Elimde güzel modeller var.Düşünülp tasarlanmış.İstek olursa paylaşabilrim.
Elimde güzel modeller var.Düşünülp tasarlanmış.İstek olursa paylaşabilrim.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Aslında paylaşmak için yer orada paylaşabilirsin.![]()
İsimsiz formanız varsa 12 ytl vererek, yazdırabilirsiniz..
Yonetime inat herkes rico alsın !
TobiAslan, paylaşırsan seviniriz. Görelim bakalım nasıl dizaynlar var.
Hangi transferi daha iyi buluyorsunuz?
a.) Lincoln > G.Saray 66,7 % 5309
b.) R.Carlos > F.Bahçe 33,3 % 2645
Toplam Katılım : 7954
sporx deki anket
Görücez Lig ' de hangisi daha yararlı olacak.![]()
Takılmayın bu oylamalara yav..
Yada orjinal birşeyler yazdır, ben öyle yaparım genelde.. Farklı oluyorsun hem, daha iyi.. (:
Valla hafiften para topluyom arkadaşla sözleştik parayı bir yere harcıcaz... Ama o iş olmassa kesinlikle bu sene bir orj... Beşiktaş forması alıcam... İsimsizde bnm hoşuma gitmiyo yahu şöle arkasında bi yapılan iyi bir oyuncunun ismi yazsa gzl olurdu... Bakalım kısmet ne olcak...
Eyvallah sağol Burak... Galiba onun için ekstra bir ücret daha alnıyomuş diye biliyom ama... Gerçi formaya o paray veren o ufacık fazlalığıda öder...
Bence isimsiz alın derim.. şimdiye kadar 2000 yılından beri tüm formalardan aldım.. Hiçbirinde isim yok.. Ortegalar, revivolar geldi geçti.. İyiki de yazdırmamışım.. Ama yazdıracak arkadaşlara önerim.. Efsaneleşmiş isimlerin formasını yazdırın.. Mesela FB'lile 8-Rıdvan olabilir...
İçinde sarı-kırmızı geçen her şey güzeldir beyler.
örnek: Patates kızartmasının üzerine sıkılan ketçap
Forma almayı çok isterdim ama param yok. Bizimkiler de Lincoln den ne anlar. Lincoln geldi formasını istiyorum desem de anlamazlar ki![]()
Fıratcan zaten baskılı forma ile normalin arasında da fark var.. 10-12 ytl civarı baskı ücreti.. Bir fark yok yani..
Ya da Şifo Mehmet![]()
![]()
(/s)
Konuya taşındı..
Ben siyah forma istiyorum, geçen seneki gibi.. Siyah olursa, 2 forma alıcam..
Bu da beğendiklerimden
Favorim bu
Sade ama hoş bir forma
Celtic formasının Sarı-Kırmızı olanı
Yav ne yaptın ben şimdi...Altı üstü isimsiz forma hoşuma gitmiyo dedim yahu... Bende bilirm pazardan 5YTL ye forma almayı... Gidip lisanslı alıcam bari istdim gibi olsuN...
Bana kalırsa en güzeli parçalı olanlar..
Sarı-Kırmızı şeklinde...
Bişey sorcam formaların bazılarında VadofeNe yazyo reklam değişikliğimi olcak GS de yoksa ölesine denemeline...
Bu da Barcelona formasını andırıyor
Neyse benzetmeyi bırakalım da Vadofone formaları daha orijinal
![]()
(/s)
Vodafone ile anlaşma söz konusu.Nedeni bu..
Galatasaray bir bomba transferi daha bitirmeye hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde oldukları Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaşmaya vardı... İşte Detaylar...
Önceki gece Sarı-Kırmızılı yöneticilerle el sıkışan golcü oyuncu, eski takımını ikna etmek için dün Kayseri'ye gitti...
Geri sayıma geçti
Galatasaray, uzun süredir peşinde oldukları Gökhan Ünal ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu, önceki gece İstanbul’da gerçekleşen görüşme sonunda Aslan ile her konunda anlaştı ve eski takımını ikna etmek için dün Kayseri’ye gitti. Gökhan’ın yakın çevresine ‘Hedefim Avrupa’da top koşturmak var. Ancak bunu gerçekleştirmek için önce büyük bir takımda forma giymem gerekiyor’ diye konuştu.
Feldkamp da onayladı
Kayserisporlu Yöneticilerle daha önce yaptığı görüşmelerde de, “Bırakın gideyim. Galatasaray’da oynamak istiyorum” diyen Gökhan’a, Sarı-Kırmızılı ekibin de olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın istekleri doğrultusunda önümüzdeki sezon için geniş bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray Yönetimi’nin golcü oyuncu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.
Gökhan: Yüzde 80 Galatasaraydayım
Öte yandan bir internet sitesine açıklama yapan Gökhan Ünal ''Yüzde 80 Galatasaray'dayım. Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum. Menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim. Bana göre de yüzde 80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek.''
www.turkspor.net
Vadofone formaları daha hoş duruyor.
(/s)
Sporx.com da röportajı var.Originally Posted by VeNTo
Deniz gelde el at şu habere..![]()