Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 346 arası toplam 346 sonuç

Konu: Republic of FENERBAHÇE başka söze ne hacet [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vukcevici almanı kesinlikle öneririm. İnanılmaz bir kalitesi var. Kariyerinde başarılar, bir Galatasaray'lı olarak

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Vukcevici almanı kesinlikle öneririm. İnanılmaz bir kalitesi var. Kariyerinde başarılar, bir Galatasaray'lı olarak
    ucuz ve kaliteli regenler war baktıgım kardesim saol yorumun için teşekkürler...ama yinede bakacam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    biraz kariyere dewam edelim özlediniz biliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by husu1907 View Post
    genelde maçlara çıkarken kullandığın taktiği koyarmısın ?
    buyur kardesim bazı maçlarda velosuyu ön liberoya cekiyorum kafama gore takılıyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    alex 12dk dır show yapıo arkadslar bakalım nolacak
    Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

genelde maçlara çıkarken kullandığın taktiği koyarmısın ?

LİGDE 26.HAFTAEPLASMANDA GÜZEL BİR OYUNLU GÜZEL BİR SKOR ALDIK VE 3PUANI ALDIK...ALEX İLK 13DK DA OYUNU BİTİRDİ ZATEN

macın adamı:Alex de souza

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MARQUİNHOS VE A_ Q UİNO GELİŞMEYE DEWAM EDİYOR BAKALIM

Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 27.HAFTA:EWİMİZDE MÜTHİŞ BİR OYUNLA GENÇLERBİRLİGİNİDE GOL YAGMURUNA TUTTUK...bu kariyerimdeki 100.mactı arkadaslar oyuncular bana jest yaptılar

macın adamı:ALEX DE SOUZA

LİVERPOOL SEZON SONUNDA BENİTEZ İLE YOLLARINI AYIRACAK GİBİ VE BENİTEZİN YERİNE EN GÜÇLÜ ADAY BENİM sevindirici bir olay...

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL İLK MACINDA EWİMİZDE MİLANI AGIRLADIK DEFANS HATALARI OLMASA RAHAT YENEBİLİRDİK...

macın adamı:Pirlo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VİLLARREAL TAKIMI İÇİNDE ADIM GECİYOR HAYIRLISI

Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 28.HAFTA: DEPLASMANDA İYİ BİR OYUNLA 3PUANI 3GOLLE ALDIK...

MACIN ADAMI:ALEX DE SOUZA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BARCELONA İÇİNDE ADIMIZ GECİYOR...

Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 23:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

BUNUN ADI DESTAN!!! BİR DESTAN DAHA YAZDIK BU SEFERDE SAN SİRODA MİLANI 10KİŞİ ELEDİK!!! öldük öldük dirildik ama yarı finale cıktık

MACIN ADAMI:THİAGO NEVES

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNALİNDE GECEN SENE ELİMİZDEN KACAN BELALIMIZ ARSENAL İLE EŞLEŞTİK...

Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 23:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 29.HAFTA:ANTALYASPORU RAHAT YENDİK AMA OYUNCULARIMIZI DOGRADILAR YAW EMRE VE ALEX 2AY GOKHAN GÖNÜL 2HAFTA SAKATLANDI...

MACIN ADAMI:MARQUİNHOS

bugunlük hepinize iyi geceler arkadaslar...allaha emanet olun

arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar karsınızdayım netteki problemler nedeniyle 1-2haftadır uzak kaldım kariyerden ve forumdan.ss ler gelecek şimdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI YARIN FİNAL 2.MACINDA İLK MAC EWİMİZDE 3-0 GİBİ GÜZEL BİR SKORUN AVANTAJIYLA SAHAYA RAHAT CIKTIK ALEX EMRE VE GOKHAN GÖNÜL YOKTU ZAMAN ZAMAN ZORLANSAKTA YİNE GALİP GELMEYİ BİLDİK VE FİNALDE RAKİBİMİZ GALATASARAY

macın adamı:Marquinhos

Last edited by Fayderin : 15.Şubat.2009 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 30.HAFTA: DEPLASMANDA ZORLU BİR DERBİYE CIKTIK AMA SON VURUSLARI İYİ YAPINCA FARKLI BİR SKOR ALDIK VE SON 4MACA GS İLE ARAMIZDAKİ FARK 8PUAN OLDU Bİ MAC EKSİKLERİ VAR KAYBETMELERİNİ BEKLİYORUZ

macın adamı:Keirrison

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada semih 1ay sakatlandı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİVERPOOL BENİM İÇİN ISRARLI GÖZÜKÜYOR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    galatasaray Son Macinda 1-1 Berabere Kaldi Son 4mac Kala Puan Farki 7d
    Last edited by Fayderin : 15.Şubat.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 1.MACTA BELALIMIZ ARSENALE KONUK OLDUK İLK 40DAKİKADA REZİL OLDUK ÜMİDİMİ KESMİŞTİM AMA UZAKTAN HARİKA GOLLERLE 2.YARIYA UMUTLU GİRDİK VE BİR DESTANSI MAC DAHA OYNADIK...

MACIN ADAMI:KEİRRİSON

su an için ilgi az bu yüzden şimdilik bu kadar gorusuruz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

alex hala oynuyomu?

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri