Vukcevici almanı kesinlikle öneririm. İnanılmaz bir kalitesi var. Kariyerinde başarılar, bir Galatasaray'lı olarak![]()
Vukcevici almanı kesinlikle öneririm. İnanılmaz bir kalitesi var. Kariyerinde başarılar, bir Galatasaray'lı olarak![]()
ucuz ve kaliteli regenler war baktıgım kardesim saol yorumun için teşekkürler...ama yinede bakacam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biraz kariyere dewam edelim özlediniz biliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buyur kardesim bazı maçlarda velosuyu ön liberoya cekiyorum kafama gore takılıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alex 12dk dır show yapıo arkadslar bakalım nolacak![]()
Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
genelde maçlara çıkarken kullandığın taktiği koyarmısın ?
Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 23:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bugunlük hepinize iyi geceler arkadaslar...allaha emanet olun
arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar karsınızdayım netteki problemler nedeniyle 1-2haftadır uzak kaldım kariyerden ve forumdan.ss ler gelecek şimdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TÜRKİYE KUPASI YARIN FİNAL 2.MACINDA İLK MAC EWİMİZDE 3-0 GİBİ GÜZEL BİR SKORUN AVANTAJIYLA SAHAYA RAHAT CIKTIK ALEX EMRE VE GOKHAN GÖNÜL YOKTU ZAMAN ZAMAN ZORLANSAKTA YİNE GALİP GELMEYİ BİLDİK VE FİNALDE RAKİBİMİZ GALATASARAY
macın adamı:Marquinhos
Last edited by Fayderin : 15.Şubat.2009 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
LİGDE 30.HAFTA: DEPLASMANDA ZORLU BİR DERBİYE CIKTIK AMA SON VURUSLARI İYİ YAPINCA FARKLI BİR SKOR ALDIK VE SON 4MACA GS İLE ARAMIZDAKİ FARK 8PUAN OLDU Bİ MAC EKSİKLERİ VAR KAYBETMELERİNİ BEKLİYORUZ
macın adamı:Keirrison
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada semih 1ay sakatlandı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİVERPOOL BENİM İÇİN ISRARLI GÖZÜKÜYOR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
galatasaray Son Macinda 1-1 Berabere Kaldi Son 4mac Kala Puan Farki 7d
Last edited by Fayderin : 15.Şubat.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
su an için ilgi az bu yüzden şimdilik bu kadar gorusuruz..
alex hala oynuyomu?