMC Gökhan İnler,Mehmet Ekici en iyisi bu ikili....zaten bunlardan sonra da Mehmet Topal geliyor

en iyi türk kaleci dersen de Sinan Bolat....
    abicim DMC lere hemen bakıyorum SİNAN'ı da geçen sene almıştım çok teşekkür ederim...

yerli kaleciyle devam etsen?
    orkun şampiyonlar liginde en iyi kaleci seçilmisti kariyerinde yanlıs hatırlamıyorsam?
    hiç gelişme sağlamadılarmıkı?

Quote Originally Posted by tuanakadir View Post
    yerli kaleciyle devam etsen?
    orkun şampiyonlar liginde en iyi kaleci seçilmisti kariyerinde yanlıs hatırlamıyorsam?
    hiç gelişme sağlamadılarmıkı?
    yerli kaelciye devam ediyorum doğru hatırlıyorsun Orkun Ş.L.'nin en iyisi seçilmişti birazcık gelişti ama bazen en olmadık golleri de yiyor yani adam kendini avrupa'ya endekslemiş yedeği ve bazen kullandığım Sinan Bolat var alt yapıdan da Fırat Kocaoğlu'nu ana kadroya çektim şimdilik idare ediyoruz bu arada FB Güiza'yı liverpool'e 7M€ a sattı adamlarda Bojan-Semih var yaw

TAKTİK D.C.ÖZ’DEN GOLLER AGUERO’DAN !!
    GS formasına müthiş bir şekilde alıştı. Artık o vazgeçilmez bir oyuncu oldu oynadığı 2 maçta 2 golü var şimdilik çok memnunum.

MAÇIN ADAMI (7.5) THIAGO SILVA

şok bir olay oldu durduk yere klup ekstra transfer bütçesi çıkardı bütçe 19.5M€ oldu acaba nasıl yiyelim bu arada kesin bir kara aldım Hakan Balta sezon sonu veya ara dönemde yolcu adam 3 yıldır sadece değeri arttı hiçbir gelişim göstermedi yerine şimdiden Çağları kullanıyorum alışsın bari Çağlar...

FORVETLERDEN 3’LÜK !!
    Agüero takıma süper alıştı. Pogrebnyak ise zaten biliyorsunuz.

MAÇIN ADAMI (8.3) POGREBNYAK

son maçta werder bremen biraz daha baskın oynayıp son vuruşları yapamadı galiba ? 18 şut

Quote Originally Posted by Soundofsilence View Post
    son maçta werder bremen biraz daha baskın oynayıp son vuruşları yapamadı galiba ? 18 şut
    valla adamlar uzaktan ne buldularsa çaktılar ama skor ortada, ilgilendiğin için sağol kardeşim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    şok bir olay oldu durduk yere klup ekstra transfer bütçesi çıkardı bütçe 19.5M€ oldu acaba nasıl yiyelim bu arada kesin bir kara aldım Hakan Balta sezon sonu veya ara dönemde yolcu adam 3 yıldır sadece değeri arttı hiçbir gelişim göstermedi yerine şimdiden Çağları kullanıyorum alışsın bari Çağlar...
    Hakan Balta'nın yerine Alparslan'ı oynat derim.Çok süper gelişiyor ve değeri baya artıyor.Yarım sezon oynatmıştım kesmeden 6 milyon £ olmuştu değeri.

geçen sezon arada 6.25M€'ya Cagliari'ye sattık o bile yetmemiş adamlar küme düşümüşler ilgin için sağol ucuz ve alternatif regenler buldum Tottenham maçından sonra basacağım teşekkür ederim kardeşim...

DİNGİLTERE’DE BERABERLİK !!
    Açıkçası iyi olan taraftık. Ama kaleyi bulan ilk şutları gol oldu. Ne diyeyim salak Orkun’la bu kadar.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MAÇIN ADAMI (8.0) KALECİ GOMES
    Last edited by dogancanoz : 18.Ocak.2009 at 20:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TAKIMIN JOKERİ GOJKO KACAR 6 AY SAHALARDAN UZAK KALCAK BU HABERİN ARDINDAN İSE D.C.ÖZ G.İNLER VE F.FAZIO İLE TEMASA GEÇTİ !!
    HULL CITY 4. KARDEŞ KLUBÜMÜZ OLDU !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    NOKTA ATIŞI: F.FAZIO !!
    Sevilla’dan 12.5M€ bedel ile transfer edilmiştir. Tam bir joker eminim g.kacar’ı aratmaz nasıl bir sakatlıksa 6 ay yok ne yapalım bu arkadaşla sözleşme imzaladık.

Last edited by dogancanoz : 18.Ocak.2009 at 20:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

kardeşim Franco Zuculuni'nin ss'ini koyabilirmisin?

KUPA’DA AGUERO ŞOV VAR !!
    Yeni yıldızımız hat-trick yaparak galibiyeti getirdi.

MAÇIN ADAMI (9.3) SERGIO(KUN) AGUERO

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    kardeşim Franco Zuculuni'nin ss'ini koyabilirmisin?
    tabi ki kardeşim buyur

[URL=http://g.imageshack.us/img80/24119179sq5.png/1/][IMG]
    Last edited by dogancanoz : 18.Ocak.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İŞTE GENÇ ASLANLAR !!

[URL=http://g.imageshack.us/img523/69172597xa5.png/1/][IMG]

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

sakatlık kötü olmuş yaa neyse federico onun yerini doldurur galiba.fazla sıkıntı olmaz inş.

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    sakatlık kötü olmuş yaa neyse federico onun yerini doldurur galiba.fazla sıkıntı olmaz inş.
    sağol kardeşim inş. doldurur bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

şimdi maçlarla geliyorum 5dk lık bir işim var hemen geliyorum

CİM BOM TSL’YE ‘’BEN GELDİM’’ DEDİ !!

MAÇIN ADAMI (7.9) POGREBNYAK

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

atletico madrid'e gitmedin ama atleticoyu istanbula getirdin Valla helal olsun...

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    atletico madrid'e gitmedin ama atleticoyu istanbula getirdin Valla helal olsun...
    vallahi çok ince bir yerden yakaladın harbi öyle oldu aslında İspanya'ya tatil amaçlı gittim dedim bir Madrid görmeden de gelinmez neyse gittim aa bak Agüero'da burda dedim neyse muhabbet ettik dedim büyük ihtimalle seni gelecek sezon ben çalıştıracağım o da dedi ki At.Madrid'e mii geliyorsun bende dedim HAYIR SEN İSTANBUL'A geliyosun ama gerçekten ispanya çıkartması yaptık federico falan ilgin için sağol Umut kardeşim...

[URL=http://imageshack.us][/

[URL=http://g.imageshack.us/img104/123216ut0.jpg/1/][IMG]

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar bugün ette bir sorun oldu çok yavaş yarın için de bir işim çıktı yarın akşam devam ederiz takip eden arkadaşlara çok teşekkür ederim görüşmek üzere hoşçakalın
    bir de yorum yazın
    Last edited by dogancanoz : 19.Ocak.2009 at 00:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TAKIMIN JOKERİ GOJKO KACAR 6 AY SAHALARDAN UZAK KALCAK BU HABERİN ARDINDAN İSE D.C.ÖZ G.İNLER VE F.FAZIO İLE TEMASA GEÇTİ !!

.
    .
    .
    arkadaşım fazio da hile yapmışsın yukarıda saat işareti 2 yi gösteriyor büyük ihtimalle sevilla yı alıp oradan yollamışsındır eğer öyle birşey yok diyorsan en yeni sevilla hocasının geçmişinin ss'ini göndermeni istiyorum.kusura bakma dost acı söyler

Saat işareti 2 yi gösteriyor ise Zaten 2 Takım Seçilmişdir AçıklamaYı merakla Bekliyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

arkadaşlar bende açıklamayı merak ediyorum inş. tahmin ettiğimiz gibi deildir eğer öyleyse bu yapılan büyük bir saygısızlıktır.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    NOKTA ATIŞI: F.FAZIO !!
    Sevilla’dan 12.5M€ bedel ile transfer edilmiştir. Tam bir joker eminim g.kacar’ı aratmaz nasıl bir sakatlıksa 6 ay yok ne yapalım bu arkadaşla sözleşme imzaladık.

ben balıkesirli olduğumdan balıkesirspor'a girdim çünkü teknik direktörü çok kötüydü onu yok edip çıktım hile ile asla işim olmaz takımın içine etmiş yani başka bir amacım yoktu yanlış algılanmasın

öyle ise sevilla hocasının history bölümünü koyarmısın bakalım ne zaman başa geçmiş ? buradan belli olur eğer fazio transferinden sonra gelmişse söyleyecek bir söz bulamıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

arkadaşım burada da hile var

DE LA RED AT. MADRID’DE !!
    19.5M€ bonservis ile gitti. Başarılar dileriz.

Burada da hile var artık Balıkesirspor demezsin heralde.Neyse yetkililer lütfen ilgilenilsin... Hala olmadığını iddia ediyorsa save dosyasını atsın bakalım diyorum...Ayrıca bunlarda 3 tane takım var bakalım ne bahane bulacaksın.
    Last edited by KevinKuranyi : 19.Ocak.2009 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Harbiden ya hile yapmadan oynayın yok madem oynuyorsunuz çaktırmayın bari be kardeşim

Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon

Mesaj Yetkileri