Sayfa 121 / 163 İlkİlk ... 2171111119120121122123131 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    @_Yolcu_

İnsanlarla gayet güzel konuşurum aslında kusura bakma benim hatam Kuru gürültü lafını sen çıkardın ortaya gelip burada çocukluk diyorsun bende cahilliğine veriyorum kusura bakma.İspatı yok bu işin sana ispat getirsek de zaten ondan da senin yapmadığını nerden bilebiliriz dersin.
    ıspatı yoksa konuşmayacaksın konuşuyosan da ispat edeceksin bu kadar basit aydın ileri görüşlü kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yolcu yine bizim soruları atlıyor. Yeterlilik düzeyi tabi, kolay soruları cevaplayıp, zorlarını es geçmek.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Başbakan cuma günü yayınlayacağız dediği videoları yayınladı mı?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    AK Parti'ye oy verdim. AK Parti'yi destekledim yeri gelince, hakkı yendiğinde hakkını savundum.
    Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede uzun süre baskı ve zulüm görmüş insanların sesi olarak, halkın içinden, bizden biri olarak o mevkiye gelmiştir.
    Şimdiki hali görüyorum da.. Ne hak kalmış ne hukuk.. İnsanlara yazık. Orada bulunan insanların hani "çok az bir kısmı provokatör, onları da biz engelliyoruz zaten" diyorsunuz ya, öyle bir şey yok. Azımsanmayacak bir kısmı provokatör, daha doğrusu amaçları halkı provoke etmek değil, amaçları savaşmak. Bu ayrı. Diğer yandan hükümetin tutumu..
    Ne olur yani? Ne olur anasını satayım yapma AVMsini de topçu kışlasını da madem insanlar istemiyor? Daha da öncesine gidersek, ilk başta az bir insanın yaptığı eylemde sert müdahale etme? Niye milleti gaza getiriyorsun? Hadi onu da yaptın niye sert müdahaleye devam ediyorsun? Bırak abi 3 gün polis girmesin millet sıkılır dağılır zaten. Niye inat ediyorsun? Niye hala "ben dedim olacak!" yapıyorsun? Sen nasıl bir başbakansın? Nasıl halkın insanısın?
    Bu ülke için taa milattan şu zamana kadarki bütün hükümetleri, başkanları için söylüyorum, İDEOLOJİLERİNİZE TÜKÜREYİM! HEPİNİZİN, AYRIM YAPMADAN! TAYYİP ERDOĞAN SENİN DE! İnsanlara adalet ver, eşitlik ver, yaşam standartlarını geliştir, çağdan geriye düşürme, kalkındır, başka bir halt yapma be yapma! HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞ, SADECE İŞİNİ YAP İŞİNİ! Görüyorum ki Tayyip Erdoğan da diğerlerinden farksızmış.
    Bu millete yazık oluyor.
    Yazıklar olsun.
    Keşke sen yine oyunu akpye verseydin, tayyibe laf söylemeseydin de bu verdiğimiz can kayıpları olmasaydı kardeşim.

Bunun bir insanlık olayı olduğunu chp-akp veya faiz lobisi(!) olayı olmadığını anladığın için seni tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yolcu yine bizim soruları atlıyor. Yeterlilik düzeyi tabi, kolay soruları cevaplayıp, zorlarını es geçmek.
    sor istediğin soruyu sor

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Başbakan cuma günü yayınlayacağız dediği videoları yayınladı mı?
    Montaj yetişmemiş

@Yolcu yukarıda sordum zaten

Bir olaya veya şeye gözlerinle görmeden başkasının söylemesiyle inanmaz mısın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ıspatı yoksa konuşmayacaksın konuşuyosan da ispat edeceksin bu kadar basit aydın ileri görüşlü kardeşim
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yazmayayım yazmayayım diyorum da işinize geldiği gibi davranmada üstünüze yok be ahmet abi..

Aksi ispat edildiği halde bugün hala mitingde "camide içki içildi bilmem ne oldu" diye atıp tutuyordu başbakan. İnanmaya gelince inaniyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey olduğunda ispat getir , ne bileyim doğru mu yalan mı? vs vs. Geçiniz bunları geçiniz.
    Cevap yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    AK Parti'ye oy verdim. AK Parti'yi destekledim yeri gelince, hakkı yendiğinde hakkını savundum.
    Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede uzun süre baskı ve zulüm görmüş insanların sesi olarak, halkın içinden, bizden biri olarak o mevkiye gelmiştir.
    Şimdiki hali görüyorum da.. Ne hak kalmış ne hukuk.. İnsanlara yazık. Orada bulunan insanların hani "çok az bir kısmı provokatör, onları da biz engelliyoruz zaten" diyorsunuz ya, öyle bir şey yok. Azımsanmayacak bir kısmı provokatör, daha doğrusu amaçları halkı provoke etmek değil, amaçları savaşmak. Bu ayrı. Diğer yandan hükümetin tutumu..
    Ne olur yani? Ne olur anasını satayım yapma AVMsini de topçu kışlasını da madem insanlar istemiyor? Daha da öncesine gidersek, ilk başta az bir insanın yaptığı eylemde sert müdahale etme? Niye milleti gaza getiriyorsun? Hadi onu da yaptın niye sert müdahaleye devam ediyorsun? Bırak abi 3 gün polis girmesin millet sıkılır dağılır zaten. Niye inat ediyorsun? Niye hala "ben dedim olacak!" yapıyorsun? Sen nasıl bir başbakansın? Nasıl halkın insanısın?
    Bu ülke için taa milattan şu zamana kadarki bütün hükümetleri, başkanları için söylüyorum, İDEOLOJİLERİNİZE TÜKÜREYİM! HEPİNİZİN, AYRIM YAPMADAN! TAYYİP ERDOĞAN SENİN DE! İnsanlara adalet ver, eşitlik ver, yaşam standartlarını geliştir, çağdan geriye düşürme, kalkındır, başka bir halt yapma be yapma! HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞ, SADECE İŞİNİ YAP İŞİNİ! Görüyorum ki Tayyip Erdoğan da diğerlerinden farksızmış.
    Bu millete yazık oluyor.
    Yazıklar olsun.
    @Yolcu

Yukarıda birine demişsin ya çocukluğuna veriyorum diye. Bak ben de senin cahilliğine veriyorum ve bir şey demiyorum. Sadece şu yazıyı okumanı istiyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

sor istediğin soruyu sor
    Bu mesajım kesinlikle tahrik etme mesajı değil ve Aydın abi rica ediyorum silinmesin.

_yolcu_ , Delpiero10 , Erdem345 li biri vardı her neyse. Şu fotoğraf hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum.

Al buyur, link koyacaktım da sen açılmıyo falan dersin şimdi.

Direk resimleri koydum belki bunlar da açılmaz gerçi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir olaya veya şeye gözlerinle görmeden başkasının söylemesiyle inanmaz mısın ?
    gözüyle gördüğğünüz halde inanmıyorsunuz bana bu soruyu mu soruyorsunuz
    araştırılmadan temellendirilmeden hele birde söyleyen kişinin niyeti de ortadayken ne diyim size
    bu soruyu siz kendinize sorun bence gözümüzle gördüğümüze inanmıyoruz görmediğimize nasıl inanacağız diye

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @Yolcu

Yukarıda birine demişsin ya çocukluğuna veriyorum diye. Bak ben de senin cahilliğine veriyorum ve bir şey demiyorum. Sadece şu yazıyı okumanı istiyorum
    benim cahilliğime verebilmen için önce benim cahilliğim kadar cahillik seviyesine yükselmen gerekiyor
    boş boş konuşmayalım lütfen kişiselleştirerek daha da uzatmayalım

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

araştırılmadan temellendirilmeden hele birde söyleyen kişinin niyeti de ortadayken ne diyim size
    bu soruyu siz kendinize sorun bence gözümüzle gördüğümüze inanmıyoruz görmediğimize nasıl inanacağız diye
    Sen beni bırak.

sen soruma net bir cevap ver istersen. Berk yerine Ahmet diye biri söylese de inanacak mıydın inanmayacak mıydın ? Olay Berk' de mi yoksa gözünle görmediğine inanmaz mısın ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@yolcu

ahahahahahahahahaha.şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil kardeş.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazmayayım yazmayayım diyorum da işinize geldiği gibi davranmada üstünüze yok be ahmet abi..

Aksi ispat edildiği halde bugün hala mitingde "camide içki içildi bilmem ne oldu" diye atıp tutuyordu başbakan. İnanmaya gelince inaniyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey olduğunda ispat getir , ne bileyim doğru mu yalan mı? vs vs. Geçiniz bunları geçiniz.
    CEVAP YOK MU CEVAP ?!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Al buyur, link koyacaktım da sen açılmıyo falan dersin şimdi.

Direk resimleri koydum belki bunlar da açılmaz gerçi
    başbakan bugün taksimi boşaltın dedimi boşaltacaksın
    boşaltmıyorsan bunun sorumlusu başbakan değil sensin.
    acıtasyon yapmayın burda kurunun yanında yaş da yanar beladan uzak durursan kimse sana bişi yapmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

CEVAP YOK MU CEVAP ?!
    aksi ispat edildi nasıl edildi söyler misin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Parayı makbuzla verecek halleri yok ya, bunu nasıl ispat edebiliriz? Varsa yarın gidin miting alanına görün doğru muymuş yanlış mıymış.

İşinize gelen yere cevap veriyorsunuz, çocuklu fotoğraflar konusunda hala birşey söylemiyorsunuz. Çünkü siz de biliyorsunuz, bu artık insanlık suçu.

Kapatın televizyonu, sizi de kandırıyorlar.

[YOUTUBE="hGLvdJNk0AQ"]Korkuyorum Anne[/YOUTUBE]

Edit: Baktım da keşke cevap vermeseymişsiniz. O zaman içinizde bir parça vicdan barındırdığınıza dair ümidimi kaybetmezdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim cahilliğime verebilmen için önce benim cahilliğim kadar cahillik seviyesine yükselmen gerekiyor
    Senin mertebene kimse yükselemez şüphen olmasın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    @yolcu

ahahahahahahahahaha.şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil kardeş.
    o zaman ağzınla gül kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Senin mertebene kimse yükselemez şüphen olmasın.
    teşekkürler biliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sen beni bırak.

sen soruma net bir cevap ver istersen. Berk yerine Ahmet diye biri söylese de inanacak mıydın inanmayacak mıydın ? Olay Berk' de mi yoksa gözünle görmediğine inanmaz mısın ?
    @Yolcu

sana soru taarruzu var bu arada kaynamasın

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

başbakan bugün taksimi boşaltın dedimi boşaltacaksın
    boşaltmıyorsan bunun sorumlusu başbakan değil sensin.
    acıtasyon yapmayın burda kurunun yanında yaş da yanar beladan uzak durursan kimse sana bişi yapmaz
    Bu kalınlaştırdığım kısım haklı çıkarıyor yapılanları öyle mi ?

Seni katılaşmış vicdanınla baş başa bırakıyorum, yapılan şey acıtasyon değil yaşanan gerçeklerdir.

Başbakan sadece konuşmayı biliyor zaten, vermişler eline bir mikrofon üfleyip duruyor ve hep aynı sazdan çalıyor. Görme meselesi tabii bu kime ne anlatıyorum bende dimi ama ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben ağzımla gülmesem de olur ömür boyu da sen bir kerecik beyninle düşünebilsen keşke
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşekkürler biliyorum
    Bu ülke sizin gibi zihniyetler için kurtarılmadı yıllar önce. Sizin gibilerden kurtulmak için kurtarıldı. Bu ülke bizim, sizin değil. Tarih unutmayacak bu günleri. Devran dönecek ve hesap verecek gereken kişiler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Parayı makbuzla verecek halleri yok ya, bunu nasıl ispat edebiliriz? Varsa yarın gidin miting alanına görün doğru muymuş yanlış mıymış.

İşinize gelen yere cevap veriyorsunuz, çocuklu fotoğraflar konusunda hala birşey söylemiyorsunuz. Çünkü siz de biliyorsunuz, bu artık insanlık suçu.

Kapatın televizyonu, sizi de kandırıyorlar.

[YOUTUBE="hGLvdJNk0AQ"]Korkuyorum Anne[/YOUTUBE]

Edit: Baktım da keşke cevap vermeseymişsiniz. O zaman içinizde bir parça vicdan barındırdığınıza dair ümidimi kaybetmezdim.

tamam gerçekse o zaman o abilerinizin telefonunu bulun bende istiyorum elli lira alıp mitinger gitmek gerçekten şu zamanlar ihtiyacım var iletişim bilgisi verir misiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca şunu söyleyeyim,

Hangi partiye oy verdiğin önemli değil. Şu an yaşananlara onay veriyorsan insan değilsin
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sen de, her soru sorana saldıracağına sorulara cevap vermeyi denesen diyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu ülke sizin gibi zihniyetler için kurtarılmadı yıllar önce. Sizin gibilerden kurtulmak için kurtarıldı. Bu ülke bizim, sizin değil. Tarih unutmayacak bu günleri. Devran dönecek ve hesap verecek gereken kişiler.
    bak sen tamam tarhihin gerçeklerinde görüşürüz kardeş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@_Yolcu_

ulen yolcu yine beni atlıyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    34

İki haftadir laf anlatmaktan yorulmadiniz mi arkadaslar?

Mesaj Yetkileri