Seneye çok daha iyi olacak inşallah.Terim ve yardımcılarıyla.Ve genç yıldızlarıyla...
Seneye çok daha iyi olacak inşallah.Terim ve yardımcılarıyla.Ve genç yıldızlarıyla...
Avrupa cezası almayız inşallah, Şampiyonlar Ligi atmosferini çok özledim açıkçası.
Ünal Aysal ''Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına inşa edilecek kapalı spor salonumuz 10.160 seyirci kapasiteli olacak'
Ali Sami Yen Spor Lisesi Projesi
Kapalı Spor Salonu Projesi.
Sağlık Merkezi ve Müze Projesi.
![]()
Riva'ya ali sami yen spor okulu açlıacak. Çok büyük bir kampüs alt yapı öğrencileri hem okul hem de futbola devam edecekler orada. Yatılı olacak La Masia 'ya benzetiyorlar.
Muhteşem bir proje ama yurdum ailesinin çocuğunu spor lisesi'ne ha deyince vereceğini düşünmüyorum. Takdir edersiniz ki altyapıdaki her sporcu maalesef oyuncu olamıyor.
1 Nisan 2012 14:00 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emmanuel Eboue, Galatasaray'a transfer olmasını kimin tavsiye ettiğini açıkladı. İşte bu sorunun cevabı..
Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in kendisine Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiğini söyledi.
Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nde yer alan söyleşisinde, Arsenal'da fazla forma şansı bulamayacağını anladıktan sonra Wenger ile görüştüğünü ifade ederek, "Kendisine, 'Artık eskisi kadar süre alma fırsatım olmayacak. Bu yüzden daha fazla forma şansı bulabileceğim bir takıma gitmem için bana izin verin' dedim. Arsene Wenger beni çağırdı ve Fatih Terim'in beni istediğini söyledi. Tavsiyesi kesinlikle Galatasaray'a gitmem üzerine oldu. Terim'in basın toplantısında, 'Emmanuel Eboue'yi istiyorum' açıklamasını gördüğüm an ikna oldum. Kendimi özel hissetmiştim" diye görüşlerini aktardı.
"FATİH TERİM ÇOK İYİ BİR İNSAN"
Teknik direktör Fatih Terim ile görüştüğünü ve yüzündeki gülümsemeyi gördüğünü anlatan Eboue, "Bu bana büyük güven verdi. Gün geçtikçe kendisini daha iyi tanıyorum. O, gerçekten çok iyi biri. Herkese karşı çok kibar. İşini büyük bir tutkuyla yapıyor. Yaptığı işten keyif aldığını, büyük fedakarlıklar yaptığını, her an daha iyisine ulaşabilmek için sürekli hedefine odaklandığını rahatlıkla görebiliyorsunuz. İşini seviyor, bu çok önemli, dahası Galatasaray'ı çok seviyor. Bu yüzden taraftarlar da ona büyük saygı duyuyor. Onunla beraber çalıştığım için mutluyum. Takım olarak da her gün birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Sıkı bir aile gibiyiz. Yabancısı, yerlisi, herkes birbirini seviyor. Ve bu ortamın yaratılmasında Fatih Terim'in payı çok büyük" şeklinde konuştu.
"SEMİH VE EMRE BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM GİBİ"
Eboue, sezon başındaki birkaç maçın kendisi için iyi geçmediğini ancak Kayserispor maçından önce Fatih Terim ile yaptığı konuşma sonrasında en sevdiği pozisyonda oynamaya başladığını ve o günden beri kendisini daha iyi hissettiğini dile getirdi.
Fildişi Sahilli futbolcu, genç oyuncular Semih Kaya ve Emre Çolak ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Semih Kaya ve Emre Çolak'ı karşıma çıkardığı için Tanrı'ya şükrediyorum. Bu iki genç adam, benim küçük kardeşim gibiler. Takımdaki herkesi seviyorum. Ama onlarla ilişkim biraz daha farklı. Henüz çok gençler. Tecrübeli oyuncuların onlara doğru yolu göstermeleri gerekiyor. Ben sürekli ikisiyle beraberim, bana ihtiyaçları olduğu her anda onların yanında yer almaya çalışıyorum. İkisinin iyi oynadıklarını görünce takım halinde mutlu oluyoruz. Ben de onlara çok başarılı bir kariyer diliyorum. Umarım çok iyi yerlere gelecekler" ifadelerini kullandı.
"BU KÜLÜP İÇİN BİR ÇOK ŞEYİ YAPABİLİRİM"
Eboue, zaman zaman attığı goller sonrasında farklı bir dans figürü sergilediğinin hatırlatılması ve "Ama mutlaka henüz görmediğimiz bir kutlama dansı vardı. Repertuvarında muhtemel şampiyonluk kutlamasında sergilemek üzere saklı tuttuğu bir dans figürü var mı?" sorusunu, "O günü bekliyorum. O güne odaklanıyoruz takım halinde. Eğer şampiyonluğu yaşarsak, bu kulüp için birçok şeyi yapacağımın sözünü verebilirim" diye cevapladı.
İç saha veya dış saha fark etmeden, her maç sonrası soyunma odasına en son giden Eboue, Galatasaray taraftarıyla ilgili bir soru üzerine de "Onların sevgisine karşılık vermek istiyoruz. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eboue gerçekten cok mukemmel bir sag bek , emre ve semih ilede çok ilgileniyor onlara umarim tecrubesi ile dogru yolu gosterir. uzun yillar umarim takimda kalir eboue
Galatasaray'ın mali durumu nedir? UEFA'nın Finansal Fair Play kriterine takılma gibi bir durumu var mı?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Başkan Aysal, görev geldikleri 11 Mayıs 2011 tarihinden bu yana borçları, verilmiş teminatları ve gelirler üzerindeki temlikleri azalttıklarını ifade etti.
Geldikleri noktanın, arzuladıklarının 2-3 ay gerisinde ama doğru istikamette olduğunu anlatan Aysal, ''Borcun yükselmesi durdurulmuş, azaltma süreci hız kazanmaya başlamıştır. Göreve geldiğimizde toplam borç-alacak farkımız 315 milyon dolardı. Bunu 251,9 milyon dolara indirdik. 850 milyon dolar olan teminatlar, 531 milyon dolara çekilmiştir. 252 milyon dolar olan temlikler 101 milyon dolar seviyesine inmiştir. Buna rağmen mali açıdan henüz rahatladığımızı söyleyemeyiz. Ekonomideki mucizeler, sadece disiplinin devamı ve yönetimin kararlılığıyla gerçekleşebilmektedir'' şeklinde konuştu.
Başkan Aysal, sermaye artışı kararlarından sonra bazı yazarların kendilerini adeta soyguncu olarak ilan ettiklerini hatırlatarak, ''Ancak, biz kararla şirketimizi güçlendirmeyi hedefledik. Aldığımız bu karardan sonra 142 liraya kadar düşmüş olan hisse senetlerimiz, geçtiğimiz hafta 255 lira, bu sabah da 248,5 lira olmuştur. Yatırımcımıza kazandırdığımız için seviniyoruz ve mutluyuz. Sportif şirket hisselerinden kısa sürede kar beklememek gerekir'' dedi.
UEFA'nın Finansal Fair Play kriterine takılma durumu sözkonusu mu peki?
Derneğe giden gelirlerin Sportif A.Ş'ye aktarılmasıyla Finansal Fair Play'den bu sezon geçmeyi garantiledik diye biliyorum şahsen. Yani bu tarz bi olay vardı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Öyle bir durum olsaydı çokça konuşulurdu.Avrupa'ya gitme yasağı olmaması halinde seneye Avrupa'ya gideriz diye düşünüyorum.Zaten Ünal Aysal'ın açıklamaları da bu yönde.Birde şu sermaye arttırımı falan vardı.
Last edited by LadroN : 01.Nisan.2012 at 18:39
Ben de bir haber okudum, UEFA'nın Finansal Fair Play'i katı bir şekilde uygulayacağı ile ilgili. Haberde Galatasaray'ın bu mali tablosuyla bu kriteri aşamayabileceği yazıyordu. O yüzden sordum.
Avrupada Devre Arasi Transferinde Takimina "GOL" katkisi sagliyan isimler.
![]()
Last edited by byariff : 02.Nisan.2012 at 16:06
Sow 13 e gelmediki
Sarı kart cezaları Play-off'a yansımıyor siliniyor hepsi.Fakat son maçta kırmızı kart görürsek play-off ilk maçında oynayamaz oyuncu.O yüzden dikkatli olması lazım oyuncuların.
Sow da konuşulmadı ama kaşla göz arası sallamış 5 tane![]()
En golcüleri dense daha doğru olur liste için. Yarar, sadece golle olmuyor.
Sebastian Pinto'yu da ekleyelim bir zahmet o listeye12 lig maçı 7 gol, 1 kupa maçı 1 gol. Toplam 13 maç 8 gol, ortalama yaklaşık 0.62
listeyi ben yapmadimyapanlar unutmus galiba
Muslera, Bleacher Report'a göre dünyanın en iyi 7.kalecisiymiş.
[YOUTUBE="JaR5dh6wR5E"]muslera[/YOUTUBE]
Felipe Melo: Sezon başı Sao Paulo veya PSG'ye gidecektim. Hatta Real Madrid'e bile Diarra takası ile gitme durumum vardı.
Felipe Melo: Galatasaray beni çok istedi, bu da kendimi çok önemli hissettirdi. Ancak Türkiye'yi tanımadığım için kaygılarım vardı.
F.Melo: Bu sezon sadece Alex'i tutamadım, çünkü o gerçekten iyi oyuncu. Derbide de golünü attı. Ancak Fenerbahçe bizi bu sezon yenemedi.