Sayfa 124 / 896 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
3,691 ile 3,720 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

1 gün bile bekleyemecek kadar güvensizsiniz.
    Halbuki en iyi transferi yapan, en iyi mali güce sahip takım taraftarısınız.
    Gerçekten anlamıyorum, biraz rahat olun.

UEFA'ya gitmek de problem değil, lige iyi başlamak da.
    .
    .Bence sorun burda zaten
    .be
    bence sorunda bu zaten madem para sorun değil oyuncularda var neden geç kalınıyor tam tersi olsa anlıyacağımda!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Para sorun değil diye boş yere para harcamak mantıksız olur.

Geç kalınmasının nedeni ilk tercihimiz olan futbolcularda hala bir umudumuz olması. Ek olarak Daum'un raporu doğrultusunda hareket ediliyor ve geçen seneki alel acele Josico gibi bi oyuncu alınmak istenilmiyor. Bu sene daha profesyonel, daha akılcı düşünüyor yönetim.

Tabi umarım çok geç kalınıp önceki senelerdeki gibi hatalar yapılıp Z planları alınmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gecen josico alel acele alınmadı bence bi anda aldılar ama mecbur kaldıkları için mecbur kalma sebepleride kendi hataları.Ayrıca transferin gecikmesi sorun degil ama daum kondisyon yüklemesi ile ünlüdür kondisyonda sezon öncesi yükleniyo yeni transferler tabiki cok seckin oyuncular olacak diye bekliyoruz hepimiz ama kondisyon yükleme antremanlarında bulunmamış olacaklar hala gelmedikleri için buda koşan takım için sorun olabilecek bi ihtimal.Benim tek derdim bu transferin bitmesine daha çok var sonucta ama kondisyon antremanları yakında biter
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sakatlık olmadıktan sonra özel çalışmalarla yeni gelen oyuncu açığı kapatır. Oyuncuya 15 versen gelecek, bunu 10'a indirmek için zaman kaybediliyorsa ya da anlaştığın bir oyuncudan daha iyisi için pazarlıklar sürerken anlaştığın oyuncuyu bekletiyorsan bu çok normal.

Aragones ile Daum'u oyuncu transferi konusunda kıyaslamam imkansız. Hele bir de bu sene Daum'un yanında fikir alış verişinde bulunacağı Aykut Kocaman varken. Normal bir oyuncuya hemen imza attırılacağına kalitelisine 15-20 gün sonra attırılsın, ne olur ki? Daum'un son tercihi bile alınsa Fenerbahçe'de iş yapacak oyuncu olur, ne Zico'nun getirdiği Maldonado ne de Aragones'in getirdiği Josico gibi olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Ben bu yorumlara katılmıyorum gelmeyecek adamların arkasından koşuyorlar onların yerine gitsinler brezilya ve arjantin liginde ne oyuncular var ama bunları daha önceden izlemiş olmak gerekiyor bizde maalesf böyle bir uygulama olmadığı için hep karambol oluyor.Şayet porto ve lyon gibi transferde başalı olunacaksa yıldız olmuş değilde yıldız adayı oyuncuları izletip takıma kazandırılmalı koskoca fenerbahçe hala daha paoulsen in gözüne bakıyorsa ben buna başarı demem adamı neredeyse silah zoruyla getirecekler ayrıca zaman var diyen arkadaşlar soruyorum gerçekten siz olsanız böylemi yapardınız takımın en kilit noktalarının daha ne olcağı belli değil kaleci sorunu daha yeni bitti stoper belli değil ihtiyat 1 mi 2 mi ön libero yok sol açık yok forvet belli değil siz diyorsunuz ki zaman var bu adamlar ne zaman yan yana oynayacaklar sonra daum diyecek ki transferler geç kaldı bize zaman lazım biz filmi çok gördük fenerbahçe transferde geç kalmıştır ha bunu yapacağı çok iyi tarnferlerle telafi edebilirler -ki etmeleri lazım zaten ama sonuçta koskoca fener takımı artık bu işlerin ustası olması lazım şimdiye kadar edindikleri tecrübelerden sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray Keita'yı alalı kaç gün oldu, daha kampa bile katılmadı. Erken transfer oldu da sizin dediğiniz gibi uyum süreci olacaksa neden bir an önce çağırmadılar adamı kampa?

Josico transferi ile yıllardır doğru işler yapan yönetimi silip atmanızı da anlayamıyorum. Daum'un scout ekibi bir çok takımınkinden çok daha iyidir. İlk istenenler olmazsa son gelecek kişiler bile faydalı olacaktır. Daum'un getirdiği Nobre örneği var, gelmeden önce kim tanıyordu onu. Daum o dönemde çok iyi kullanmıştı Nobre'yi.

Üstelik transferi yönetim yapmamalı demiyor muyuz? Yönetim bu işi Daum ve Aykut'a bırakmıştır ve Aragones'in Josico'su, Zico'nun Maldonado'su gibi facialar artık yaşanmayacaktır.

Benim hem Daum'a hem Aykut'a hem de yönetime güvenim tam. Takıma kartkı sağlayacak oyuncular gelecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Daum
    Aynı zamanda transfer konusunda da uğraşıyoruz. Mutlaka birkaç transfer yapmamız gerekiyor. Yapacağımız transfer herhangi bir transfer olmamalı. Net bir transfer olmalı. Bizim düşüncelerimiz belli. Aykutla birlikte bu konuda konuşuyoruz. Sezonun startı çok önemli. Ağustosun sonuna kadar zamanımız var. Medyada çıkan hiçbir isme yanıt vermeyeceğim. Atılan imzanın mürekkebi kurumadan hiçbir isim hakkında konuşmak istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dün Kanaltürk'te konu Poulsen'den açılınca, Gürcan Bilgiç, bizim kulağımıza gelen duyumlara göre asıl hedef Felipe Melo'ydu dedi. Benim tahminim; yönetim de Felipe Melo için nabız yoklamıştır ama gerek oyuncunun bonservisi gerekse Juventus'un talip olması nedeniyle bu transfer kapanmıştır. Zaten oyuncu da Juve'ye gitti. Burdan da anlaşılıyor ki; bazı arkadaşların dediği gibi yönetim aylardır sadece Poulsen'in peşinde değil. Bakın herkes, Poulsen geldi, Poulsen gelmedi, Poulsen takımında kalacak derken yönetimin hedefinde Melo varmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gürcan Bilgiç o kadar güvenilir bir kaynak degil Kaptan Daha önce Senna için bu transfer bitti demişti yanılmıyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlla ki tutmayan duyumları olacak Emre ama Ligtv'nin, maraton'un her gün temcit pilavı gibi ısıtıp getirdiği haberlerden daha güvenilirdir. Bir de isim zikretmesinden dolayı kendi kafasından yazacağını sanmıyorum. Mesele zaten Melo'nun gelmesi, gelmemesi değildi.Basın öyle bir hava oluşturdu ki; sanki Fenerbahçe Poulsen'den başka hiçbir oyuncuyla ilgilenmiyor ve aylardır Poulsen'i ikna etmeye çalışıyor. Transfer döneminin sonuna kadar bu böyle devam edecek ve sonunda da Poulsen ikna edilememiş olup, Josico benzeri bir oyuncu gelecek gibi gösteriliyor. Ve hatta burdaki bazı arkadaşlar da böyle bir durumdan endişeleniyorlar. Ben kesinlikle böyle olmayacağına ve birbirine yakın kalitede isimlerin alt alta yazıldığına inanıyorum ve geç olsa bile Josico gibi bir oyuncunun değil kaliteli bir ismin geleceğini düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fenerbahçe Poulsen'i yem olarak kullanıyor bana kalırsa. Poulsen'i basına verdi Fenerbahçe ve sürekli basın aynı isim üzerinde yazıyor, ancak gizliden gizliye görüşülen ön liberolar var diye tahmin ediyorum. Geçen sene Senna ile Xabi için bile Poulsen kadar uğraşılmamıştı. Poulsen de sonuçta bir Senna değil, basına verilen bir yem.

FBTV'de Stuttgart Fenerbahçeliler Derneği Başkanı canlı yayına katıldı, Fenerbahçe'nin Almanya kampı hakkında fikirlerini söyledi. Ağzından kaçırdığı bir şey oldu, "Bugün Hamit ve Lucio ile ilgilenilmesi Alman basınında büyük yankı uyandırdı." gibisinden şeyler söyleyince FBTV muhabiri F.Demirkol hemen durumu toparlamaya çalışıp biten transfer olmadığını, bunların dedikodu olduğunu söyledi. Gerçekten Hamit ve Lucio ile ilgileniliyor sanırım, Alman basınında da çıkmıştı. Eğer Bayern'den alacağımız isim olursa direk Almanya kampına katılır ne güzel Münih'te

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Lugano'nun bu hafta içi sözleşme yenileyeceği söyleniyor.. Forumlarda okudum..

Aykut Kocaman'ın Nilmar için Brezilya'ya gittiği söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güiza muhtemelen satılacak ve bu 15 milyondan aşağı olmayacak. Alman basının Hamit ile ilgili yazılar yazdığını duyuyoruz. Lucio bana göre imkansız ama olma ihtimali varsa Lugano'ya hiç gerek yok. Güiza yerine gelecek forvet konusunda da sıkıntım yok, Nobre'yi bile çok iyi kullanmıştı.

Önemli gelişmeler olacak, güvenle beklemeye devam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serkan Abi Guiza İspanya gol kralı olduğu zaman,en forma olduğu dönemde en fazla parayı veren(14 milyon €) F.Bahçe idi.Bu seneyi nispeten kötü geçirmiş bir Guiza'ya kimse o kadar para vermez.F.Bahçe aldığı paranın üstüne satamaz Guiza'yı.He belki Rusya'dan veren olur.Guiza'da oraya gitmez zaten...

Enterokinaz Misafir

lucio transferi imkansız. hamit'in de bayern'den ayrılacağını düşünmüyorum. galatasaray'a da yazılıyor fakat hamit türkiye'ye gelmez bence.

fenerbahçe başka oyuncuları bitirecek gibi duruyor.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Serkan Abi Guiza İspanya gol kralı olduğu zaman,en forma olduğu dönemde en fazla parayı veren(14 milyon €) F.Bahçe idi.Bu seneyi nispeten kötü geçirmiş bir Guiza'ya kimse o kadar para vermez.F.Bahçe aldığı paranın üstüne satamaz Guiza'yı.He belki Rusya'dan veren olur.Guiza'da oraya gitmez zaten...
    Güiza piyasası olan bir futbolcu. İspanya Milli Takımının 3-4 forvetinden biri. O yüzden 14'ün üstüne her zaman satılabilir.

Senin mantığına göre Anelka'nın da zararla satılması lazımdı, Fenerbahçe'de geçirdiği kötü dönem sonrasında bile epey karla satıldı Bolton'a, daha sonra da Chelsea'ye muazzam ücretle transfer oldu.

O yüzden yanlış bir mantık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anelka ve Guiza...

Guiza İspanya milli takımıda dahil en formda olduğu dönemde(Avrupa şampiyonasında attığı goller) en fazla 14 milyon € bonservis bedeli görmüştür.Buda F.Bahçe olmuştur.Çok merak ediyorum diğer taliplileri Mallorca'ya ne kadar teklif verdi...

Tekrarlıyorum,satılırsa görürüz zaten;F.Bahçe aldığı fiyatın üstüne satamaz Guiza'yı.Hele öyle Serkan abinin dediği gibi 15'in üstünde satamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konfederasyon Kupası'nda attığı 2 gol yeter. Aziz Yıldırım'ın mantığı 4 senelik imzaladıysam ve buna 14 milyon verdiysem, şimdi satarken 1 sene kullandığım için 11'e satsam zarar etmiş olmam. Bu şekilde düşündüğünü açıklamıştı yani satışta 11'e kadar inebilir Fenerbahçe. Üstelik bu 14 milyon 4 senede ödenecekti, zarara girmesi de söz konusu olamaz.

Fenerbahçe Güiza'yı gönderme niyetinde değil, sözleşmesi devam eden bir oyuncu. Bu nedenle istenilen ücret verilmedikten sonra ya da aldığı kadarı verilmedikten sonra satmaya yanaşmaz.

Güiza İspanya'ya dönmek istiyor, yoksa City'de istiyor diye söylentiler çıkmıştı. Ama zararına kesinlikle satılmayacağını düşünüyorum ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer city istiyosa 15'in üstüne rahat satılır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Anelka bambaşka bir örnek. Anıl doğru söylüyor. Bir kere Güiza formunun zirvesinde geldi Fb'ye. Anelka ise düşüşte olan bir grafikle geldi. Güiza bu sene kötü bir performans gösterdi; Anelka ise fena bir performans göstermemişti. Geldigi takımdaki performansı da FB deki performansı gibi oldugu için de FB O'nu zarar etmeden satabildi. Boltonda zaten iyice yükselip Chelsea'ye gitti, orası bizi ilgilendirmiyor.

Güiza formunun zirvesinde oldugu dönem 14 milyona transfer oldu. Şimdi bu sene en az 15 e gider, satılır demek pek mantıklı degil. Rus kulüpleri belki verir bu rakamı. Başka takımların 15 verecegini sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

City forvetleri yollamanın telaşı içinde Guiza'yı ne yapacak.S.Cruz'u aldılar.Robinho,Benjani,Bojinov,Caicedo,Bellamy gibi isimleri kadroda hala.Çoğunu satacaklar.Jo ve Vasell gitti.Tevez ya da Eto'o'yu alacaklar.Guiza-M.City olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vermezlerse satılmaz işte. Veren olursa da Fenerbahçe o teklifleri kabul eder. Ama önceki mesajımda da yazdığım gibi Aziz Yıldırım 11'e kadar olan teklifleri de kabul edebilir.

Bence satılmasın zaten, gelsin oynasın. Ama milli takımda da olmak istiyor ve burada oynadığı sürece bu iş zor. Aragones varken bir şekilde milli takıma çağrılıyordu ama şimdi ligde çok iyi de oynasa milli takım için akla gelen isimlerden biri olmaz, üstelik Fenerbahçe ŞL'de de yok. Bu nedenle gitmek istemesi de doğal.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Guiza için en mantıklısı F.Bahçe'de kalmak.Ben bu sene geçen seneye oranla daha başarılı olacağını umuyorum.Kaldı ki daha iyisini almakta zor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha iyiden kasıt nedir? Nobre gibi biri de gelebilir, hep de bu örneği veriyorum ama.

Bende kalmasından yanayım ama Güiza'yı da anlıyorum. Aragones Güiza'yı alın diyecek ve bunakarşı çıkacak hoca yoktur İspanya'da milli takım için. Ama şimdi durum farklı. Türkiye'de atacağı 15-20 gol ilgi çekmeye yine yetmeyecektir diğer İspanyol forvetlerin yanında.

Ama Daum dediyse ben daha faydalı olacak birini getirmek istiyorum, Güiza'yı istemiyorum, o zaman isterlerse bedavaya gönderilsin Güiza beni ilgilendirmez. Sonuçta kulübün muhasebecisi ben değilim. Ama Daum kadroda tutmak istiyorsa da satılması için teklif edilecek ücretin tahmini ne kadar olacağını söyledim. Daha aşağısını kabul etmez çünkü Fenerbahçe ve Güiza da takımda kalır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano yarın İstanbul'da. Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İnşallah ilk teklif edilen ücretten daha azı teklif edilir. Para değil konu olan, Lugano'nun tavrı. Bir de her gördüğü gereksiz kart için de 100 bin lira ceza kesilir diye madde mi koysak ne?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben mi göremiyorum ntvsporda haberi nerde yazıyor?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kafa attığı her oyuncu başına 100.000 $ alınır maddesi daha iyi abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben mi göremiyorum ntvsporda haberi nerde yazıyor?
    TV'de söylendi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri