Arsene Wenger dünyanın en iyi teknik direktörü bana göre, söyledikleri de kısmen doğru.. (:
Arsene Wenger dünyanın en iyi teknik direktörü bana göre, söyledikleri de kısmen doğru.. (:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Agger sezonu kapadı
Liverpool'un Danimarkalı savunma oyuncusu Daniel Agger'in sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği açıklandı.
![]()
![]()
NTVSPOR
Güncelleme: 18:22 TSİ 14 Mart 2008 Cuma
Bu sezon sakatlıklar nedeniyle birçok futbolcusundan tam verim alamayan İngiliz ekibi Liverpool'a, Daniel Agger'den de kötü haber geldi.
Eylül ayında sağ tarak kemiği kırılan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki savunma oyuncusunun, ameliyat olacağı ve sezonun geri kalanında oynayamayacağı açıklandı.
Liverpool Menajeri Rafael Benitez, "Agger ancak gelecek sezon hazır olabilecek. Onun yokluğunu şimdiye kadar başarılı olan Martin Skrtel ile dolduracağız" dedi.
Bu sezon sadece 5 Premier Lig maçında Liverpool forması giyebilen Agger, Danimarka'da 2007 yılının en iyi futbolcusu seçilmişti.
İyi bir futbolcu, umarım kötü etkilemez futbolunu.. (:
Skrtel hiç aratmadı neredeyse onu. Pek aramaz Liverpool.
(/s)
Genç bir oyuncu böyle ciddi sakatlık geçirmesi üzücü
Evet genç yetenek Skrtel olduğu sürece iyileştikten sonra bile Agger'in kadroya girmesi zor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Torres Torres Torres. Gerrard Gerrard Gerrard. Bu keratalar iyi arkadaş oldular ha.2-1 yendik Reading'i. Mascherano'nun gol çok kaliteliydi. Torres'in golü güzeldi. Gerrard-Torres ikilisi baya iyi oldu. Gerrard'ın asistinde vurdu kafayı. Benites'in dediği gibi Torres gelince Gerrard'ın sorumluluk yükü azaldı.
bu adamlar oynadıkları mevkinin en iyisi bence her maçta bunu kanıtlarcasına oynuyorlar...
Eylül ayında sağ tarak kemiği kırılan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki savunma oyuncusunun, ameliyat olacağı ve sezonun geri kalanında oynayamayacağı açıklandı.
ameliyet için neden bu kadar beklemişler anlayamadım...genç ve yetenkli bir futbolcu bana kalırsa...
bana kalırsa hem mourinho hem de wenger doğru konuşmuş...ama arsenalin artık premier ligi aşması gerekiyor ve avrupada bir kupa kazanmaları lazım...ama takım şubat ayındaki kötü performansını sürdürüyor ligdeki...inş. kısa zamanda toplanırlar...
hesapta Chelsea'nin vurgunuyla kazanılan kupalar için iğneliyr Jose'yi ama Porto ile yaşadığı başarılar da ortada... Wenger 10 fırın ekmek yemen lazım koçum.
M.Boro Arsenal'ın belalısı Arsenal bu hafta 1-1 kalarak 2 puanı daha çöpe attı, ayrıca Tuncay'ın 1 asisti vardı
Manchester United yıldızı C.Ronaldo'nun golü ile Derby'yi 1-0 yendi ve 1 maç eksiği olmasına rağmen liderlik koltuğuna oturdu..
Last edited by Aykan19o3 : 16.Mart.2008 at 15:23
bu takıma nazar değdi yaw...çok kolay puan kaybediyorlar...
Arsenal şampiyonluğu kendi elleriyle hediye ediyor ManU' ya. Allah iyi etsin Wenger..![]()
Arsenal beklediğim gibi ligde dökülmeye başladı.
Gençlerle buraya kadar..
İnşallah bir an önce toparlanırız lig gidiyor![]()
Gençlerde değil sorun, son maçlarda takım bir türlü havasını yakalayamıyor. Allah yardımcımız olsun..
Wenger hep kaybediyorsun be üzülüyorum...
Bu lige bolton yakışmıyor.
hayırdır mehmet kardeşim nerden cıktı sımdı =S bu arada sapmıyon manu desek yanılmayız sımdıden..
Gerrard: Önümüzdeki sezonlaraa bakmaktan sıkıldım artık şampiyon olmak istiyorum.!!
böyle bir demeç vermişti çok gülmüştüm gerçekten![]()
Beklendiği üzere Liverpool İnter'i dağıttı. Sırada Arsenal var. Ama ondan sonra Fenerbahçe maçı üzerinde yorum yapamam açıkçası![]()
Tam bir kaptan Steven Gerrard sadece pazubandı takmak ile kaptan olunmadığının en büyük örneği... İngiltere'nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından...
İngiltere Premier League ekibi Arsenal'de transfer çalışmaları sürüyor. Takımın Fransız çalıştırıcıs Arsene Wenger'in hedefi yine gençler. Takıma geldiğin günden bu yana kadroya kattığı oyuncular ile Gunners'a adeta kocaman bir gelecek sunan başarılı Fransız çalıştırıcının 20 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Diogo ile ilgilendiği ve Arsenal'in iki kere Diogo transferi için kulübü Lusa'nın kapısını çaldığı ifade ediliyor.
Associação Portuguesa de Desportos (Portuguesa veya Lusa olarak adlandırılan) Brezilya kulübünün başkanı Manuel da Lupa yaptığı açıklamada Diogo'nun Pato'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu söylerken kulübün ekonomik sorunları sebebiyle Diogo'yu satma aşamasında olduklarını belirtirken Arsenal'in kendilerine iki kez transfer teklifinde bulunduğunu da doğruladı.
Bu yaz Olimpiyatlar Brezilya Milli Takımı'nda Pato'nun partneri olacak 20 yaşındaki yetenekli futbolcu için Arsenal'in Lusa ekibine sunacağı teklifa bekleniyor. 1.5, 3 milyon avroluk iki tekliften sonra İngiliz ekibinin Brezilya cephesine sunacağı rakamın ise 6 milyon avro olacağı konuşuluyor. Arsenal'in 2006 yılından beri 1'er sene aralıklı iki kez transfer etmek istediği ama verdiği ücret sebebiyle kadrosuna katamadığı Diogo transferinin akıbeti önümüzdeki aylarda belli olacak. İtalyan ekibi AC Milan ise genç isim Pato'yu 17 milyon avro karşılığında kadrosuna katmıştı ve Pato gösterdiği performansla Avrupa'yı derinden sallamaya devam ediyor.
------------------------------
Wenger işi biliyor abi. Kesin FM oynuyor. İyice şüphelenmeye basladım![]()
Aynen ya Fm'deki çoğu iyi oyuncuyu almaya çalışıyo...
arsenal dünyanın en zengin kulüplerinden biri oldu fakat hala genç genç diye tutturuyor adam. ne kadar paragözmüş bu wenger'de yahu. adam gibi bir kaleci + süper bir forvet alsa ambargo koyacak herşeye...
ayrıca fm oynuyor mu bilmemde afrika kökenli oyuncuları belçika'da bir kamptan kulübe kazandırdığını biliyorum.
abi genç almanın para ile ne ilgisi var ki, vakti gelince harkulade para harcıyor Wenger (bakınız.Reyes), gerçi Reyes' de genç diyeceksin, haklısın, adamın transfer politikası futbol anlayışı bu, aldıgı gençleri de çar çur etmeyen bir adamdır
Su takima Huntelaar gibi golcü alinsa Arsenal durdurulamaz.
Bonserviste çok uçmuyor Wenger çokta istekli değil anlaşılan
Chelsea'nin süper yıldızı Shevchenko ilginç açıklamalarda bulundu.Teknik direktörü Avram Grant,transfer ile ilgili medyada yer alan haberler ve Chelsea'daki geleceği hakkında konuşan Shevchenko'nun görüşleri sadece SPORHABER24'te!
"Jose Mourinho Futbolumu Katletti"
"Jose Mourinho beni çekemedi.Çünkü bu takıma beni Abramovich getirdi ve Mourinho bundan kendisinin haberi olmadığını söyledi.Bende iyi bir futbolcu olduğumu ve takıma büyük katkı sağlayacağımı kendisine söyledim.Bana "Tabii ki büyük bir futbolcusun.Seni ben istememiş olsam bile her zaman bu takımda yerin olucak.Hiç bir şüphen olmasın" dedi.Fakat her ne kadar antrenmanlarda üstün performans bile göstersem kadroya giremiyordum.İnanın bunun nedenini bile bilmiyorum.Her maç kötü performans sergileyen arkadaşlarım bile olsa beni onların yerine düşünmüyor reserve takımdan oyuncu çağırıp beni yine yedek bekletiyordu.Kısacası benim futbolumu katleden isim Jose Mourinho'dur."
"Fenerbahçe İle Görüştüm!"
"Bu sezon başlangıcında Fenerbahçe yönetiminden Murat Özdemir benimle görüşmek istediklerini ve kadrolarına katmak için her türlü fedakarlığı göstericeklerini söyledi.Bende kendilerine teşekkür ettim.Sonuçta Mourinho varken kadroya girmem mümkün olmayacaktı.Yönetim ile görüştüklerini biliyorum ama sanırım fiyatta anlaşamadılar.
Daha sonra Fenerbahçe'den hiç bir teklif almadım fakat 1 ay önce tekrar kulübüm ile görüştüklerini biliyorum."
"Tabii ki Gelmek İsterim"
"Fenerbahçe gerçekten çok kaliteli bir klüp.Kadrolarında Alex,Kezman,Aurelio,Roberto Carlos gibi çok kaliteli oyuncuları var.Böyle bir takımda oynamak isterim.Şu anda klübümde mutluyum.Nihayetinde Chelsea'nin ile sözleşmeli futbolcusuyum.Fakat klübüm ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanırsa kesinlikle Fenerbahçe'ye gelmek isterim."
"Şanslar %51'e %49"
"Benimle ilgilenen Fenerbahçe ile eşleşmemiz gerçekten ilginç.Sonuçta Fenerbahçe son senelerde Avrupa'da başarılı bir grafik çiziyor.Bizde çok kaliteli bir takım olmamıza rağmen hala Avrupa'da şampiyon olabilmiş değiliz.Aynı şekilde Fenerbahçe'de Avrupa'da başarılı olmak istiyor.Türkiye'den bir tek Avrupa kupası kazanan takımın Galatasaray olduğunu biliyorum ama onlarda artık eski gücünde değil.
Fenerbahçe'yi elemek zorundayız.Çünkü hem teknik ekibimiz hemde oyuncular üstünde çok büyük bir baskı var.Barnsleye yenilip FA CUP'a veda etmemizin ardından taraftarlarımızın güvenini kaybettik.Bu yüzden yarı finale çıkmak zorundayız.
Şanslarda %1 öndeyiz. Çünkü bizim biraz daha tecrübemiz var.Ama kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Fenerbahçeyi küçümsemiyorum.Onlarda Sevilla gibi bir devi eleyip buralara geldiler.
Kaynak : SporHaber24.Net