Bence yurt dışına gidecekse İtalya ideal. Ama Milan alır mı bilemem. İzlesinler de Sabri izlendiği maçlarda güzel oynuyor![]()
Bence yurt dışına gidecekse İtalya ideal. Ama Milan alır mı bilemem. İzlesinler de Sabri izlendiği maçlarda güzel oynuyor![]()
bu arada Lig Tv de Futbol Gündeminde söylenene göre şu sıralara Florya da transfer zirvesi yapılıyor..Santrafor transferi üzerinde duruluyor fakat sürpriz bir transfer de yapılabilirmiş..
kişisel fikrim stoper transferidir..Emre Aşık artık belli bir yaşı geçti..Servet geçen sezon sakattı ..Allah korusun nüksederse falan..
G.Zan şuana kadar çok iyi götürdü ama belli değil ne olacağı..
Emre Güngör ise bana göre TSL nin en kaliteli 3stoperinden biri olmasına rağmen geçen sene üst üste gelen şansız sakatlıkların etkisinde..ve şuanda fazla kilosu var..
bu 4stoperin yanına avrupa deneyimi olan bir stoper gerek diye düşünüyorum..
tek hayalim..Fabrizio Coloccini..![]()
Last edited by DisCo : 21.Ağustos.2009 at 18:56
Öncelikle şunu hatırlatmakta fayda var, isteyen istediği konuya mesaj yazabilir. Burada takımcılık yoktur. Sen bu takımı tutmuyorsun, bu oyuncu hakkında da yazı yazamazsın demeye hiç kimsenin hakkı yoktur.
Sabri'nin kendi taraftarları tarafından da defalarca eleştirildiğini, yaptığı ortaların burada alay konusu olduğunu -yine kendi taraftarları tarafından- defalarca gördüm. Bunu kendi taraftarınız yaparken sorun yok, başkaları gündeme getirince mi rahatsız oldunuz? Mesela edminimiz Aydın, onun Sabri ile ilgili yorumları hep komiktir, hiç kimsenin de bundan rahatsızlık duyduğunu görmedim. Galatasaraylı olduğu için mi? Galatasaraylı olmayan birisi yazınca mı rahatsızlık başlıyor. Kimse kusura bakmasın ama Sabri'yi Milan istiyor haberine sadece gülünür. Basının kolpası denip geçilir.
Ve fikirlerin belirtilmesine gelirsek. Bu haber beni de güldürür ama çıkıp da çok güldüm diye yazmam. Sabri şöyle şöyle iyi yapamıyor, şurada eksikleri var, bu nedenle Milan'da oynayamaz ya da oynar diye yorumda bulunurum.
Yaptığınız yorumların altı dolu olsun, sadece laf olsun diye yorum yapmayalım. Burada heyecanlı, takımına destek vermek isteyen, onun lehine konuşulduğunda rahatsızlığını dile getiren üyeler hemen parlayabiliyor. Onları da anlıyorum çünkü hepimiz o devirlerden geçtik. Bu nedenle herkes mesaj yazarken, okurken hoşgörülü olursa, art niyetlileri seçmek aradan zor olmayacaktır ve onları ayıklamakta da sıkıntı yaşamayız.
Şimdi sadece Galatasaray Transfer Haberleri ile devam edelim...
"YÜCE ATATÜRK"
Her neyse umarım Sabri herkesi yanıltır ve Rijkaard'la patlamasını yapar. Patlamadan kastım sadece istikrar, kalan herşey mevcut zaten Sabri'de...
Eski Sabri'yi hiç sevmiyordum ama şimdi yavaş yavaş uslanıyor gibi gözüküyor.GS TV'deki açıklamasında maç sonrası, sen pek ileri çıkmadın denmesine Keita ileride her türlü şeyi yapıyor benim bindirmeme gerek kalmadı demesi güzeldi.
Milan'ın isteme olayına gelince kesinlikle yalan haberdir, Milan izlese izlese bizim takımın en yaşlı oyuncularından Ayhan'ı ya da Nonda'yı izlemek üzere gelmiştir![]()
![]()
Bizdeki sağbek sıralamasına gelecek olursak, hücuma ihtiyacımız olduğu maçlarda özellikle içsaha maçlarında Sabri, özellikle deplasmanlarda ise Uğur Uçar olmalı.Bu konuda Rıdvan Dilmen'e tamamıyla katılıyorum.
Katılıyorum. Nedense biz sesimizi çıkarınca uyarılar ve cezalar yağıyor. Hak aramak da suç oldu. Yöneticiye söyleyin diyorsunuz ama söyleyince ilgili topice bir uyarı mesajı ve hatalı mesajlar siliniyor, öyle kalıyor. Mesajı yazanlara bir uyarı veya ceza yok. Siz bu cezayı vermezseniz adam yapmaya da devam eder haliyle.
yorumlarım da siliniyor oh ne güzel..
neyse Sabri umarım gider ama Hürriyet in doğru haber yapma alışkanlığı pek olmadığından inandırıcı gelmiyor..
Alıntı yaptığın kısmı göremedim, bu nerede geçti? Cevap vermek isterdim ama mesajın aslını göremiyorum.
Senin mesajına gelirsek, burada ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz. Mesaj silinmesi gerekiyorsa siliyoruz, uyarı verilmesi gerekiyorsa veriyoruz, atılması gerekiyorsa atıyoruz.
Ha sizler istiyorsanız her sildiğimiz mesaja uyarı verelim, daha sert olalım, kendinizi de düşünün. Olaya sadece tek taraflı bakmayınUyarı verirken kriterlerim bellidir, bunları uygularken de takım ayrımı yapmam, her takım için atılan bir sürü mesaj siliyorum, gün geliyor sizin mesajlarınız da olabiliyor. Haksız uyarı verdiğim görülmüş müdür?
Sabri'nin Milan'da oynayacağına inanıyor musun? Yoksa takımımın oyuncusun laf ediliyor, savunmalıyım diye mi düşünüyorsun.
Bilmediğimden soruyorum, geçmişte de Sabri hakkında Milan'da oynayabilir diye mi düşünüyordun? Geçmişten beri böyle ise ben özür dilerim.
Şimdi herkes bir şeylerden şikayetçi. Herkesi memnun etmek görevimiz değil, bir düzeni sağlamak ve sorun çıkmadan ilerlemesine katkıda bulunmak görevimiz.
Sen kötü niyetle o benzetmeyi yapmadın ama, bunu algılamakta sıkıntı yaratanlar da çıkıyor. Bana ne onlardan diyebilirsin. Ama ben diyemem, yanlış anlaşılmayacak bir kelime kullanabilirsin Coşkun.
"YÜCE ATATÜRK"
@ Sekopej
haberin inandırıcı gelmediğini zaten belirtmişim orda..
ben Fenerbahçeli arkadaşın yapılan yorumu alıntılayıp "saçma sapan konuşma" şeklindeki yazısına dert yandım..bu bir yorum değil..taşlama,kışkırtmadır..
yoksa bir yorummudur ? yorum ise özür diliyorum..![]()
Yorumun özünü anladınız mı? Sadece bir yorum olsa mesaj orada duruyor olurdu.
Üslup yanlış ama içerik? Sabri defol, artık seni bu formayla görmek istemiyorum diyen Galatasaraylı birisine bu kadar tepki verilmedi. Aynı şeyi bir Fenerbahçeli yazsa, duyacağın rahatsızlık fazla olmaz mı? Samimi bir cevap istiyorum.
Ha, burada kimse ahkam kesemez, kesenin de cezasını verilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Caner transferinde geri sayım
CSKA Moskova kulübünde forma giyen Caner’in transferi için Galatasaraylı ve Moskovalı yöneticiler bir araya geldiler ve bu transfer için taraflar birbirlerine son teklifi sundular.
Teknik direktör Zico ile problemi olan ve yönetiminde gözden çıkarmayı düşündüğü Caner’in de yakın çevresine “Galatasaray’dan gelen bu teklifi değerlendirip yeniden ülkemde forma giymek istiyorum. Burada kaldığım sürece geçmişte yaşanan bazı problemler nedeniyle forma giyme şansım yok” dediği öğrenildi.
Galatasaraylı yöneticilerle Rus yöneticilerin Caner’in transferinde bu yıl için kiralık olarak el sıkıştıkları belirtiliyor. Galatasaray önümüzdeki sene de Caner’i kadroda tutmak istemesi halinde ise CSKA Moskova kulübüne verilecek bir meblağ karşısında önceliğin yine Galatasaray’da olacağı öğrenildi.
İki kulüp yöneticileri arasında yapılan maddi görüşmelerde mutabakat sağlandığı taktirde Caner'in transferinde pazartesi gününe kadar son nokta konulacak.
kaynak : NTV Spor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabi daha fazla bir rahatsızlık duyardım bu bir gerçek ama benim de demek istediğim şey şu : zaten Sabri üzerine biz de çoğu kez espri döndürmekteyiz..hatta ekşisözlükte en çok entry girilen futbolculardan biri sabri 50 sayfa entrysi var ve çoğu espri..
ama tahrik içeren şeyler olduğunda burada herkes tepki verme çabası içine giriyor..nitekim ben de..ha espri yapılacaksa da yapılabilir ama dediğim gibi kışkırtıcı yorumlar "saçma sapan konuşma" vs. bunlar yorumdan espriden ziyade taşlama niteliğinde..benim derdim bunu söyleyebilmek..
Last edited by erdemzorer10 : 21.Ağustos.2009 at 19:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O mesajlar zaten rapor edilmiş, şikayet dile getirilmiş, mesajlar silinmiş.
Yeri değil ama yaklaşık 1 saatttir, farklı konularda, farklı kişilere aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorum. Siz şikayetinizi bildiriyorsunuz haklı olarak ama diğer taraf da geliyor diyor ki neden silindi, onların da böyle böyle mesajları vardı. (Bu olayda olmadı, aynı anda farklı olaylar olduğundan bu örneği verdim) Ona da dert anlatıyorsun, kuralları anlatıyorsun, şu sebeplerle mesajı sildim diyorsun. Kimisi anlamamakta ısrar ediyor, kimisi haklı olduğunu savunuyor ve biz özür dileyip hatamızı geri alıyoruz.
Ama siz, yani üyeler takım sevgisiyle de (ki kötü bir şeydir demiyorum, bende yönetici olmasam, çoğu konuda aşırı tepki çekebilecek mesajlar yazabilirim çünkü takımımı seviyorum ama yöneticiyim ve bu kendimi frenlemem gerekiyor) olaya tek taraflı bakıyorsunuz. Ben kurallara uyarak, ipin ucunu kaçırmadan denge kurmaya çalışıyorum.
Nasıl ki siz (mesela bugün şikayette bulunanlar) rahatsızlığınızı dile getirdiniz, aynı şekilde diğer takım taraftarları da sürekli şikayetlerini bildiriyorlar. Hepsini silip, uyarı vermeye kalksak forumda mesaj kalmaz çünkü bazı gerçekler, doğru olmasına rağmen bazılarını rahatsız ediyor ve bunu şikayet ediyor o da.
Sizlerin de biraz bizi anlamasını diliyorum.
Konuyu daha fazla amacından saptırmadan, artık transfer haberlerinin konuşulmasını istiyorum, diğer konularda her türlü düşünceniz için, özel mesajı, destek alanını, hatta msni bile kullanıp bana istediklerinizi söyleyebilirsiniz.
"YÜCE ATATÜRK"
Öyle kaldığını nerden biliyorsunuz? Bana o kadar mesaj gelmiş, o mesaj atanların eski konularda buna benzer mesajlarını görüyordum ben. Arada tezatlık oluşuyor.
Herneyse bu forumda oturtmaya çalıştığımız birşey var, herkes birbirini sevmek zorunda olmasa da karşıt fikirlere saygı duymak zorunda. Bir fikir söylediğiniz zaman ispatlanmamış birşey değilse cümlenin başına bence koyun dememiz boşuna değil. Çünkü bu sizin fikrinizdir. Bu fikirlere kalkıp biri "saçmalamayın, koptum burada" gibilerinden aşağılayamaz bu forumda. gereği yapılır. o yüzden rahat olun.
Adama yarım saattir verilmeyen uyarıdan rahatsızsınız yani. Belki cezayı yarın da veririz. Size gereği yapılır diyoruz. Sen hala birşey yok falan diyorsun. Neyse, bir sabri için bu kadar yaygara çıkmasına üzülüyorum başka birşey için değil. hadi Aydın Yılmaz olsa neyse.
Last edited by Aydin : 21.Ağustos.2009 at 22:49 Reason: Türkçe katlini düzelttim
Sercan'ın kafası karışık felan değil, Kafam karışık olsa bu kadar iyi performans gösteremezdim dedi geçen gün kendisi canlı yayında.
Sercan en az 1 sene daha Bursaspor'da kalacak, ve kulübün menfaatleri doğrultusunda satılacak.
Sercan'ın ilk tercihi yurt dışı, ve İngiltere Premier Ligi. hatta Manchester United'de oynayan ilk Türk Futbolcu olmak istiyorum demişti aynı konuşmasında.
Üyeye uyarı verilip verilmediğini zaten siz göremezsiniz. Sadece yöneticiler görebilir.
Bir üye öyle bir mesaj atmıştır ki, mesajı silinir ama cezasına tek başına bir yönetici karar veremez. Bunu kendi aramızda tartışmak için ofiste yazar. Diğer yöneticiler de kendi görüşlerini yazar ve bir karara varılıp uygulanır.
Yani ceza verilmemiş olması, verilmeyecek anlamına gelmez. Ki ben uyarı da verdim sildiğim mesajlarda. Üyelere uyarı verdiğimi haber vermek gibi bir zorunluluğum yok, olsa üyelerin aldığı uyarıları, diğer üyelerin de görmesini engellemezdik.
"YÜCE ATATÜRK"
Caner transferi %90 bitmiş. Kiralık ve sezon sonu satın alma opsiyonu ile. Volkan'ın Eses'e transferi gerceklesince acıklanacakmış büyük ihtimalle.
Caner sağlam oyuncu. CSKA'dada rahat oynardı ama şans vermediler. Bence Galatasaray'da iş yapabilir..
Bir bomba daha patlayacak mı?
5-0'lık Talinn galibiyetiyle Avrupa Liginin kapısını şimdiden aralayan Galatasaray gözünü daha yükseklere dikti.
Baros, Keita, Arda ve Elano'lu kadrosuyla fırtına gibi esen Sarı-kırmızılılar buna rağmen kadroya takviye yapmayı düşünüyor. Ligtv'nin internet sitesinin haberine göre; Başkan Adnan Polat ve yöneticiler 1 Eylül'e kadar mutlaka bir transfer daha yapacaklar. Bu oyuncu Bursasporlu Sercan veya sürpriz bir golcü olacak.
Fenerbahçe'nin tazminat talebinin Tahkim Kurulu tarafından reddedilmesiyle Türkiye'ye transferinde hiçbir engel kalmayan Mehmet Aurelio da Galatasaray'ın listesinde. Ancak kadrosunda Mehmet Topal, Ayhan, Linderoth ve Mustafa Sarp gibi ön libero görevini yapacak oyuncular bulunması, Galatasaray'ın bu transfere pek sıcak bakmamasına yol açıyor.
Bu arada 5-0'lık galibiyet sonrası bir açıklama yapan ve bu maçta ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Elano zamana ihtiyacı olduğunu söyledi
Keita'nın her geçen gün yükselen form grafiği Rijkaard ve yardımcılarını sevince boğarken, bir başka golcü Baros da iddialı konuştu
Kaynak: Milliyet.com.tr
Screw you guys, I'm goin' home
Bence Aurelio takima cok faydali olacaktir.
O bolgede cok fazlalik oldugu soylenemez ki Aurelio o bolgedeki en iyi oyuncu olacaktir bence Galatasaray'da.
Aurelio'yu istemiyorum.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Aurelio'ya ihtiyacımız yok.Onu alırsak bonus olarak da başımıza bela almış oluruz.Belalı adam.Gerek yok ona.Şuanki kadromuz o mevkii için yeterli.
Aurelio'yu daha önceden istiyordum; fakat Mustafa Sarp'ın oyununu görünce gerek görmüyorum bu transfere. Mehmet de iyileşti. Sarp-Topal 2lisi yeterlidir. Kör topal Linderoth var birde. Marco'ya gerek yok.
İçimden bir ses Caner ve bir forvet alıp transferi noktalayacagız diyor, bakalım.
Mustafa, Mehmet ve Linderoth o bölgenin oyuncuları Ayhan ve Barış'ta o bölge de oynayabiliyor ve daha elimizde Mehmet Güven var eğer başka bir takıma gitmezse o da o bölgenin oyuncusu ayrıca Rijkaard'ın gençlere güvenine de bakarsak hiçbiri olmazsa alt yapıdan bir oyuncuyu 1-2 maçlığına oynatabilir ki buna gerek kalmadan Hakan Balta'da o bölgede çat patta olsa oynayabilen bir oyuncu yani Aurelio'ya gerek yok bence![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Makaay G.Saray'ın kapısında
Yönetim, bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Hollandalı yıldıza sıcak bakıyor. Neeskens de 34'lük golcü için "En az iki yıl rahatlıkla oynar" görüşünü taşıyor
Özellikle Avrupa kulvarı için Nonda'nın yerine çok kaliteli ve tecrübeli golcü arayan G.Saray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre,![]()
bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Roy Makaay, sarı-kırmızılı kulübe önerildi. G.Saraylı yöneticiler, menajerler aracılığıyla yapılan teklifi, iki gün önce teknik direktör Rijkaard'a ilettiler. Hollandalı teknik adamın ise "Şimdi önümüzde Levadia Tallinn maçı var. Bu maçtan sonra konuyu düşüneceğim" dediği belirtildi. Rijkaard dün yardımcısı Neeskens'e konuyu açtı ve Makaay hakkındaki düşüncesini sordu.
Neeskens de, "Çok iyi bir golcü ama yaşı 34 oldu. Yine de en az iki yıl rahatlıkla oynar. Hollandalı olması da avantaj" yanıtını verdi. Rijkaard'ın, Makaay'ın transferiyle ilgili kararını birkaç gün sonra vereceği vurgulandı. Feyenoord, kadroya giremeyen tecrübeli futbolcuyu elden çıkaracağını açıklarken, bu oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden alınacak olması Galatasaray yönetimine oldukça cazip geliyor. Hollanda futbolunun yetiştirdiği en büyük golcüler arasında yer alan Roy Makaay, 2002-03 sezonunda Deportivo formasıyla 29 gol atarak, Avrupa Gol Kralı unvanını elde etmişti.
![]()