Anıl'a Katılıyorum Türklerle Yola Devamm![]()
Anıl'a Katılıyorum Türklerle Yola Devamm![]()
regenler iyi özellikle tuncay cicek
Bulduğun regenler iyi ümit. İş yaparlar
Simdi aklıma birsey geldi. Sırf regenlerden bir Türk kadro olustursam nasıl olur?
TariboWest
süper olur.Ama onlar gelişene kadar yabancı alabilirsin
FTK CEYREK FİNAL 1. MAC.
Tuncay Cicek Türkiye Kupasında En Genc Fenerbahce Oyuncusu olarak tarihe gecti.
TSL 17. HAFTA
Ankara Deplasmanından 3 puanla dönmeyi basardık. Tuncay Cicek sakatlanana kadar cok iyi oynadı. Ankaranın golünü ise penaltıdan eski Fenerli Ugur Boral attı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Öyle olabilir aslında. Kafam cok karısık İsmail. Arda da transfer listesine konmak istedi. Gidecek herhalde. Onun yerini Tuncay Cicek ile kapatmayı düsünüyorum.
Last edited by GeorgeWeah : 19.Ağustos.2009 at 04:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Arda'ya 25m € fiyat belirle satılığa koy alınırsa alınsın alınmazsa bir süre sonra sende kalmak ister zatenAyrıca bence türk regenleri topla ama şimdi regenlerle oynama daha vakti var
Regenler süper olmuş, ben Ünal Çebi'den çok şeyler bekliyorum, bence geleceğin yıldızı o.Artık bir-iki seneye Avrupa'yı da domine etmeye başlarsın umarım.
Süper gidiyorsun. Bir dünya yıldızı isterim. Ronaldingo olabilir![]()
TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ!!!
TSL 21. HAFTA
Cok iyi oynadıgımız macta 3-0 maglup gol olduk. Hakem 2 penaltı caldı. Heleki Batuhanın golü tam izlemek için atılmıs sanki. Sinan degajı vurdu. Benim adama carptı. Batuhanın önüne düstü. O da yazdı. Namaglup ünvanımızı yitirdik.
Mactan sonra basın bize cok yüklendi. Hemen komplo teorilerine basladılarVay be 47 mactır ligde yenilmiyormusuz
TariboWest
şampiyonluk geliyor![]()
TSL 28. HAFTA
Evimizde muhtesem oynadık. Trabzonu yıkan golleri ise Trabzonu eski golcüsü Gökhan Ünal attı.
FTK YARI FİNAL 2. MAC
Deplasmanda da Bursayı yendik ve finale yükseldik. Rakip ebedi dost ezeli rakip Galatasaray..
TSL 29. HAFTA
TSL 30. HAFTA
TSL 31. HAFTA
Bitime 3 hafta kala Sampiyonlugumuzu İlan Ettik.
TariboWest
FTK'yı da ister taraftar![]()
YİNE FİNALDE KAYBETTİK!!!
FTK FİNAL
Bu sene takıma nester vurma vakti geldi. Bütün takımı satacagım. Regenlerle birlikte bir kadro kuracagım. Ne olsa en iyi Türk oyuncuları alsam da Avrupa da basarılı olamıyorum. Bari genc regenlerle basarısız olursam üzülmem. Bu sene yabancı transferi de yapmayı düsünüyorum.
TariboWest
Beşiktaş a ne fark atmısın abi ya ayıptır![]()
hayırlısı hocam.Galatasaraya başarılar![]()
FENERBAHCEDE GÖREVİNDEN İSTİFA EDEN ÜMİT BOĞA CHELSEA YÖNETİMİNE COK SERT ACIKLAMALARDA BULUNDU!!!
Ümit Boğanın Acıklamaları Söyle:Chelsea Baskanı Abramovic beni arayarak kulübün basına gecmemi istedi. Ben de o sırada Fenerbahcenin basındaydım. Fakat teklif cazip oldugu için tmm dedim ve prensipte anlastık. Daha sonra Aziz Baskanım bu olanları duymus. Bana aynen sunları söyledi. Seninle 4 yılımız gecti. Biz seni kovmadan delikanlı gibi istifanı ver. Ben de bunun üstüne istifamı verdim ve Abramovici aradım. Telefonu bana acar acmaz Emery ile anlastıklarını ve bana tesekkür ettiğini söyledi. Resmen benimle oyun oynadılar. Fakat burdan Fenerbahceli taraftarlara sesleniyorum. Gercekten böyle bir karar aldıgım için özür dilerim. Ama mutlaka geri dönecegim."
Bakalım Türk T.D Ümit Boğa hangi takımla anlasacak?
TariboWest
Hehe yazık sana![]()
Valla İsmail Chelsea resmen oynadı. Onların yüzünden Fenerbahceyi bıraktım. İş basvurusu yaptım. Diyorki Emery ile anlastık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ümit Boğa Galatasaraya mı Gidiyor?
Galatasaray Baskanı Adnan Polat ezeli rakipleri Fenerbahcenin eski teknik direktörüyle anlasmak üzere.. Kulübe yakın kaynaklara göre Ümit Boğa nın da Gs ye gelmek istediği fakat Bülent Korkmaz varken bunun mümkün olamayacagı konusuluyor. Bakalım ilerleyen günler bize neler gösterecek?
Last edited by GeorgeWeah : 19.Ağustos.2009 at 20:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
sen de hile yap Chelsea ye borc tak kume dussunler:P![]()
Tabikide bu takım man city![]()
Bosta olsa gideyim.Fakat dolu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by GeorgeWeah : 19.Ağustos.2009 at 20:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest