Takas tekliflerine açığız..!
Everton Yönetimi
Zafer AYDIN
nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
Takas tekliflerine açığız..!
Everton Yönetimi
Zafer AYDIN
Football is simple,but Football Manager is not
bu gece burada ol cagdas o zaman.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
VİLLARREAL C.F PATRONU İLGİSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ
GAZETEMİZDEN OLAY YARATACAK ÇARPICI AÇIKLAMALAR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hızlı Yaptığımdan Bir Kaç Kelimeyi Yanlış Yazmışım YahuUefada Manşetlere Taşınıpta Türkiyeden Ses Gelmemesi İnanın Çok Dokunuyor İnsana
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 20.Ağustos.2009 at 00:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Vargas ve bir frikik.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tottenham şaşırtmaya Vargas aşırtmaya devam ediyo anlaşılan..
90 +3 yazık olmuş Tottenham'a![]()
Abi sonunda puan aldık böyle devam![]()
Tebrigini Almıyorum Oguz. Tek Sutun GoL Oldu ezdim ama sende uzaylı frey var saoLsunTebrikler kardesim.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
YORUMSUZ....
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fernandes Faktörünü City'i Ateşledi Hakemde Oyunu Sık Sık Kesince Maça Konsantre Olamadık Yinede Herşeye Rağmen İyi Oynadık Kritik 3 Pozisyonda City Kalecisi Devleşince Bulduğumuzu DeğerlendiremedikÖnümüzdeki Haftalara Bakıyoruz Rakimize Güzel Mücadelesinden Dolayı Tebrik Ederiz
TCL 4.HAFTA
Genel Anlamda Oyunda Üstün Olan Taraf Bizdik Rakibin Kırmızı Kart Görmesi Biraz Rahatlattı Devrenin Bitmesine Saniyeler Kala Kaleyi Bulan Tek Şutun Gol Olması Rakibin 2 Yarıya Daha Dirençli Çıkmasını Sağladı Panik Havasında Topun Bir Oraya Bir Buraya Çarpan Esnasında 2.Golü Gördük Kalemizde Bu Dakikadan İtibarende Ağırlımızı Koymaya Başladık ve Üst Üste Bulduğumuz Ataklar Neticesinde Galip Gelmeyi Başardık Biraz Kendimizi Zorladık Ama Zorlu Derbi Maçını Kazandığımız İçin Ayrı Bir Mutluyum
2 Maç Sonunda Takımda İşler Yolunda Gitmeyen Birşeyler Var Öncelikle Takım içi Sorunları Çözüp Ligde Kayıp Yaşamamak Temel Amacımız Ama Son 3 Maçtır Ciddi Problemler Var Bunda Kadrodaki 16 Oyuncumunda İzlenmesi ve Teklif Gelmesi Oyuncularımın Üzerinde Olumsuz Etki Yapıyor Bunu Bir An Önce Düzeltmemiz Lazım
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam bomba patlatacam diyordun bombayı patlattın hemde ne bomba.. Müthiş bir kariyer herkese başarılar umarım bir aksilik olmaz. Böyle projelerin devamının gelmesini umuyorum. Favorim hasan abi, sonradan açılacağını düşünüyorum. Aslında transferde olsa fena olmazdı herkese eşit miktarlarda transfer bütçeleri verilirdi adil olması açısından ama tabiki kendi düşüncem. Kolay gelsin..
3. Hafta Toplu sonuclar.
4. Hafta Toplu Sonuclar
Ve beklenilen Puan Tablosu ;
Prince2005 Turğay abi neydi sloganımız We Are Not Team We Are Fiorentina !.
Durun yaww daha ligin başındayız ve ben çıktıgım 4 maçın 4'ünde de etkili oynamama ragmen birini 90+3'de frikikten olmak üzere ikisini 1-0 ile kaybettim... Diğer 2 maçı aldık şükür... Haftalar ilerledikçe daha çok değişir tablo
İnşallah aksilik çıkmadan devam edeceğiz![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İki Maçtır Bize Eziyet Eden Hakemleri Kınıyoruz!!!
İlk maçta kalkan 5 ofsayt bayrağı(1 i gol diğerleri gol pozisyonu) ve iki takıma da savrulan kartlar.2. Maç daha bismillah demeden verilen kırmızı kart sonunda yapıcak birşey yok demeden verdiğiniz penaltı nedeniyle size ancak ALLAH BELANIZI VERSİN diyoruz ve sizi Allaha havale ediyoruz.
İşte Taraftarımız 2 Maçtır Bize Karşı Verilen Saçma Kartlara Tepkisini Böyle Dile Getirdi!!!
Atl.Madrid kazanacak ligibizde bakıcaz
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
5. Hafta Fixturu
Last edited by nannar : 21.Ağustos.2009 at 08:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MaliKaya zehir zemberek!!!
Simdiye kadar hep medyadan uzak kalan, ne maclar oncesinde nede maclar sonrasinda basina aciklamalarda bulunmayan MaliKaya Tottenham maci sonrasi adeta kupere bindi.
Eksiklerinin maci kaybetmesine neden oldugunu savunan MaliKaya mikrofonlara su aciklamayi yapti...
- Ilk macta kirmizi kart yuzunden 2 hafta ceza alan Ireland nasil olurda 4. macimiza sahaya cikacakken cezali oldugu icin hakemler musade etmedi aklim ermiyor. Sonucta oyuncumuzun cezasi 4. hafta bitiyordu ve Tottenham macinda oynamasi gerekiyordu!!! dedi...
Diger taraftan Robinho ve Onouna'nin sakattliklari, Nigel de Jong ve Vincent Kompany'nin Olimpiyat maclarindan dolayi milli takimlarinda bulunmalarida federasyonun erteleme istedigin kabul etmemesine sitem etti.
Buradan federasyona sesleniyorum. 5 tane banko oyuncumuzla deplasmana gidiyoruz ve seslerini cikarmiyolar. Biz maclara tam kadro ciktigimiz surece sezonu namaglup bile bitirebilirdik ancak olmadi. Tesekkurler.
Bir baska muhabirin Tottenham menajeri nannar'in yorum yapmamasinada deginen tecrubeli teknik direktor, bakin nannar icin neler soyledi.
nannar tecrubesine kanit aranmayan bir hocamizdir saygi duyariz. Zaten ne kadar eksikle maca ciktigimizi gorunce ve tam kadro ciksaydik bizi hayatta yenemeyecegini bildiginden yorum yapmadi. Kendisine yakisani yapti. Tesekkur ediyorum ona.
dedi ve toplanti salonunu hizli bir sekilde terketti...
KEANE VE HUDDLESTONE TOTTENHAM'A 3 PUANI GETİRDİ
Sahaya Modric'ten yoksun çıkmamıza rağmen puan almamız gereken bir maçtı ve bunun bilinciyle bir 11 oluşturduk.İlk haftalarda kaybettiğimiz şanssız maçların ardından bu maçı geriye düşmemize ve deplasmanda olmamıza rağmen rakip takımın eksiklerinden dolayı ikinci yarıda oyundan düşmesinden faydalandık ve ikinci 45 dakikada bulduğumuz gollerle galip geldik. Takımda yedek olmasına rağmen 4 maçta 2. golünü atan Keane ve sol kanatta çok etkili bir oyun ortaya koyan Dos Santos'u kutluyorum... Attığı golle bize 3 puan kazandıran Huddlestone da çok iyi bir maç çıkardı... Orta alandaki mücadelesi ve oyunundan dolayı onu da tebrik ederim... Bu akşam sahada futbol adına ne gerekiyorsa yaptık... Fiorentina deplasmanında galibiyeti veya en azından beraberliği hak etmiştik fakat 90+3'de gelen golle boynu bükük ayrıldık. Taraftarlarımız merak etmesim, Tottenham iyi yolda....
![]()
Lyon maçlarını bilgisayar mı oynattı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Madridi bilgisayar oynattı galiba tam olarak bilmiyorum