Sayfa 125 / 4326 İlkİlk ... 25751151231241251261271351752256251125 ... SonSon
3,721 ile 3,750 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Yarı Finalde, Trabzonspor'a penaltılardan yenildim.. O sıra çok sakat vardı yedekle çıktım o yüzden

Ayrıca Malatya ile berabere kaldım şampiyonluk ilanı haftaya kaldı. En azından Samiyende kutlayacağız

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by SefaReis66
    ben okay karacan şu anda uefa finalinin yapılacağı yerden belirtiyorum uefa finali nerde yapıldı bilmiyorum ama takımlar sahaya çıkmak üzere bi tarafta sarı kırmızı formasıyla galatasarayımız diğer tarafta yeşil siyah formasıyla lisbon bakalım maçı kazanıp 6 sene sonra bir kez daha uefa yı kazanabilecekmiyiz
    insallah gercek olur ve kazaniriz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bizler tarihi anlarımızdan birini yaşıyoruz, sizler evlerinizin başında, sizler dev ekranlarınızın önünde bu tarihe tanık oluyorsunuz lütfen bir kez daha ayağa kalkın ve Galatasarayımzı yürekten alkışlayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

gravesenin menajeri Eray bey le görüştük seneye gravesen sarı kırmızı formayı giycek dedi şimdi gözler teknik tıraktör Eray a çevrildi!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

walla benim lig bitti sezon sonu içi caner ve tevfik ile anlaştım nurinin aklını çelemedim neyse parada kazandık artık sıra bomba transfer yapmaya kaldı

Uefa Finali öncesinde Galatasaray kalecisi Mondragon sakatlandı! 4 gün ile 2 haftalık bir tedavi görecek tecrübeli kalecinin final maçına yetiştirilmesi bekleniyor..

Eray Dengiz taraftarların sözünün ilkini tuttu ve Turkcell Süper Lig 2005/2006 sezonu şampiyonu GALATASARAY

Galatasaray, UEFA kupasından önce Süper Lig kupasını evine getirdi. Samsunspor'u Samiyende deviren Aslan gözünü UEFA'ya dikti!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

yaw sen yedeklere güven galatasaraya şampiyonluğu yaşat

Evet final maçı geldi çattı.. Galatasaray cephesinde heyecan dorukta. 6 yıl sonra bir kez daha UEFA kupası Türkiye'ye gelecek mi?

Oyunu kaydedip, tolete gidip geldikten sonra, mutfaktan buz gibi bir su alıp maçıma oturuyorum. Dualarınız benimle olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

ya beyler çok uykum geldi kendinize iiii dawranın bye! bye!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

podolski + karan toplamda 62 gol attı podolskinin 2 aylık sakatlığına rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

final maçını bekleseydin bari hadi iyi geceler...
    "YÜCE ATATÜRK"

carlos kaçma nen ne uykusu bu saatte daha uefa kupasını kutluycaz

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

hade bekliiim çabuk oynayın leeeeeeeeeeyyyyyyynnnnn
    abi dün 5 saat uyudum bugünde yoruldum şu anda zor duruyom ama kupayı bekliim...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

işin ilginç yanı dünya kupası ilk maç podolski karan karşı karşıya

Beyler geldim şimdi. Maçı oynuyorum. Bi baktım Hakan Şükür, Alpay ve Mondragon yok.. Neyse başlıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

alemci arkadaşlar ben bügün iyice saçmaladım hadi sizde kazanında şu euro cup ı çifte sevinç yaşayalım

başlat hadi ben de tuvalete falan düştü bu dedim on dakikadır bi maça başlayamadın

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

he yaw saat 3 oldu oyna gidek artık

neyse beyler ben kaçtım ermoon senden iyi haberler bekliyorum bye

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

hadi abi ya gözüm yaşardı yaw

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tamam abi bırak neyse o yenildiysek yenildik, save i yaptın diye yenene kadar oynamana gerek yok

Evet arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim beni dinlediğiniz, yorum yaptınız için..
    Hamza oyun niye bu kadar uzun sürdü anlatim Bilgisaray acayip kasıyo. Zaten Penaltılar ile yendim fakat çok garipti. Yedeklere bi girdim 10 dkda anca

Neyse kısacası KAZANNNNDIKKKKKKKK

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ermoon
    Neyse kısacası KAZANNNNDIKKKKKKKK
    tamam abi gerisi hikaye boşver sen
    tebriklerrr

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

KSK tarafından tebrikler. naşarının devamını diliyorum..

hem Hamza seb takımla değil misin neden gelişmelerden haberin yok bu nasıl yönetimdir?
    "YÜCE ATATÜRK"

Evet kimse kalmadı ama ben bi güzelce yapim yorumumu

6 sene sonra ilk defa bir Türk takımı UEFA Kupasını almaya hak kazandı. Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray!

Taraftarlar sokaklara döküldü. Herkes sevinç göz yaşları döküyor. Eray Dengiz ne yapacağını bilemeden TSI forumlarına değişik biçimde sunumlar yaptı.. Türkiye'de ilklerin takımı Galatasaray yine bir ilk yaşattı.. Teşekkürler Galatasaray!

Galatasaray, Sporting Lizbon'u penaltılarla 3-4 yendi..

Not: Hamza yeniden söylüyorum tek maç oynadım.. Bilgisayar şuan nasıl kastığını anlatmam...

Teşekkürler Serkan. Yarın gecede canlı olarak senin maçlarını dinlemek isteriz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by sekopej
    hem Hamza seb takımla değil misin neden gelişmelerden haberin yok bu nasıl yönetimdir?
    şimdik şöyle oluyor, bende kalp var dayanamadım penaltı olunca çıktım geldim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

biz teşekkür ederiz. süper lige çıkarsam tabi ki anlatırım maçlarımı (pek çıkacağımı da sanmıyorum ama)
    "YÜCE ATATÜRK"

sefa ilbay uefa kupası zaferinden sonra galatasaray teknik tıraktörü eray dengiz e tebrikler mesajı yayınlıyor

Quote Originally Posted by nart_susruko
    Bu arada stafflara bakim dedim normal olarak kendimi Contenational veya World Class bekliyorum bi baktım,

Hamza Süren ----- World Class

Quote Originally Posted by SefaReis66
    sefa ilbay uefa kupası zaferinden sonra galatasaray teknik tıraktörü eray dengiz e tebrikler mesajı yayınlıyor
    Eray, Sefa'ya eywallah dedi!
    Ne demek görevimiz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nart_susruko

tabi tabi

ben de çıkacam galiba ankaraspor'u 4-1 yendim bir de penaltı kaçırdım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Bende yatmayı düşünüyodum gözlerim açıldı. Şimdi transfer politikası var. Yeni sezona girmeden onları halledip yatarım

Mesaj Yetkileri