Patlasa bile yine kar etmiş oluruz ki ben pek patlayacağını sanmıyorum. Burada kalsaydı hem kendisi için hem bizim için kötü olurdu. Defansif anlamda da ofansif anlamda da yetersiz.
Patlasa bile yine kar etmiş oluruz ki ben pek patlayacağını sanmıyorum. Burada kalsaydı hem kendisi için hem bizim için kötü olurdu. Defansif anlamda da ofansif anlamda da yetersiz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Orta açamayan sol bek olmaz,iyi okuttuk bence,her ikisini de.
Ne sıkıntı yapacağım,transfer yapılır,oyuncu satılır,yeri doldurulur.Yanlış doldurulursa sorumluları giderler,spor bu,hata olacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Grosskreutz İyi Topçudur Valla Türkiye Standartlarında Gelen En İyi Yabancı Bek.
FM'de de Kullanmıştım Güzel Yardırıyor Her İki Kanatta da Oynayabilmesi Daha da Cazip Kılıyor Oyuncuyu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ya ne uğraşacağım bu kadar yazıp.
Çok saçma bir kadroya sahip olduk,nereden tutsan elinde kalıyor bir parça.
Melo'nun bölgesine bir transfer yapılması lazımdı. Bizim yönetim gerçekten transfer konusunda çok beceriksiz. Adam Haziran ayından beri gidicem diye tutturdu. Gidicem diyen adamla sözleşme imzaladın, herkes kalıyor derken transferin son gününde adam gitti ve yerine transfer yapılmadı. Gerçekten saçmalık.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Neyse goy goy yapmadan bir yorum yapayım.
Sezon sonu söylenenler ile yapılanlar gram birbiri ile tutmadı,yanından bile geçmedi.Kimse çıkıp şunları savunmasın.
Inter, 30 saniye önce Melo'nun transferini açıkladı.
https://twitter.com/Inter/status/638459945747382273
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
32 yaşındaki Melo'dan 3.7 milyon euro ( Duruma göre 5 e çıkabilir) para kazanmak bence iyi iş. Kalsaydı kazanacağı maaşı da eklersek rakam daha da artmış oluyor
steam : aytekin79
Inter resmi siteden Telles'i de açıklamış ama site çöktü, girilemiyor şu an.
Edit: kiralık + opsiyon https://twitter.com/Inter/status/638466128864518144
Last edited by Cengo : 01.Eylül.2015 at 00:46
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Transfer dönemini çok kötü geçiren bir Galatasaray üstüne transferin son günü en önemli oyuncularından Melo'yu yolluyo Telles'i kiralık verip defansın sol tarafını alternatifsiz bırakıyor..İlerleyen haftalarda ligde 1-2 ard arda kötü sonuç yada iç sahada bir yenilgi sonrası işler karışır
Bu yönetim bir harika dostum![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Melo veya Selçuk'tan biri gitmeliydi zaten, geç bile kalındı. Orta saha çok yaşlıydı. Oraya genç, ciğersiz, agresif biri şart ama transfer dönemi bitti.
Carole fena gözükmedi, Telles'i çok arar mıyız bilemedim. Gelecek gösterecek.
Berbat bir transfer dönemi geçirdik. Defansa garanti bir sağ bek ve stoper şart idi. Denayer gibi genç biri ve yarım sezondur oynamadığı söylenen Grosskreutz nasıl çıkacak bakalım.
Orta alana zaten biri şart idi bir de Melo gitti. Jem K. nasıl çıkacak belirsiz, o da uzun sakatlıklar geçirmiş biri. Jose R. fena gözükmedi şimdilik ama o da istediğimiz ciğersiz biri değil. Bilal'den olsa olsa Selçuk yedeği olur zaten.
Podolski de aradığımız adam değildi ama bu yönetimden daha iyi bir transfer beklemiyorum zaten. Sağ kanat ve forvet de şarttı bence ama yapacak bir şey yok, zaman bitti.
Kalan tek transfer yorumum da Cenk G. için olsun. Cenk Gönen'den de iyi yedek olur.
Muslera kafasını toparlamış sezona başlasa yine 7 puanımız olurdu 3 haftada. İleride toplar bence. Sorun lig değil yani bu kadro ile ilk 3'te zaten oluruz. Derbilerdeki performansla ve biraz da şampiyonluğu istemekle, takım uyumu da yakalanırsa şampiyon olunur; zor bir şey değil(geçen sene şampiyon olduk ya artık şampiyonluk hiç zor gözükmemeye başladı bana tabii ki bu sene işimiz çok çok zor). Ancak sorun yıllardır izleyemediğimiz düzgün futbol(takımın ismi Galatasaray olmasa maçları izlemem) + ŞL'de başarı. Bu kadroyla bunlar da imkansız bence.
Forvet almadık, defansta alternatifimiz yok(var da yok), kronik sakatlığı olan Grosskreutz'u aldık. Rezalet resmen, ŞL'de gruptan çıkamaz bu takım...
Steam ID : byildirim04
Großkreutz transferinde pürüz çıkmış,belge anlamında,bu transfer yatarsa çok iyi gülerim,çok da iyi söverim.FIFA onay verirse transfer gerçekleşirmiş,Dortmund İstanbul'dan belge bekliyormuş hala.
https://twitter.com/BVB/status/638649680759554048
Bizden belge bekliyorlarsa yandık.Bu konular da çok savsak bir klübüz.Unutuyoruz nasıl bir şeyse![]()
Imgur yasaklandı bir davadan dolayı, VPN ile açıp baktım ben gerçi ama çoğu kişi göremedi. Alternatif siteleri kullanalım.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Geçen sezon çok fazla sayıda Melo ve Emre tartışması vardı. Hangisi daha pislik diyeEn azından bu sorun ortadan kalktı, ikisi de bir birinden kalite ama ikisini de takımım da istemem. Şu da bir gerçek ki GS, çekebileceği en iyi kurayı değerlendiremedi. Anlamadığım bu kulüpleri yöneticiler soyuyorlar mı? 4-5 senedir üst üste ŞL'ye katılıyor zaman zaman turluyor.
Şampiyonluk, stad gelirleri de çok yüksek peki nereye gidiyor bu paralar çok ilginç. Eskişehir ve Bursaspor'da bu durumda bunlarda sürekli yüksek bonservisli oyuncu satıyor ama sürekli borç batağında, işin ilginci TS nasıl hala ayakta TS'nin son iki sezonda yaptığı transferleri 3 büyükler yapmadı.
FB bu yıl transfere para akıttı ama geçen yıl hiç para harcamadı yine 4 büyükler arasında son 2 sezonda en az transfer yapan takımız.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Muslera
Grosskreutz Grosskreutz Grosskreutz Grosskreutz
Grosskreutz Grosskreutz
Grosskreutz Grosskreutz Grosskreutz
Grosskreutz
eğer sakatlık problemi yaşamazsa yılın en iyi transferi olabilir.![]()
Grosskreutz transferinden hiçbir şey anlamadım ben doğru düzgün haber de yok n'oldu geldi mi galatasaray a imza yetişmemiş falan bişeyler duydum sonrası nedir çözüldü mü? Bu arada tam bir joker oyuncu bugün hangi takıma gitse sakatlık vs. olmadığı sürece kesinlikle faydalı olabilecek bir futbolcu.
Kevin Grosskreutz, kesin olarak Galatasaray'da.
Steam ID : byildirim04
Kevin G. Fifa dan ret.
VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam bir skandal oldu Grosskreutz transferi.
- OknSzR -
SON DAKİKA! FIFA, Grosskreutz transferinde Galatasaray'dan gönderilen evrakların tamamının imzasız ve boş olduğunu açıkladı.
Adam oynamadan Ocak ayına kadar maaş alacak![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 03.Eylül.2015 at 08:30 Reason: sadece smile veya anlamsız harflar topluluğu olarak gönderilen mesajlar silinir :)
Yorum yaparsam sanırım banlanırım bu kez![]()
Transferdeki belgelerde hatası olan Futbol direktör yardımcısı da kovulacakmış.
Ne kadar da başarılı bir yönetim, mutluluktan gözlerimizi yaşartıyor.
Halbuki Terrenao'ya söyleselerdi bi güzellik yapardı![]()