Su an a2 macini izliyorumda sag bek ugur tokmakda iyi bir oyuncuya benziyor.
Su an a2 macini izliyorumda sag bek ugur tokmakda iyi bir oyuncuya benziyor.
İnşallah Fatih Terim'e şartlar ne olursa olsun sabredilir, eski hatalar yapılmaz ve bizim Alex Ferguson'umuz/Arsene Wenger'imiz olur. Ama eğer Avrupa yasağı gelirse -tüm takımlara- ne Fatih Terim kalır ne de bu yönetim. Öyle bişey olursa ben bu takımın ligden çekilmesini isterim.
avrupa yasağı felan gelmez rahat olun ya![]()
Elmander takim ile calismalara baslamis
orduspor resmi sitesinden fatih terime gönderme yapmış![]()
Last edited by SaLviO : 30.Mart.2012 at 00:19
Ordu'nun resmi sitesi değil orası.Ayrıca ilk önce Culio yazmasını öğrensinler.
pardon beyler yanlış anonskaldırıyorum hemen
![]()
abdurrahim albayrak maçtan sonra rahatsızlanmış geçmiş olsun diyelim ...
Abdurrahim Albayrak Bakırköy Acıbadem'e kaldırılmış. Çıkan arbedeyi önlemek için araya giriyor..Kalp spazmı deniliyor..
![]()
Son dakika : A. Albayrak az sonra hastaneden taburcu edilecek.
Candan çok kıymetli sanki kendisini bu kadar kaptırıyor. Geçmiş olsun.
A.Albayrak'ı ayakta şuan Hastaneden çıkıyor yanında Fatih Terim var Ntvspor.
A.Albayrak : "Taraftarımıza çok yoğun şiddet uygulandı bu da beni çok etkiledi, çok üzüldüm"
A.Albayrak : "3-4 arkadaşımızı yerde görünce panikledim. Bu gece burda kalmam lazımdı ama F.Terim Florya'ya gidiyoruz dedi gidiyoruz şimdi"
[YOUTUBE="-LE8mOf83p0"]abdurrahim albayrak[/YOUTUBE]
Last edited by byariff : 30.Mart.2012 at 02:13
Ujfalusi gençliginde kime benziyor acaba
![]()
Esmer Kurt Cobain![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Leonardo DiCaprio"ya benzettim bende![]()
ronaldoya benzettim![]()
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
Bilindiği üzere 03.07.2012 tarihinden beri ülkemiz gündeminin önemli konularından birisi de sporumuzu ve futbol camiamızı olumsuz yönde derinden etkileyen bazı kulüp ve yöneticileri hakkındaki şike ve teşvik primi iddialarıdır.
Galatasaray Spor Kulübü bu iddiaların muhatabı olmamasına rağmen, bu süreçte kesin bir biçimde tarafsızlığını ve hukuka bağlılığını ortaya koymuş ve bireylerin adil yargılanma hakkına ve yargının adil yargılama yükümlülüğüne olan hassasiyetini sürekli olarak ifade etmiştir.
Hal böyle olmasına rağmen özellikle son günlerde, Sayın Başkan yardımcımız Adnan ÖZTÜRK’e yöneltilen ve bugün ifade alınması ile sonuçlanan “suç duyurusu” olmak üzere; Kulübümüz ve yöneticilerinin hukuksal ve maddi dayanaktan yoksun, gerçekdışı birtakım isnatlar ve kurgular ile bu tartışmaların içine çekilmeye çalışıldığı gözlemlenmektedir.
Bu tür isnatların başta “suçlu olmadıkları bilindiği halde bireyler hakkında kovuşturma ve soruşturma makamlarına şikayet ya da ihbarda bulunularak, haklarında soruşturma başlatılmasını sağlayacak nitelikte hukuka aykırı bir fiil isnat etmek” şeklindeki TCK’nın 267. maddesinde düzenlenen “İFTİRA” ve 271. maddesinde düzenlenen “SUÇ UYDURMA” suçları olmak üzere sair suçları oluşturduğu her türlü kuşkudan aridir.
Bilinmelidir ki; bugünden itibaren kulübümüz yönetimi ve yöneticileri benzeri konularda gerçekdışı isnatlar ile kendilerini taciz etmeye çalışan ve haklarında soruşturma yapılmasını sağlamaya çalışan her birey ile bunların azmettiricilerinin ciddi ve ısrarlı takipçisi olacaktır.
Yönetimimiz bu olay ile bundan sonra gerçekleşecek benzeri asılsız suç isnatlarında bulunan ve bulunduranlar hakkında başta TCK m. 267 ve 271 olmak üzere ilgili ve benzer tüm suçlarda adli makamlara suç duyurusunda bulunma kararı almıştır.
Kamuoyumuz en kısa zamanda tepkimizi ve boyutunu görecektir.
Adaletin ne derece kararlı olarak yanında isek, aynı kararlılıkla adaletsizliğin karşısında olacağımız da bilinmelidir.
Saygılarımızla.
Galatasaray Spor Kulübü
Bu Kirli oyuna galatasarayin ismini çekemezsiniz![]()
necati transferini herkes biliyor devre arasinda yapildigini , devre arasi transferi yapmicagiz"da ne zaman yapicagiz. ?
TARAFTARIMIZA YAPILAN MUAMELE KABUL EDİLEMEZ
Dün akşam oynanan Galatasaray Medikal Park – Fenerbahçe Bayan Basketbol takımları arasında oynanan maçtan önce, maç sırasında ve maçtan sonra taraftarımıza güvenlik güçleri tarafından yapılan muamele hiç bir mazerete sığdırılamaz ve asla kabul edilemez.
Maç öncesinde bilet sırasındayken özel güvenlik görevlisi ile münakaşa eden bir taraftarımıza, tehdit veya hayati bir tehlike yokken, bir emniyet görevlisi tarafından silah çekilmiş, taraftarımızın kafasına silah kabzası ile vurularak kafasının yarılmasına sebep olunmuştur.
Maça girerken taraftarımız tepeden tırnağa aranmış olmasına rağmen geç gelen ve kapıyı kırarak giren diğer takım seyircisinin üzeri aranmamış ve bunun sonucu olarak maç sırasında gerek taraftarımızın üzerine gerekse sahaya onlarca yanıcı ve patlayıcı madde atılmış, onlarca taraftarımız yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır.
Patlayıcıları ve yanıcı maddeleri atan gurubun belli olmasına rağmen güvenlik güçleri yöneticilerimizin ısrarla uyarmalarına rağmen “şimdi alırsak olay çıkar” bahanesiyle bu kişileri engellemekten imtina etmiştir.
Son olarak maçın bitmesine az bir süre kala rakip takım taraftarı arasından taraftarımızın üzerine güçlü bir ses bombası atılmış ve çıkan panikte kol ve bacağı kırılanlar olmuştur. İhmal ve vurdumduymazlık bununla da kalmamış güvenlik güçlerini göreve ve yardıma çağıran taraftarımız coplanmış ve göz yaşartıcı gaza muhatap olmuştur.
Hiç bir olay çıkarmamış, sahaya ve rakip takım taraftarına en ufak bir fiziki müdahalede bulunmamış ve kendisine karşı yapılan tahrike/yaralayıcı müdahalelere rağmen vakarını korumuş olan taraftarımızı korumakla görevli olan emniyet güçlerinin bu tutumu kulübümüzce kesinlikle kabul edilemez.
Güvenlik güçleri bu konuda açıklama yapmak ve bunun bir daha tekrarlanmayacağının garantisini kulübümüze ve kamuoyuna vermek zorundadır.
Görevini yapmaktan imtina eden kişilerle ilgili olarak gerek sayın Valilik ve gerekse Sayın Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde girişimlerimiz başlamıştır.
Bu vesileyle yaralanan ve insanlık dışı muameleye muhatap olan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, konunun takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Galatasaray Spor Kulübü
hadi hepsini geçtim ama gercekten yaziklar olsun.
Maç öncesinde bilet sırasındayken özel güvenlik görevlisi ile münakaşa eden bir taraftarımıza, tehdit veya hayati bir tehlike yokken, bir emniyet görevlisi tarafından silah çekilmiş, taraftarımızın kafasına silah kabzası ile vurularak kafasının yarılmasına sebep olunmuştur.
Tarihi itiraf !
Habertürk’e konuşan Hakan Şükür “İlk golümü Fener’e attım, ilk teklifi de Fener’den aldım. Kadıköy’de bir otelde misafir edildim. İki kulübün anlaşması için beklerken sıkıldım, 3. gün ayrıldım. O dönem Fener’e gidebilirdim” dedi
HTSPOR / Erhan Telli
Şike davasında tutuksuz yargılanan Yavuz Ağırgöl’ün önceki gün yapılan duruşmada ortaya attığı “Hakan Şükür’ü otelde saklıyordum. Bir işim çıkıp ayrılınca Hakan gitmiş. Yoksa Fener’deydi” iddiası efsane golcü tarafından doğrulandı.
Konu ile ilgili olarak HABERTÜRK’ün sorularını yanıtlayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Sakaryaspor forması altında ilk golümü o yıllarda kalesini Schumacher’in koruduğu F.Bahçe’ye attıktan sonra transfer teklifi geldi. Bir sezon önce Sakarya’dan F.Bahçe’ye giden Oğuz abi (Çetin), ‘iyi futbolcu, mutlaka alın’ diye beni tavsiye etmiş. Eğer o dönem iki kulüp anlaşsaydı ve ben de isteseydim F.Bahçe’de olacaktım” dedi.
‘BABAM İSTEDİ, BEN PEK NİYETLİ DEĞİLDİM...’
Hakan Şükür, babasının koyu bir F.Bahçeli olması, babasının arkadaşı olan Serkan Acar’ın da araya girmesiyle ikna edilerek Yavuz Ağırgöl tarafından Kadıköy’de bir otelde üç gün boyunca misafir edildiğini belirtip “Tabii o zamanlar profesyonel sözleşmem olmadığı için F.Bahçe’nin önce Sakaryaspor’la anlaşması gerekiyordu. Babam F.Bahçe’ye gitmemi isterken ben ise G.Saraylı olduğum için pek de istekli değildim açıkçası. İki kulübün anlaşması için üç gün boyunca otelde beklerken sıkıldım ve ayrılıp Sakarya’ya geri döndüm” diye konuştu.
“HAYALLERİMİ SÜSLEYEN G.SARAY’A GİTTİM”
Kulüpler anlaşamayınca bir sezon daha Sakarya’da oynayıp Bursaspor’a transfer olduğunu hatırlatan Şükür, şöyle devam etti: “Oradan da hayallerimi süsleyen G.Saray’a geldim. Dedikleri gibi eğer o dönem yine büyük camilarımızdan biri olan F.Bahçe’ye de gidebilirdim. Ama nasibimiz böyleymiş. Sonraki yıllarda da F.Bahçe’den birçok kez teklif aldım, ama kabul etmeyerek G.Saray’da kaldım.”
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ünal Aysal : Aslantepeye salon projemiz tamamlandı
Ünal Aysal: Tenis şubesi için ipek senoglu ile anlaştık
Ünal Aysal: Fatih Terim ile anlaştık. Kendisi görev süremiz boyunca bizimle olacak
U.Aysal acikladi ; Fatih Terim ile anlastik, biz yonetimde oldukca hocamiz olarak kalacak. Hatta 2020 yilina kadar uzanan planlar yapiyoruz.
Ünal Aysal: Basketbol maçlarında salondaki doluluk oranımız geçen yıla göre %311 arttı.Bu bize yeni bir salon yapma cesareti veriyor
Ünal Aysal: Stadyumda doluluk oranımız %68'i buldu. Avrupa ortalamasının oldukça üzerindeyiz fakat bunu yüzde 80'lere çekmeye çalışıyoruz.
Ü.Aysal:"Futbolda bizi yurt dışında bekleyen daha önemli sınavlar için yeni takviyelerin gerektiği çok açık.
Ü.Aysal:Fatih Terim'le beraber bu konuda ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Arkadaşlarımız dünyanın her yerinde araştırma içerisindeler.
Başkan yüreğime su serpti adeta.
Seneye çok daha iyi olacak inşallah.Terim ve yardımcılarıyla.Ve genç yıldızlarıyla...
Avrupa cezası almayız inşallah, Şampiyonlar Ligi atmosferini çok özledim açıkçası.
Ünal Aysal ''Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına inşa edilecek kapalı spor salonumuz 10.160 seyirci kapasiteli olacak'
Ali Sami Yen Spor Lisesi Projesi
Kapalı Spor Salonu Projesi.
Sağlık Merkezi ve Müze Projesi.
![]()