Olcan verileceğine Zico postalansın daha iyi.
Bu Fotospor Carlos'un bir hayranıyla çektirdiği resmin yanına kendi muhabirinin resmini photoshopla koyarak Carlos'la konuştuk dememiş miydi ?![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zico'nun amacı ne elinde Türk oyuncu kalmadı...
Sergen her gittigi yere basarı götürür...
Ben Olcan'ın kabul edeceğini sanmıyorum daha önceden demiştim herhalde Olcan'ın kuzeni bizim sınıfta o söylemişti ayrılmak istemiyor diye.
So what?
Saike
Skyturkde alt yazi gecti gokhan yuzde 80 galatasaraydayim yaziyor ayrica AA da da yaziyor
GÖrücess
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17040bizim sitede yazıyo
..İnşallah gelir de UEFA'da ve ligde istediğimiz başarıyı yakalarız..
Jan Dahl Tommasson'da Galatasaray'ın gündeminde.
(/s)
Bu haber nerden ?
Bence Tomasson çok üstün yetenekli bir futbolcu değil...
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Turksportal Futbol Haberlerine bak..
futbol.turksportal.net
(/s)
Tomaason iyi bir santrafor degil gelmesin istemiyorum Yaramaz bize
Türkiye'de iş yapar bu oyuncu..
(/s)
bencede tomasson ust düzey bir futbolcu degil bana göre
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Tomasson Iyi bir futbolcu degil necati ondan daha iyi Tomasson top takip etmeyen yapida biri gelirse bence tek kotu trnasferimiz olur
Bi de Linderothdan sonra 2. Isvecli oılarak Ibrahimovici alsak !!!![]()
G.Saray'da Lincoln heyecanı
Galatasaray süper transferi Lincoln'e kavuşmak için gün sayıyor. Brezilyalı yıldızın sarı kırmızılı takıma katılması camiada coşkuyla karşılanırken yönetimin pazartesi günü İstanbul'a gelmesi beklenen futbolcuya büyük bir karşılama töreni hazırladığı öğrenildi.
LİG TV'nin haberine göre Alman kulübü Schalke ile bonservis ücretinde de anlaşılması üzerine dün akşam Lincoln'e resmi imzayı attıran Galatasaray yönetimi Brezilya'da tatilde bulunan yıldız futbolcuyu pazartesi akşamı İstanbul'da kalabalık bir taraftar grubuyla karşılayacak.
Aynı akşam Lincoln'ü beş yıldızlı bir otelin kral dairesinde ağırlayacak olan sarı kırmızılı yönetim ertesi gün ünlü 10 numarayı helikopterle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne indirecek ve imza töreninden sonra da şov için tesislerin antrenman sahasında taraftarın karşısına çıkaracak.
İmza töreninden sonra Florya'da kendisi için belirlenen villalar gezdirildikten sonra akşam başkan Özhan Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda Brezilyalı yıldızla yemekte bulaşacak. Ünlü futbolcu çarşamba akşamı da yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkacak.
Lincoln transferinin gerçekleşmesinden sonra büyük bir mutluluk yaşayan başkan Özhan Canaydın'ın yakın çevresine, "Gelecek on yılın takımını kurmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ayrıca yeni stadımızın da temelini yakında atacağız. Güzel günler bizi bekliyor. Görevimi gönül rahatlığıyla bırakmak istiyorum." dediği belirtildi.
Transfere hızlı giren Galatasaray, Servet, Barış, Serkan, Linderoth, Bouzid, Volkan ve Lincoln'den sonra sağ bek ve santrafor mevkileri için de çalışmalarını sürdürüyor. Brezilya'dan dönen Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu konudaki raporunu teknik direktör Feldkamp'a yarın sunması bekleniyor
Lincoln gelsinde digerliri icinde 100 sayfa daha konsuruz.Kral dairesi he.adami kral yaptik be.buraya gelmesinde nereye gelsin
Lincoln, Pazartesi Akşamı İstanbul'a Gelecek
Yeni transferimiz Cassio de Souza Soares Lincoln, 25 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:55'de THY'nın Frankfurt uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacaktır.
Medya mensuplarının dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Pazartesi günü hava alanına değil Florya'ya gidecek herkes![]()
(/s)
adnan sezginede baya guveniyorum artik artik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kocum benim be gelsin pazertesi
Bu arada Hatirlatirim bu aksamda Felkamp geliyor Aslinda omuzlara onu almamiz lazim bu transferler onun sayesinde oldu
Aslında Tomasson kötü bir adam değil.Bence son çare olarak düşünülmeli.Bu arada Lincoln avatarı moda oldu bende isterim![]()
Bana yapabilecek olan var mı?
![]()