Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 12 / 25 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam ucuza gıtmıs sankı

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Keske göndermesydin bu adamı.
    Sözleşmesinin son senesiydi ve yeni kontrat imzalatmak için tam 2 sezondur yırttım kendimi ama tutamadım takımda.Bence yeni fm'de buna önlem alınmalı bi şekilde , büyük takımlar devamlı istedikleri oyuncularla ilgili medyaya demeç verip performanslarını düşürüyolar.Oyuncuların kafasını karıştırıyolar.Gıcık oldum , Axel'de bu şekilde performansını düşürdü , Morgan da 7.3-7.5 arasında takılıp kaldı..Özellikle 2. Sezon uzaktan şut çalıştırdım ve maçlarda görmek istedim ne durumda olduğunu.Geleni geçeni zımbalıyodu , sonra transfer olayları çıktı doğru düzgün gol atmadı.

Quote Originally Posted by steal View Post
    Hocam ucuza gıtmıs sankı
    Abi fiyatı artmıyo ki bug gibi bişey var sanırım oyunda.Adamın özellikleri sürekli gelişiyo , performansı kötü değil.Ülkesinin milli takımında sürekli.Ama fiyat sabit

Beşiktaş Menejeri Hüseyin ÜNAL , transferler hakkındaki görüşlerini ilk defa açıklıyor..

Özel Röportaj

Güntekin ONAY : Hocam Beşiktaş elindeki yıldız oyuncuları satması yüzünden futbol kamuoyunda çok eleştiriliyor.Siz ise burada bir döngü olduğunu , gelenlerin gidenleri aratmaması ile birlikte takımın başarısında bir azalma olmayacağını iddiaa ediyorsunuz.Bu konudaki tavrınız hep böyle mi olacak ? Beşiktaş , Avrupa'lı genç yıldız adaylarının basamağı görevini mi görecek ?

Hüseyin ÜNAL : Şimdilik bu ister istemez böyle.Axel ve Morgan örneğinde olduğu gibi , 2 sezon boyunca yeni sözleşme imzalamak için çok uğraştım ve yıprandım.Fakat ikisi de asla yanaşmadılar.Maddi olarak ta çok büyük fedekarlık yaptı Beşiktaş ama yine de değişen birşey yok.Juventus , Manu veya Barcelona ismi geçtiğinde bu gençleri sahada motive etmeniz imkansızlaşıyor.Sürekli akıllarında gitmek var.Böyle olunca bende maaş aldığım klübün menfaatini düşünmek zorunda kalırım.Gidecek biri varsa yerine daha iyisini bulmak için para alıyorum.

Güntekin ONAY : Peki Hocam siz her fırsatta özellikle Morgan'ın çok özel ve nadir bulunan bir yetenek olduğunu dile getirdiniz.Onun yerini nasıl dolduracaksınız ?

Hüseyin ÜNAL Morgan'ın çok özel futbolculardan olduğu kesin.Bunu tartışmak yersiz.Onu özel kılan oyunun iki yönünü birden çok üst düzey oynayabilme kapasitesi.Morgan kadar teknik binlerce oyuncu var , veya Morgan kadar alan parselleyebilen binlerce defansif orta saha var.Ama ikisini bir arada yapabilen yok.Bu yüzden Morgan'ın yerini doldurmak için bu sezon 3 oyuncu transferi söz konusu.Bir ofansif orta saha Busquets , diğeri de Wijnaldum tabii ki ofansif anlamda müthiş bir yetenek.

Güntekin ONAY : Hocam 3 transfer dediniz ? İkisini resmen kadronuza kattınız.Peki son transfer için bir kesinlik söz konusu mu ? Yoksa henüz netleşen bir isim yok mu ?

Hüseyin ÜNAL : Şimdi bu ismi açıklarsam sen kesin ntv'de zam alırsın Güntekin Şaka bir yana şu saatlerde yurt dışında resmi imzalar atılıyor sanırım.Genç bir ofansif orta saha oyuncusu ile her konuda anlaştık.

Güntekin ONAY : İsmi şimdilik gizli mi peki hocam ?

Hüseyin ÜNAL : Hayır burdan senin aracılığınla müjdeyi verelim Güntekin'ciğim. Mads Albaek artık Beşiktaş'lı .

Güntekin ONAY : Hocam bu çok önemli bir transfer.Bu futbolcunun peşinde hangi takımların olduğunu ben bizzat biliyorum.Gerçekten çok zor şartlarda gelmiş olmalı ?

Hüseyin ÜNAL : Evet maddi olarak bazı fedakarlıklar yaptık.Fakat oyuncunun kendisi Beşiktaş'ı bu sezon yakından takip ettiğini ve genç kadrosu nedeniyle Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini iletti bize menajeri aracılığıyla.Bizde gereken girişimleri yaptık ve transferi sonlandırdık.Şu an Sportif Direktörümüz Ayhan ÖZYURT bu transferi resmileştirmek için İtalya'da bulunuyor.Saat 15:00 gibi resmi imzalar atılacak bir aksilik yaşanmazsa.Sen yaklaşık 2 saat fark atıyosun diğer gazetecilere Güntekin

Güntekin ONAY : Hocam tebrik ederim gerçekten çok önemli bir transfer.Zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkürler.

Hüseyin ÜNAL : Ben teşekkür ederim Güntekin.Yeni transferimiz umarım camiamıza hayırlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

transferler sağlam olmuş....çeyrek finali görürsün yine ,şampiyonluğuda kaptırma

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    transferler sağlam olmuş....çeyrek finali görürsün yine ,şampiyonluğuda kaptırma
    Sağol abi valla takım uyum sorunu yaşamazsa ligi rahat rahat forse etmeli gibime geliyor.Şampiyonlar Ligi'nde inşallah öncelikli hedefim gruptan çıkmak.Sonra adım adım her maça özel hazırlanıcaz

Kabul etmeliyim ki Axel ve Calderon'u devre arasında satmak hata oldu.Bu oyuncuları sattıktan sonra inanılmaz bi sakatlık furyası koptu takımda.Ligde birçok maçta 7 yedeğimden 5 tanesi defanstı.Bu sezon kadrom tekrar yeterli derinlikte.Doya doya oynatabilirim herkesi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transfer güzel Degişik adamları bulman güzel
    TariboWest

Ah abi ne güzel adamlar buluyorum da işte yönetim bi 30-40 yapsa bütçeyi

Teknik kadro ve antreman düzenimiz :

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Personeller saglam olmus. Kadro da iyi. Büyük basarılar gelecektir
    TariboWest

abi "level of discipline" olayın kilit noktasıymış ya..bu meret yüksekse koçlar coşuyor daha yeni farkettim

Rıdvan Şimşek'teki gelişim gayet tatmin edici.Diğer gençler de sürekli gelişim içindeler , ara sıra burada sizlerle de paylaşırım

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

30-40 beklemek zor bütçe olarak türk takımlarından elinden geldiği kadar serbest oyunculara yönel ki öyle yapıyosun 1 sene oynatıp onları satmadan karlısı yok ondan sonra istediğin yıldızı getirebilirsin benim adaşta sağlam oyuncu olmuş fatih terimide kınıyorum niye almıyo kadroya bu adamı

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    30-40 beklemek zor bütçe olarak türk takımlarından elinden geldiği kadar serbest oyunculara yönel ki öyle yapıyosun 1 sene oynatıp onları satmadan karlısı yok ondan sonra istediğin yıldızı getirebilirsin benim adaşta sağlam oyuncu olmuş fatih terimide kınıyorum niye almıyo kadroya bu adamı
    Doğru söylüyosun abi ama , şöyle bi durum var :
    Diyelim ki 10M Euro bütçem var.Ben bi futbolcu satıyorum 5M Euro'ya.Transfer bütçem 15M Euro olmuyo ? 11.4M Euro gibi bişiler oluyo aşşağı yukarı.Bu neden kaynaklanıyo bilen varmı acaba? Devre arasında 23M Euro'luk gelir elde ettim ama sadece 4.6M Euro eklendi bütçeme ?

Rıdvan konusunda da vallahi bilmiyorum Avrupa'da ortanın biraz üstü takımlarda oynar bence 1 veya 2 sezon sonra.Sevilla , Aston Villa , Udinese vs.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada bu takımla maç yaptığım için kendimden utandım..Şampiyonlar Ligi vızıltısı maçı

Last edited by erebosss : 26.Ağustos.2009 at 06:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Süper mac olmus. Ben su Audeli bir arastırayım
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

insallah oynar hocam ben sayet rıdvandan umıtlıyım

Süper mac olmus. Ben su Audeli bir arastırayım
    Ümit bu maça aldanma 3 tane penaltıdan attı ama Audel dediğim gibi çift forvetin solunda iş yapar.Fakat yanında mutlaka bi tane powerfull koyman lazım , hava toplarını alması için.Soldan aldığını çizgiye götürüp götürüp ortalıyo

Quote Originally Posted by steal View Post
    insallah oynar hocam ben sayet rıdvandan umıtlıyım
    Şu an oyundaki en büyük iştahım Rıdvan ve Eren Albayrak'taki gelişim
    Satıcam onları hele bi kıvama gelsinler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu meşhur Eren Albayrak :P

Bu da nacizhane kadromuz

Last edited by erebosss : 26.Ağustos.2009 at 06:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bu Şampiyonlar Ligi ön elemesi nasıl oluyor biri izah edebilir mi ?
    Benfica veya Zenit beni elerse UEFA'ya mı gidiyorum ?
    Elersem artık bi zahmet giriyo muyum Ş.Ligi'ne ?

Rakibimiz Portekiz'in ünlü takımı BENFICA

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Eleriz hocam Benfica'yı

Maç öncesi Benfica'lı taraftarlar sahada Kartal uçuruyorlar

Maç öncesi resmi kadrolar basının eline ulaştı !

Takımlar son hazırlıklarını tamamlayıp sahadaki yerlerini aldılar..

Şampiyonlar Ligi'nde Gruplara kalmak adına son viraj öncesi artık herkes hakem Chris Foy'un düdüğünü bekliyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maça istediği gibi başlayamayan Beşiktaş 7. dakikada Chris Foyd'un Cardozo'nun yerde kaldığı pozisyonu penaltı olarak değerlendirmesiyle şok oluyor..Murat'ın yoğun itirazları kararı değiştirmiyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benfica 1 - 0 Beşiktaş Oscar Cardozo (pen.)

Last edited by erebosss : 26.Ağustos.2009 at 08:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Dakikalar 25'i gösterirken Urretaviscaya'nın soldan taşıdığı topta çektiği sert şut iki kale direğine birden çarpıp oyun alanına geri dönüyor..

Oscar Cardozo'nun ara pasında topla buluşan Urretaviscaya kalecinin sağından düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    31. dakikada Erkan Zengin'in kullandığı köşe vuruşunda Benfica savunması topu uzaklaştırmakta zorlandı..Ceza sahası yayı üzerine düşen topa Albaek gelişine çok sert vurdu fakat top az farkla direğin üstünden auta gitti..

35. dakikada Albaek 40 metre dribblingle Benfica yarı alanına taşıdığı topu sağ kanattan müthiş bir koşu yapan Erkan'ın önüne gönderdi..Erkan'ın ortasında Beşiktaş'lı forvetler penaltı beklediler fakat hakem aynı görüşte değildi..

Dakikalar 42'yi gösterirken Albaek ceza sahası yayı üzerinde İsmail'in pasında topla buluştu..Topu düzeltip 25 metre mesafeden çok sert bir şut çıkardı fakat kaleci mükemmel bir kurtarışla golü önledi..

Benfica 2 - 0 Beşiktaş İlk yarı sonucu
    Last edited by erebosss : 26.Ağustos.2009 at 08:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İkinci Yarıya Beşiktaş iki değişiklikle başladı :

Audel yerini Altidore'a bırakırken , yaptırdığı penaltıyla morali bozulmuş görünen Murat oyundan çıktı yerine Lucas girdi...

İkinci Yarı Beşiktaş'ta göze çarpan en önemli değişim , Rıdvan'ın Urretaviscaya'yı yakın markajına almasıydı..Orta sahada dikine agresif paslar atmaya başlayan Albaek çok istekli görünüyordu..Eren her zamanki gibi soldan müthiş bindirmeler yapmaya başlamış ve bildiğimiz Eren'i bize izlettirmeye başlamıştı..

55. Dakikaya kadar Benfica'yı sahasına hapseden ve ceza sahası ön çizgisi üzerinden şutlarla gol arayan Beşiktaş , bu dakikada İsmail'in ortasında topla buluşan Irineu'nun vuruşunda gole çok yaklaştı..Bu pozisyonda top önce kaleciye , sonra da direğe takıldı ve oyun alanına geri döndü..

75. Dakikada Albaek'in iki rakibini çalımladıktan sonra Irineu'ya verdiği pası , Arjantinli forvet çok yumuşak bir şekilde kontrol etti ve sol çaprazdan dönerek şutunu çıkardı..Kaleci kendi soluna gelen bu zor şutu güçlükle kornere çelebildi..Benfica'nın ikinci golünden sonra hiçbir atağı yok ve tamamen kendi sahasında skoru koruma çabasındalar..

Kazanılan korneri Erkan Zengin 6 pas içine çok güzel ortaladı..Diakhate'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu fakat yardımcı hakem faul gerekçesiyle golü iptal etti..

82. dakikada Leandro Lima soldan koşu yoluna atılan pasla orta sahaya kadar çıkmış olan Beşiktaş savunmasının arkasına sarktı ve 45 metre top sürdükten sonra sol çaprazdan çok sert vurdu..Kaleci üzerine gelen topu ancak yumruklayabildi..

Kalecinin yumrukladığı topu İ.Toraman uzaklaştırdı..Ölü topu çok iyi takip eden Albaek , kendi orta sahasının son metrelerinde başladığı müthiş çalımlarıyla Benfica ceza sahası önüne kadar ilerledi..Sol ayağıyla attığı müthiş şutu kaleci ters tarafa doğru bloke edince bu sefer de Eren sol dip çizgide topla buluştu..Fakat ortası Benfica savunmasına çarpıp taca çıktı..Maç inanılmaz bir tempo kazandı..

Mücadelede başka gol olmayınca Benfica rövanş mücadelesi için büyük bir avantaj yakaladı ve Şampiyonlar Ligi'nin kapısını araladı...

Bencifa 2 - 0 Beşiktaş ( Full Time )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by erebosss : 26.Ağustos.2009 at 09:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzel mac anlatımı olmus. Fakat maglup olmana üzüldüm. Ben de ilk 11 ler falan koysam kariyere bayagı iyi olacak
    TariboWest

Ya canım sıkıldı bide "hissiz" abiye resmen özendim
    Tabi bu maç ölüm kalım maçı diye böyle cicili bicili anlatıyorum , yoksa hayatta uğraşmam sizinle koyarım skoru geçerim

Bu arada buraya yazıyorum ben bu Benfica'ya içerde çok tatsız şeyler yapacam

sakary Ali Misafir

inşallah abi içerde 3 farklı kazanmak başka çaremiz yok.

Birde Benfica'yı elersen Şampiyonlar Liginde gruplara kalıyorsun ancak elenirsen UEFA'dan yola devam edeceksin aynı Sivasspor gibi.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    inşallah abi içerde 3 farklı kazanmak başka çaremiz yok.

Birde Benfica'yı elersen Şampiyonlar Liginde gruplara kalıyorsun ancak elenirsen UEFA'dan yola devam edeceksin aynı Sivasspor gibi.
    Hmmmm teşekkür ederim kardeşim ya şimdi düştü jeton
    İçerde 3 değil 4 fark istiyorum takımdan , Allah ne verdiyse o gün İnönü'de ortaya koymamız lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    Ya canım sıkıldı bide "hissiz" abiye resmen özendim
    Tabi bu maç ölüm kalım maçı diye böyle cicili bicili anlatıyorum , yoksa hayatta uğraşmam sizinle koyarım skoru geçerim

Bu arada buraya yazıyorum ben bu Benfica'ya içerde çok tatsız şeyler yapacam
    Demek öyle Daha da ugramam bu kariyere
    TariboWest

Demek öyle Daha da ugramam bu kariyere
    şimdi ümit'çim öyle hemen alınganlık yapmak yok ama

Lucas çok iyi bir paraya Reggina klübüne transfer oldu..Kendisine başarılar diliyorum..

Sayfa 12 / 25 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri