Sayfa 120 / 134 İlkİlk ... 2070110118119120121122130 ... SonSon
3,571 ile 3,600 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

kaynak ne dostum doğruysa bu haber heyecandan giderim kalpten

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kaynak : Fotospor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

kaynak nedir yafff
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    o zaman yatar

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Afonso Alves Galatasaray için biçilmiş kaftandır.İnşallah gelir.

Fotosporsa unutun gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Cim Bom’un Kone ısrarı

Forvet arayışını sürdüren G.Saray, PSV'nin golcüsü için yeniden harekete geçti.

Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetici Haldun Üstünel, Almanya’dan Hollanda’ya geçerek Kone için girişimlere hız verdi. PSV Eindhoven’ın forveti için Hollanda kulübü ile görüşmelerde bulunucak olan Üstünel, en kısa zamanda transferi bitirmeye çalışacak.

Kaynak:Fanatik

Çok zor transfer yahu...
    I'm back...

Bence zor değil neden olmasın? İkna edildikten sonra her futbolcu gelir ona bakarsanız burada neredeyse herkes Lincoln çok zor, hayatta gelmez diyordu ama geldi. Şimdi bana Kone, Lincoln'den de zor saçmalıklarına girmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Keşke olsa Eray keşke ama adam Shaktar'dan daha cazip bir teklif aldım diyor öceki sayfalarda var...
    I'm back...

Bakalım bugün süpriz olarak yeni transferin stada getirilme ihtimali varmış görücez

Sürpriz günü
    Daha önce "Pazar gününü bekleyin" diyen yöneticilerin, yeni golcüyü Olimpiyat Stadı'na getirebilecekleri ifade ediliyor.

Galatasaray, Feldkamp'ın ısrarla istediği golcü transferinde sona çok yaklaştı. Mikrofonlara, net bir açıklama yapmaktan kaçınsalar da bire bir yapılan görüşmelerde, "Pazar gününü bekleyin" diyen yöneticilerin bugün, uzun süredir üzerinde durdukları Postiga veya Kone ikilisinden birisini İstanbul'a getirerek transfer bombası patlatabilecekleri belirtiliyor.

GÖRÜŞLERİ DEĞİŞTİ
    Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in bu oyuncularla sürekli temas halinde oldukları ifade edilirken, Postiga'nın Kone'ye göre sarı-kırmızılı ekibe daha yakın olduğu öğrenildi. Daha önce Portekizce dışında bir lisan bilmediğini söyleyerek, olumsız yanıt veren yıldızın, Cimbom'un cazip teklifi üzerine yumuşadığı öğrenildi.

Kaynak:Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

fotomaçtan ve fotospordan kaynak olmaz kardeş biz aldandık yanıldık bir daha ben aldanmam fotomaç'a ve fotospor'a
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mustafa çok haklı fotomaç ve fotosporu hiç kaide almayın bile..

Cnn , Habertürk , Ntv bunlara inanın ve tabiki en güvenilir kaynak olarak da DHA

kone transferi öyle çok zor bi iş degil...klübünü ikna etmişiz ztn koneyide ikna etmenin yolu belli

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    fotomaçtan ve fotospordan kaynak olmaz kardeş biz aldandık yanıldık bir daha ben aldanmam fotomaç'a ve fotospor'a
    Merak etme kardeşim bende inanmıyorum onların haberlerine sadece yalancı olduklarını göstermek için koyuyorum. Artık şu transfer olucaksa olsun da dedikodu kalmasın şu aç gazetelere

Postiga'yı almamızı isterim.
    Koné'yi istemiyorum ben. Sorunlu bir tipe benziyor..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Mustafa çok haklı fotomaç ve fotosporu hiç kaide almayın bile..

Cnn , Habertürk , Ntv bunlara inanın ve tabiki en güvenilir kaynak olarak da DHA

kone transferi öyle çok zor bi iş degil...klübünü ikna etmişiz ztn koneyide ikna etmenin yolu belli

Walla Kone potansiyel gol kaçırma makinesi Farfan bile ondan daha iyi işin aslı saçını sarıya boyattığı için kıl oluyorum o adama

CİMBOM İÇİN MUTLU SON. G.SARAY'IN GOLCÜSÜ AFONSO ALVES GELİYOR.

Galatasaray uzun araştırmaları sonunda tribünleri ayaga kaldıracak muhteşem bir golcünün işini bitirdi. Hollanda’nın Heerenveen takımında santrfor oynayan 1981 doğumlu ve 1.85 metre boyundaki golcü futbolcu geçen sezon Hollanda liginde 31 maçta 34 gol atarak bütün dikkatleri üzerine çekti. Alves Brezilya milli takım formasını da giyiyor. DURAN TOPLARDAN İNANILMAZ GOLLER ATAN ALVES'İN HIRS DOLU FOTOĞRAFI VE HAYRETLE İZLEYECEĞİNİZ GOLLERİN VİDEOSU...
    sarı-kırmızılı yöneticilerin Heerenveen’in sorumlularıyla görüştükleri bildirildi. Yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldığı, bu arada golcü oyuncu Alves’in de sarı-kırmızılı formayı severek ve isteyerek giymeyi arzuladığı öğrenildi. Alves ismini Galatasaray yönetimi son dakikaya kadar gizli tuttu. CİM-BOM’UN yöneticileri Necati ve Hasan Kabze’nin gönderilmesinden sonra takımı sırtlayabilecek özellikte bir golcü için uzun süredir arayışlar içindeydi. Sarı-kırmızılı takımın transfer komitesindeki Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, tesbit edilen isimlerle teker teker görüştüler. Bunlardan Alman Podolski’yi kulübü bırakmadı. Baptista kendisi istemedi. Kone beğenmedi. Her şeye rağmen Galatasaray Hollanda liginin en golcü futbolcusunu kapmayı bildi.

www.turkspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah doğrudur çünkü ben çok heyecanlandım şu anda..

Yalan haber bence..
    Bu kadar da olmaz. Bir tek bunlar mı biliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Abbasi View Post
    Walla Kone potansiyel gol kaçırma makinesi Farfan bile ondan daha iyi işin aslı saçını sarıya boyattığı için kıl oluyorum o adama

kardes koneyi kone olarak degerlendir..yani genel olarak tüm özellikleriyle degerlendir

sprinter
    teknik
    akıllı top oynuyo
    hızlı
    hava toplarında etkili
    fırsatçı

varsın arasıra gol kaçırıversin

kone , alves , grafite , postiga

hepside çok yetenekli golcüler..bunlardan birinin gelmesi golcü sorunumuzu çözer diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

para yeterse Alves , Postiga'yı getirirsek mükemmel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default G.Saray H.Balta'ya döndü

Yabancı transferi arayışlarını sürdüren G.Saray yönetimi, uzun süre peşinden koştuğu ancak görüşmeler tıkanınca vazgeçtiği Hakan Balta’ya döndü. Vestel Manisa ile yeniden biraraya gelen sarı-kırmızılılar Hakan Balta için transfer teklifinde bulundu. Manisa ekibi, sözleşmesi süren futbolcu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, kadrolarında verebilecekleri futbolcular bulunduğunu,üzerine bir miktar para ödemek için görüşme yapılması teklifini iletti. G.Saray’ın uzun bir süre peşinden koştuğu Hakan Balta geçen sezon Vestel Manisa forması ile Turkcell Süpür Lig’de 28 maça çıkıp 4 gol kaydetti.

Kaynak : Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Habere bak yav.Oraya Volkan Yaman alındı bunlar hala Hakan Balta diyorlar.Hakan sağ bekte oynayabiliyor mu?
    So what?
    Saike

Bence olmayacak bu transfer..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ferhat var, Anıl da oynayabiliyor.. Hakan Balta'yı ne yapalım biz..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Afonso Alves gelebilir, ama zor. Postiga'yi bence hemen alsinlar

sporxte bır arkadas soyle yazmıs: galatasaray transferi bitirdi beyler pztesi acıklanınca gorucez hep beraber diye.bakalım ne kadar dogru

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım bu isim alves - kone ikilisinden biri olur...

bence kone yi ikna edebilmek herşeyi yapması lazım yönetimin kone-alves ikilisinden biri gelse gol sorunu çözülür...
    Bu arada Hakan balta haberi bence yalan.. ne yapalım o adamı.. o mevkide adam çok.. üstelik kalli de istemez onu bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cuma 'ya kadar bitiodu Forvet transferi pazar oldu daha tık yok nasıl iş anlamadım

Yöneticiler Cumaya kadar bitecek demediler..

insallah pazartesi aciklarlar lig macindan galibiyetle ayrilirsak bleki o moralle agizlarindan kacirirlar

Mesaj Yetkileri