merak istemem çünki ben hediyeyi fazla sevmem
merak istemem çünki ben hediyeyi fazla sevmem
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız?
Merhaba.Ben iyi gibiyim.Sen nasılsın
Şimdide ben dersaneye gidiom.Haydi Selametle...
hıh ödül neymiş eger sinirimi bozcaksanız yapmayın polemiğe girmemem gereki yoksa abooooooooooo...........
ikiside olur
Meddahhhhhhhhhhhhhh
çok komik güldüm öldüm benim özel ondan dedim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Havai fişek gösterisi başlatılsın
Kafeler bayraklarla donatılsın
Çünkü fenerbahçe58 geri döndü![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
vay be favori personalimiz gelmis
ama keske banli olmasa söyle cafede güzel bir muhabbet ededik![]()
Abicim neler kaçırmışım ya.Bizimki geri gelmişte haberimiz yok!
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Beyler Fenerbahce58 6 günlüğüne uzaklaştırılmıştı diye biliyordum.Profiline bakınca süresiz atıldığını gördüm ve çok üzüldüm.Şuanda şoktayım.Çok kötü dakikalar geçiriyorum.10-15 sene kendime gelemem ben.Bu şoku üzerimden nasıl atabilirim?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
O bir şekilde yine gelir aramıza merak etmeyin siz.![]()
Selamlar arkadaşlar ben geldim bilgisayarı ödev yapıyom diye açtım![]()
bi arada tosunpaşa ve can arkadaşlarımdan özür diliyorum evete eeth dediğim için ve artislik yaptıığım için... ha oğuz kağan senden de özür diliyorum
Hayırdır Ömer.Ne oldu anlayabilmiş değilim.Ancak önemli değil diyeyim yinede..![]()
ya kimseyi kırmak istemiyorum artık zaten çok kırıldım hayatta o kızıda bidaha görmek istemiyorum yaşasın kübra....
Önemli değil Ömercim.Tartışmıştık ama unutuldu gitti.Sen yeni sayfa açabilmişsin.Tebrikler...