O zaman toplanıp halı saha maçı yapanları izlemeye gidelim, saha kenarında mangal yaparız.
O zaman toplanıp halı saha maçı yapanları izlemeye gidelim, saha kenarında mangal yaparız.
Bu kez gelicem.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aman Aygün sen 20-30 gol yersin koçum yapma kalecilik falan sen![]()
bende gelirim maçta yer varsa oynamakta isterim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ben de oynarım. eğer geleceğim tarih ile kesişirse kesin oynarım![]()
(/s)
Ne zaman geliceksin Umut abi ?![]()
Tamam maçta oynayacakların isimlerini toplar eğer oynanacak kadar kişi var ise maç yaparız. Diğer ihtiyarlarda kenardan izler.
10 tane eleman var halısaha maçı yapabilecek.Daha adam bulabiliriz sanırım.Cumartesi yapalım mı halısaha organizasyonu? Pazar günü işim var.Sonraki haftada gidebilrim,belli değil.Bu yüzden bu cumartesi de ısrar ediyorum.Olmazsa ileriki bir tarihte yapılır.
Bursaspor
Saike
Rasengan
Universal
Spy.94
nerazzuri
Anilton
sananes
Eren
Nekop
So what?
Saike
Kaleci olabilecek durumda bile değilim ama işte değilsem o gün buluşmaya geleceğim.
Bu cumartesi çok erken ve ani olur. Haftaya bir gün ayarlıyalım. Maddi olarak hazır değilim.![]()
Haftaya olursa gelebilirim..
bu cumartesi gelemem ben yav haftaya olursa anca...
Screw you guys, I'm goin' home
Gelin Türkiye Grand Prix'ine gidelim yahu.![]()
Vay Barto süper fikir ben gerçi orda olucam Pazar günü ama biletim yok..izlemesem bile ordayım sonuçta Massa'yı falan yakalama fırsatım olur bi foto alırım![]()
Biletin yok ve Massa'yı yakalayacaksın?zlemesem bile ordayım sonuçta Massa'yı falan yakalama fırsatım olur bi foto alırım
Hayal aleminde yaşıyorsun...
Adamlar pite yakın bilete servet ödüyorlar olum.![]()
Ben halısaha yapamam şimdiden diyeyim yine tekrar, ancak kamera çekimleri gibi işleri yapabilirim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben şişman zürefayı istiyorum yanıma, ondan başkasıyla çalışamam biz onla konuşmadanda anlaşabiliyoruz o yüzden o lazım bana.
Cuma oldu hala tık yok, hani nerdesiniz?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT