Sayfa 121 / 439 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın transfer ataklarının ardı arkası kesilmiyor. Shalke'nin Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü transfer ederek taraftarlarını sevince boğan sarı kırmızılı yöneticiler, şimdi de Antalyasporlu Volkan'ın transferini resmileştirmek için Antalya'ya gittiler. Volkan ile günler öncesinde anlaşan sarı kırmızılı yöneticiler, Antalyaspor ile yaptıkları bonservis pazarlığında da belli bir noktaya gelmişlerdi, ancak bu transferde Galatasaray'ın takas için önerdiği oyuncuları Antalyaspor kabul etmemişti.

Bugün öğle saatlerinde Antalya'ya hareket eden Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve son günlerde transferlerin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan Haldun Üstünel, bu transferi kesinleştirmek için Antalyaspor yönetimi ile masaya oturacak.

Galatasaray ile Antalyaspor'un anlaşmasının ardından Almanya'da bulunan Volkan, imza için İstanbul'a getirilecek.

Leoucwhsua Misafir

bilmiyorum valla.bari adam noktalari tam kulubun ve oyuncunun ismine gore koysaydida cozerdik olayi.neyse ben orayida takip ediyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    guily mis beyler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Egemen sizin kadronuzun en büyük avantajı geniş olmasıydı.Dediğim bu oyuncuları göndererek bu avantajınız azaldı.

Ayrıca kaptan olmak için illa pazubanda gerek yok
    So what?
    Saike

Yeni transferinizin türk futbolu ve galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

umarım bu hayal kırıklığımız çok uzun sürmez.. ve beklentim bu sessizlikten sağlam bi bomba çıkacağı, kartalımızın yüksekten uçacağıdır.. haydi kartal haydi kartal haydii tam zmanı tam zamanı şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    ............'nın başarılı oyuncusu .........., Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını birkez daha doğrulayarak, futbol hayatına Türkiye'de devam edebileceğini açıkladı. ........ futbolcu ........, .......'da yayınlanan ...... gazetesine yaptığı açıklamada, .......'yı büyük ihtimalle bırakacağını, tercihlerinden birinin ya ........., ya da Galatasaray takımlarından biri olacağını belirtti.

******.org ta yazilmis bu.
    vay be oss sorusu uygun yerleri duldurun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

arkadaşlar bugün gökhanla ilgili yine transfre haberi çıkmış haberin aslı yoktur
    'Üç büyükler' tacizci suçlaması
    Oktay ENSARİ / KAYSERİ, (DHA) 22 Haziran 2007 Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, 'üç büyükler'i Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’un peşini bırakmadıkları için tacizci olmakla suçladı.

Mehet Topuz ve Gökhan Ünal'ın peşini 'üç büyükler' ve spor medyasının bırakmadığını söyleyen Süleyman Hurma, Galatasaray, Fenerbahçe ve beşiktaş'ı 'tacizci' olarak nitelendirdi.

Hurma, "Üç büyükler, Mehmet Topuz ve Gökhan için hem kendi güçlerini hem de araya siyasiler başta olmak üzede birçok büyüğü son olarak da spor medyasını araya sokmaya başladı. Bu kulüpler kendi medyaları aracılığıyla, güç deneyip bize artık tacizde bulunuyorlar. Bildiri yayınlıyoruz, pankart asıyoruz, afiş bastırıyoruz anlamıyorlar. Defalarca söylemekten dilimizde tüy bitti, ama hala oyuncularımızın peşini bırakmadılar. Ayıptır, artık bu tacize spor medyası da bir son versin. Bu konuda yerel medyanın destiğini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gabriel Milito olsa.. :d
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Ataman İnşallah

Kartal her zamanki gibi yüksek ucacak inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir bakıyormuşuz Coloccini ile Makelele'yi Rüştü transferi gibi aniden getiriyorlarmış İstanbul'a ne müthiş olur ama.
    So what?
    Saike

11. Default

Bence Beşiktaş kontenjan ile ilgili haberi bekliyordur..Benim şahsi görüşüm 2 yabancı alacak BJK

KARTALLAR YÜKSEKTEN UÇAR UZAKTAN GÖRÜR... Transfer olmasada bnm sevgim değişmez sonuna kadar Beşiktaş... Ben renklerine aşığım takımımın geçmişine aşığım gelicek yıldıza ya da Futbolcuya değil... Sağlık olsun deyip imkan varsa stada yoksa kahveye maçı seyretmeye dvm ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Fıratcan Sevinmek İçin Sevmedik...

Beyler bekleyin ya son gülen iyi güler Rakiplerimizi tartıyoruz galiba...

Galatasaray'a Süper Yıldız: Liedson Da Silva Muniz

Galatasaray transfer komitesi tarafından Feldkamp'ın isteği doğrultusunda Portekiz'de izlenen 30 yaşındaki golcü futbolcu Liedson Da Silva Muniz ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Liedson Da Silva Muniz'in kulübü Sporting Lizbon ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray Spor Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in transfer görüşmelerini çok gizli bir şekilde yürüttüğü ve bu transferde hiçbir pürüz çıkmaması için var gücüyle çalıştığı biliniyor. Sporting Lizbon'a 3.5 milyon Euro, Liedson'a yıllık 1.5 milyon Euro ödenmesi konusunda el sıkışan Adnan Sezgin'in yeni sezon kamplarına kadar bu transferi tamamen noktalayacağı ve oyuncuyu İstanbul'a getirerek bu transferi şova dönüştüreceği tahmin ediliyor.

Liedson Da Silva Muniz hava toplarındaki ve son vuruşlardaki üstünlüğüyle göze çarpan başarılı bir santrafordur. Brezilyalı olan fakat hiç milli formayı giymeyen Liedson, Sporting Lizbon'un en önemli gol silahı konumunda. Bu sezon oynadığı 28 lig maçında 15 gole imzasını atan Liedson, geçtiğimiz sezon ise 25 gol atmıştı. Sporting Lizbon'da 2003'den beri forma giyen Liedson, çıktığı 93 maçta 57 gole imzasını attı.

İsim: Liedson Da Silva Muniz
    Doğum Tarihi: 12/17/1977
    Uyruk: Brezilya
    Boy: 175 cm.
    Kilo: 63 kg.
    Mevkii: Forvet
    Forma: 31

Kaynak: Galatasaray Spor Kulübü

FOTOĞRAFLAR:

Siteden'de isparis edebilirmiyim??

G.milito çok zor Juve-R.Madrid peşinde...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Kayserispor farkı!
    İddialı bir kadro için kolları sıvayan Kayseri, 2 oyuncuyla anlaşma sağlarken, Avusturya 2. liginin Scwannnenstad takımında forma giyen Turgay Bahadır için de harekete geçti. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, Denizlisporlu Serhat ve Gaziantep Belediye’den Serdar’la yarın sözleşme yapacak. Bu arada ülkesine gitmek isteyen kaleci İvankov’un da ikna edildiği öğrenildi.

Kaynak:Fanatik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayseri Serhat'ı renklerine bağladı

Kayserispor, geçen sezon Denizlispor'da oynayan Serhat Gülpınar'ı renklerine bağladı. Kadir Has Tesislerinde sözleşme imzalayarak Kayserisporlu olan, Serhat Gülpınar, ''Kayserispor, hedefleri olan bir kulüp. Ben de hedefleri olan bir futbolcuyum. Kayserispor'da başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
    Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu da Serhat ile 2 yıllığına anlaştıklarını söyledi. Miraboğlu, ''Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas, Serhat'ın alınmasını özellikle istiyordu. Hocamızın isteğiyle Serhat'ı renklerimize kattık. Serhat'ın Denizlispor'daki başarısını Kayserispor'da da sürdüreceğine inanıyoruz'' diye konuştu.
    Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Serdar Özbayraktar da görüşme yapmak için Kayseri'ye geldi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, ''Serdar'ı görüşme yapmak için davet ettik. Anlaşma sağlanırsa mukavele imzalayabilir'' dedi.

22.06.2007
    Kaynak : AA

kardeş serdar eskişehirsporla anlaştı hatta bonservisi'ni almak için başkan bugün antep'e gitti nasıl olur ya serdar eskişehir'e gelip formayı bile giydi!!!!!!!!!!!
    I'm back...

Yönetim tarafından 3-4 tane kaptan belirlenir. Ben sana geçen sezonun kaptanlarını sayayım.

Ümit Özat, Tuncay, Semih ve Volkan. Rüştü kesinlikle kaptan değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama sonuçta takım içinde kaptanlık mertebesi olmasada o görevi üstleniyordu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

egemen hangi sitedede yaziyor ya bulamadim kimleri konusurken kim geldi

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray'a Süper Yıldız: Liedson Da Silva Muniz

Galatasaray transfer komitesi tarafından Feldkamp'ın isteği doğrultusunda Portekiz'de izlenen 30 yaşındaki golcü futbolcu Liedson Da Silva Muniz ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Liedson Da Silva Muniz'in kulübü Sporting Lizbon ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray Spor Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in transfer görüşmelerini çok gizli bir şekilde yürüttüğü ve bu transferde hiçbir pürüz çıkmaması için var gücüyle çalıştığı biliniyor. Sporting Lizbon'a 3.5 milyon Euro, Liedson'a yıllık 1.5 milyon Euro ödenmesi konusunda el sıkışan Adnan Sezgin'in yeni sezon kamplarına kadar bu transferi tamamen noktalayacağı ve oyuncuyu İstanbul'a getirerek bu transferi şova dönüştüreceği tahmin ediliyor.

Liedson Da Silva Muniz hava toplarındaki ve son vuruşlardaki üstünlüğüyle göze çarpan başarılı bir santrafordur. Brezilyalı olan fakat hiç milli formayı giymeyen Liedson, Sporting Lizbon'un en önemli gol silahı konumunda. Bu sezon oynadığı 28 lig maçında 15 gole imzasını atan Liedson, geçtiğimiz sezon ise 25 gol atmıştı. Sporting Lizbon'da 2003'den beri forma giyen Liedson, çıktığı 93 maçta 57 gole imzasını attı.

İsim: Liedson Da Silva Muniz
    Doğum Tarihi: 12/17/1977
    Uyruk: Brezilya
    Boy: 175 cm.
    Kilo: 63 kg.
    Mevkii: Forvet
    Forma: 31

Kaynak: Galatasaray Spor Kulübü

FOTOĞRAFLAR:

Bu haberin kaynagı, linki vs nedir ?

Link yok, sağlam bir kaynaktan aldığım bilgi bu şekilde, aynen kopyaladım. Kaynak kim diye sormayın, doğru olup olmadığını ben de bilmiyorum, zaman gösterecek.

Trabzonspor Uğur Boral ı aldımı bilen varmı...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    kardeş serdar eskişehirsporla anlaştı hatta bonservisi'ni almak için başkan bugün antep'e gitti nasıl olur ya serdar eskişehir'e gelip formayı bile giydi!!!!!!!!!!!
    onu duydum ancak antep beld serdarı arayıp geri gel seni kayseriye saatık deyip kayseriye göndermişler

Hahaha şimdi fanatik aldım manşette şu yazıyor

Biz günlerdir diyorduk !

hırs yapmış adamlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kaynak: www.maraton.com.tr

Bugün öğlen saatlerinde bir internet sitesinin geçtiği haber bir anda futbol gündemine bomba gibi düştü.. Kayserispor'un genç golcüsü Gökhan Ünal Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilen haber sonrasında Maraton.Com.Tr Kayserispor'un en yetkili ismi olan Süleyman Hurma'ya ulaştı..

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Maraton.Com.Tr'nin sorularını yanıtlayan Menajer Süleyman Hurma, "Bu bir yıldırma hareketidir.. İki gündür Mehmet Topuz ilgili çıkan haberlerle uğraşıyorduk, şimdi de Gökhan Ünal başladı.. Israrla söyledik ve söylemeye devam ediyoruz.. Kayserispor'un satılık oyuncusu yok" dedi..

Gökhan Ünal'ın Galatasarayla anlaşmak üzere olduğu yönündeki haber ile ilgili olarak ise ; "Gökhan Ünal'ın transfer olacağı söylenen takımlar, Avrupa'nın önemli takımlarından gelen teklifleri ve rakamların yanına dahi yaklaşamazlar.. Düşünün işte, satacak olsak bu rakamların yanına bile gelemezler.." açıklamasını yaptı..

Hurma ayrıca Kayserispor'un transferde iki Arjantinli ve bir de İspanya Ligi La Liga'da forma giyen toplam üç futbolcu ile görüşmelerini sürdürdüğünü, bu oyuncuları renklerine bağlamak üzere olduklarını belirtti..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Osman ALTUNTERİM

Default Lincoln formasına büyük ilgi!

Galatasaray'da transferi Perşembe günü gerçekleşen Cassio de Souza Soares Lincoln'ın forması satışa sunulurken, taraftarlar Brezilyalı futbolcunun formasına büyük ilgi gösteriyor.

Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de satışa sunulan ve ilk olarak 5 bin adet basılan 10 numaralı ''Lincoln'' formalarının, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördüğü açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Kaynak: www.maraton.com.tr

Bugün öğlen saatlerinde bir internet sitesinin geçtiği haber bir anda futbol gündemine bomba gibi düştü.. Kayserispor'un genç golcüsü Gökhan Ünal Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilen haber sonrasında Maraton.Com.Tr Kayserispor'un en yetkili ismi olan Süleyman Hurma'ya ulaştı..

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Maraton.Com.Tr'nin sorularını yanıtlayan Menajer Süleyman Hurma, "Bu bir yıldırma hareketidir.. İki gündür Mehmet Topuz ilgili çıkan haberlerle uğraşıyorduk, şimdi de Gökhan Ünal başladı.. Israrla söyledik ve söylemeye devam ediyoruz.. Kayserispor'un satılık oyuncusu yok" dedi..

Gökhan Ünal'ın Galatasarayla anlaşmak üzere olduğu yönündeki haber ile ilgili olarak ise ; "Gökhan Ünal'ın transfer olacağı söylenen takımlar, Avrupa'nın önemli takımlarından gelen teklifleri ve rakamların yanına dahi yaklaşamazlar.. Düşünün işte, satacak olsak bu rakamların yanına bile gelemezler.." açıklamasını yaptı..

Hurma ayrıca Kayserispor'un transferde iki Arjantinli ve bir de İspanya Ligi La Liga'da forma giyen toplam üç futbolcu ile görüşmelerini sürdürdüğünü, bu oyuncuları renklerine bağlamak üzere olduklarını belirtti..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Osman ALTUNTERİM
    Bu Suleyman Hurma abartıyo

Ne demek bu yani?

Demin Fotospor aldım ve manşet şu :

Ronaldinho:
    Bende fenerbahçeliyim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu arada Maraton.Com.Tr Gökhan Ünal'a ulaştı ve transferi konusundaki gelişmeleri sordu.. Gökhan, "Ben Galatasaray ile anlaştım.. Pazartesi günü Sayın Başkanımız Recep Mağmur ile görüşeceğim.. Kendisinden anlayış bekliyorum.." açıklamasını yaparak Sarı Kırmızılı kulübe gitmek istediğini belirtti..

Deniz sence bu açıklamayı yapan adamdan verim alabilirmisiniz artık ?

Mesaj Yetkileri