Sayfa 124 / 163 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
3,691 ile 3,720 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polis parka ilk baskından sonra medyanın m'sini bile sokmadı. Yarın şimdi "çadırlarda bulduk işte bunlar hep böyle" adı altında neler neler çıkar görün..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Otelin içine bile gaz atmış vicdansızlar.

http://www.youtube.com/watch?v=wtUHmiG29ts

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    PLASTİK MERMİ KULLANIMI !!!!!! POLİS TERÖRÜ. BU İŞ AKP YANLISIYMIS DEGİLMİS OLAYINDAN CIKTI. İNSAN OLAN, VİCDANI OLAN MASUM İNSANLARA UYGULANAN BU VAHSETE KARSI DURUR.

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    O akanın kan olduğunu nereden bilelim ki Taylan ? belki vişne suyudur ? Nerde ispat ?!!

diyen çıkar falan şimdi , nasıl gülerim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

......................

Libaya,Mısır,Tunus,Suriye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="wtUHmiG29ts"]otele saldıran polisler[/YOUTUBE]
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Burnu kırılan ya da burnu kanayan bilir zaten onun kan olduğunu.Bilmeyen varsa da deneyebiliriz ispat amaçlı Burundan hiç bir zaman temiz kan akmaz,ketçap diyenler olmuş videoda.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Polis parka ilk baskından sonra medyanın m'sini bile sokmadı. Yarın şimdi "çadırlarda bulduk işte bunlar hep böyle" adı altında neler neler çıkar görün..
    ilk etapda 10000 tane prezervatif bulundu diye bir haber geçeceklerini düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hüseyin Avni Mutlu
    ‏@Valimutlu

Provokatörler artık silah kullanmaya başladılar. İki emniyet görevlimiz yaralandı. Durumları iyi. Halkımızın bilgilenmesini önemli görüyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    ilk etapda 10000 tane prezervatif bulundu diye bir haber geçeceklerini düşünüyorum.
    Ben bir tane roket atar bekliyorum abi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hüseyin Avni Mutlu
    ‏@Valimutlu

Provokatörler artık silah kullanmaya başladılar. İki emniyet görevlimiz yaralandı. Durumları iyi. Halkımızın bilgilenmesini önemli görüyorum
    Allah razı olsun da polisin yaptıklarından bahsetme hususunda niye bu kadar düşünceli olamadılar acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ismail karaosmanoğlu ‏@ikaraosmanoglu

İmkanı olan kardeşlerimiz için yarın Kazlıçeşme'de olmak Farz-ı Ayn hükmündedir. Farz-ı Kifaye değildir...
    #1MilyonYarınKazlıçeşmeye, Vallahi farz.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bana kızmayın ama o plastik mermi videosu bana inandırıcı gelmedi. Adamın etrafında kimse yok, durduk yere video çekiyor. Arkadan sadece 1 kişi plastik mermi diye bağırıyor ve sonra adama mermi isabet ediyor.

Birde vurulduktan hemen sonra kamerayı elini çekecek şekilde ayarlıyor. Ben silahla vurulsam kamera felan aklıma gelmez.

Ve yüzüne mermi isabet eden insan bi ahh diye felan bağırır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Vali' nin amacı bilgi vermek değil. Polisin silah kullanımını yasallaştırmak için yol yapmak.

"Onlar silah kullanıyor diye polis de kullanmak zorunda kaldı. Yoksa niye kullanalım ! "
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ismail karaosmanoğlu ‏@ikaraosmanoglu

İmkanı olan kardeşlerimiz için yarın Kazlıçeşme'de olmak Farz-ı Ayn hükmündedir. Farz-ı Kifaye değildir...
    #1MilyonYarınKazlıçeşmeye, Vallahi farz.
    Biri de cikip demez ki sen kimsin de millete farz koşuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an, ben. Gaz solumuş vatandaşlardan biri. Silahım yok, polise karşı gelmiyorum, suç işlemiyorum, ülkemi seviyorum.

marjinal teröristler bunlar hep (!) .....
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Vali açıklamalarında istesem yalan söylerdim demiş. Adam yalan söylerdim derken bile ağzından yalan sözler çıkıyor. Reyhanlı katliamında 300'e yakın ölü varken resmi olarak ölü sayısını 50 civarı diye belirtip insanları kandırdınız. Yalancı olduğunuzu cümle alem biliyordu. Artık yalancı olduklarını kendi ağızlarından itiraf ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Binlerce kişi metrobüs yolundan Taksim'e yürürken!

https://www.facebook.com/photo.php?v=719002361449027
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Emrah Serbes gözaltına alınmış.

Edit : Alınmamış, canlı yayındayken "gaz altındayım" diye bağırmış, millet onu gözaltındayım anlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

HASTANELERE GAZ BOMBASI ATMAK İNSANLIK SUCU DEGİL MİDİR ? SAVASLARDA BİLE REVİRLER HASTANELER VURULMAZ.

İZLEYİN DE KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN!

II. Dünya Savaşı'nda bile saldırılmayan bölgeler arasında hastaneler ve kiliseler vardı. Allah belanızı versin, cahil köpekler. Bu ne intikam? bu ne kin?

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151688828621508

http://www.livestation.com/reuters

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

POLİSİN YANINDAKİ SALDIRGANLAR.

Bogaz koprusu civarinda halkın arasinda kalan polisler.

İstanbul Polis'i Halka Karşı Eylem Planı :

Polis gaz atar, oldurene kadar dover, kol koparir, goz cikarir, panzerle ustunden gecer.. Polis kufur eder, genc kizlara "sana bu karanlikta tecavuz ederim" der.. Polis durduk yere insanlara saldirir, ego tatmin eder, seflerinin gozune girmeye calisir. Emir kulu ya.. 50 senedir emrin arkasina siginan fasist polisler yok, sadece emirler var ha? 50 kisi bir genci tekmelerken hangi emir de var bu? Asagida emirler yaziyor.. "Bunu dovun" seklinde emir goremedik? Bu emirleri Emniyet mudurleri mi veriyor yoksa Fethullah'in emrinde mi? Sonra buna karsi ozgurlukculer tarafindan iki tas atilir, slogan atilir, tencere tava çarpilir.. Atanlar vatan haini olur. Capulcu olur. Vandalist olur..
    2 Insan katledilir. Kimse onu gormez. Evlerin icine gaz atilir, 5 bin gozalti yapilir binlerce insan darp edilir yaralanir.. Ama kimse gormez.. Emirler kagitlara yazilir ama kimse uygulamaz. Cunku Hukuksuzluk bu ulkenin hukuku olmustur. Medya korkar.. Bu dunyaya bir defa geldiklerini ve koyun olmak zorunda olmadiklarini unutur.. "Madem dogrulari yazamayacagim, o halde kalem tutmanin alemi yok" denilmez, kaleme daha da sarilinir, daha da yapis yupus kan damlattirilir birinci sayfalara.. Bir "montaj" bayrak yakma goruntuleri koyulur, bir "camide icki ictiler" yalanina sarilinir. Provokasyon diz boyudur ama me'leme seslerinden kimse gercekleri duyamaz. Aksine "evimizdeyiz çikar sizi yakariz" derler.. Sivas'taki gibi, Corum'daki gibi, Maras'taki gibi, hak arayan bu insanlari yakmakla, linc etmekle tehdit ederler ki, daha simdiden Izmir'de Adana'da Konya'da Rize'de ve daha bircok yerde linç girisimleri içine girmislerdir..
    [YOUTUBE="o_qVBf6-7Ew"]POLİS TERÖRÜ[/YOUTUBE]

UZUNCAYIR'DA TAKSİME YÜRÜMEK İSTEYEN KİTLEYE POLİS MÜDAHELE ETTİ. BİR ÖGRENCİ BASINA İSABET EDEN BİBER GAZI KAPSÜLÜ İLE AGIR YARALANDI.

Saat 2.00'da Osmanbey

Last edited by Nedvedmania : 16.Haziran.2013 at 05:09
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Askeride işin içine katıyorlar yazık. Allah büyük. Senin seçmeninden toleransın varken ortamı yumuşatmak yerine daha da kışkırtıyor isen demek sende rahat değilsin, bir şeylerden korkuyorsun artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

HASTANELERE GAZ BOMBASI ATMAK İNSANLIK SUCU DEGİL MİDİR ? SAVASLARDA BİLE REVİRLER HASTANELER VURULMAZ.

İZLEYİN DE KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN!

II. Dünya Savaşı'nda bile saldırılmayan bölgeler arasında hastaneler ve kiliseler vardı. Allah belanızı versin, cahil köpekler. Bu ne intikam? bu ne kin?

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151688828621508
    Arkada kalmasın.

DOGRULANMIS HABER: harbiyeden ve mecidiyekoyden bastirip gosterıcılerı araya sıkıstırınca plastik mermiyle saldirdilar, kosarken polis bagiriyor "kacmayin serefsiz kopekler"

burada kimyasal silah kullanılmıyor, rahat olun diyen ***leri tomaların sıktığı sudan içmeye davet ediyorum.

2 hafta önce basmane'de yerde yatan yaralı bir çocuğu etrafında siper olmuşken 5 numaralı toma üzerimize sürdü. lan napıyorsunuz yaralı var diye bağırırken yavşağın evladı 10 metreden suyu sıktı, o sırada ağzım açık olduğu için sıktığı sudan ciddi miktarda yuttum. refleks olarak gidip fuardaki çeşmelerde yüzümüzü yıkadğımızda etkisi çok daha arttı. 1 hafta boyunca kanlı balgam çıkardım, çok şiddetli gaz sancıları geçirdim ve tuvaletimi her yaptığımda ortalık resmen kimyasal kokuyordu. ha buna değdi mi? evet değdi, en azından o yere düşmüş çocuğu o katillerin önünden kurtarabildik.

tomaların içine koydukları maddeler, toksik, korozif ve yanıcıdır. çekilen yüzlerce fotoğrafa bakın, tehlikeli madde etiketlerini göreceksiniz. ulan toksik malzemelerin kullanılması sanayide bile yasaklanırken sen vatandaşın üzerine, yerde yatan yaralıların üzerine sıkıyorsun. yatacak yeriniz yok!
    yalan değildir, gözleri yakması için bir madde ve boya katıldığını kendi kulaklarımla kızılayda görevli bir polisten duydum. koyulan bu madde çok tehlikeli olmamakla birlikte hassas ciltlerde alerjik reaksyona neden olabiliyormuş.

bu gün gezi de bulunan bir arkadaşımın revirde kendi gözleriyle gördüğü olaydır. kadının tişörtünü çıkardıklarında sırtında asidik yanıklar oluşmuş üzerine sadece tomadan su sıkıldıktan sonra.

içinde ne olduğunu bilmiyorum ama normal su olmayan bir sudur. istiklal caddesine ilk başlarda tomadan resmen serpme şeklinde son derece tazyiksiz bir şekilde su sıkıldı. hatta bu suya o kadar güveniyorlardı ki uzun bir süre tek bir biber gazı dahi sıkılmadı. ulan bunlar vicdana mı geldi ne oldu derken en önde, bu suya direk maruz kalanlardan birçoğu ya yürüyemez ya kendini bilip göremez hale gelip arkadaşları tarafından arkaya taşındı. onlar insanların yanından geçerken suyla hiç teması olmamış arkadaki insanlar bile çocukların üzerindeki sudan çıkan garip kokuyla birlikte öksürmeye ve hapşurmaya başladı.

bu aynen böyle devam etti, toma hep hafif çiseleyen yağmur gibi insanların üzerine bu suyu sıktı ve üzerine gelen çoğu kişi yürüyemez hale gelip karga tulumba taşındı. biz o vakit biber gazlı su gibi teknik bilgiden yoksun yorumlar yaptık öksürük ve hapşuruklar eşliğinde. yanma tarafını bilmem ama normal su değildir, ötesini suyu bizzat yiyenler yarına kadar anlatacaktır.
    .
    halkını zehirleyen öldürmeye calısan hatta öldüren bir iktidar..

taksim istiklal caddesi'nde şu an hiç bir yasa dışı örgüt olmamasına rağmen polis yalnızca elinde türk bayraklarıyla yürüyen halka saldırıyor. "marjinal ve çapulcu" insanlar gazdan gözleri yananlara yardım edip, ücretsiz su, süt ve gaz maskesi dağıtıyorlar. vücuduna gaz bombası isabet ederek yaralanmış, gazdan fenalaşmış insanları motorlarla hastanelere taşıyorlar. hala polise destek amaçlı zırhlı jandarma araçları çıkıyor taksime. olay medyada yansıtıldığı gibi yasa dışı örgütler ya da bayraklar değil. burası sürekli %50'den bahsedenlerin kendi görüşlerini savunmayan diğer %50'yi ortadan kaldırıp %100 olmak için saldırdığı yer. burası allah'ı dilinden düşürmeyenlerin allah korkusu olmadan kendi vatandaşına işkence ettiği yer. burası özgürlük ve demokrasi uğruna haklarını korkmadan savunanların polis terörüne karşı direndikleri yer.

-arkadaşımın tomanın sıktığı kimyasal yüzünden sağır kaldığı ve vücudunda muhtelif yanıklar oluştuğu saldırı, açık faşizm, sarin basın sarin sonrası gg zaten.
    okuyun okuyun da gercekleri ögrenin..

divanda kalan, alman yeşiller partisinin başkanı, akp fanı olan claudia roth´un müdahale sonraki aciklamalarini ve fotograflarini da gösteriyor.

[YOUTUBE="hSMwcJGe0cY"]polis terörü[/YOUTUBE]

az önce büyükparmak sokak icerisinde siginacak yer ararken arkadan uyarmadan gelen polisin gaz bombasi saldirisini atlattim. kapsul kaskimi siyirdi gecti. sirtim donuk, catisma halinde olmadigim halde direk oldurmek icin kafama sikildi.
    Last edited by Nocna Mora : 16.Haziran.2013 at 05:25
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bugün miting nasıl yapılacak çok merak ediyorum. Bugün gündüz ortalık daha karışacak gibi gözüküyor. Allah bu milletin yardımcısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

bir milletvekili eylemcilere para verirken görüntülenmiş doğrumudur acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TRT'de şok istifa! Genel Müdür Yardımcısı Zeynel Koç istifa etti!

28. Default

İlerde anlatırsınız biz bu ülkeyi halkımıza gaz bombaları atarak polisi üstlerine salarak kazandık diye.

Del Piero_10 Misafir

Ak partilileri koşulsuz destek ile eleştiren ''Mustafa Kemal'in askerleri'', Dersim'de binlerin kimyasal silah ile katledilmesine, ülkenin kendi toprağını savaş uçağı ile bombalamasına, biber gazına gösterdikleri tepkinin yarısını gösterdiler mi?

Sabiha Gökçen: “Dersim’deki uçuşlarım daha heyecanlı olmuştur. Bir-iki defa pilot, fakat ekseriyetle rasıt olarak uçtum. Böyle vaziyetlerde insan harp heyacanını rasıt mevkiinden daha iyi duyuyor. İnsan evvala bombalarını atıyor, bunlar bittikten sonra canlı hedef görürse makineli tüfeğe müracaat ediyor. Dersim’de ilk bombardımanın heyecanını unutamam...

Muhasama (çarpışma) meydanında canlı hedef üzerine bomba atmak insana hiç acımak hissi vermiyor. İnsan yalnız vazifesini görmek için aramayı, vurmayı düşünüyor...”

İhsan Sabri Çağlayangil: ''Mağaralara iltica etmişlerdi. Ordu zehirli gaz kullandı. Mağaraların kapısının içinden. Bunları fare gibi zehirledi. Yediden yetmişe o Dersim Kürtlerini kestiler. Kanlı bir hareket oldu. Dersim davası da bitti. Hükümet otoritesi de köye ve Dersim’e girdi. Dersim böyle bitti.''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basbakan gibi koseye sikisinca eski defterleri acin , duygu somurusu yapin isiniz gucunuz bu baska bir halt ettiginiz yok.

o basbakan ucuncu kopruye dunyada baska isim Kalmamis gibi yavuz sultan selim koprusu derken elestirdin mi?

Mesaj Yetkileri