Robinho sloot niet uit dat hij in de zomer terug zou keren naar Manchester City en zag ook Besiktas wel als een optie. Evandro de Souza, de zaakwaarnemer van de Braziliaan, meent echter dat zijn cliënt dit vooral uit beleefdheid heeft gezegd en dat hij eigenlijk maar twee opties ziet: een langer verblijf bij Santos of een transfer naar Barcelona. Guardiola wil de international graag hebben als vervanger van Thierry Henry. (El Mundo Deportivo)
Robinho yatar demek ki, ya Santos ya da Barcelona....
Quaresma , hilbert alindi , robinho nun belki gelme sansi var , peki golleri kim aticak Besiktas'da? Bobo demeyin cunku o adam tam bir golcu degil , acaba bir forvet de alicakmi Besiktas?
Bobo tam golcu degilse her sene asagi yukari 15 golu kim atiyor? Q7 ve bir ofansif orta saha daha gelsin Bobo ve Nihat cosar, ondan kuskum yok zaten. Son 2 senedir ileriye 3 adam dikip 8 kisi ile savunma yaptik, Bobo cok bile gol atti. Ofansif bir takimda elimizdeki forvetlerle gol sikintisi yasamayiz, hatta bana gore Nobre bile az cok is yapar....
Batuhan'ı neden satıyorsun o zaman ?
Babası yaşındaki adama küfür eden , onu kazanmak için yapılan her türlü girişimi elinin tersiyle itip binlerce gencin sahip olabilmek için iç geçirdiği şansları tepen birini niye satmayalım .. ?
Doğru söylüyorsun. Zaten Batuhan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Genç takımlarda ki maçlarını da hiç izlemedim. Dolayısıyla yapacağım yorum yanlış olabilir, tamamen varsayımsal bir yorum olacak çünkü. Batuhan genç takımlardaki patlamasının, yeteneğinden çok mücadele ettiği rakiplerine karşı üstün fiziği sayesinde olduğunu düşünüyorum. Aynı fizik seviyesindeki rakiplere karşı en önemli avantajını yitirdiği için sadece mevcut yetenekle anca buraya kadar gelebildi. Ayrıca ne kadar şımarık olduğu da ortada. Artık Batuhan'a tanınacak krediyi, zamanı başka bir genç için (örneğin Muhammed Demirci) harcamak daha yerinde olacaktır. Batuhan kendini daha küçük takımlarda kanıtlamak zorunda artık. Beşiktaş şansını elinin tersiyle itti.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
VaLLa onu, bunu biLmem de 2 ye sattığımız Batuhan`ı aLmak için 10 vermeyeLimde. O zaman bak sen oLaya.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Olabilir, hatta Batuhan sadece futbola odaklanırsa büyük ihtimalle olurBatuhan şu an tam takımlarımızın aradığı forvet tipinde. Ancak düşünsel sorunları önünde büyük engel. Eskişehirspor onun için aslında çok iyi bir takım. Yeteneği de var. Geliştirir umarım kendisini. Harcanıp gitmesi üzer.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Robinho'ya ihtiyaç olsun olmasın, gelmesi Quaresma'nın 10 katı sansasyon yaratır. Q7 için o kadar tribünler dolduysa, Robinho için İnönü Stadyumu bile yetmez. Yönetimin yaklaşımı ve saydığın diğer faktörler ne kadar etkili olursa olsun, Robinho için Türkiye'den daha cazip ülke ve lig alternatifleri vardır. Nitekim bunların başında Barcelona geliyor. Şu an için baktığımızda her futbolcunun hayali Barcelona'da oynamaksa, Robinho da bu fırsatı geri çevirmez, üstelik R.Madrid'in ezeli rakibine gitmeyi daha da fazla ister. Bu sebeple Robinho şu an için çok zor. Roma'ya transfer olan Adriano'nun transferi daha kolay olurdu başka bir örnek verecek olursak, ancak Robinho imkansıza yakın.
Bu arada HiLbert`a kadar takımda 9 numarayı giyecek adam kaLmadı mı yahu. Bobo feLan aLsaydı bari 9 Numarayı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hilbert imzayı attı
22 Haziran 2010 14:21
Beşiktaş, Stuttgart'tan transfer ettiği Roberto Hilbert ile 3 yıllk sözleşme imzaladı. Alman futbolcu, imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
![]()
Roberto Hilbert, Serdal Adalı'nın da katıldığı imza töreninde yaptığı açıklamada, "Büyük bir camiaya geldim. Burada olmaktan mutluyum. Çok iyi işler yapacağımı düşünüyorum. Takım daha da ileriye gidecek. Doğduğum yerde Türkler çoktu. Onlarla beraber yaşadım. Çok sayıda Türk arkadaşım var bu yüzden Türk kültürünü yakındna tanıyorum. Almanya'da Ersen Martin'le aynı sokakta oturdum. Kendisi aile dostum. Stuttgart'a ilk geldiğimde şanpiyon oldum. Tabii ki inişlerim ve çıkaışlarım oldu. Bu camiada yeni bir sayfa açıp yükselişimi sürdüreceğim. Stuttgart'ta sağ kanatta oynuyordum ama her iki kanatta da oynayabilirim. Fabian Ernst'in burada olması hocamızın Alman olması benim için avantaj. Beşiktaş'a çok faydalı şeyler yapacağıma inanıyorum" diye konuştu.
ADALI: YILDIZ TRANSFERİ YOK
Hilbert'in imzasının ardından konuşan Yönetim kurulu üyesi Serdal Adalı, transfere harcanan yüksek paralarla ilgili eleştirilere yanıt verdi. "Transfer bütçesini aşmamamızın imkanı yok" diyen Adalı, "Sponsor aracılığıyla bu transferleri yapabileceğimizi belirttik. Quaresma transferini bizzat kulübümüz gerçekleştirdi. Sezon başında yaptığımız transfer bütçemizi zorlayarak meydana geldi. Sponsor arayışımız sürüyor ama ortada müsbet bir sonuç yok. Sponsor olursa Robinho da olur başkası. Şu durumda yıldız transferi mümkün değil. Hocamızın vereceği rapor bizim için esas. O rapordan sonra nereye transfer yapacağımız belli olacak. Bu şartlar oluşmadan yurtdışı transferi olmayacak" ifadelerini kullandı.
Hilbert'in ailesini Türkiye'ye getireceklerini ve kendisine bir ev tutacaklarını belirten Adalı, kampa gitmeden önce futbolcuların alacaklarının ödeneceğini de açıkladı.
Keşke 9 numarayı almasaydı.
Uğursuz rakam şimdide Hilbert'te.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok iyi kaleci FM'de kontejyan dolmasın diye hep kaleye alırdım iyi gelişiyordu oyunda , gerçektede 6-7 maçını izledm çok hareketli refleksleri iyi bi kaleci.
Beğendiğim bir kaleciydi.Beşiktaş'a yararlı olacaktır.Malum Rüştü'nün son sene/seneleri artık.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İyi transfer bence de.Hiç beklemiyordum açıkcası bu transferi.Kalemizi iyice sağlama almış olduk böylece.Hayırlı olur inşallah kulübümüze.
So what?
Saike
Tabata ya 8.5 M veren yönetim, ne oldu da son günlerde akıllandı![]()
Rüştü bırakınca Hakan, Cenk ikilisi de kaleyi uzun yıllar korur. Rüştü'nün olması da Cenk için bir tecrübe.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş bence inanılmaz transferler yapmıştır ama sağ bek'i sağlama alması lazım bence.. Bir de Bobo-Nihat-Nobre'nin yanına 1 forvet daha eklemeleri lazım ama Nobre tarzında değil daha topla haşır neşir olan bi forvet![]()
Vallahi Bursalılar satmıyoruz diyorlar, Beşiktaş ilgilenmiyoruz diyor ama sanki oraya bir Sercan transferi olacakmış gibi geliyor. Aynı zamanda A2 liginde coşan, hızlı ve golcü bir oyuncu olan Ali Kuçik ile sözleşme yenilenip kampa götürülüyor.
İlhan Cavcav'ın isteyeceği rakam ve futbolculardan tırsmasam Mustafa Pektemek alınsın isterdim
Sağ beki Rıdvan gelene kadar Ekrem, Toraman ve zaman zaman Hilbert, Cumali götürür bence. Yerli olarak zaten oraya alabileceğimiz elimizdekilerden iyi bir sağ bek aklıma gelmiyor. Gökhan Çalışır ile de sözleşme yenilendi ki kendisi artık 22-23 yaşına geldi ve sağ bek oyuncusu. Sezer Özmen de bu sene a takıma çıkıyor ki sağ bek oynamasa dahi savunmada alternatiflerimizi arttıracak.
@Ahmet, Gökhan Gönül de oynaya oynaya yerleşti oraya, ona da "sen daha gençsin, vaktin var" deyip yerine başkasını oynatsalardı bugün belki Kerim Zengin gibi Anadoluyu dolaşacaktı. Fena mı oldu oynattılar da?
Takimda ust duzey bir sagbek eksikligi var ama transfer gerekmez bence. Ridvan o bolgeyi kapatacak kapasitede, ama sakat. Onun disinda orada oynayabilecek Toraman, E.Zengin, E.Guven, Ekrem ve Hilbert var, sikinti olacagini zannetmem. Ayrica kimi alacaksin ki yerlilerden? G.Gonul gelmeyecegine gore en fazla Orhan Sam'i alirsin, ki o Toraman veya Ekrem'den iyi degil bana gore. Su an bence yerli orta saha daha buyuk bir ihtiyac. 6 yabanci olduguna ve Sivok-Ferrari-Ernst-Bobo-Q7-Hilbert oynayacagian gore orta alanda tek yerli Necip/Ugur kaliyor, ki ikisi de (simdilik) yetersiz. Ancak yerli alternatifler de cok kisitli, M.Ceylan bana gore o kadar iyi oyuncu degil, onu alana kadar Necip oynasin derim, N.Sahin ve G.Inler zaten gelmez. Ya yurtdisindan gurbetci oyuncu alinir ya da Toraman stopere gecip Sivok orta alana kaydirilir bence....
Bu Hilbert'le Beşiktaş'ın yabancısı 12 oldu galiba. Yine kimi nerelere kiralıyacak merak ediyorum.
Beşiktaş`ın Eskişehirspor`da kiralık olarak oynayan futbolcularından Erkan Zengin, 1903radyo.com`da yayınlanan `` Gündoğdu Beşiktaş`` programına katılarak yeni sezonda ki beklentilerini ve düşüncelerini anlattı.
Zengin yaptığı açıklama da;
`` Sabah tesislerde ki yemeğe katıldım. Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağım kamptan sonra belli olacak. Şuanda Beşiktaş`ta 1 yıllık kontratım devam var. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımda kalmamı çok istiyor. Şuanda Beşiktaş kulübünden herhangi bir yönetici ile temasa geçmedim. Türkiye`den diğer takımlardan gelen teklifleri menajerim değerlendiriyor. İsveç`e şuanda dönmek istemiyorum. Umarım hayırlısı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
Katılıyorum bir tek ben bu takımın sağ bekinin olmadıgını görüyorum zannediyordum biri daha varmış neyseki.
Ne Toraman ne Ekrem sağ bekte oynayabilir. Rıdvanında daha zamanı var. Şu takıma bir teknik bek almak gerekli hem birdirme yapabilen hem defansı kuvvetli olan GGönül tarzı bir bek.