Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 125 / 422 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
3,721 ile 3,750 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Default Guardiola imzaladı

Guardiola imzaladı

Katalan devi FC Barcelona'da Pep Guardiola dönemi resmen başladı. Barcelona'nın resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre Guardiola ile iki yıllık sözleşme imzalandı.Barcelona'da yönetim bu sezon bekleneni veremeyen teknik direktör Frank Rijkaard'ın yerine Guardiola'yı getirme kararı almıştı. Kulübün ve İspanya Milli Takımı'nın eski oyuncusu Pep Guardiola, Barcelona'nın B takımının başında bulunmaktaydı.

05.06.2008
    Kaynak : Reuters

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bana göre yanlış bir tercih daha büyük bir isimle anlaşılması gerektiği kanısındayım. Guardiola ezilir bu görevin altında bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre abi Franck Riijkaard içinde böyle deniliyordu, bu sezon hariç bana göre çok iyi sezonlar geçirdi. Guardiola camia'nın içinden birisi. Eğer birazdaha birşeyler katabilirse takıma Barcelona'daha da başarılı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bencede daha ünlü ve kariyeri başarılarla dolu bir teknik adam gelmesi gerekirdi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fazla uzağa gitmemek lazım Serkan Türkiye'de camianın içinden gelip teknik direktörlük yapanları şöyle bir aklının ucundan geçirsen yeter. Camianın içinden gelmek falan hava cıva. Ha belki başarılı olur onu bilemem ama benim bakış açıma göre Barcelona'ya t.d olacak isim Guardiola değil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bana göre yanlış bir tercih daha büyük bir isimle anlaşılması gerektiği kanısındayım. Guardiola ezilir bu görevin altında bence.

Katılıyorum sana canım

Barcelona'dan çok çok daha büyük bir isim bekliyordum.Bakalım Guardiola neler ya***ak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Filipe Luis Deportivo'da

Deportivo, Brezilyalı sol bek Filipe Luis’le 4 senelik kontrat imzalamak için Rentistas kulübü ve oyuncunun menajeriyle anlaşmaya vardı.22 yaşındaki Filipe, Deportivo’da kiralık olarak oynadığı iki sene süresince başarılı bir grafik çizmişti. Özellikle 4-5-1 sistemine geçilen sezonun ikinci yarısında iyi oyunuyla göze batan genç oyuncu kulüpte kalmak istediğini belirtmişti. Deportivo kiralık kontratı 2.2 milyon € ödeyerek satın aldı ve oyuncuyla 4 senelik anlaşma imzaladı. Geçtiğimiz haftalarda Filipe’nin kontratının öncelikli işi olduğunu belirten Başkan Augusto César Lendoiro çarşamba günü Madrid’de Filipe’nin menejeri ve Uruguay kulübünün yöneticileriyle bir araya gelerek tam anlaşmaya vardı. Brezilyalı oyuncu 2012 Haziran’ına kadar kulüple anlaştı fakat bonservis bedeli medyaya verilmedi. Başkan Lendoiro’nun İspanya ve Türkiye’den Filipe’yle ilgilenen kulüplere sıcak baktığı ve zaten pazar değerinin altında anlaştıkları oyuncuyu satarak kar etme amacı güttüğü gelen haberler arasında.

cannavaro ve ramos varken şans bulabilecek mi?

Biliyodum oldu bu transfer bayağı... Artık şaşırmıyom Real Madrid önüne geleni alıyo ztn...

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Quote Originally Posted by ryu View Post
    cannavaro ve ramos varken şans bulabilecek mi?
    bnce ramos sag bek olarak daha ii stoper olark pek begenmem ama yinede madrid gibi takımın en kötü 3 hatta 4 ününde ii stoper olmasım lazım koca bi sezon var kart cezası,sakatlıklar düşünülürse ii bi transfer ama bn pek de yedek kalcagını zannetmiyorum cünkü helguera ,cicinho ,salgado,pavon ve raul bravo istenilen düzeyde değil su anki tabloya göre transfer yapmazlarsa daha ramos sagda marcelo solda cannavaro ile metzelder stoper oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

metzeldeer sergio ramos ve cannavaro warken oynayamaz

keşke önce avrupa tecrübesi kazansaydı.saviolanın durumuna düşmesini istemem

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lucho Gonzales süper isim iyi trabnsfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence başarılı olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lucho Gonzales çok iyi bir transfer olur Villarreal için.Senna'yla da iyi anlaşır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Palaico iyi tarnsfer olur kanımca

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    bu kadar uzun zamandır neden hala boca da oynadıgını anlayamadığım, çözemedim bir oyuncu, bu adamda ne göremiyorlarki avrupaya getirmiyorlar

Bazı oyuncuLar vardır kendi üLkesine bağımLı, adam dışarı gitmek istemez, korkar, çok yetenekLi ama üLkesini ve KLübünü sevdiğini her fırsatta söyLeyen bir isim. Daha önce de PaLacio yu isteyen çok oLdu ama kendisi bir türLü istediği şartLarı verebiLen bir kLüp çıkmadığı için transfer oLmadı. Zaten ona göre henüz daha erken Avrupa, Bir kaç yıL sonra geLmeyi düşünüyor buraLara doğru ama bu sezonda bir bomba patLatıp geLebiLir. GeLirse de İspanya ya da İtaLya oLacak gibi ama bana kaLırsa stiLine en uygun Lig İngiLtere. Orada bir kLübe giderse bir kaç yıL içerisinde Dünya futboLunun zirvesine oturur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Porto bu sene Avrupa'da olamayacak Quaresma Lucho gibi isimleri takımda tutmak zor görünüyor ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncularla iyi ilişki kurarsa başarılı olacağını düşünüyorum taktis kadro seçimi filan daha sonraki iş ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

ramostan ii demiyorum arkadaslar dediğim gibi pavon,helguera,cicinho,salgado raul bravo vs.. bu sen takıma fazla bi şey vermediler ramos cok yönlü bi oyuncu ramos sag bek oynar,marcelo sol bek,stoperde cannavaro-metzelder oynar bnce katılırsınz veya katılmazsınz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Villarreal'e golcu oyuncu

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve transfer çalışmalarını sürdüren İspanyol ekip Villarreal, Joseba Llorente'den sonra forvet hattına bir takviye daha yaparak, 18'lik A.B.D.'li golcü Jozy Altidore'yi renklerine bağladı. Amerika Major Lig'de mücadele eden New York Red Bulls takımının formasını giyen 18 yaşındaki Altidore, New York Times'a yaptığı açıklamada, "Bu yeni macera için çok heyecanlanıyorum. Villarreal forması giyerek daha yüksek seviyede futbol oynamak çok süper olacak. Villlarreal'i seçtim çünküİspanya ligi çok iyi. Oynanan futbol saygı duyulacak cinsden ve gelişimim açısından da bana çok uygun. Olimpiyatlarda oynamak istiyorum ancak kulübüm istemezse bu isteğimi erteleyebilirim" dedi.New York Red Bulls kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada ise, Villarreal kulübüyle prensipte her konuda anlaşıldığı ve Jozy Altidore'un sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferin resmiyet kazanabileceği bildirildi.1 Temmuz tarihinde İspanyol ekibin kadrosuna katılacak olan golcü futbolcu, Ağustos ayında Beijing'de start alacak olan Yaz Olimpiyatları'nda A.B.D. U-23 Milli takımının formasını giymeyi bekliyordu.Manchester United, Chelsea ve Real Madrid gibi dev kulüplerin de gündeminde olan genç yeteneğin, Villarreal'e transferi gerçekleşmesi halinde Recreativo Huelva kulübüne kiralanmasının da gündemde olduğu konuşuluyor.Yaklaşık 10 Milyon Dolar'lık bir bonservis bedeli olduğu tahmin edilen Altidore, 2006 yılından beri A takımında görev almaya başladığı New York Red Bulls'da 37 maçta 2394 dakika görev almış ve 15 kez fileleri havalandırırken 5 de asist yapmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Genç bir isim gelecek vaadediyor heralde hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Freddy Adu gibi bir isimdir.Gelecek vaadeden hayırlı olsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hayırlı Olsun iyi birisine benziyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Daha iyi bir hoca alınabilirdi ne diyelim hayırlı olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Palacio iyi transfer olur bence baya seri bir oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hapis cezası para cezasına dönüştürülür ne hallere düştün be Eto'o

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Barca, Pirlo'ya Göz Dikti

SKY Italia, Barcelona'nın Milan orta sahasının kilit isimlerinden Pirlo'ya teklif yapmaya hazırlandığını iddia etti.

AC Milan kadrosunun çok önemli bir parçası olan Andrea Pirlo, arka alanda oyun kurma konusunda dünyanın sayılı isimleri arasında yer alıyor. 29 yaşındaki oyuncunun, Serie A’da geçirdiği vasat sezonun ardından kariyerinde değişiklik yapmaya hazırlandığı söyleniyor.

Kontratta düzenleme bekliyor

Mathieu Flamini’nin imzaladığı kontratın ve diğer takım arkadaşlarının anlaşmalarında artışların ardından kendi kontratında da yeni bir düzenleme bekleyen Pirlo'nun beklediği sözleşmeye kavuşamazsa takımdan ayrılmayı düşüneceği söylentileri transfer kulislerinde dolaşıyor.

Guardiola istiyor

Oyunculuk döneminde de Andrea Pirlo’yla aynı tarzda görev yapan Barcelona’nın yeni teknik direktörü Josep Guardiola, Milanlı oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor.

SKY Italia’ya göre; Guardiola, gelecek sezon Barcelona kadrosunu Pirlo’nun çevresinde şekillendirmeyi arzu ediyor. Bu sebepten dolayı da yöneticilere bu transferi gerçekleştirmeleri yönünde yoğun talepte bulunuyor. Katalan kulübü de genç hocasının bu kadar ısrarla istediği yıldız için yüklü bir miktar parayı gözden çıkarmış durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Biraz daha genç alsalar daha iyi olur gibi geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Guardiola turnayı gözünden vurmak istiyor, Pirlo'nun kariyerinde en iyi zamanları son bir kaç sezondur, fakat Henry gibi fos çıkabilir Barçaya gidince

Mesaj Yetkileri