Ermenistan'ın yendigi Belçika'yı yenemeyiz şimdi iyice tuz biber olur.
şimdi üslubumu bozmak istemiyorum. Bu iş Terimle olmayacak.
Gidemesekte devam edeceğiz diyorlar ki böyle bir zihniyet olamaz. Kaç turnuva kaçırdık bu Terimle... Son dünya kupasında yoktuk. Şimdide bana göre şans mans felan kalmadı.Estonyayı yenerler giderler. Biz iyi bir takım değilmişiz. Resmen döküldük. O aldıkları primlerde benimde hakkım varsa hepsi haram zehir zıkkım olsun. yazıklar olsun. Bu gruptan çıkamadık.
Terim in yaptığını bende yaparım. Ulan senin yenemediğin Belçika yı İspanyta 5 ledi, Ermeniler 2-1 yendi. Senin yenemediğin Estonyayı Bu bosna 7 tane atıp gönderdi. Bu kadar büyük turnuvalarda yoksak biz küçük takımız demektir ki zaten öyle. Helal olsun terim yine başardın. Senden hoca felan olmaz. Sen hoca değilsin lütfen bırakta tvden izlerken daha fazla sövdürme kendine ve o oyuncularına...
GüLe güLe Afrika.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu arada maçtaki iki isim Ceyhun Gülselam ve Volkan Demirel i kutluyorum süper maç çıkarttılar. Volkan ın maşşallahı var zaten ama Ceyhun o yaşta bu kadar stresli maçta güzel müdahaleler yaptı. Tek başına savunmaya kadar geldi ve topu aldı. helal olsun vallahi..
Ya inanamıyorum şu olanlara.Bizim millli takımımz buralarda olamaz.Ya Şenol Güneş Dünya 3.sü yaptı takımı ertesi kupya gidemedik diye hemen yolladılar.Ersun Yanal bir maç kaybetti sadece milli takımda adamı yolladılar bu İmparator dedikleri şahsiyet mafetti takımı kendi kafasına göre işler kahraman olma istekleri vs vs yeter da artık ne yüzsüzbi insan bu ya bırak da yakasını şu takımın.
Dün akşamki maçta milli takımın sistemi nedir bilen var mı ya ?Ceyhun sağ bek oynarm?Gökhan Sağ açıkta mafetti al da işte Nihatı,Emre rezil durumlara düşüyor koşamıyor Nuri oturuyor bu nasıl bir anlayıştır ya anlamadım ben.
Maçı seyretmedim dün. Bu sabah bütün gazetelerin spor sayfalarına ve yorumlara baktım. Herkes veryansın ediyor. Fakat Arda'nın direkten dönen bir topu varmış son dakikalarda o girse sanırım herşey tersine dönerdi.
Bir Dünya Kupasında daha Brezilya'yı veya diğer başka takımları destekleyeceğiz sanırım. Kendi düşen ağlamazmış.
Ermenistan, Estonya, Belçika, Bosna ve İspanya takımlarının bulunduğu grupta 8 maçta 12 puan 3 averajdayız ve son Avrupa Şampiyonasında yarı final oynadık hatta finali kaçırdık. Yarı final tesadüf dendi şu dendi bu dendi ama bu hallere düşeceğimiz kimsenin aklına gelmezdi heralde.
Bence hani olurda şans veya kazanın en büyüğü gerçekleşip bosna 2 maçı kaybeder ve bizde gidersek Bu terim ile yollar ayrılmalı. Yani 2 maç sonunda yinede Terim gitmeli.
Yerine Şenol Güneş Gelmeli. Onada bu kadar sabır gösterilseydi belki AVrupada kupa alırdık şimdiye..
Emre alakası yok şu oyunun ardından yenseydik Bosnaya yazık olurdu zaten.
Fatih terşm gitmediği sürece bu takım böyle olur.
Bir Gökdeniz bir Fatih Tekke olsaydı böylemi olur diyerek kalıplaşmış eleştiriyi yapayım..
Bosna'da 11 oyuncun son dakikaya kadar afedersiniz kaba etini yırtsın, yorgun oldukları halde çaba göstersin dünden beri okuyorum yapılan yorumlara bakın.
Millet olarak nankörüz. Herşey bir gole bakar bu ülkede.
Last edited by eXcitinG : 10.Eylül.2009 at 16:51
Afedersin ama son iki dünya kupasında yokuz ne bekliyordun alkışlayaylım mı![]()
bence suç onda veya bunda değil . suç zihniyette . hiçbir zaman yumurta kapıya dayanmadan bu takım oynamıyor . hiçbir zaman işleri baştan sıkı tutamıyoruz . bosnadan 4 puan aldık 2 maçta . ama gel gör ki adamlar bizden 4 puan önde . hiçbir zaman bu takımları yenmeyi öğrenemedik . estonya ermenistan belçika gibi abuk subuk takımlara hiçbir zaman gerekli motivasyonu sağlayamadık . bosna hiçbirine puan kaybetmedi biz hepsine puan verdik .
Dün de kötü oynamamıza rağman 5-6 tane gol olabilecek pozisyon vardı . Bosnanın iyi bir takım olmadığını düşünüyordum yanılmadım da , kötü Türkiye'den bi dünya pozisyon yediler .
Bu turnuvada olmalıydık . Gerçekten çok yazık oldu ...
Bosnayı Tebrik Ederim Doğrusu Hiç Üzülmedim Varsın Onlar Gitsinler Dünya Kupasına
Hakem Resmen Bosnaya Yardımcı Oldu Ben İnanmıyorum Bu Maçın Temiz Olduğuna Bosna Hersekliler Hakemi Satın Almışlardı Aşırı Sert Oynadılar Ardayı Deyim Yerindeyse Ezdiler Ama Ardanın Bir Faulüne Kart Verdiler Ayrıca Kazandıkları Frikik Kesinlikle Öncesinde Faul Yoktu Yazık Oldu Bize Ne Diyeyim
Ayrıca Bosnanın O Sırık Kalecisi Maç İçinde Aşırı Çirkefti Semihe Çirkefce Hareketler Yaptı Bosnalı Oyuncular Faullerde Yerlere PasPas Oldular Futbolu Çirkinleştirmek İçin Elinden Geleni Yaptılar
Denilecek Bir Şey Yok Bir Dünya Kupasını Daha Evimizde Brezilyayı Arjantini İtalyayı Destekleyerek Geçireceğiz
Yalnız bilmiyorum özellikle golü yediğimiz andan sonra Fatih Terim'in atılmasıyla da birlikte oyunumuzda bir düzensizlik başladı, oyuncu kenara bakınca hocasını görmek ister, antrenörlerimizde çok yetersiz ya da Fatih Terim ben ben ben diyerek onlara gerekli özgüveni vermiyor. Ben futbolcu olsam bir teknik direktörümün atılışını görsem, bir de manasız manasız boş boş bakan antrenörlerimiz görsem keyfim kaçar herhalde bu maç nasılsa gitti diye düşünüyolardır derim. Bosna'da laubaliğinden o aralarda ve ikinci yarının belli aralarında çok kaçırdı,Volkan'ı tebrik etmek lazım gerçekten. Bu kafayla berabere kalmamız bile mucizeydi,oyuncularımız hep acaba vurursam kaçırırsam ne olur mantığıyla oynadılar,sonradan akılları başlarına geldi ama çok geç oldu. Fatih Terim'in artık bence gitmesi gerekiyor. Ya da bir yolunu bulsunlar elemelerde başka hoca,finallerde Fatih Terim çalıştırsın![]()
![]()
Çünkü grup maçlarını çok kötü oynayan ama turnuvalarda verdiği motivasyon ile başarı sağlayan bir hoca. Ama malesef teknik yönden kendini geliştiremedi,1996-2002 arasındaki halinde kaldı,yerinde saydı hatta geriye bile gitti.
Artık Fatih Terim ile buraya kadar olmalı,ben yaparım ben ederim diyor,artık oyuncu seçiminden bile habersiz, İspanya maçındaki gibi takım şokta o kameralara poz verme derdinde.
Dünya kupası mucizelere kaldı. Böyle giderse Avrupa Şampiyonası elemelerinde de yine şeker gibi kura çektik deriz yine belki acı çeke çeke son anda play offlara kalırız ya da kalamayız.
Çok yazık çünkü Dünya kupasına katılsak gerçekten çok iyi bir sonuç alacak bir kadroya sahibiz.
Fatih Terim'in yolu bence buraya kadar, artık biraz egosunu bir kenara bıraksın biraz megalomanlıktan kurtulsun ben ben demesin ve düşünsün. İstifa etmeli ama öyle sen istifa et de biz kabul etmeyelim sen devam et şeklinde bir istifa değil. Öyle bir şey yaparsa şayet herkesin gözünde düşer ve kimse onu takmaz.
Bu rüya dün değil,aslında beraberlikle sonuçlanan Estonya ve Belçika maçlarında bitmişti..Ama umut etmek her zaman güzeldi ve biz rüyayı biraz daha uzattık kendi kendimize..Düne gelince..Oyuncularımız ellerinden geleni yaptı,bu kadar tekme tokata rağmen ancak bu kadar top oynanır,pozisyona girilir..Uluslararası alanda birazcık saygınlığımız varsa bu hakemle sonuna kadar uğraşmalı..Çok ciddiyim.. Rezil ötesiydi..
Ya şu grupta düştüğümüz hallere bak gruplar açıklandığında ispanyayla güle oynaya çıkarız lideriğide iki ispanya maçı belirler diyodum gerçekten çok üzücü bir hoca değişikliği iyiolaur gerçekten mesela bir arkadaş demiş rijkaard gsnin yanına milli takımıda alsa diye çok iyi seçim olur cidden
polonya ve belçika'nın hocaları görevlerini bıraktı, yani aslında belçika bıraktı, polonya'nın ki kovuldu, daha grup maçları devam ederken, bizimki halen daha umutluyuz diye konuşup orda faul yoktu diye kendini savunuyor, küçük düşüyor iyice bence hiç konuşmadan istanbula gelip istifasını vermeliydi
Yabancı bir hoca gelirse milli takımdan sogurum,kimse kusura bakmasın...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fatih Terim'in olası bir istıfası sonucunda gelecek hoca inşallah Rıdvan Dilmen olur..
Arda'nın direkten dönen topu gol olsaydı fatih terim omuzlardaydı şu anda.. O ne yapsın? Çıkıpta gol mü atsın..
Ne alaka yahu ? Dün çok mu iyi oynadık. Estonya'yı 4-2 yendik diye takımı göğe çıkardık. Bu Estonya'ya Bosna 7 attı. ilk maç aklımız neredeydi?
Sorunda senin dediğinde zaten, Fatih Terim çıkıp gol atamayacağına göre gol atacak oyuncuları takıma çağıracak. kişisel problemlerini takıma yansıtıp oyuncuları kadroya almayıp macera ararsan Dünya kupasına gidemememizin en büyük suçlusu Fatih Terim'dir.
Herkes Terim'e yükleniyor o zaman bende Sercan'a yükleneyelim o karsı karsıya kacırmasa suan galip gelmiştik , dünya kupasına gidememizin en büyük suclusu Sercan Yıldırım'dır,herkese göre bir suclu vardır ama bütün sucu Terim'e yıkmak ayıptır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir Boşnak gazetecinin, ''İstifa edecek misiniz?'' sorusu üzerine Terim, ''Gazeteci, her yerde gazeteci'' derken, ''Ne yapacağıma ben karar veririm. Hele bir siz Dünya Kupası'na gidin de benim ne yapacağımı ajanslardan öğrenirsiniz'' diye yanıtladı.
Hala gruptan çıkacağımızı düşünüyor. O da güzel![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Malesef evet bu duruma gelmemizin bütün suçlusu Fatih Terim'dir. Sercan'ı oynatan kim? Fatih "the emperor" Terim değil mi? Onun yerine bir Fatih Tekke alınsaydı nasıl olurdu mesela Alican?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanırım Bosna'nın play-off maçları için söyledi onu.
Last edited by gerrrard : 10.Eylül.2009 at 23:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zihniyet bu mu ? 18 yaşında ki adama bel bağlayan kim ? Fatih Terim. Nihat madem oynayamayacak onun yerine Fatih Tekke alınamazmıydı ? geçin efendim bu işleri İspanya maçları hariç adam gibi top oynadığımızı hatırlamıyorum ben.
sen Sercan'a yüklene dur, Fatih Terim'de milli takımın başında durduğu sürece biz daha bir çok turnuvaya katılamayız.
Emre edit olayı olmadığı için en son böyLe toparladım.Kendi fikirLerimizi söyLeyince hemen karşı atak geliyor en iyisi kendimizi kandırmak dedim ve bu mesajı yazdım .. Kısacası kandırdım sizLeri ve kendimi ..
Tüm suç Fatih Terimdedir başka kimsede değiL bu görüşümüde sonuna kadar savunurum ve savunmayada devam ederim.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maç hakkında yorum yapmak istemiyorum hiç bir oyuncumuzu ayırmak istemiyorum ama bu çöküşü sadece Gökhan'ın suçu olarak gösterip skandal diyenler olmuş.Yazıklar olsun.
Arkadaşlar maçları neden savaş havasında görüyorsunuz 2 gündür yorumlara bakıyorum herkes birilerine saydırıyor tabiki üzüldük eleştiri yaptık ama bu insanlar bizler için ordalar maçtan önce burda herkes kendi kafasından bi kadro yaptı sahaya çıkan kadro ile ne kadar farklı idi olmayınca olmuyor bazen demekki olayı takımlaştırmaya gerek yok bu havada gerçek doğru ortaya çıkmaz .Elimizde iyi ve genç bir kadro var,sistemi olan sistemi bizim takıma uyacak olan bir hoca yola devam edilebili Terim çok yıprandı.Emeği geçen herkese teşekkürler Bosna ya başarılar.Maç hakkında kendi görüşüme göre bizim oyuncular orada beklediği kardeşliği sahada göremeyince duyguları karıştı ve sahada istediklerini yapamyınca sinirlendiler maç boyuncada devam etti.Bence galibiyetleride mağlubiyetleride fazla abartmamak gerekiyor.Galip geldiğimiz maçtan sonra tv yorumlarını hatırlıyorum Brezilya ,Arjantin vs vs takımlarla kafa tutacağımız söyleniyordu,şimdi zaten çok kötüydük deniyor bizde bir denge yok maalesf 1 maçta herşey değişiyor