Sayfa 123 / 447 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
3,661 ile 3,690 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?
    bu zihniyeti kınıyorum
    rıdvan dilmen bi programda demişti ki
    - eskiden herkes futbolcuydu sokakta top oynuyor kendine futbolcuların ismini takıyor öyle oynuyor öyle değerlendiriyordu şimdi herkes teknik direktör fm fifa pes oynuyor kendini futboldan anlıyor sanıyor gerçekten böyle fmnin her şeyini çözüyor adam kendini futbolun ilahı sanıyor ondan sonra gelmiş takımla yatan takımla kalkan bi senede saçları beyazlayan aykut kocamanın hocalığına laf atıyor cevabım bir atasözüyle olacak "şaha kalkmak isteyen eşşek sırt üstü düşer" herkes haddini bilsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Tekrar söylüyorum. Playoff bir lütuf. 9 puan fark yediğimiz takım ile şuan aramızda 2 puan fark var. Bunun sebebi Aykut Kocaman değil takım ve şanstır. Aydın topu Volkan'a vuracağına köşeye falan vursa şuan Aykut Kocaman'ı tartışıyor olurduk. Çünkü ilk maçta yaptığının AYNISINI yaptı. Bu sefer skor farklıydı o kadar.
    Heee.. Volkan iyi yer tutmadı Aydın üstüne vurdu beh...
    Fenerbahçe konusunda Fenerbahçe'liyim diyip bu kadar itici bulduğum başka kimse yoktur heralde şu memlekette.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Ziegler anlaşılan eleştirilerden baya bunalmış

Gol sonrası yaptığı sevincin gerçek Fenerbahçeli olmakla ilgili olduğunu ifade eden Ziegler, "Geldiğim ilk gün bana gerçek bir Fenerbahçeli olabilmek için Galatasaray'a gol atmam gerektiğini söylediler. Ben de golümden sonra sevincimde kollarımı gösterdim. Bu şekilde damarlarımda Fenerbahçe kanı aktığını göstermek istedim" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız Ziegler damarlarını komple göstermiş : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Şu süreçte Aykut Hocayı veya futbolcuları eleştirmek saçmalıktan ibaret,bizim kadromuza uygun olmayan oyuncular var,bunlardan rahatsızız ama bu süreçte hepsi kapasitelerini aşağı yukarı zorlayarak mücadelelerini verdiler,bu belirsizlikte sahaya çıkıp oynadıkları futbol bana göre alkışı hakediyor.Çoğu insan o durumda şevkini kaybeder ama bizimkiler zoru başardılar.

Sene başını hatırlarsak müthiş bir kadro vardı ve güzel takviyelerde avrupada başarı bekleniyordu.İşler ters gidince,oyuncular gidince eldekilerle yetinmek durumunda kaldık.

Aykut hocanın bir oyun planı var,o planı bu oyuncularla uygulamaya çalışınca bazen afallıyor,ama sene sonunda güzel oyuncularla onunda rahatlayıp istediklerini daha rahat uygulayacağına inanıyorum.

Aman aman bir futbol oynamıyoruz bunun sorumlusu ne Aykut hoca nede futbolcular kesinlikle dış etmenler.Geçen seneki mücadeleler,rekorlar aklınıza gelsin.Gerçek takımı ve Aykut hocanın mentalitesini görmek zor değil.

Bizim şuanki halimizin bile lige yettiğini görüyoruz,bu futbolcular ve Aykut hoca sadece alkışlanır...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aynı takımı tutuyor diye başka düşüncelere sahip olamaz mı yani ? Yapmayın arkadaşlar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Komik oluyorsunuz. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye asıl değerlerinizden vazgeçiyorsunuz.

Emre Belözoğlu'nu Aykut Kocaman'a tercih eden birisinin değerlerden bahsetmesi ne kadar ironik olmuş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bu zihniyeti kınıyorum
    - eskiden herkes futbolcuydu sokakta top oynuyor kendine futbolcuların ismini takıyor öyle oynuyor öyle değerlendiriyordu şimdi herkes teknik direktör fm fifa pes oynuyor kendini futboldan anlıyor sanıyor gerçekten böyle fmnin her şeyini çözüyor adam kendini futbolun ilahı sanıyor ondan sonra gelmiş takımla yatan takımla kalkan bi senede saçları beyazlayan aykut kocamanın hocalığına laf atıyor cevabım bir atasözüyle olacak "şaha kalkmak isteyen eşşek sırt üstü düşer" herkes haddini bilsin
    % 1.000.000 haklısın

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bu zihniyeti kınıyorum
    dogru fakat herkes elestiri hakkina sahip aykut hoca yanlis yaptiginda elestirilmesin mi yani? fatih terimin kariyerine bakin o kadar kupa kaldirdi türkiyeye galatasaraya büyük basarilar yasatti o bile bugün olur olmadik adamlar tarafindan elestiriye magruz kaliyor aykut kocaman onun yaninda kim ki elestirilmesin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eleştiri elbette olacak ama nefret eder gibi de eleştirmemek gerekir ya da yaptığı olumlu şeyleri görmemek ya da olumsuzları hocaya yıkıp, olumlu şeyleri başka sebeplere bağlamak hoş durumlar çıkarmıyor ortaya.

Ben bu sezon oyuncuları ya da hocayı eleştirme durumu olduğunda vicdanım sızlıyor ve bunu yapamıyorum, tabi herkes böyle olmalı da demiyorum ama olağandışı bir sezon geçiriyoruz, hele dava sonuçlansın, suçsuzluğumuz ortaya çıksın, sadece sahadaya konsantre olsun herkes, o zaman hatalar varsa elbette eleştiririz.

Hatasız kimse olmaz, elbette hatalar yapılacak, hata yapan yoktur demek mümkün değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Okurken cok eglendim acikcasi. Bekqdan inciler, Nihat Dogan gibi adam

Kusura kalma ama elestirinin olcusunu kacirmissin, kendini dev aynasinda gorur olmussun. Bu kadar kisi bilmiyor bir sen mi biliyorsun. Korlemesine yazma, biraz verilen cevaplari sindirerek yazmaya calis. Bir cok kisinin sabrini tasirmaya basladin ama zaten yakinda yazdiklarini ipleyen de kalmayacak bu gidisle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Gol sonrası yaptığı sevincin gerçek Fenerbahçeli olmakla ilgili olduğunu ifade eden Ziegler, "Geldiğim ilk gün bana gerçek bir Fenerbahçeli olabilmek için Galatasaray'a gol atmam gerektiğini söylediler. Ben de golümden sonra sevincimde kollarımı gösterdim. Bu şekilde damarlarımda Fenerbahçe kanı aktığını göstermek istedim" diye konuştu.
    Zaten o hareketi yaparken eliyle kolunu tutmuyor, eliyle koluna vuruyordu. Yani kötü bir niyet yoktu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Okurken cok eglendim acikcasi. Bekqdan inciler, Nihat Dogan gibi adam

Kusura kalma ama elestirinin olcusunu kacirmissin, kendini dev aynasinda gorur olmussun. Bu kadar kisi bilmiyor bir sen mi biliyorsun. Korlemesine yazma, biraz verilen cevaplari sindirerek yazmaya calis. Bir cok kisinin sabrini tasirmaya basladin ama zaten yakinda yazdiklarini ipleyen de kalmayacak bu gidisle.
    Öncelikle ben kimseye hakarete varacak kelimeler kullanmadım. Yazdığım mesajlar tamamen hoca diye geçinen biriyle ilgili. Ama sizin yazdıklarınız direk bana geliyor ve yazdıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Emre'ye laf söyleyen adam bana göre Fenerbahçe'li değildir. Ama Emre'ye laf söyleyene "Sen kimsin ki Emre'yi eleştiriyorsun" demiyorum. Aykut Kocaman'ı eleştirdiğimde de kimsenin bana bunu demeye hakkı yok. İstediğimi yazarım kimseyi ilgilendirmez.

İşin garibi ben burada bunu yazıp diğer forumlarda farklı yazmıyorum. Fenerbahçe forumlarında bile Aykut Kocaman hakkında aynen bunları yazıyorum fakat bu forumdaki kadar tepki gelmiyor.

Aykut Kocaman'ın 4-2 biten Fenerbahçe - Konyaspor maçı sonrası açıklamaları:

Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman maç sonrası oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Madem sistem böyle işliyor ve bir kurban istiyor, şu andan itibaren teknik direktörlüğü bırakıyorum" diyerek herkesi şoke etti.

Türk futbolunun en ilkeli, en saygın teknik adamlarından biri olan Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, yaşananlara isyan ederek maç sonrası şok bir şekilde teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı. Maç sırasında saha içinde yaşanan olayların büyümemesi için büyük çaba harcayan Kocaman, karşılaşmanın ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, "Arkadaşlar artık bu sistemden, bu düzenden bıktım. Bu sistem, bu düzen düzelmek için bir kurban istiyor. Dayanacak gücüm kalmadı ve teknik direktörlük hayatımı bu maçla birlikte noktaladım" dedi. Aykut Kocaman'ın bu sözleri Konyasporlu futbolcuları adeta şoke etti. Yeşil - Beyazlı oyuncular, gözyaşları içinde hocalarını kararından vazgeçirmek için çaba harcadı ancak Kocaman, "Kararım kesindir. Lütfen ısrar etmeyin" diyerek geri adım atmayacağını söyledi. Konyalı futbolcular, Aykut Kocaman'ın ikna edilememesi halinde, çarşamba günü antrenmana çıkmayacaklarını yönetime bildirdi.
    Üstüne bir şey söylemeyeceğim. Aykut Kocaman benim için bir isimden öteye gitmez. Takımın başında durmasını istemiyorum. İstiyorsa As Başkan olsun ama TD olarak istemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ne bekliyordun ? Konya hocasıyken Fener maçında kaybedince göbek mi atsaydı ?
    "Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?" şeklindeki komik ifadene senin mantığınla şöyle mi cevap vermek lazım ,
    Dünyanın en iyi Fenerlisi ol istersen , insan olamadıktan sonra ne önemi var ?

Aykut KOCAMAN , bu sezon avukat da oldu doktor da oldu psikiyatrist de oldu kalan zamanlarda teknik direktör oldu . Ben bu adamı eleştiremem , sen git FM de Aykut'un yapmadıklarını yap , egoların tatmin olsun biraz .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre ile Aykut Kocaman'ı karşılaştırmak zaten abes.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre mi Aykut mu diye sorsalar Emre diye cevap veren tek Fenerbahçeli olacaksın bana kalırsa ki öyle bir durum yok. sen durumu öyle bir hale getirmişsin ki; Aykut hocayı görende takımda ajan sanacak, herkese yok etmeye-silmeye-çalışıyor diyorsun. Sezer diyorsun adam sakat, Özgür diyorsun sakat, Dia yı harcadı diyorsun sakatlıklar boğuştu, milli takım kampı vs oynayamadı ki oynayamazdı zaten Stoch'un bu performansıyla. Stoch'u geçen sezon harcadı diyorsun; adam defalarca söyledi Stoch için özel çalışmalarımız var, onu gelecek sezon görün diye. bu sezon da gördük, adam döktürdü. Semih diyorsun adam bu sene başında şans verdi olmayınca Sow geldi; belki dersin Bienvenu oynadı Semih oynamadı bu dönemde, eleştirirsin doğrudur. ama diğer futbolcularımız hakkında yaptıklarını okuyunca insan Semih konusunu da pek ciddiye almıyor. Açıkçası senin yorumunu görünce, okumadan önce Aykut hoca acaba yine ne yapmış diyorum.. Aykut hoca kendisi gitmek isteyene kadar bu takımda kalacak, kalmalı..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya bu Sezer iyileşmedi mi daha ?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BAYAN BASKETBOL ŞAMPİYON : FENERBAHÇE
    BAYAN VOLEYBOL AVRUPA ŞAMPİYONU : FENERBAHÇE
    ERKEK VOLEYBOL ŞAMPİYON : FENERBAHÇE

Voleybol,Basketbol, BOL BOL!!!!!!

Sözde küçülen kulüp,sözde mali krizdeki kulüp !! Alın size cevap!!! Her zaman her branşta sonuna kadar SAVAŞIRIZ!!! YIKAMAZSINIZ!!!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

allahın izniyle futbolda gelicek

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Apar topar Cumhurbaşkanı'nı ziyarete gidenler, Etik Kurulu raporunun açıklanmasına bir şey kalmamışken 3 Temmuz sürecini başlatan Özel Yetkili Savcı'nın TFF'yi ziyaret etmesi... Ne diyelim, hayırlı işler olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

raporda Fenerbahçe için sahaya yansıyan bir durumun olmadığının yazdığı iddia ediliyor, bakalım neler dönüyor yine. ama bizim açımızdan iyi şeyler değil gibi geliyor bana dönen dolaplar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

tutuştu adamlar neyapsınlar onlarda haklı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yarın Alex, Emre, Sow, Bekir, Yobo, Mehmet Topuz kadroya alınmadı. Muhtemelen Volkan da dinlendirlecek. Umarım bir sürprizle karşılaşmayız gerçekten korkuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbolda ve Erkek Basketbolda da şampiyon olursak, Türk spor tarihi bu yılı 100 yıllar geçse de unutmayacak...
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadece Futbolda şampiyon olsak bile yeter çünkü iddialar buradan gelmişti ve küme düştü kümede kaldı gibi spekülasyonlar bu takıma yapıldı. Bence dünya spor tarihinin en onurlu şampiyonlugu olur. Dünya sporunda hiçbir takım bu kadar haksız lince maruz kalmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız başkan ve yöneticiler sadece Futbol takımımın değil tüm kulübün sorumluları onun için her branşta alınacak şampiyonluk önemli, o bakımdan söyledim, tabi futbol öncelik ama bana göre hepsi birbirinden değerli ve önemli. Şu şartlar içinde örneğin Bayan Voleybol takımının Avrupa Şampiyonu olması bir şahaser, tabi burası Türkiye, başarıyı hasır altı etmede üzerimize yok. Allahın izniyle Futbolda lig ve kupayı, Erkek Basketbolda da ligi kazanırsak, bundan sonra bu kulübü durdurmanın tek yolunun kulübü kapatmaktan başka çare olmadığını tüm cümle aleme göstermiş olacağız : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dostum ben önemsemediğim için söylemedim hatta bu sene Fener logosunun mücadele ettiği neredeyse tüm maçları izledim Kadın Voleybol-Basket vs ilk defa bu sene kadroları ezberledim yedeklerine kadar. Benim vurgulamak istediğim 5 kupa elbette hedeftir ama 3 temmuz göz önünde bulunduruldugunda sadece futbol olsaydı bile düşmanlarımıza, alın terimizi yok sayanlara karşı en büyük cevap olacaktı. Avrupa Şampiyonlugu, Kadın Basketteki Avrupa başarısı, hatta Ziraat Türkiye kupasındaki başarı Ligde bu konumda olmamız çok çok önemli, bir de sonunu getirebilirsek dünya kutlama görsün

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bugün eski başkanlarımızdan Güven Sazak'ın ölüm yıldönümü. Çok beyefendi bir insandı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Geçen sene vefat etmişti sanırım.Allah rahmet eylesin.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok güzel bir yazı, Hürriyet'tn Ateş BAKAN yazmış;

Yine amatör sporlardan…
    Bu kez erkek voleyboldan gelen altın madalya…
    Türkiye kupası ve süper kupadan sonra üçüncü kupa…
    Hem de Avrupa dördüncüsü Arkas karşısında alınan bir madalya…
    Tıpkı basketbol ve voleybolcu kızlardan gelen kupalar gibi…
    Yine Metris’ e gidiyor.
    En iyisi Metris’ e müze yapmak.
    Ya da daha iyisi, 12 Eylülde yapılan Metris’i, müze yapmak.

*
    Ülkemizde voleybol, basketboldan sonra gelir.
    Erkek voleybol da, kızlardan sonra.
    Hani “dış kapının mandalıdır”.
    Seyircisi yoktur. Haberi de çıkmaz. Kimse ilgilenmez.
    Hava yapılmaz. Para hiç kazanılmaz.
    Bütçesi de hafifi sayılmaz.
    Özetle verdiğini alamazsın.
    Devlet bankaları ve Arkas gibi gönüllü firmaların elinde gelişmiştir..
    Özetle, problem yaşandığı takdirde ilk terkedilecek kalemdir.

*
    03 Temmuzdan bu yana:
    Bütçeler yerle bir oldu.
    Vazgeçmedi.
    Vazgeçmediler…
    Şampiyon oldular.
    İtiraf edelim, gerçeği söyleyelim,
    Arkas ile Halk bankası final oynasa seyretmezdik, yazmazdık..
    Voleybolu da gündeme taşıdı..
    Hep birlikte izledik..
    Sevmeye başladık..

*

Sarı Lacivert yine kürsünün zirvesinde..
    Bu renklere gönül verenler çok sevinmişlerdir.
    Bende sevindim.
    Ancak benim için asıl önemli olan şu;
    Bir erkek voleybol maçı Çanakkale’de izleniyorsa…
    Kazananı da kaybedeni de, alkışlanıyorsa…
    Gencecik çocuklar Dünya’nın en iyi smaçörlerinin; Agomez – İvan’ın düellosunu izleyebiliyorsa…
    Aslan Ekşi’yi, Burutay Subaşı’nı örnek alıp spor yapıyorsa…
    Boşuna yapılmamış demektir..

*
    Ben önce ülkemize ilk kez final four oynatan Arkas’ı tebrik edeyim.
    Müthiş bir final izlettiler.
    Pes etmediler seriyi üçüncü maça taşıdılar.
    İzmir’in ve ülkemizin gururu oldular.
    Milli takımımıza oyuncular yetiştirdiler ve gümüş madalya aldılar.

*
    Sonra bu en anlamlı senede üçüncü kupayı getiren Fenerbahçe Grundig voleybol takımını,
    “Fenerbahçe futbol değil spor kulübüdür” iddiasından bir adım bile geri atmayan yönetim kurulunu kutlayayım.

*
    En sonunda da, Metris’e yine bir selam göndereyim.
    Türk sporunda devrim yapan “sevimsiz adamın”(!) elini sıkayım.
    Elinden öpeyim..
    O’ndan önce Fenerbahçe neredeydi
    O’ndan sonra Türk sporu nerede ona bakayım..
    “O’ndan sonrayı” düzeltelim,
    O’ nunla birlikte Türk sporu diyelim…

Sanıyorum ülke sporuna yapacağı son hizmeti de:
    “Temiz spor” olacaktır.
    Benim diyeceğim de;
    “Kirlenme seninle başlamadı ama senin çektiklerinle temizlenecek” olacaktır.

Özetle:
    “Boşuna çekilmeyecek bunca acılar.”
    Diyelim…
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri