7 maçta 14 gol yemişiz.![]()
Ama atladığınız noktalar var17 gol atarak yediğimizden fazla atıyoruz
Kaleci sorunu var ama bu sene değişiklik yapmayacağım.Kaldı ki savunma düzenimizde çok açık ..
Özgür Çek ve Cicinho wbl - wbr oynuyor o yüzden baya ofansif bir takımız
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ben ADS Kariyeri yapmıştım. Orkunu Bank asyaya çıkınca aldım boştaydı valla orda bile zor idare ettik . STSL çıkıp 1 sezon kümede kalınca serbest bıraktım![]()
Türk Kaleci yokluğu çekiyoruz resmenŞimdi bir kaleci peşindeyim Regen kendisi , Barthez'de kaleci koçumuz eğer alabilirsek 1-2 seneye çok iyi bir kaleci olabilir
![]()
Kariyer 1.Sezon Değerlendirmesi ..
1.Sezonumuzda hem oyunu hemde oyuncularımızı tam manasıyla kavramış olduk.Kanat futbolu 11.3 için biçilmiş kafdan.Hele ki yırtıcı birde forvetiniz varsa deymeyin keyfinizde.Bizde Samsunspor ile bunu uyguladık ve ilk senemizde başarılı bir şekilde Süper Lig'e yükselme hakkı kazandık.
Har vurup harman savurmadan lige çıkmak en büyük amacımızdı kaldı ki bizde hiç transfer yapmadan bunu gerçekleştirdik.Çünkü finans iyi değildi ve Süper lig için sağlam bir finansımız olması gerekiyordu ve bizde bunu başararak lige çıktık.Bireysel manada ödül alarak sezona damga vurduk.
Bank Asya aslında zor bir lig ama ligden çıkmak için orta seviye bir takıma güzel bir taktik yeterli olabiliyor.
Kariyer 2.Sezon Değerlendirmesi ..
Bank Asya'dan çıktıkdan sonra ilk hedefimiz lig'de kalmakdı fakat biz güzel bir başlangıç yaparak hedefimizi biraz daha yükselttik.Ama hedefimiz asla ilk 5 içerisinde bulunmak olmadı.Finansal yönden rahatlamıştık.Emenike gibi bir oyunun Bug'u nitelliğinde forvetimiz vardı.Güzelde bir takım kurmuştuk aslında kurmakdan ziyade takımı bozmadan takviye yapmıştık.
Güzel bir sezon geçirdik 2.sezonumuzda.Hem Türkiye Kupasında hemde ligde sonuna kadar mücadelede vardık.Türkiye Kupasın'da son saniye golüyle kupayı rakibimize vermemize karşın Ligi 5.sırada bitirdik.Kupayı kazanan ekibin de Şampiyonlar ligine katılacak olması bizi Avrupa kupalarına yolladı.
Yeni Çıkan bir takım için tek çare bir golcü bulup kadroyu bozmamakmış Süper Lig için ..
Kariyer Hakkında Bilgilendirme ..
Oyun biraz kendinden soğutmaya başladı açıkçası.O yüzden birkaç gün ara vermeyi düşünüyorum.4-5 Günlük süreçte haber paylaşımı vs vs yaparak kariyeri ayakda tutmaya çalışacağım.Umarım 4-5 gün sonunda tekrar bir oynama hevesi gelir de oyuna devam ederim![]()
Şuan için kariyerin işleyişi sadece haber paylaşımı olacak.
Yorum yazan , takip eden herkese şuana kadar olan katkılarından dolayı teşekkür ederim.4-5 gün sonra kariyerin devam etmesiyle tekrar birlikte olacağız.
Özgür Çek ve Cicinho naptın sen yhaw![]()
![]()
Oyunun Bozuk ve Hileli Olduğu BesbelliÖzgür Fenerbahçenin En Çok Kazanan Adamı Fener mi Salak İşi Bilmiyor Yoksa Sen mi Hile Yapıyorsun Çözemedim
Sana Yakışmadı Durgutum
![]()
Bu Arada Kariyerin Kapatılma Vakti Gelmiş Cins Olduğum Herifde Geldiğine Göre Sen Yavaş Yavaş Kariyeri Ufaktan Kapat Dost Tavsiyesi Canım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu sene ŞL'ye gideriz gibi görünüyor kanka hadi hayırlısı![]()
Murat Yıldırım Galatasaray'da ..
Dinamomuz sürekli mustzu olduğunu dile getiriyordu.Bu seneki transferlerden sonra fazlada forma şansı bulamıyor diye bizde kendisini 4.5 trilyon karşılığında Galatasaray'a yolladık ..
Samsunspor Yönetimi ..
Oyunda en son bıraktığım noktaya kadar olan kısmın save dosyasını paylaşıyorum ..
Belki göz atmak isteyen olur devam etmek isteyen olur .. Belki vego - lusage55 gibi birşeyler örenmek isyenler olur
Buyursunlar linki ..
http://hotfile.com/dl/111852428/730b...riyer.rar.html
Oyuncuların Kanına Girmende Hiledir Durgutum, Hile Yok DemeÖzgür Kesin ve Net Hiledir Bunu Bilirim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kariyer Akışı ..
Gece veya Pazar günü kariyere aynı şekilde devam edeceğim .. Sezon içerisinde antreman paketi ve taktik hazırlama konusuna biraz daha ağırlık vereceğim .. Bu sezon sonunda antreman paketi'nin durumuna göre yayınlamayı düşünüyorum .. Taktik konusunda ise Avrupa'da başarı gelmediği sürece yayınlamak istemiyorum ..
3.Sezonun 10.Haftasında bıraktığımız oyuna 11.hafta itibariyle devam edeceğiz .. Sene başında Avrupa'dan elendik ve elimizde Sadece Lig ve Türkiye Kupası kaldı .. İki kupayıda alıp finansal açıdan rahatlayıp seneye iyi bir bütçeyle girip çok iyi bir takım oluşturmak istiyoruz .. Zor ama imkansız değil ..
Oyuncularımızdan çoğuna teklif var .. Gözümden kaçırdığım bir ayrıntı yüzünden yıldızlarımızdan birini kadromuzda göremeyeceğiz Ocak ayı itibariyle .. Serbest kalma maddesi yüzünden oyuncumuzu elde tutamadık .. Ama onun takımdan gitmesi oyuna zevk katacakdır diye düşünüyorum çünkü kendisi bug gibi birşeydi malum bugsuz oyun daha zevkli olur![]()
Bu gece veya yarın görüşmek üzere diyorum ..