Sayfa 122 / 483 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Neden o zaman organize şuçla mücadele ekipleri aldı neden şike savcısının talimatıyla alındılar
    Sadri Şener Emre Belözoğlu ve Sinan Engin gibi isimlerde çağırılmadılar mı bu konuda ifadeleri alınmadı mı içeri mi attılar hemen.Çabucak uçmayalım lüften daha ortada net birşey yokken

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Denizlispor'a giden bir teşvikin belgesi Galatasaray'da var diye bunlar oluyor. Gönderen kim onu çözemedik daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    simdi siz bu açıklamayı mı ciddiye alıyorsunuz ? fenerbahçe de her gün suçsuzuz diye açıklama yapıyor o zaman ona da inanın. bu açıklamada yaptıkları tek şey her şeyi reddetmek..
    İyide kim dediki Fenerbahçe'nin açıklamalarına yalan diye?Ben hiç bir yerde görmedim o açıklamalara bir şey dendiğini.Kendi kulübümün yaptığı açıklamaya tabiyki ciddiye alıcam.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Neden o zaman organize şuçla mücadele ekipleri aldı neden şike savcısının talimatıyla alındılar
    Ali Dürüst'de çıktı dedi Bülent Tulun ve Adnan Polat ile yapılan bir yazışmadan dolayı arandı.
    Neyse siz inanmak istediklerinize inanın.Bizde kulübümüze.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    İyide kim dediki Fenerbahçe'nin açıklamalarına yalan diye?Ben hiç bir yerde görmedim o açıklamalara bir şey dendiğini.Kendi kulübümün yaptığı açıklamaya tabiyki ciddiye alıcam.
    benim ordaki kastım kulübün her açıklamasına pek güvenmeyin. bu ifade alma şike soruşturması kapsamında olduğu kesin. ama ifadesine başvurmak ama şuçlu olarak çağırmak..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Herhangi bir gözaltı ya da tutukluluk kararı çıkmadı. Daha şike soruşturması kapsamında bile değil. Heyecanlanmaya gerek yok. Sadece "tanık" sıfatıyla sorular sorulduğunu biliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Denizli teşvik primi almasa bile -ki aldığına ve verilmeye çalışıldığına inanmıyorum- o maçtan kesin puan çıkarması gerkiyordu ligde kalmak için.Aklı olan teşvik primi var demez
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu mantığın doğru olduğunu düşünmüyorum. Denizlispor zaten ligden düşmemek için mücadele edecekti. Bu olayı daha da güçlendirmek için teşvik verilebilir. Kısaca teşvik sadece hiçbir iddiası kalmadığı için yenileceği düşünülen bir takıma verilmez.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Verilmişte olabilir Eğer varsa öyle bir şey çekeriz cezasını.

Edit: Çam ağacında olsak bile son sözümüz Galatasaray
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Varsa bir şey cezası çekilir yoksa da basının ne olduğunu gördük. ntvspor olayı anlamadan dinlemeden ''sıçradı sıçradı şike galatasaraya sıçradı'' diye diye halaya tutuşacaklardı..
    şu an polisten bir açıklama var mı bilmiyorum bu konuda, ee ozaman kulübümün açıklamasını tabi ki doğru kabul ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

insani futboldan soguttular vallahi.. ne karar vereceklerse versinler küme düsüreceklerse düsürsünlerde basinda ki su iddialar bir son bulsun.. atis serbest ellerinde delil yok birsey yok kafalarina göre yazip ciziyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Cnntürk ; Fenerbahçe - Denizlispor maçı ile ilgili belge aranıyor,1.4 milyon dolar teşvik primi iddiası araştırılıyor.
    Bundan önce CNNTürk şöyle taraflıdır,haberlerine inanmayınız diyen taraftarların oranın haberlerini paylaşmaları ne hoş. Umarım Ali İpek ceza alır bu hususta .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bundan önce CNNTürk şöyle taraflıdır,haberlerine inanmayınız diyen taraftarların oranın haberlerini paylaşmaları ne hoş.
    Güzel tespit

Bundan önce basının sizin hakkınızda çıkarttığı haberlere inanmadığınız gibi bu tip haberlerede hemen inanmamak lazım. Bekleyelim görelim. Az kaldı az.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bundan önce CNNTürk şöyle taraflıdır,haberlerine inanmayınız diyen taraftarların oranın haberlerini paylaşmaları ne hoş. Umarım Ali İpek ceza alır bu hususta .
    Ne hoş ? Oğuz saçmaladığının farkında mısın ? Çok yakışıksız olmuş.

Twitterda gördüm direk kopyaladım yazıyı oldu bundan sonra koyduğumuz haberlere dikkat ederiz ne oluyor diye.

Ayrıca dikkatle incelersen bir tutarlılık bile bulabilirsin.Örnek olarak CNN çok taraflı bir Fenerbahçe düşmanı olarak bile böyle haber yapıyorsa artık siz düşünün gibi.

İlginç olan senin bunları aklında tutup CNN savunucusu gibi yetişmen.

Son olarak umarım Ali İpek ceza alır bu hususta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizden en ufak bir şüpheleri varsa düşürsünler .

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ne hoş ? Oğuz saçmaladığının farkında mısın ? Çok yakışıksız olmuş.

CNN savunucusu olamaz mı ? Nasıl siz bir kanalı karalayabiliyorsanız bir başkası da onu savunabilir. Bunda hiç bir sorun yok.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne varmış CNN ' de . Ntv ile CNN Türkiye'nin en iyi 2 haber kanalı bunu unutmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CNN en iyi haber kanallarından ancak bu süreçte çok yaygara yaptılar.Ortalığı çok bulandırdılar.Mesela ben bugün baktım bir ara hemen Galatasaray'ı şikeci yaptılar.Kapadım izlemeye gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

CNN ne fenerbahçe düşmanıdır ne galatasaray.Sadece digiturk düşmanılar.D Smarttan ötürü yani küme düşürülse takımlar lig tv zora gireceği için onlar mutlu olacaklar.Olay bundan ibaret bana kalırsa.

Bunun dışında CNN Türk'ü eleştirenlere neden eleştiriyorsunuz deyip, onların koyduğu CNN haberlerine CNN yalancı,yancı değil miydi? tepkisi vermek aynı şekilde şaşırtıcı bana kalırsa.Sonuçta CNN'i savunan sizsiniz yine savunmalısınız yaptıkları haberleri doğru olabilir gibisinden.
    Last edited by sananes : 04.Ağustos.2011 at 23:13
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

CNN soruşturma kapsamında ne yapılırsa onu destekler. Hiç bir takımı desteklemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ayrıca şike yaptığımıza inanmadığım gibi galatasaray'ın o sene teşvik gönderdiğine de inanmıyorum.Zaten kimsenin tutuklanacağını ya da tutuksuz yargılanacağını da düşünmüyorum galatasaraydan.Tabi TARAF gazetesi önemli onlar bu konuda haber yaptı mı? Savcı ve emniyetle birlikte çalışıyor biliyorsunuz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sananes View Post
    CNN ne fenerbahçe düşmanıdır ne galatasaray.Sadece digiturk düşmanılar.D Smarttan ötürü yani küme düşürülse takımlar lig tv zora gireceği için onlar mutlu olacaklar.Olay bundan ibaret bana kalırsa.

Bunun dışında CNN Türk'ü eleştirenlere neden eleştiriyorsunuz deyip, onların koyduğu CNN yalancı,yancı değil miydi? tepkisi vermek aynı şekilde şaşırtıcı bana kalırsa.Sonuçta CNN'i savunan sizsiniz yine savunmalısınız yaptıkları haberleri doğru olabilir gibisinden.
    aynen olayin özeti budur.. zaten basinda ne kadar iddia ortaya atildiysa hepsi dogan yayin holdingin yayinci kuruluslari tarafindan atildi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    CNN en iyi haber kanallarından ancak bu süreçte çok yaygara yaptılar.Ortalığı çok bulandırdılar.Mesela ben bugün baktım bir ara hemen Galatasaray'ı şikeci yaptılar.Kapadım izlemeye gerek yok.
    Bunu diyorum.

2 sayfa ciddi ciddi CNN muhabbeti döndü

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, ifade verdikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı. Tulun Emniyet'ten ayrılırken "Kendi arabamla geldim, kendi arabamla gidiyorum" dedi.

Önder Turacı'nın dayak attığı iddia edilen eski eşi Önder Turacı'nın FB-Kayseri maçında Trabzonspor'dan teşvik primi aldığını söyleyerek suç duyurusunda bulunmuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Önder Turacı'nın dayak attığı iddia edilen eski eşi Önder Turacı'nın FB-Kayseri maçında Trabzonspor'dan teşvik primi aldığını söyleyerek suç duyurusunda bulunmuş.
    Aman sen eksik kal Bayan Turacı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bende bunu radyoda duydum az önce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Önder bizim maçlarda anlaşma gereği oynamadı ki trabzonspor'da teşvik primi alsın.Bu haber asılsızdır ama asılsız haberlerin bu kadar çok olmasının sebebi de emniyet ve savcıdır.Bu önemli süreci çok kötü yönettiler.Medyaya belgeleri servis ederek ciddiyeti kaybedersen, her şey çorba olur işte böyle.

Önder bizim maçlarda anlaşma gereği oynamadı ki trabzonspor'da teşvik primi alsın.Bu haber asılsızdır ama asılsız haberlerin bu kadar çok olmasının sebebi de emniyet ve savcıdır.Bu önemli süreci çok kötü yönettiler.Medyaya belgeleri servis ederek ciddiyeti kaybedersen, her şey çorba olur işte böyle.
    Eski karısı gıcıklık yapmak istiyor ollabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fener-Kayseri maçlarında oynamamasıyla bizim Kayseri ile olan maçımızda teşvik pirimi alama ki nasıl bir bağlantıdır?Ben orasını anlayamadım

Böyle birşey olacağını sanmıyorum bende,eşi belki bir şekilde intikam almak istiyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eşinin iddiası Fenerbahçe - Kayserispor maçında Trabzon tarafından Önder'e teşvik verildiği yönünde Mustafa. sananes de Önder Fenerbahçe - Kayserispor maçında oynamadı ki teşvik alsın diyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri