Madrid bu kadar hücumcuyu aynı anda nasıl oynatacak?
Madrid bu kadar hücumcuyu aynı anda nasıl oynatacak?
Di Maria, Kroos'dan da James'den de daha iyi bir oyuncu.
3'ü de farkı özellikte ve farklı mevkilerin oyuncusu nasıl karşılaştırdın pes doğrusu
He desenki Modric varken Kroos'a gerek varmıydı orası tartışılır ha madem Kroos alındı forvet arkası oyuncuya gerek yoktu bence bakalım nasıl bir orta saha kurucak defansta pasif kalır Modric-Kroos-James-C.R-Forvet bunlar banko oynicağını varsayarsak. Barselona boşuna ön liberoda Sergio ve Mascherano'yu oynatmıyor bukadar ilerde ve top ayağında olan bir takım ön libero oynatıyorsa Real banko oynatması lazım.
James ve Kroos geldi diye Di Maria gönderilmek istendiği için yazdım ben onu.
Bana göre Di Maria dünyanın en iyi 10 futbolcusu arasında. Bu sezon Ancoletti'nin 4-3-3'ün de orta saha da döktürdü resmen.
Bence şov yapmak için transfer yapıyorlarDünya Kupasın da öne çıkan oyuncuyu biz alırız demek için
En büyük kulüp biziz demek için
![]()
Last edited by Falcao9 : 22.Temmuz.2014 at 05:47
Ancelotti'nin kafasında nasıl bir plan var ben de merak ediyorum.İyi bir sistem oturtması lazım,yoksa bu flaş transferler olumsuz manada fena patlayabilir de.
So what?
Saike
Ben olsam Xabi Alanso'nun yerine birini alırdım.(Pogba, Pirlo, De Rossi) Çok iyi bir santrafor alırdım.
Bence şu anda James de Kroos da lig de 20 maçdan fazla 90 dakika oynayamaz.
Modric-Kroos-James-C.R-Forvet
Bunların arasına Bale'i yazmayıda daha unutmuşum 6 tane ofansı yüksek 2 tanesi hariç defansı pasif sadece pozisyon almaya çalışan bir takım intihardır James-Kroos ve Modric'ten 2 si oynar diğeri dönüşümlü oynar ama defansın önüne müdahaleleri sert ve iyi olan bir adam lazım.
Atletico'da 2 yıllık imza
La Liga şampiyonu Atletico Madrid'de, tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı.
Geride kalan sezonun sonunda kulüple mevcut sözleşmesi biten Portekizli ortasaha futbolcusu Tiago Mendes, 2 yıl daha Atletico Madrid forması giyecek.
2016 yazına kadar sürecek yeni bir kontrat yapan 33 yaşındaki futbolcu, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Kulüp bana bu fırsatı verdi. Çok gururluyum çünkü olağanüstü bir sezon geçirdik, ancak yolun sonuna geldiğimizi düşünmüştüm.
Farklı ülkelerden birçok teklif aldım ancak son kararımı verdim ve her zaman tek seçeneğim olan Atletico'da kaldım. Yeniden takımıma yardımcı olmaya başlamak için sabırsızlanıyorum."
2004-2005 sezonunda Chelsea forması giydiği dönemde de Jose Mourinho'nun öğrencisi olan Tiago'nun Londra'ya döneceği yönünde çeşitli spekülasyonlar yapılıyordu.
Ülkesi Portekiz'de Braga ve Benfica formaları giydikten sonra 2004'te 15 Milyon Euro bedelle Chelsea renklerine bağlanan ortasaha futbolcusu, Londra'da çok istikrarlı bir sezon geçirip toplam 51 resmi maçta forma giymesine ve 4 de gol atmasına rağmen, Michael Essien'in gelişiyle birlikte 2005 yazında Lyon'a satılmıştı.
Barcelona Cuadrado için 35 milyon önerdi
Barça, Fiorentina'ya Kolombiyalı sağ kanat için tam 35 milyon avroluk bir teklifte bulundu.
Kaynak: Sport
Simeone, Fernando Torres'i istiyor
Atletico Madrid, eski forveti Fernando Torres'i yeniden transfer etmek için çalışmalara başladı.
Kaynak: Eurosport
James Rodrigez transferi çok gereksizdi bence. Kroos bence gerekliydi. Madrid Benzema'dan daha iyi bir forvet bulamaz ama yedek bi forvete ihtiyaçları var gibi.
James Rodriguez sahte forvet oynar mı acaba. Belki böyle birşey düşünerek alınmıştır. Xabi Alonso-Modric-Kroos-CR7-Bale-James. Belki bu şekilde sahaya çıkarlar.
Bu eleman niye hep kazık yutmuş gibi duruyor?
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Jemes transferine çok sevindim ama Di Maria'ya yazık oldu ona ayrı üzüldüm.
Atletico Madrid'den sürpriz hamle!
Atletico Madrid, Alexis transferiyle gözden düşebileceği konuşulan Santi Cazorla'nın transferi için harekete geçti. Filipe Luis'i Chelsea'ye gönderen İspanyol ekibi, sol bek mevkiisi için de Arsenal forması giyen Nacho Monreal'i gündemine aldı.
Kaynak: Daily Telegraph
Diego Lopez
Carvajal - Ramos - Pepe - Marcelo
Xabi Alonso - Kroos
Bale - James - CR7
Benzema
Böyle çıkması lazım bence Madrid'in. Di Maria ve Modric'i de oyunun gidişatına göre kullanırlar. Isco da var daha.
Mathieu sonunda Barça'da!
Barcelona, Valencia'nın başarılı savunma oyuncusu Jeremy Mathieu'yu kadrosuna kattı... Bu transfer için Katalan kulübünün kasasından 20 milyon euro bonservis bedeli çıkacak.
Jeremy Mathieu, Barcelona'da oynama hayalini sonunda gerçeğe dönüştürdü...
Geçtiğimiz günlerde açık bir mektup ile Katalan kulübüne transferine izin verilmesi için Valencia yönetimine seslenen Mathieu, istediğini elde etti. Valencia, 31 yaşındaki Fransız savunma oyuncusunu, 20 milyon euro karşılığında Barcelona'ya göndermeyi kabul etti.
Mathieu, son yılı opsiyonlu 5 yıllık resmi sözleşmenin altına imza atacak. Mathieu'nun sözleşme fesih bedeli ise 50 milyon euro olarak belirlendi. Katalan kulübü uzun süredir çok yönlü Fransız oyuncuyu transfer etmeye çalışıyordu. Bir sol bek oyuncusu olarak tanınan Mathieu, Valencia'daki son dönemlerinde savunmanın ortasında da başarıyla görev yapmıştı.
31 yaşındaki adama 20 milyon avro...Vay arkadaşlar ne paralar dönüyor yahu.![]()
So what?
Saike
Cok para en fazla 2-3 sene üst düzey oynar Barca ne yapacagını sasırdı bu senenin net favorisi Madrid'tir
18 gün önce Dünya Kupasından elendiği için mutsuzken 18 gün sonra hayallerinin takımına transfer olan James Rodriguez
Cidden Mathieu transferi nedir çok gereksiz. Üst düzey bi oyuncu da değil. Neyse en azından Valenciamızın kasasına para girmiş
Mathieu transferine geniş perspektiften bakın biraz arkadaşlar. Tamam belki ödenen ücret biraz fazla ama Barça için biçilmiş kaftan Mathieu. Barça'nın oyun sistemi malumunuz pasa dayalı ve stoperlerin bu konuda olabildiklerince üst düzey olmaları lazım. Bu yüzden yılların orta sahası Mascherano'dan stoper yarattı adamlar. Mathieu de bu konuda yeterli biri fazlasıyla. Ayağına çok hakim , e ligi de tanıyan biri. Bence ödenen ücret dışında mantıklı transfer.
Üst düzey değil ? Yaşına göre 20m etmez okadar 26-27 olsa yaşı 40m isterler. Ve son sezon Valencia maçlarını izledinizmi.
![]()
atletico ne yaptı yav sol bek filan aldı mıadam gerekli bize şampiyonuz ama tık yok transferde