Çok kötü oldu bu ya. Rakip yarı alanında top tutmak olsun, hava hakimiyeti olsun, pas olsun, takıma katkı olarak ilerideki en iyi oyuncumuz maalesef derbide olmayacak.
Çok kötü oldu bu ya. Rakip yarı alanında top tutmak olsun, hava hakimiyeti olsun, pas olsun, takıma katkı olarak ilerideki en iyi oyuncumuz maalesef derbide olmayacak.
Canım FEDA olsun sana !
Spor Dünyası @sporistacom
Aziz Yıldırım'dan örnek davranış. Başkan Yıldırım, zor günler geçiren Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na, 2 FB'li oyuncuyu bedelsiz verdi.
---------
Geçenlerde Fikret Orman , bu süreçte Fenerbahçe'den destek görüyoruz tarzında bir şey söylemişti. Basına yansıyan bir şey yoktu , ne desteği falan demiştim. Demek böyle şeylermiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
buna mı takıldınız ? oyuncular takıma gelip giderken bunları genellikle başkanlar yapar. Bu da öyle. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım vermiş yani. takılmayın böyle şeylere![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer doğruysa Aziz Başkan'ı kutlamak lazım![]()
Duyduğum en saçma şey ötesi olamaz herhalde direkt o şubeyi fenerbahçeye verselerdi daha rahat ederdi her iki taraf da
http://haber1903.com/Besiktas-9604-l...yonetecek.html
Nerede stajer hakem var Beşiktaş maçına atıyorlar. Önceki yorumlarımda daha çok yönetimi destekleyen mesajlar attım. Bu konuda sessiz kaldıkları için yönetime gösterilen tepkiler hiçte haksız değil. Bakalım bu hafta nasıl katliam yapılacak. Sıkıyorsa GS , FB maçlarına atasa MHK.
Zaten Özge ile Emel pek süre bulan oyuncular değiller. Kiralık Beşiktaş'talar. Haberi yapmak için çok geç kalınmış. Neden şimdi hatırlandığını anlayamadım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Holmen ve Serdarla anlaşılmış deniyor sezon sonu sözleşmeleri bitiyormuş.
Hilbert ile yenilecekmi acaba sözleşme onu merak ediyorum
FM Gazetesi
Serdar'ın sözleşmesi 2015'te bitiyor. Alacaklarına karşılık bonservisini alırsa, bedava gelebilir.
Her iki transferin de gerçekleşmesini isterim.
Sözleşme yenileneceğini sanmıyorum. Zaten; Serdar, Hilbert'in yerine gelir, Holmen de, Hilbert'ten boşalan kontenjana transfer edilir haberler doğruysa.
Adam 105 maç yönetmiş sadece 9 tanesi Süper Lig maçı ve böylesine kritik bir maça veriliyor. Laf ettiğimiz zaman suçlu biz oluyoruz. Peşin peşin konuşmak olmaz ama sütten ağzı yanan da yoğurdu üfleyerek yer yapacak birşey yok. İnşallah yanıltır bizi bu Çağatay kardeşimiz.
Holmen yeni Ernst'imiz olur, umarım gelir. Ama Hilbert'in gönderilmesine pek sıcak bakmıyorum. Adamın futbolu gayet iyi, istikrarlı da. Umarım gitmez.
Canım FEDA olsun sana !
Ben de Hilbert'in gitmesine karşıyım. Serdar onun yokluğunu dolduramazsa kumarı kaybetmiş oluruz. Ama eğer tutarsa, Serdar ve Gökhan harika iki bek olur. Yıllar sonra özlediğimiz beklere kavuşuruz. Hatta İsmail iyileştikten sonra Gökhan sol açık bile oynar zamanla.
FM Gazetesi
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında 3 Mart Pazar günü saat 19:00’da BJK İnönü Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:
VIP ÜST D: 400 TL
VIP ÜST B&E: 300 TL
VIP ÜST A&F: 225 TL
VIP ALT C&D: 225 TL
VIP ALT B&E: 200 TL
VIP ALT A&F: 175 TL
NUMARALI ORTA: 175 TL
NUMARALI KENAR: 150 TL
KAPALI ÜST: 150 TL
KAPALI ALT: 125 TL
YENİ AÇIK: 60 TL
ESKİ AÇIK: 50 TL
-----------------------------------
Bu kez, 'FEDA'yı Fikret Orman yapmış. Fiyatlar, bir derbi maçı için gayet makul. Hatta, geçmiş senelerin derbi fiyatlarına göre daha ucuz.
Beraber toplanıp gidelim mi?
FM Gazetesi
İnönü'de ki son derbi, ne yapıp ne edip gitmek lazım aslında.
Canım FEDA olsun sana !
Ben gitmeyi düşünüyorum, gidecekler ile haberleşelimde ona göre organize olalım.
FM Gazetesi
Tamam Görkem, sana kolaylıklar diliyorum. Özelden telefon numaramı da yolladım. Ne zaman istersen haberleşiriz.
Bende çaldırdımHaberleşelim kardeşim.
FM Gazetesi
Sağ bek için Hilbert'i gönderip Serdar'a bel bağlarlarsa olmaz o iş. Doğrusu Hilbert gönderilirse üzülmem. Bu sezon bazı oyuncular yokluktan oynuyor ve bu oyunculardan birisi kesinlikle Hilbert. Bir kere alternatifi yok. Geçen sezon ki Hilbert oyunun iki yönünü de iyi oynuyordu ama bu sezon işin savunma kısmını pek beceremiyor. Ters kademelerde iyi değil. Holosko'nun formda oluşu da yaradı malum geriye çok yardım eden bir oyuncu olduğu için Hilbert'in açıklarını kapatabiliyor. Serdar alınırsa bir çok bölgede yararlanılır ama sağ tarafa orjin bir sağ bek transfer edilsin artık. Ne Hilbert, ne Süzen, ne Boral orjin bek değiller. Bu tip oyuncuları bek oynatacaksan savunmanın önünde bir tane süpürücü kullanacaksın.
Holmen haberi doğruysa müthiş bir hamle olur. Rahat iki yıl istenilen seviyede oynar. Ernst'ten sonra oyunun iki yönünü de oynayabilecek bir oyuncu eksikliği var. Holmen bu bakımdan çok iyi olur.
Biletler ne zaman satisa cikar ve nerelerden alabiliriz ozellikle internetten alinabiliyormu?
http://www.dailymotion.com/video/xxl...t#.USfThaXQD7L
Müthiş bir analiz. Bu adam en beğendiğim spor yorumcusu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben bir şeye benzetemedim sanki maket bitmiş hali inşaat halindeymiş gibi duruyor.
Yönetim açıklamadan hiçbir projeye inanmamak lazım.
Canım FEDA olsun sana !