Denizlispor'a giden bir teşvikin belgesi Galatasaray'da var diye bunlar oluyor. Gönderen kim onu çözemedik daha.
İyide kim dediki Fenerbahçe'nin açıklamalarına yalan diye?Ben hiç bir yerde görmedim o açıklamalara bir şey dendiğini.Kendi kulübümün yaptığı açıklamaya tabiyki ciddiye alıcam.
Ali Dürüst'de çıktı dedi Bülent Tulun ve Adnan Polat ile yapılan bir yazışmadan dolayı arandı.
Neyse siz inanmak istediklerinize inanın.Bizde kulübümüze.
Herhangi bir gözaltı ya da tutukluluk kararı çıkmadı. Daha şike soruşturması kapsamında bile değil. Heyecanlanmaya gerek yok.Sadece "tanık" sıfatıyla sorular sorulduğunu biliyoruz.
Denizli teşvik primi almasa bile -ki aldığına ve verilmeye çalışıldığına inanmıyorum- o maçtan kesin puan çıkarması gerkiyordu ligde kalmak için.Aklı olan teşvik primi var demez![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu mantığın doğru olduğunu düşünmüyorum. Denizlispor zaten ligden düşmemek için mücadele edecekti. Bu olayı daha da güçlendirmek için teşvik verilebilir. Kısaca teşvik sadece hiçbir iddiası kalmadığı için yenileceği düşünülen bir takıma verilmez.
Verilmişte olabilirEğer varsa öyle bir şey çekeriz cezasını.
Edit: Çam ağacında olsak bile son sözümüz Galatasaray![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Varsa bir şey cezası çekilir yoksa da basının ne olduğunu gördük. ntvspor olayı anlamadan dinlemeden ''sıçradı sıçradı şike galatasaraya sıçradı'' diye diye halaya tutuşacaklardı..
şu an polisten bir açıklama var mı bilmiyorum bu konuda, ee ozaman kulübümün açıklamasını tabi ki doğru kabul ederim.![]()
insani futboldan soguttular vallahi.. ne karar vereceklerse versinler küme düsüreceklerse düsürsünlerde basinda ki su iddialar bir son bulsun.. atis serbest ellerinde delil yok birsey yok kafalarina göre yazip ciziyorlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne hoş ? Oğuz saçmaladığının farkında mısın ? Çok yakışıksız olmuş.
Twitterda gördüm direk kopyaladım yazıyı oldu bundan sonra koyduğumuz haberlere dikkat ederiz ne oluyor diye.
Ayrıca dikkatle incelersen bir tutarlılık bile bulabilirsin.Örnek olarak CNN çok taraflı bir Fenerbahçe düşmanı olarak bile böyle haber yapıyorsa artık siz düşünün gibi.
İlginç olan senin bunları aklında tutup CNN savunucusu gibi yetişmen.
Son olarak umarım Ali İpek ceza alır bu hususta.
Bizden en ufak bir şüpheleri varsa düşürsünler .
CNN en iyi haber kanallarından ancak bu süreçte çok yaygara yaptılar.Ortalığı çok bulandırdılar.Mesela ben bugün baktım bir ara hemen Galatasaray'ı şikeci yaptılar.Kapadım izlemeye gerek yok.
CNN ne fenerbahçe düşmanıdır ne galatasaray.Sadece digiturk düşmanılar.D Smarttan ötürü yani küme düşürülse takımlar lig tv zora gireceği için onlar mutlu olacaklar.Olay bundan ibaret bana kalırsa.
Bunun dışında CNN Türk'ü eleştirenlere neden eleştiriyorsunuz deyip, onların koyduğu CNN haberlerine CNN yalancı,yancı değil miydi? tepkisi vermek aynı şekilde şaşırtıcı bana kalırsa.Sonuçta CNN'i savunan sizsiniz yine savunmalısınız yaptıkları haberleri doğru olabilir gibisinden.
Last edited by sananes : 04.Ağustos.2011 at 23:13
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
CNN soruşturma kapsamında ne yapılırsa onu destekler. Hiç bir takımı desteklemez.
Ayrıca şike yaptığımıza inanmadığım gibi galatasaray'ın o sene teşvik gönderdiğine de inanmıyorum.Zaten kimsenin tutuklanacağını ya da tutuksuz yargılanacağını da düşünmüyorum galatasaraydan.Tabi TARAF gazetesi önemli onlar bu konuda haber yaptı mı? Savcı ve emniyetle birlikte çalışıyor biliyorsunuz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, ifade verdikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı. Tulun Emniyet'ten ayrılırken "Kendi arabamla geldim, kendi arabamla gidiyorum" dedi.
Önder Turacı'nın dayak attığı iddia edilen eski eşi Önder Turacı'nın FB-Kayseri maçında Trabzonspor'dan teşvik primi aldığını söyleyerek suç duyurusunda bulunmuş.
Önder bizim maçlarda anlaşma gereği oynamadı ki trabzonspor'da teşvik primi alsın.Bu haber asılsızdır ama asılsız haberlerin bu kadar çok olmasının sebebi de emniyet ve savcıdır.Bu önemli süreci çok kötü yönettiler.Medyaya belgeleri servis ederek ciddiyeti kaybedersen, her şey çorba olur işte böyle.
Eşinin iddiası Fenerbahçe - Kayserispor maçında Trabzon tarafından Önder'e teşvik verildiği yönünde Mustafa. sananes de Önder Fenerbahçe - Kayserispor maçında oynamadı ki teşvik alsın diyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti