Football is simple,but Football Manager is not
Beyler coşmayın. Hakaret etmeyin birbirinize. yolcu'nun üstüne de çullanmayın abartmayın.
Camide o gece an be an çekilen videolar yayınlandı bu 1.
Müezzin çıktı söylenenler yalan , öyle şeyler olmadı dedi bu 2. (Hani şu açıklamasından sonra izne?! çıkan müezzin)
Şu yorumundan sonra daha senden ne bir şey alıntılar , ne sana bir şey anlatmaya çalışırım. He senin için eksiklik değil ben boşa konuşuyorum belki şu an çok da umurumda diyorsun eminim ama son sözüm şudur ki Allah yar ve yardımcınız olsun , durumunuz içler acısı.
katiller vicdansizlar..
![]()
Beyler bu dakikadan sonra kişisel tartışmalarınızı özelden devam ettirin lütfen.
yolcu ile aynı fikrileri düşünmüyor olabiliriz ama abartmayın.
senin nasıl bir düşünce yapın var anlamadım kardeş
kabullenmiyor diyosun kabullenmek zorunda mıyım
benim gibi düşünmüyor diyosun senin gibi düşünmek zorunda mıyım
en ötüsü de senin gibi düşünmeyenlere hakaret ediyosun
senin gibi düşünmediğim için hakaret yemek zorunda mıyım hakaretine jhakaretle karşılık verdim ama bunu sen istedin
bence bi düşün kabullenmiyor savunuyor bu kelimeler özgürlük isteyen bir usluba değil benim dediğimi herkes kabullenecek diyen bi usluba sahip![]()
tem
Football is simple,but Football Manager is not
yolcu'cuğum, sıkıntı tayyibi savunmak değil. sıkıntı şu olayları gördükten sonra hala bu olaylara karşı bahane bulmak.
Redrum arkadaşımızın mesajını okudun mu bilmiyorum. Kendisi de akp'ye oy vermiş ama bugünkü olayları gördükten sonra artık olayların insanlıktan çıktığını görebilmiş. Helal olsun.
İnsanların çıldırdığı olay bu. Bu memlekette sokaklarda biji apo diye bağırdı millet yolcu. teröristler davulla zurnalarla karşılandı yolcu. tayyip sayesinde. ve hiçbir polis bir şey yapamadı.
ama bugünkü olayları samanyolu tv vermiş midir bilmiyorum ama biraz insanlık dışıydı. azcık kabul etsen, yalandan bir cümle etsen bile rahatlayacaz emin ol. derdimiz sen oldun![]()
Kabullenmessin her şeyi eyvallah. Ona dediğimiz bir şey yok.
İnsanların görmesi gereken bazı şeyler vardır. Reel şeyler. Gerçekler. Yani gözü gören, düşünebilen, beyni olan insanlar için geçerli olan şeyler. Hani mutlak gerçekler anlatabildim mi? İngilizcedemi anlatsak acaba ne yapsak sana? Ne biliyim ya da başka bir dil mi biliyorsun, okuyup öğrenelim sana öğretelim.
Bak insanlar televizyonda ne halde. Ne için uğraşıyor bu insanlar? Neden uğraşıyor? Kim için? Genci, çocuğu, yaşlısı bir şeyler peşinde. Bir amaç peşinde. Sen oturduğun yerden "oh iyi oluyor, polis devam etsin bunlara" dediğinden adım gibi eminim. Ama biraz düşün. Düşünemiyorsan düşünmeye çalış. Düşünmeye çalışamıyorsan düşünmek İSTE.
Anlamaya çalış bazı şeyleri. Neler oluyor bu ülkede, kim neler söylüyor, hangi vali, hangi belediyebaşkanı, hangi milletvekili ve başbakan ne söylüyor, neler diyor bir bak. Azıcık farkında ol. Ne biliyim oku işte biraz. Bakın bir şeyler.
FM Gazetesi
Kanıt ? yazar simdi basbakanın imzalı teröristler karşılansın yazısını görmeden inanmaz.
Ben umutlanmıstım bu işler basladıgında halk uyanıyor mu diye ama ilk önce yolcu'yu gördüm vay be hala savunabilecek insanlar var demek dedim sonra TT listesinde #iyikivarsınTayyip bunu gördüm ve hayallerim yıkıldı bu halkın uyanacagı yok yumurta gelene kadar.Hatta yumurtanın düsmesi beklenebilir o halde umutlar tamamen tükenir.
Bu ülke elbet hepimizin. Kardeşçe yaşamayı bilen ve bu şekilde yaşayan herkesin. Ama gelip bir adam bütün milleti birbirine düşürüyorsa, bu insanlarda ona kanıyor ve onun yolundan gidiyorsa kusura bakma ama bu ülke bence onların değil. Ya da onlar bu ülkeyi haketmiyor. Geçmişini haketmiyor. Kendi fikrimdir bu![]()
FM Gazetesi
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
TOMA ALTINDAKİ DİRENİSCİYE POLİS TEKMESİ..
POLİS MÜDAHALESİNDE KAYBOLAN MARJİNAL PROVAKATÖR !! COCUKLAR: http://divandakicocuklar.wordpress.com/
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
01.00 RedHack, TBMMTV’yi hackledi. TBMMTV’ye girenler +1 TV’yi izliyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Onlar dediğin kişilerin içindeyim ben. Yani son birkaç aydır olanlara karşı tepkili olmak dışında, dediğin tebaanın içinde sayılıyordum galiba. Bizim dedelerimiz de bu vatan için savaşmış. Biz de yıllardır bu vatandayız. Bu dediğin şeyi yapan "biz" değiliz. Bu tip şeyleri her zaman birileri yaptı. Tayyip dünyanın en kötü insanı değil. Anlatmak istediğim şey, zamansal genelleme yapmayalım. Bence "ideolojiler" mahvediyor bu ülkeyi. Daha doğrusu ideoloji savaşları. Herkesin tek derdi işini doğru yapmak olsa. Hepimizin en nihayetinde insan olduğunun farkında olsak.
Ütopya ve anti ütopya çok okurum da. Sanırım etkisinde kalmışım bir an için))
Last edited by Kaka Leite : 16.Haziran.2013 at 02:14 Reason: Birleştirildi.
Futbolcu Bilgileri
Sözüm sana değil dostum emin ol. Genelleyerek hata etmiş olabilirim aslında haklısın. Bazı şeylerin farkına varılması hepimizi mutlu ediyor. Benden çok seni mutlu eder eminim. Çünkü insanlar en çok öğrenerek ve farkında olarak tatmin olur hayattan. Geçmişte nasıl olduğun değil, şu an nasıl düşündüğün önemli.
Sen AKP'ye oy ver hiç sıkıntı değil. Başta Erdoğan olsun hiç önemli değil. Ama oy veren de gerektiğinde doğruları görmeli, başta olan kişi de gerektiğinde hatasını kabul etmeli ve halkın %100'ünün taleplerine göre hareket etmesini bilmeli. Sıkıntıda zaten burada.
FM Gazetesi
ALMAN HASTANESİNE GAZ BOMBASI
Last edited by Kaka Leite : 16.Haziran.2013 at 02:18 Reason: Birleştirildi.
Futbolcu Bilgileri