Loran galibiyete sevinmiş galiba.Sevinsin,gidip basın toplantılarında Fatih Terim'e yalakalık Aykut Kocaman'a imalı sorular soranlardan olmasın da.
Objektiflikle alakası yok konunun. Canlı yayında sevinmiyor ya gider isterse takım otobüsünde sevinir isterse stadda sevinir isterse evinde sevinir. Örnek gösterdiğin hakan şükür lig tvde canlı yayında galatasarayı öve öve bitiremiyor da neyse.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
http://www.youtube.com/watch?v=tqlZ5...&feature=share
bunu izlemelisiniz kesinlikle.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok güzel olmuş valla helal olsun![]()
buyur gs-fb derbi mac yorumu ovmusmu ?
Açıkçası futbol her zaman hak edenin kazandığı bir oyun değildir. Volkan'ın başarısı kadar G.Saraylılar'ın vuruşlardaki tercih hataları var. En önemli veri derbi öncesi Süper Final'in ilk maçlarıydı. Geçen hafta G.Saray oyunu tutarak F.Bahçe çok iyi oynayarak kazanmıştı.
Bu maç tamamen G.Saray'ı anlatan maçtı. Fizik olarak diri, bol pozisyon üreten takımdı. Ama kazananı tebrik etmek lazım. İmkansız pozisyonlar oldu. Yedek kulübesi 1-1 bitse de gitsek duygusu içindeydi. Yarı sahayı 2 kez geçti F.Bahçe.
Anlamak istemiyorsunuz galiba ? Fenerbahçeli olduğu için canlı yayında değilken Se-vi-ne-bi-lir bunda anti etik bişey yok. Rıdvan Dilmen'de programdan önce seviniyor Güntekin Onay'da seviniyor Şansal'da o da bu da şu da. Çünkü herkesin tuttuğu bi takım var. O da sevinmiş ne var bunda ? Onlarda o an taraftar konumunda zaten.
evet işi o ama iş dışında objektif olmalı mı sanane banane kim karışır ki ister sevinir ister yerinir sanki canlı yayına bağlandığı zaman seviniyor
bir sürü spor muhabiri muhabirliğini yaptığı takımın aynı zamanda taraftarı bunu inkar edemezsiniz sanki gs muhabirleri sevinmiyor mu gs galibiyetlerinde çok saçmalıyorsunuz bitsin artık bu muhabbet
Ben o kişinin dün olan olaylara kadar Fenerbahçe'li olduğunu bile bilmiyordum![]()
Ama galibiyetimiz konuşulmasında ne konuşulursa konuşulsun![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bi biz bilemeyiz böyle![]()
Bakalım haftaya BJK'yi yenersek ne uydurucaksınız galibiyeti gölgelemek icin.Simdiden çalısın bence saglam bişeyler bulun.
loranın sevinmesi kadar doğal bişey olabilirmi adam zaten taraf lig tv fenerbahçe spikeri adam
Deplasmana taraftar gitmesine yasak geldi, bundan böyle maç sonrası galibiyetlere ya da atılan gollere sevinmeye de yasak getirilsin. Sadece ev sahibi takım sevinebilsin. Ne güzel yahu. Fenerbahçe takımının sevinci yetmedi, muhabirin sevincine taktılar. Attıysan attın golü, kazandıysan kazandın maçı. Senin ne haddine sevinmek? Terbiyesiz adam. Nasıl olsa sevinmesine gösterilen tepki bir şekilde masum gösterilip savunulabiliyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sow sezonu kapattı diyorlar, ben yinede en kötü son Galatasaray maçına yetişeceğini umuyorum, umarım öyle olur. Aykut Kocaman'ın onun yerine kimin monte edeceği çok önemli ve bence bu isim Semih olmalı. Fenerbahçe'de gol atacak çok adam var, İleride adamın ayağında top tutması, Servis yapması ve pres uygulaması bile takım oyununa çok şey katar. Bienvenu sırtı dönük oynamada çok kötü ve pres yapmanın p'sini bilmiyor, o topu kaptırınca tekrar topa yöneleceğine geriye dönüp ortasahaya amaçsız koşusu yok mu ? Adamı çileden çıkarıyor.
Ayrıca pek kimse bahsetmese de Galatasaray maçında oyuna etki oyunculardan biri de Özer'di. Bazı bireysel hataları olsa bile ben onun futbolunu beğeniyorum, Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyacaksak kenardan oyuna girmesi gereken isim Özer olmalı, Selçuk Şahin değil. Ayağında top tutmayı beceremeyen adamlarla her türlü gol yersiniz, Galatasaraylı oyuncuların şanssızlığı Selçuk'un şansı oldu.
Ayrıca kalan 4 haftada Dia ve Özgür'den de yararlanmamız gerekecek, olası sakatlıkları ve cezalı oyuncuları hesaba katarsak Aykut Kocaman'ın potansiyel kadroyu geniş tutması gerekecek.
...
Yalnız ilk golü değilde ikinci golü Ziegler atsaydı yıkılırdı heralde oynayan kişi![]()
sowun sakatligi cok kötü oldu bienvenu ile semihe ben nedense güvenemiyorum... tamam bienvenu kosuyor ediyor cabaliyor fakat son vuruslari cok kötü... semih desen sanki futbola küsmüs gibi bir hali var..
Bienvenü bence Sow kadar iş yapacaktır
Bienvenu'nün oyun bilinci çok düşük. Topsuz alanda etkisiz ve de ikili mücadelelerde ayakta kalmakta zorlanıyor. Sow'u her türlü arayacağız
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sow sezonu kapatmış...
Gökhan benden daha Fenerlidir..
Doğrudur bilemem, ama bunu Gökhan'ı bizzat tanıyan birine sormak daha iyi olabilir.
eto'o bitmiş.