Sayfa 124 / 220 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
3,691 ile 3,720 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok kötü oldu bu ya. Rakip yarı alanında top tutmak olsun, hava hakimiyeti olsun, pas olsun, takıma katkı olarak ilerideki en iyi oyuncumuz maalesef derbide olmayacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Spor Dünyası ‏@sporistacom
    Aziz Yıldırım'dan örnek davranış. Başkan Yıldırım, zor günler geçiren Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na, 2 FB'li oyuncuyu bedelsiz verdi.

---------

Geçenlerde Fikret Orman , bu süreçte Fenerbahçe'den destek görüyoruz tarzında bir şey söylemişti. Basına yansıyan bir şey yoktu , ne desteği falan demiştim. Demek böyle şeylermiş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Spor Dünyası ‏@sporistacom
    Aziz Yıldırım'dan örnek davranış. Başkan Yıldırım, zor günler geçiren Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na, 2 FB'li oyuncuyu bedelsiz verdi.

---------

Geçenlerde Fikret Orman , bu süreçte Fenerbahçe'den destek görüyoruz tarzında bir şey söylemişti. Basına yansıyan bir şey yoktu , ne desteği falan demiştim. Demek böyle şeylermiş.
    Bunu yapan Aziz Yıldırım mı? Fenerbahçe Kulubü mü ? Çünkü 2 FB'li oyuncu Aziz Yıldırım' ın malı değil diye biliyorum. Ancak ve ancak Fenerbahçe' nin sözleşmeli oyuncuları olabilirler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

buna mı takıldınız ? oyuncular takıma gelip giderken bunları genellikle başkanlar yapar. Bu da öyle. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım vermiş yani. takılmayın böyle şeylere
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Eğer doğruysa Aziz Başkan'ı kutlamak lazım

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Duyduğum en saçma şey ötesi olamaz herhalde direkt o şubeyi fenerbahçeye verselerdi daha rahat ederdi her iki taraf da

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

http://haber1903.com/Besiktas-9604-l...yonetecek.html

Nerede stajer hakem var Beşiktaş maçına atıyorlar. Önceki yorumlarımda daha çok yönetimi destekleyen mesajlar attım. Bu konuda sessiz kaldıkları için yönetime gösterilen tepkiler hiçte haksız değil. Bakalım bu hafta nasıl katliam yapılacak. Sıkıyorsa GS , FB maçlarına atasa MHK.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Zaten Özge ile Emel pek süre bulan oyuncular değiller. Kiralık Beşiktaş'talar. Haberi yapmak için çok geç kalınmış. Neden şimdi hatırlandığını anlayamadım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Holmen ve Serdarla anlaşılmış deniyor sezon sonu sözleşmeleri bitiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hilbert ile yenilecekmi acaba sözleşme onu merak ediyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Holmen ve Serdarla anlaşılmış deniyor sezon sonu sözleşmeleri bitiyormuş.
    Serdar'ın sözleşmesi 2015'te bitiyor. Alacaklarına karşılık bonservisini alırsa, bedava gelebilir.

Her iki transferin de gerçekleşmesini isterim.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hilbert ile yenilecekmi acaba sözleşme onu merak ediyorum
    Sözleşme yenileneceğini sanmıyorum. Zaten; Serdar, Hilbert'in yerine gelir, Holmen de, Hilbert'ten boşalan kontenjana transfer edilir haberler doğruysa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    http://haber1903.com/Besiktas-9604-l...yonetecek.html

Nerede stajer hakem var Beşiktaş maçına atıyorlar. Önceki yorumlarımda daha çok yönetimi destekleyen mesajlar attım. Bu konuda sessiz kaldıkları için yönetime gösterilen tepkiler hiçte haksız değil. Bakalım bu hafta nasıl katliam yapılacak. Sıkıyorsa GS , FB maçlarına atasa MHK.
    Adam 105 maç yönetmiş sadece 9 tanesi Süper Lig maçı ve böylesine kritik bir maça veriliyor. Laf ettiğimiz zaman suçlu biz oluyoruz. Peşin peşin konuşmak olmaz ama sütten ağzı yanan da yoğurdu üfleyerek yer yapacak birşey yok. İnşallah yanıltır bizi bu Çağatay kardeşimiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Holmen yeni Ernst'imiz olur, umarım gelir. Ama Hilbert'in gönderilmesine pek sıcak bakmıyorum. Adamın futbolu gayet iyi, istikrarlı da. Umarım gitmez.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Hilbert'in gitmesine karşıyım. Serdar onun yokluğunu dolduramazsa kumarı kaybetmiş oluruz. Ama eğer tutarsa, Serdar ve Gökhan harika iki bek olur. Yıllar sonra özlediğimiz beklere kavuşuruz. Hatta İsmail iyileştikten sonra Gökhan sol açık bile oynar zamanla.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında 3 Mart Pazar günü saat 19:00’da BJK İnönü Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST D: 400 TL

VIP ÜST B&E: 300 TL

VIP ÜST A&F: 225 TL

VIP ALT C&D: 225 TL

VIP ALT B&E: 200 TL

VIP ALT A&F: 175 TL

NUMARALI ORTA: 175 TL

NUMARALI KENAR: 150 TL

KAPALI ÜST: 150 TL

KAPALI ALT: 125 TL

YENİ AÇIK: 60 TL

ESKİ AÇIK: 50 TL

-----------------------------------

Bu kez, 'FEDA'yı Fikret Orman yapmış. Fiyatlar, bir derbi maçı için gayet makul. Hatta, geçmiş senelerin derbi fiyatlarına göre daha ucuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beraber toplanıp gidelim mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnönü'de ki son derbi, ne yapıp ne edip gitmek lazım aslında.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben gitmeyi düşünüyorum, gidecekler ile haberleşelimde ona göre organize olalım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Beraber toplanıp gidelim mi?
    Biz otobüsle geleceğiz, toplu olarak; fakat stadda görüşebiliriz. Muhtemelen yeni açığın numaralı tarafındaki üst kısmında oluruz. Yine de tam olarak belli olmaz tabii yeni açığın neresinde olacağımız; ama yeni açıkta olacağız yani, o kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Biz otobüsle geleceğiz, toplu olarak; fakat stadda görüşebiliriz. Muhtemelen yeni açığın numaralı tarafındaki üst kısmında oluruz. Yine de tam olarak belli olmaz tabii yeni açığın neresinde olacağımız; ama yeni açıkta olacağız yani, o kesin.
    Maç zamanı haberleşiriz. Bizim şu ara stüdyo kayıtlarımız var çok yoğunum o yüzden. Umarım ozaman boşluğuma denk gelir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tamam Görkem, sana kolaylıklar diliyorum. Özelden telefon numaramı da yolladım. Ne zaman istersen haberleşiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende çaldırdım Haberleşelim kardeşim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sağ bek için Hilbert'i gönderip Serdar'a bel bağlarlarsa olmaz o iş. Doğrusu Hilbert gönderilirse üzülmem. Bu sezon bazı oyuncular yokluktan oynuyor ve bu oyunculardan birisi kesinlikle Hilbert. Bir kere alternatifi yok. Geçen sezon ki Hilbert oyunun iki yönünü de iyi oynuyordu ama bu sezon işin savunma kısmını pek beceremiyor. Ters kademelerde iyi değil. Holosko'nun formda oluşu da yaradı malum geriye çok yardım eden bir oyuncu olduğu için Hilbert'in açıklarını kapatabiliyor. Serdar alınırsa bir çok bölgede yararlanılır ama sağ tarafa orjin bir sağ bek transfer edilsin artık. Ne Hilbert, ne Süzen, ne Boral orjin bek değiller. Bu tip oyuncuları bek oynatacaksan savunmanın önünde bir tane süpürücü kullanacaksın.

Holmen haberi doğruysa müthiş bir hamle olur. Rahat iki yıl istenilen seviyede oynar. Ernst'ten sonra oyunun iki yönünü de oynayabilecek bir oyuncu eksikliği var. Holmen bu bakımdan çok iyi olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Biletler ne zaman satisa cikar ve nerelerden alabiliriz ozellikle internetten alinabiliyormu?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Biletler ne zaman satisa cikar ve nerelerden alabiliriz ozellikle internetten alinabiliyormu?
    BJK Bonus Cardlılar için pazar günü satışa çıkacak. Muhtemelen 10.00-11.00 gibi satışa sunulur. Genel satış ise, salı günü sabah 10.00'da başlayacak. Biletix'ten alabilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    BJK Bonus Cardlılar için pazar günü satışa çıkacak. Muhtemelen 10.00-11.00 gibi satışa sunulur. Genel satış ise, salı günü sabah 10.00'da başlayacak. Biletix'ten alabilirsiniz.
    Tesekkur ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.dailymotion.com/video/xxl...t#.USfThaXQD7L

Müthiş bir analiz. Bu adam en beğendiğim spor yorumcusu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sosyal medyada şu fotoğraf dolanıyormuş yeni stadyum ile ilgili:

Last edited by Ralph : 23.Şubat.2013 at 13:46
    FM Gazetesi

Ben bir şeye benzetemedim sanki maket bitmiş hali inşaat halindeymiş gibi duruyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yönetim açıklamadan hiçbir projeye inanmamak lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri