Onur iyi kaleci ama abartmayalım ... ben golü yediğinde eyvah yine saçma sapan konuşcaklar onur da şike yaptı diye korktum , sonradan toplar üstüne geldi de kurtardı öyle muhteşem krutarışları yoktu bence
Fenerbahçe
Trabzonspor
Beraberlik
Onur iyi kaleci ama abartmayalım ... ben golü yediğinde eyvah yine saçma sapan konuşcaklar onur da şike yaptı diye korktum , sonradan toplar üstüne geldi de kurtardı öyle muhteşem krutarışları yoktu bence
Bugün gittim Fenerium'dan kendime atkı ve bileklik aldım. Şampiyonluklar gelip geçer, bu takım daha çoook şampiyonluklar görecektir. Ama asla takımımıza desteğimizi çekmememiz ve destek yerine köstek olmamamız gerekir.
Türkiye liglerinde bu sezon oynanan en iyi futbolu oynadık, dile kolay tam 15 pozisyona girdik 1 gol atabildik, yarım pozisyon verdik 1 gol yedik. Futbolda aynen hayat gibi bazen hak eden kazanamıyor.
takımımın şampiyonlar ligine gidemediği her sene ben üzülürüm. Ş.ligi arenası son derece ayrıcalıklı bi arena. Olay fenerin gerisinde kalmak değil, en azından ş ligine 4. sene de üst üste gidemediği zaman benim takımım ben üzülürüm. Aslında konu üzülmek de değil. Fenerden son derece nefret ediyor olmak, fener şampiyonuğu 3-4 hafta önce değil de son hafta ucu ucuna kaçırdı diye alay etmeyi kesinlikle gerektrmez. Eden tabiki yine eder.. Ama şurası gerçek ki bizim üzüntümüz 1 hafta sürecek sonunda ş.ligi ön elemesini oynayan yine biz olacağız. Önemli olan bence bu.
Ayrıca meyve verme meselesine gelince, 2 sene önceki çeyrek finali isteyen küçümseyebilir. Pek de umurumzda değil ama bildiğim tek şey o çeyrek final Türk kulüpleri açısından UEFA kupasından sonraki en büyük başarıdır. Sen yıllar öncesinde fenerli arkadaşlarının leeds'i tutmasından bahsetmişsin abi ama biz çeyrek finaldeyken bütün GS BJK li arkadaşlarım da chelsea'yi tuttular. 1996da manchester'ın ingilterede fenere fark atmasını isteyen arkadaşlarım vs.. nitekim havalananında karşılamalar falan da var. Her şey bi yana bi ülkede futbol geliştikçe rakip takımı avrupada tutma oranı o derece azalııyor. ÇÜnkü başarılı takım sayısı artıyor. tur atlama ihtimalleri artıyor. Kimse kimseyi suçlamamalı avrupada rakibi desteklememe konusunda.
Sonuç olarak bursa'nın şampiyon oluşuna seviniyorum. Ve eğer şampiyon bursa ikinci GS veya BJK olsaydı da yine sevinirdim daha çok sevinirdim ama gidip de kendi durumuma bakmadan 2. olan takım taraftarına şampiyon fener olmuşçasına konuşmalar yapmazdım. maksimum geçmiş olsun der 2-3 espri yapar geçerdim. Bu benim şahsi düşüncem tabiki.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Yanlışın var, Galatasaray Lucescu ile çeyrek final oynadı Real Madrid ile. Hatta ilk maçta ilk yarıyı 2-0 geride kapadık ve ikinci yarıda 3 gol atarak kazandık.Pek de umurumzda değil ama bildiğim tek şey o çeyrek final Türk kulüpleri açısından UEFA kupasından sonraki en büyük başarıdır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
onur cok sansli kaleci 30 tane sut cekildi 20 tanesi onurun üzerine gitti![]()
Taraftarın tepkisini kesinlikle savunmuyorum,ama yaşanılanları anlamak için dün akşam statta olmak gerekiyordu.Anons skandalı çok etkili oldu olaylarda,olmasaydı bu kadar büyük tepkiler olmazdı.Ağlayanlar,sinir krizleri geçirenler hala gözlerimin önünden gitmiyor.Hala başım çok ağrıyor,bugün nasıl akşam oldu bilmiyorum.Gerçekten büyük bir travma,normal bir şekilde bitseydi maç Bursa'nın şampiyonluğunu 50.000 kişinin ayakta alkışlayacağına adım gibi emindim.
UEFA kupasını almak bana göre süper kupayı almaktan daha büyük bir işSüper kupa sezon başında yapılıyor takımlar sezona tam anlamı ile hazır değilken, UEFA Kupası ise tüm sezonun emeğinin karşılığı. (sakın yanlış anlaşılmasın Real Madridi yenmek ne zaman nerde olursa olsun büyük başarıdır)
"GS'nin ve Fener'in oynadığı çeyrek finaller UEFA'dan sonraki en büyük başarıdır " olarak düzeltiyorum o zaman. Bu 3 başarı da küçümsenmemeli.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bu arada Şimdi Show TV de gördüm. Fenerbahçeliler Bağdat caddesinde şampiyonluk kutlamaları yaparken "Beşiktaş ! Beşiktaş !" diye bağırıyorlardı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu ülkemiz ve dünyanın en modern stadyumlarından biridir. Türkiye'de insanların stadyumlara bakış açısını ve maçlara gitme alışkanlıklarını değiştiren modern stadyumumuz tüm taraftarlara güvenli, konforlu ve seyir zevki yüksek bir ortam sunmaktadır.
Bunun sağlanabilmesi adına Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi stadyumun inşaasından bugüne dek her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşünmüş, uluslararası yönetim ve güvenlik şirketlerinden aldığı danışmanlıkla yüksek güvenlik ve yönetim kritereleri belirlemiş ve sıfır toleransla bu kriterleri uygulamıştır. Bu çerçevede stadyumumuzda güvenlik zaafiyeti oluşturacak, taraftarların can güvenliğini tehlikeye atacak veya sporun güzelliğine gölge düşürecek hiçbir olaya sebebiyet vermemek adına gereken her tür önlemi almış ve en radikal biçimde uygulamaktan asla çekinilmemiştir. Önceden belirlenmiş söz konusu kriterlerin uygulanması hususunda gösterilen bu hassasiyet kendi sahamızda oynanan karşılaşmalarda istenmeyen olayların yaşanmasının her zaman önüne geçmiştir.
Üzülerek belirtmek isteriz ki dün akşam Turkcell Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'a karşı oynadığımız müsabakanın son dakikalarında stadyumumuzda titizlikle ve sıfır toleransla uygulanan idari ve güvenlik kriterleri ihlal edilmiştir. Stadyum idaremizin, tamamen kontrolü dışında, dışarıdan müdahale ile yanlış bilgi alan görevli kişinin kendi inisiyatifi dahilinde söz konusu hatalı anons yapılmıştır. İlk kez yaşanan bu durum bizleri de son derece üzmüştür.
Söz konusu anonsla başlayan olayların daha vahim şekilde sonuçlanmaması hususunda büyük çaba sarf eden İstanbul Emniyetine ve meydana gelen olaylara sağ duyu ile yaklaşarak son bulmasını sağlayan taraftarımıza şükranlarımızı sunarız.
Basında yer alan ve söz konusu anonsun inisiyatifimiz ile yapıldığı ve keza anonsu yapan kişinin başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından dövüldüğüne ilişkin haberler ise kesinlikle doğru değildir. Bu tip yakıştırmalar haksız ve art niyetli olmanın ötesinde akıl ve izan dışıdır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben seneye gol anonslarındaki sesi merak ediyorum. 10 yıldır aynı ses tonu "Fenerbahçemizin golü" diye bağırıyordu. Şimdi bambaşka bir ses gelecek. Kadıköy o sesle bütünleşmişti sanki![]()
Anonsu yapan kişi Ntv Spora bağlandı ve yönetimimiz istediği sürece görevime devam edeceğim dedi.
Bu tepkiye rağmen hala görevde kalmak istiyorsa helal olsun.
Cihan o Fenerbahçemizin golü diye başlayıp de souza'yı çok güzel bir şekilde uzatan görevli Hakkı'ydı fakat Beşiktaş maçından sonra onun görevine son verildi ve bu Hakan Bingül getirildi. Hakan Bingül canlı yayında TT tribününde hareketlenme vardı ardından federasyon görevlilerine sordum onlar da evet durum 2-2 diyince ben de atmosferin de sıcaklığıyla anons ettim dedi. Onun adına da büyük şanssızlık ama neden olduğu olaylar çok büyük.
Eski görevli Hakkı'nın facebook sayfası: http://www.facebook.com/pages/djhakk...6377874?ref=ts
Fenerbahçe Cumhuriyeti
E adam neden o zaman "10 yıldır bütün anonsları ben yapıyorum" dedi ?
Evet Anonsu yapmadan önce sormuş kesinmi diye. Valla bilmiyorum çok karışık bir durum.
Hakkının görevine neden son verilmişti ?
Bunca hayal kırıklığından sonra "ben bilirim-ben yaparım"da inat eden ve koltuğa zamkla yapışan bir başkan örneği olduktan sonra; az bile istemiş... Ben bugüne kadar yaptıkları nedeniyle "onursal anonscu" ilan edilip, heykelinin dikilmesini talep etmediğine şükrediyorum... Yıllarca sonra bir defacık yanlış yapmış? En azından başkanlık koltuğundaki gibi futbol takımını yıllardır yanlış üstüne yanlışlarla kurmuyor ya... Altı üstü bir defacık yanlış... Ya öbürü?
10 veya 12 yıldır görevliymiş ama anonstan sorumlu değilmiş. Skorboardla falan ilgileniyormuş; zaten canlı yayında da söyledi. Beşiktaş maçından sonra Hakkı'nın tribünlerle uyumsuzluğu nedeniyle birçok şikayet vardı; tribünleri yönlendirmeye çalışıyor, müzikleri yanlış zamanda giriyor, tezahüratları bölüyor gibisinden. Ve sonra facebook sayfasından görevine son verildiğini söylemişti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bakalim federasyon kac mac ceza verecek Fbye
bi 3 maç verir herhalde
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bakan'a , ''o bakan '' diye yazmıs , sanki Senol Güneş te tekn ik direktör felan degil Aferin Senol diyebilmiş,aslında bu adam nasıl köse yazarı olur anlamıyorum ,her yorumunda bir artniyet var , okumamak lazım böyle adamları , bide yazısnın en komigime giden satırı ''Gönüllerin şampiyon Fenerbahçe'' dir demesi![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçın ilginç anlarından birine değinmek istiyorum. Dakika kaç hatırlamıyorum ama sonlara doğru Fenerbahçe bir atak geliştiriyor. Orta geldikten sonra savunma topu ceza alanı dışına çıkarıyor. Top yayın oraya gelirken spiker yok mu geriden gelen diyor. Melih Gümüşbıçak'tı sanırım. Şampiyonluğun gitme olasılığı olunca oda profesyonelliği bırakıp duygularını anlatımına kattı. Hem beklenmedik hem de komik bir andı.
Ben de başka bir ilginç ana değineyim o zaman . Ben maçı neden Fenerbahçe'nin kazanamadığını anladım öztlere bakarken! Alex'in maçın başındaki taktiği bu kez uygulanamamış!!!!Her maç uygulanan santratan topu taca atma taktiğiEvet ,yanlış okumadınız! Bu kez Alex topu taca atamamış , köşe gönderinin yanında auta gitmiş ilk top! Bu yüzden de maçı erken koparma şansını kaçırmış FB
![]()
özete bakarken dikkatimi ilk bu çekti
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc