Sayfa 125 / 569 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
3,721 ile 3,750 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Seneye çok daha iyi olacak inşallah.Terim ve yardımcılarıyla.Ve genç yıldızlarıyla...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa cezası almayız inşallah, Şampiyonlar Ligi atmosferini çok özledim açıkçası.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Avrupa cezası almayız inşallah, Şampiyonlar Ligi atmosferini çok özledim açıkçası.
    özlenmez mi yahu? 5 senedir yokuz ŞL'de.Ama bi gelcez tam gelcez inşaallah.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal ''Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına inşa edilecek kapalı spor salonumuz 10.160 seyirci kapasiteli olacak'

Ali Sami Yen Spor Lisesi Projesi

Kapalı Spor Salonu Projesi.

Sağlık Merkezi ve Müze Projesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riva'ya ali sami yen spor okulu açlıacak. Çok büyük bir kampüs alt yapı öğrencileri hem okul hem de futbola devam edecekler orada. Yatılı olacak La Masia 'ya benzetiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhteşem bir proje ama yurdum ailesinin çocuğunu spor lisesi'ne ha deyince vereceğini düşünmüyorum. Takdir edersiniz ki altyapıdaki her sporcu maalesef oyuncu olamıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default G.Saray'a gitmesini kim tavsiye etti?

1 Nisan 2012 14:00 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emmanuel Eboue, Galatasaray'a transfer olmasını kimin tavsiye ettiğini açıkladı. İşte bu sorunun cevabı..

Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in kendisine Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiğini söyledi.
    Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nde yer alan söyleşisinde, Arsenal'da fazla forma şansı bulamayacağını anladıktan sonra Wenger ile görüştüğünü ifade ederek, "Kendisine, 'Artık eskisi kadar süre alma fırsatım olmayacak. Bu yüzden daha fazla forma şansı bulabileceğim bir takıma gitmem için bana izin verin' dedim. Arsene Wenger beni çağırdı ve Fatih Terim'in beni istediğini söyledi. Tavsiyesi kesinlikle Galatasaray'a gitmem üzerine oldu. Terim'in basın toplantısında, 'Emmanuel Eboue'yi istiyorum' açıklamasını gördüğüm an ikna oldum. Kendimi özel hissetmiştim" diye görüşlerini aktardı.
    "FATİH TERİM ÇOK İYİ BİR İNSAN"
    Teknik direktör Fatih Terim ile görüştüğünü ve yüzündeki gülümsemeyi gördüğünü anlatan Eboue, "Bu bana büyük güven verdi. Gün geçtikçe kendisini daha iyi tanıyorum. O, gerçekten çok iyi biri. Herkese karşı çok kibar. İşini büyük bir tutkuyla yapıyor. Yaptığı işten keyif aldığını, büyük fedakarlıklar yaptığını, her an daha iyisine ulaşabilmek için sürekli hedefine odaklandığını rahatlıkla görebiliyorsunuz. İşini seviyor, bu çok önemli, dahası Galatasaray'ı çok seviyor. Bu yüzden taraftarlar da ona büyük saygı duyuyor. Onunla beraber çalıştığım için mutluyum. Takım olarak da her gün birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Sıkı bir aile gibiyiz. Yabancısı, yerlisi, herkes birbirini seviyor. Ve bu ortamın yaratılmasında Fatih Terim'in payı çok büyük" şeklinde konuştu.
    "SEMİH VE EMRE BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM GİBİ"
    Eboue, sezon başındaki birkaç maçın kendisi için iyi geçmediğini ancak Kayserispor maçından önce Fatih Terim ile yaptığı konuşma sonrasında en sevdiği pozisyonda oynamaya başladığını ve o günden beri kendisini daha iyi hissettiğini dile getirdi.
    Fildişi Sahilli futbolcu, genç oyuncular Semih Kaya ve Emre Çolak ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Semih Kaya ve Emre Çolak'ı karşıma çıkardığı için Tanrı'ya şükrediyorum. Bu iki genç adam, benim küçük kardeşim gibiler. Takımdaki herkesi seviyorum. Ama onlarla ilişkim biraz daha farklı. Henüz çok gençler. Tecrübeli oyuncuların onlara doğru yolu göstermeleri gerekiyor. Ben sürekli ikisiyle beraberim, bana ihtiyaçları olduğu her anda onların yanında yer almaya çalışıyorum. İkisinin iyi oynadıklarını görünce takım halinde mutlu oluyoruz. Ben de onlara çok başarılı bir kariyer diliyorum. Umarım çok iyi yerlere gelecekler" ifadelerini kullandı.
    "BU KÜLÜP İÇİN BİR ÇOK ŞEYİ YAPABİLİRİM"
    Eboue, zaman zaman attığı goller sonrasında farklı bir dans figürü sergilediğinin hatırlatılması ve "Ama mutlaka henüz görmediğimiz bir kutlama dansı vardı. Repertuvarında muhtemel şampiyonluk kutlamasında sergilemek üzere saklı tuttuğu bir dans figürü var mı?" sorusunu, "O günü bekliyorum. O güne odaklanıyoruz takım halinde. Eğer şampiyonluğu yaşarsak, bu kulüp için birçok şeyi yapacağımın sözünü verebilirim" diye cevapladı.
    İç saha veya dış saha fark etmeden, her maç sonrası soyunma odasına en son giden Eboue, Galatasaray taraftarıyla ilgili bir soru üzerine de "Onların sevgisine karşılık vermek istiyoruz. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eboue gerçekten cok mukemmel bir sag bek , emre ve semih ilede çok ilgileniyor onlara umarim tecrubesi ile dogru yolu gosterir. uzun yillar umarim takimda kalir eboue

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın mali durumu nedir? UEFA'nın Finansal Fair Play kriterine takılma gibi bir durumu var mı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Başkan Aysal, görev geldikleri 11 Mayıs 2011 tarihinden bu yana borçları, verilmiş teminatları ve gelirler üzerindeki temlikleri azalttıklarını ifade etti.

Geldikleri noktanın, arzuladıklarının 2-3 ay gerisinde ama doğru istikamette olduğunu anlatan Aysal, ''Borcun yükselmesi durdurulmuş, azaltma süreci hız kazanmaya başlamıştır. Göreve geldiğimizde toplam borç-alacak farkımız 315 milyon dolardı. Bunu 251,9 milyon dolara indirdik. 850 milyon dolar olan teminatlar, 531 milyon dolara çekilmiştir. 252 milyon dolar olan temlikler 101 milyon dolar seviyesine inmiştir. Buna rağmen mali açıdan henüz rahatladığımızı söyleyemeyiz. Ekonomideki mucizeler, sadece disiplinin devamı ve yönetimin kararlılığıyla gerçekleşebilmektedir'' şeklinde konuştu.

Başkan Aysal, sermaye artışı kararlarından sonra bazı yazarların kendilerini adeta soyguncu olarak ilan ettiklerini hatırlatarak, ''Ancak, biz kararla şirketimizi güçlendirmeyi hedefledik. Aldığımız bu karardan sonra 142 liraya kadar düşmüş olan hisse senetlerimiz, geçtiğimiz hafta 255 lira, bu sabah da 248,5 lira olmuştur. Yatırımcımıza kazandırdığımız için seviniyoruz ve mutluyuz. Sportif şirket hisselerinden kısa sürede kar beklememek gerekir'' dedi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

UEFA'nın Finansal Fair Play kriterine takılma durumu sözkonusu mu peki?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Derneğe giden gelirlerin Sportif A.Ş'ye aktarılmasıyla Finansal Fair Play'den bu sezon geçmeyi garantiledik diye biliyorum şahsen. Yani bu tarz bi olay vardı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öyle bir durum olsaydı çokça konuşulurdu.Avrupa'ya gitme yasağı olmaması halinde seneye Avrupa'ya gideriz diye düşünüyorum.Zaten Ünal Aysal'ın açıklamaları da bu yönde.Birde şu sermaye arttırımı falan vardı.
    Last edited by LadroN : 01.Nisan.2012 at 18:39

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de bir haber okudum, UEFA'nın Finansal Fair Play'i katı bir şekilde uygulayacağı ile ilgili. Haberde Galatasaray'ın bu mali tablosuyla bu kriteri aşamayabileceği yazıyordu. O yüzden sordum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben de bir haber okudum, UEFA'nın Finansal Fair Play'i katı bir şekilde uygulayacağı ile ilgili. Haberde Galatasaray'ın bu mali tablosuyla bu kriteri aşamayabileceği yazıyordu. O yüzden sordum.
    bu yil icin degil 3 yil sonra uygulamaya baslancak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bu yil icin degil 3 yil sonra uygulamaya baslancak
    Öyleyse tamam. Ben önümüzdeki yıl sandım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Avrupada Devre Arasi Transferinde Takimina "GOL" katkisi sagliyan isimler.

Last edited by byariff : 02.Nisan.2012 at 16:06

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sow 13 e gelmediki

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sarı kart cezaları Play-off'a yansımıyor siliniyor hepsi.Fakat son maçta kırmızı kart görürsek play-off ilk maçında oynayamaz oyuncu.O yüzden dikkatli olması lazım oyuncuların.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow da konuşulmadı ama kaşla göz arası sallamış 5 tane

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

En golcüleri dense daha doğru olur liste için. Yarar, sadece golle olmuyor.

Sebastian Pinto'yu da ekleyelim bir zahmet o listeye 12 lig maçı 7 gol, 1 kupa maçı 1 gol. Toplam 13 maç 8 gol, ortalama yaklaşık 0.62

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

listeyi ben yapmadim yapanlar unutmus galiba

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muslera, Bleacher Report'a göre dünyanın en iyi 7.kalecisiymiş.

[YOUTUBE="JaR5dh6wR5E"]muslera[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera, Bleacher Report'a göre dünyanın en iyi 7.kalecisiymiş.

[YOUTUBE="JaR5dh6wR5E"]muslera[/YOUTUBE]
    Fifa Sıralamasında da öyleydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fifa Sıralamasında da öyleydi.
    Fifa sıralaması değil o. IFFHS diye bir kurumun hazırladığı sıralamaydı IFFHS pek ciddiye alınacak bir kurum değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Fifa sıralaması değil o IFFHS diye bir kurumun hazırladığı sıralamaydı IFFHS pek ciddiye alınacak bir kurum değil.
    Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu oha ciddiyie alincak degil yani

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu oha ciddiyie alincak degil yani
    İsmine bakma arif resmi bir kurum değil. Türkiye de ki basın dışında ciddiye alan yok zaten, internet de biraz hazırladıkları listelere bakarsan anlarsın niye ciddiye alınmaması gerektiğini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı kurum geçen sene dünyanın en iyi kalecilerinde Rüştü'yü 23. olarak göstermişti.

IFFHSnin açıkladığı Dünyada 21. yüzyılın En İyi Kalecileri listesinde Beşiktaşın 38 yaşındaki eldiveni 23. sırayı alırken G.Saraylı Fernando Muslera da 21. basamakta gösterildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Felipe Melo: Sezon başı Sao Paulo veya PSG'ye gidecektim. Hatta Real Madrid'e bile Diarra takası ile gitme durumum vardı.

Felipe Melo: Galatasaray beni çok istedi, bu da kendimi çok önemli hissettirdi. Ancak Türkiye'yi tanımadığım için kaygılarım vardı.

F.Melo: Bu sezon sadece Alex'i tutamadım, çünkü o gerçekten iyi oyuncu. Derbide de golünü attı. Ancak Fenerbahçe bizi bu sezon yenemedi.

Mesaj Yetkileri