öncelikle sözleşme imzalamayan bobo yu göndermen iyi olmuş karlı bir anlaşma yerine bueno(poacher) garra dembele'yi öneririm.
Fenerbahçe'nin transferi Mahamadou mu? lassana mı?
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
öncelikle sözleşme imzalamayan bobo yu göndermen iyi olmuş karlı bir anlaşma yerine bueno(poacher) garra dembele'yi öneririm.
Fenerbahçe'nin transferi Mahamadou mu? lassana mı?
Bu AMC konularında acaba kim yardım etti size![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aslında öyle bir Amc ile Amc sorunu çözülürki şuan için o Amc çok zor Sayın ÖzdemirEk olarak Diarra transferinde Lassanayı almamız imkansız ötesi o yüzden Mamadou
Siyahi oyuncu severiz
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Koy Nihat'ı Amc'ye Daya 10 Numara Desteği Sonra Yaslan Arkana Bak RahatınaNihat'ı Sadece Ben Coşturdum Heralde Bu Seride
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Murat Abi şu Ba'yı al çok verim alacaksın10M Kapatırsın
![]()
Buraların Aüası geldi savulun len![]()
Bilek sıkıntılı!!!
Trabzonspor menejeri Bilek sakatlardan yana sıkıntılı.Takımın iki önemli ismi Serkan ve Colamn'ın olmadığı son 3 maçta 8 puan kaybetti.Takımın önemli iki parcasından yoksun maçlara çıkan Sağ kanatta ve orta alan sıkıntılar yaşıyor.Bilek buralarda oynattığı isimlerden verim alamayınca kulüp doktorlarndan sakatların bir an önce iyileşmesini istedi.
Trabzonspor a emenikeyi öneririm![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Para olsa ne Emenikeler alacak da para yok![]()
Sabri Reis! Kendini sakatlayan adam! Hastayız sana![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gaziantepspor'da Yıldırım Hareketi !
Tolunay Kafkas ile Apar Topar Yollarını Ayıran Kulüp Yönetimi Ani Bir Kararla Takımın Başına Gençlerbirliği ve MKE Kırıkkalespor'da Görev Yapmış Sir BaGa Lakaplı Mehmet Canan'ı Getirdi. Takımın Durumu Hakkında Gözlemlerini Yapan Direktör Mehmet Hoca Takımın Pztesi Günkü Apar Topar Gençlerbirliği Maçıyla Sahada Yerini Aldı Maç Sonrası Takımın Havasını Daha İyi Gördüğünü ve Bu Şartlar Altında Bir Dakika Bile Çalışmak İstemediğini ve Uzun Bir Süre Daha Kulüp Takımlarına El Atmayacağını Belirten Sir BaGa Takımdan Ayrıldığını ve Kariyerini Geçici Olarak Noktaladığını Açıkladı.
G.ANTEP / DHA
Bu Takım Beni Harcadı Şutlar Dağlara Taşlara Direklere... Takımdan Ayrılmam ve Emekli Olmam İçin Oyuncular Oynamadı![]()
Beşiktaş'ta Forvet Sıkıntısı
Altidore'un uzun süreli sakatlığının ardından Bobo'nun da 1 ay takımdan uzak kalmasından sonra G.Saray ile oynanan kupa maçında da Nobre sakatlandı ve forvet alternatifimiz sadece Nihat ve Fatih Tekke'ye kaldı.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Last edited by CeNTeR_TR : 05.Mart.2011 at 03:31
CeNTeR_TR
Alexi iyi paraya satman güzel olmuş diarranın parası cıkmıs oluyor :P
Kariyerinizin takipçisi oldum ligten cok sizi takip ediyorum![]()
Süper Lig 14.Hafta Mücadeleleri :
Beşiktaş : 1 İbb : 2
İbb son 10 dakikada attığı 2 gol ile maçı kazanmasını bildi ...
Galatasaray : 1 Konyaspor : 1
Ligin zayıf ekiplerinden Konyaspor'a kaptırılan puan herkesi şaşırttı.
Trabzonspor : 1 Antalyaspor : 0
Haftayı aldığı 3 puan ile en karlı kapatan takım oldu Trabzonspor..
Teşekkürler.Alex'de bi pürüz yaşadık devre arası yollamaya çalışacağım![]()