Sayfa 120 / 439 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
3,571 ile 3,600 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Del Piero_10 Misafir

Anlamadığım şey neden Türkiye'deki kulüpler her transferi resmi siteden yalanlama gereği duyuyor.Avrupa takımları böyle şeylerle uğraşmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    UEFA nin sitesinde haberler cikmis tercumesi iyi olan varmi

http://www.uefa.com/footballeurope/c...135/index.html
    Biraz bekleyin hemen çeviriyorum. Lincoln haber değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar rakip takim konularina mesaj yazarken biraz dikkat edelim her an bir tartisma cikabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u satmayacak Kayserispor.
    Yaz sonunda belli olucak..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by kerem184028 View Post
    schalke rakitic die bi adam alıomuş
    lincoln gs de dio
    bide orkun'u aldılar falan dio
    sagol dostum ama onlari zaten biliyom yazinin icerigi ne mesela gs iddaali takim kuruyor falan gibi rakitic alindi bile forma ile pozu var

Yahu bi RicoPaşa mız var ztn... O da giderse... Celal Kolot çıksa dese maddi durumumuz yok bu sene yabancı alamıcaz ''anlayış'' dese... Valla bu kadar tepki almaz... Yok ortada Tello dışında 1adam...O da bonservissiz gelmiş ti heralde...

7. Default

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    sagol dostum ama onlari zaten biliyom yazinin icerigi ne mesela gs iddaali takim kuruyor falan gibi rakitic alindi bile forma ile pozu var
    zaten onları fm den öğrendim öle smledim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u satmayacak Kayserispor.
    Egemen haklisin Gokhan ile anlasmisiz ama adam demis klubum izin vermiyor falan demis bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak

Lincoln geldi ya artık Yönetim-Taraftar arası düzelir... Birde stad olursa deyme CİmBom un keyfine yeniden eski günler yakın bence GS li Arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eet madem yıldız almıycaksınız yıldızıda satmayın !

Nesil
    2003

Galatasaray SK's summer recruitment drive has seen midfielder Lincoln become the latest big name to arrive in Istanbul after a €5m switch from FC Schalke 04.

Galatasaray'in transfer hamleleri orta saha oyuncusu Lincoln'u 5 milyon euro karsiliginda Schalke'den Istanbul'a transfer olan son buyuk isimli oyuncu yapti.

Key player
    The 28-year-old has just helped Schalke to second place in the Bundesliga, earning them an automatic spot in the 2007/08 UEFA Champions League. He scored three league goals in 23 games this season, but also made eight assists for team-mates. It was his third campaign at Schalke, having spent the previous three seasons at 1. FC Kaiserslautern. A product of CA Minerio in his homeland, Lincoln is the third foreign recruit for Galatasaray in ten days, with the UEFA Cup contenders having also signed Sweden captain Tobias Linderoth and Algeria defender Ismaël Bouzid.

Anahtar oyuncu
    28 Yasindaki oyuncu gecen sezon Schalke'nin Bundesliga'da ikinci olmasina ve Sampiyonlar Ligine direkt katilmasina yardimci oldu. Oyuncu gecen sezon, 23 macta 3 gol atip, 8 de asist yapti. Schalke'de ucuncu yili idi ve daha once Kaiserslautern'de 3 sene gecirmisti. Ulkesinde Atletico Mineiro'da oynayan oyuncu Galatasaray'in 10 gunde aldigi ucuncu oyuncu. UEFA kupasina katilacak olan Galatasaray daha once Isvec'in kaptani Tobias Linderoth ve Cezayir defans oyuncusu Ismael Bouzid'i kadrosuna eklemisti.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oturmuş kadro var ama oturmuş kadrodan 3 kaptan 2 tanede derinlik oluşturan isim ayrıldı.Bunu demek istiyorlar.

Ayrıca ben Kazım transferini ihtiyaçtan dolayı alındığınıda düşünmüyorum.
    Rüştü kaptan değil, bunu söyleyip durmayın, en son kaptanlığını Pendikspor maçında yaptı, bundan yıllar önce...

3 kaptanı vardı Fenerbahçe'nin, Ümit, Tuncay ve Semih. İkisi ayrıldı, 3'ü değil.

Fenerbahçe'den ayrılan isimlere bakalım.

Serkan: Oynamıyordu zaten, sadece kadro derinliği katıyordu. Kerim daha çok faydalı olmuştur ondan bu sene, özellikle Randers ve D.Kiev'e attığı gollerle...

M.Yozgatlı: O da oynamıyordu, takım mağlupken bile oyuna girmiyordu, Appiah sağ kanat oynuyorken o yine oynamıyordu ve gönderilmesi iyi oldu, fazla bir şey kaybetmez F.Bahçe.

Rüştü: 3. kaleciydi, ligde sanırım 3-4 maç oynadı, ihtiyaç yoktu.

Ümit: Banko oynuyordu ama yerine dünyanın en iyi sol bek oyuncusu R.Carlos alındı, alternatifi de Vederson, onun da alternatifi Uğur Boral, bu yüzden gitmesi bir şey kaybettirmeyecek.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kazım transferi bence de alternatif oldu yani... FB gibi bir takımın sağ tarafını felan kesinlikle idare edemez...
    Colin Kazım forvettir ve forvete alternatif için alındı. Eğer kontenjanda bir değişiklik olmazsa Fenerbahçe forvet alamayacak ve çift forvet oynanması halinde Colin-Kezman ikilisi oynayacak. Sağ kanat değil Kazım, sağda da oynayabiliyor ama sağ için alınmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ömer abi cok sagol

Arkadaslar bu arada Fazil abi Dedi saat 11 e kadar 50 forma satilmis dahada cok artacakmis

14. Default

şu ana kadar 5000 forma satışa sunulmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

İşte çevirdim,
    Galatasaray, yaz transfer döneminde Schalke 04 den 5m euro karşılığında istanbul'a getirmek için anlaştı.
    Değişmez oyuncu(Anahtar oyuncu)
    28 yaşındaki oyuncu Bundesliga da Schalke nin 2. liğinde büyük rol oynamış, 2007/2008 sezonunda Takımının şampiyonlar ligine Direk katılmasını sağlamıştı.
    Lincoln, Bu sezon ligde 23 maçta 3 gol kaydetti, ve ayrıca 8 asist yaptı. Bu Schalke deki 3. sezonuydu, buraya gelmeden önce 3 sezon FC Kaiserslautern'de forma giydi.CA mineiro adlı bu takımda yetişen oyuncu, Uefa kupasınakatılan Galatasaray'ın İsveç kaptanı Linderoth ve Cezayirli savunma oyuncu Bouzid ile, Galatasaray'ın 10 gün içinde ki 3. yabancı oyuncu transferi,

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sabahtan 50 tane satilmis iste Bu saatlerde belki dahada cok satilmistir Ua bile kampanya baslatmis

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Ömer abi benden önce davranmış

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Biryandan bizimkiLerede hak vermek gerek.Bu zamana kadar Rico ya deLgado ya feLan bir dünya para harcadık.Şimdi ise para buLamamamız doğaL.GaLatasaray iLe kıyasLanamayız biLe adamLar zaten yıLLardır para harcamıyorLardı transfere.Her kLübün her yıL aynı transfer poLitikasını uyguLaması imkansız.Fenerbahçe biLe beLki geLecek yıL nerde sözLeşmesi biten oyuncu onLarı aLmak zorunda kaLıcak.TransferLere büyük paraLar harcanıyor ve bunu da her kLübün kaLdırması imkansız gibi.O yüzden zaten bizim yönetiminde açıkLamaLarına bakarak bu sezon LincoLn ve CarLos gibi bomba transfer yapamayacağımız beLirtiLmek isteniyor ve taraftarında boş yere bekLeyip hevesinin kırıLmasını istemiyorLar.Eksik oLan yerLere görev adamı aLıcaz diyorLar.Bazen yönetime de hak veresim geLiyor.Ama işin sonunda başarı da oLmayınca ki iki sezondur pek başarısız oLduğumuz söyLenemez durup tekrar tekrar düşünmek gerek.
    Ricardinho için 1.25 milyon Dolar bonservis bedeli ödendi. Bunun için de hisse satıldı, yani bedavaya geldi gibi bir şey.

Delgado için de 5 milyon Euro ödendi, bunu da Ülker karşıladı.

Biraz ufak bir araştırma yaparsan kulübün kasasından bu oyuncular için dünya kadar para çıkmadığını görürsün.

Yani BJK yönetiminin mazereti olmamalı. Rüştü'ye yıllık 1.5 milyon Euro'dan 3 yıl için 4.5 milyon Euro verileceğine bu parayla iyi bir sağ bek alınabilirdi.

Leoucwhsua Misafir

Bi ara alim bari bende forma.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ömer abi tecrubesiyle hemen cevirmis

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Sen söylediğinin doğru olduğunu göster..
    Dün LigTV'deki Futbol Life programında izledim.Röportajı vardı Gökhan'ın.İnanmayanlar inanmaz.Yalan borcum yok size.Kanıtlama peşinde de değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Rakitic'ide Schalke, Lincoln den kalan boşluğu doldurmak için almış, daha doğrusu umut vaadettiği için.

Rüştü ye 1.5m€ mu verildi yahu... Ben daha az biliyom ama 1.5çokmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Lincoln geldi ya artık Yönetim-Taraftar arası düzelir... Birde stad olursa deyme CİmBom un keyfine yeniden eski günler yakın bence GS li Arkadaşlar...

Fikrimiz değişmedi, zihniyet İstifa.. İlk geldiğinde yapması gerekenleri şimdi yapıyor..

Yahu bnde biliyom forvet olduğunu sağ kanat dada oynar diyolar o yüzden dedim...

Ayrıca Rüştü Semih ten daha çok kaptanlık yaptı size yani 3kaptanınızda gitti Şemsi haklı....

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Fikrimiz değişmedi, zihniyet İstifa.. İlk geldiğinde yapması gerekenleri şimdi yapıyor..
    Bu sene son şansı artık, birşeyler yapması gerektiğinin o da farkında.

Leoucwhsua Misafir

............'nın başarılı oyuncusu .........., Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını birkez daha doğrulayarak, futbol hayatına Türkiye'de devam edebileceğini açıkladı. ........ futbolcu ........, .......'da yayınlanan ...... gazetesine yaptığı açıklamada, .......'yı büyük ihtimalle bırakacağını, tercihlerinden birinin ya ........., ya da Galatasaray takımlarından biri olacağını belirtti.

******.org ta yazilmis bu.

......'nın barcelona'nın .....'yı barcelona'yı olabilir mi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bu yönetim iyice sacmaladı yada bana öyle geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydin iyi baskalnlik yapmadi belki ama camiada onu seven var yine baskan secilirse sasirmayin kim bu gelecek adamya konu dagilmasin neyse arasrtima yapim

Mesaj Yetkileri