Sayfa 125 / 447 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
3,721 ile 3,750 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tahkim Kurulu'nun açıklamasındaki takım hangi takım? Fenerbahçe'nin ismi değişti de haberimiz mi yok acaba? Fenerbahçespor nedir?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şaşırdı hepsi şaşırdı iki kupayı alalım o zaman hepsi kendine gelicek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaray galibiyetinin bu kadar bedeli olması çok ilginç.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bir Galatasaray galibiyetinin bu kadar bedeli olması çok ilginç.
    Ne alaka ?

Tahkim Kurulu'nun Emre Belözoglu icin idari tedbir kararinin devami sonrasinda Emre yarinki Besiktas macinda forma giyemeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık şu karara. Emre'yi harcamaya çalışıyorlar senelerdir ve bu sene başaracaklar. Bedava kalsa istemeyecek artık hoca. Bu olaylar + arkaplanda yaşananlar yüzünden.

Şike davası sürerken, başkan içerideyken, yöneticiler uzun süre içeride kalmışken gelecek şampiyonluk soruşturmayı yerle bir edeceği için zorluyorlar Bu sene şampiyon olalım bakarsınız şey derler; "Şike paraları 2 yıllıkmış"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Twitter'da muhabirlerin yazdığına göre Zokora itirazını 19 Nisan'da yapmış. Yani 9 gün önce. Ama Tahkim kararı ancak derbiden 1 gün önce verebiliyor. Ne kadar güzel bir tesadüf(!)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçeli tahkimin yaptığına bak sen; maça 1 gün kala açıklanır mı bu karar ? istediğiniz kadar uğraşın durduramazsınız; 2 kupa geliyooor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ali Sen: "CAS'a gitmeyin dedim ben. Hicbir sonuc cikmaz diye bas bas bagirdim. Ustune siz suclu olursunuz dedim, dinlemediler."

Ali Sen: "Sike iddiasi olan kasetleri gelin ben Platini'yi, Beckenbauer'i cagirayim izletelim maclari bu maclarda sike var mi diye soralim"

Ali Sen: "Bunu yapsaydik o zaman Platini ve UEFA, Fenerbahce'nin uzerine bu kadar gelmezdi."

Ali Sen: "Aziz Yildirim'in tekrar baskan olmasinda sorun yok. Tek aday olarak girmeli ama. Ben de desteklerim bu durumda onu"

Ali Sen: "Kimse bugunlerde aday olarak cikmamali ortaliga. Su anki durumdan kimse sebeplenmeye kalkmamali."

Ali Sen: "Aykut Fenerbahce'nin basinda olmasaydi Fenerbahce bu sene ligde 6.7. zor olurdu."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ne alaka ?

Tahkim Kurulu'nun Emre Belözoglu icin idari tedbir kararinin devami sonrasinda Emre yarinki Besiktas macinda forma giyemeyecek.
    Tüm ülkenin gidişatı değişti o günden sonra az gündemi takip eden kişi bana hak vermese de ne demek istediğimi anlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fırat Aydınus'un Caner'i atmamasını Fenerbahçe ayarı olarak düşünmüyor muyuz?
    Emre'nin durumunun da Galatasaray ayarı olarak düşünülmesi normaldir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Onlara en güzel cevabı sahada futbolcularımız vericekler hayırlısıyla. Yılmadan daha yüksek sesle " Fener Gol Gol Gol İki Kupa Geliyor ! "
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Tahkim Kurulu'nun açıklamasındaki takım hangi takım? Fenerbahçe'nin ismi değişti de haberimiz mi yok acaba? Fenerbahçespor nedir?
    Düzeltmişler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yuh artık Fenerbahçespor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fırat Aydınus'un Caner'i atmamasını Fenerbahçe ayarı olarak düşünmüyor muyuz?
    Emre'nin durumunun da Galatasaray ayarı olarak düşünülmesi normaldir.
    Ofsayttan gol atıp böyle şeyler olabiliyor diyorsunuz,ofsayt kadar etkileyici bir karar olmayan kırmızı kart için günlerdir konuşuyorsunuz.

Ayrıca denildi ki "lig tv para kaybeder o yüzden şike soruşturmasında fenerbahçe'yi düşürmezler." şimdi de ben diyorum ki eğer playoff'larda şampiyon değişirse Digiturk'un başı çok ağrır o yüzden şampiyon Galatasaray olsun istiyorlar. Maç sonunda Şansal Büyüka'yı izlediyseniz bunu sizde fark etmişsinizdir.Adam Galatasaray başkanından daha Galatasaray'lı gibiydi. Mesela 6-7 sefer farklı zamanlarda Galatasaray'ın stadında küfür olmuyor bir tek bu ülkede dedi. Üstelik daha 1 hafta önce Trabzonspor'la iç sahada tamamen sorunsuz bir maç oynamamıza rağmen. Unutmadan ilginçtir ki Galatasaray bizim maçtaki kötü tezahüratlardan ötürü PFDK'ya sevk edildi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ayrıca denildi ki "lig tv para kaybeder o yüzden şike soruşturmasında fenerbahçe'yi düşürmezler." şimdi de ben diyorum ki eğer playoff'larda şampiyon değişirse Digiturk'un başı çok ağrır o yüzden şampiyon Galatasaray olsun istiyorlar. Maç sonunda Şansal Büyüka'yı izlediyseniz bunu sizde fark etmişsinizdir.Adam Galatasaray başkanından daha Galatasaray'lı gibiydi. Mesela 6-7 sefer farklı zamanlarda Galatasaray'ın stadında küfür olmuyor bir tek bu ülkede dedi. Üstelik daha 1 hafta önce Trabzonspor'la iç sahada tamamen sorunsuz bir maç oynamamıza rağmen. Unutmadan ilginçtir ki Galatasaray bizim maçtaki kötü tezahüratlardan ötürü PFDK'ya sevk edildi
    O zaman bi aksilik olmazsa şampiyonuz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O zaman bi aksilik olmazsa şampiyonuz
    Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ofsayttan atılan golü kaç gün geçmesine rağmen örnek veriyorsun, kırmızı karta karşı aman ne var canım modundasın. İşte tam da bunu anlatıyorum.

Herkes işine gelen yeri kendince değerlendirip yaşantılara kapalı olarak devam etmeyi yeğliyor.

Bu zamana kadar gelişen bir olayın doğru değerlendirildiğine dair bir adet örnek gösterebilir misin? Hep bir bahanesi var. Ya Galatasaray ayarlamıştır ya Fenerbahçe ya federasyon ya hükümet ya cemaat ya yorumcular ya gazeteler ya bilmem kimler de kimler...

Stadtaki konuya dönersek eğer Galatasaray'da Fenerbahçe'nin halini görüyorum. Stadı yapılır yapılmaz değişen, sürekli övülen, örnek gösterilen taraftar profili var. Ağırlığı fazla olan ve 4-3 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası alkışlamanın benzerleri var. Oluşan bu profil karşısında mecburi bir uyum gösterme var. Günü geldiğinde Galatasaray tribünleri de mecburiyetten bastırdığı içindeki duyguları ortaya dökecektir. Zihniyetler aynı kaldığı sürece değişim gerçekleşmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir
    Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder
    Lig Tv bunu kesinlikle istemez. Son haftaki Fenerbahçe - galatasaray maçından kazanacağı geliri düşünüyodur kesinlikle.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ali şen yine döktürmüş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Neden her maçımızdan 1 gün önce veya saatler önce böyle dip noktalardan patlat sesler çıkıyor.!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Neden her maçımızdan 1 gün önce veya saatler önce böyle dip noktalardan patlat sesler çıkıyor.!
    Neden olabilir sence? Şampiyonluk gitti korkusu mu, kesinlikle bu.

Bela anmamak için zor tutuyorum. İtirazdan 9 gün sonra toplanıp nasıl geçici idari tedbir uygularsınız? Nasıl ahlaksız insanlarsınız siz?!?!?!

Bu ne rezillik, kim veriyor bu emirleri.

@DisCo
    Caner kırmızıyı haketmedi. Sarı kartlık pozisyonu vardı sadece ve sarı kart aldı. Kırmızı diye bahane uydurmayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    @DisCo
    Caner kırmızıyı haketmedi. Sarı kartlık pozisyonu vardı sadece ve sarı kart aldı. Kırmızı diye bahane uydurmayın.
    Futbol kurallarını bilmeyenler için bunlar bahane gelebilir. Zaten bizim de amacımız bilenler arasında teyit etmek değil bilmeyenlere öğretmektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teknik heyet hafta boyunca planlar yapsın, stratejiler hazırlasın 1 hafta önceki itiraz kararını maça 1 gün kala değerlendir. Sonra efendim siz fenerliler hayal dünyasında yaşıyorsunuz dünya sizin çevrenizde dönüyor sanıyorsunuz derler, Yahu dünyanın dönmesine gerek yok, başımızdaki bela yeter. Fenerbahçe kötü gittiği zaman herşey durgundu sessiz sakindi ortam, ne zaman Fenerbahçe şampiyonluk adına yine söz sahibi oldu, kupada ilerledi sesler yine yükseldi. Emre'nin olup olmaması önemli değil ama 3 Temmuzdan beri başkoyduğumuz bu yola koyulan taşlardan 3-5 tanesi de rakibimize konsaydı, Dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman görürdük.

Emre'nin küfür olayında eli edep yerinde dolaşıp dakikalarca konuşan Zokora, Kesin vaaz veriyordu aksi halde kimse bana bu olayda "neden Zokora'nın sorgulanmadığı"nın açıklamasını yapamaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Futbol kurallarını bilmeyenler için bunlar bahane gelebilir. Zaten bizim de amacımız bilenler arasında teyit etmek değil bilmeyenlere öğretmektir.
    Futbol kuralları o pozisyona sarı kart der, önce sizin öğrenmeniz lazım. Bahaneye en güzel örnek sizin yaptığınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kirmizi olmasi icin illa ayagini kirmasina gerek yok

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

pozisyon hangi pozisyon

selçuğun gol attığı pozisyondamı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bana biri çıkıp maça 1 gün kala tedbir kararını açıklamanın art niyetli olamayacağını açıklasın o zaman derim tamam, adamlar haklı..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teknik heyet hafta boyunca planlar yapsın, stratejiler hazırlasın 1 hafta önceki itiraz kararını maça 1 gün kala değerlendir. Sonra efendim siz fenerliler hayal dünyasında yaşıyorsunuz dünya sizin çevrenizde dönüyor sanıyorsunuz derler, Yahu dünyanın dönmesine gerek yok, başımızdaki bela yeter. Fenerbahçe kötü gittiği zaman herşey durgundu sessiz sakindi ortam, ne zaman Fenerbahçe şampiyonluk adına yine söz sahibi oldu, kupada ilerledi sesler yine yükseldi. Emre'nin olup olmaması önemli değil ama 3 Temmuzdan beri başkoyduğumuz bu yola koyulan taşlardan 3-5 tanesi de rakibimize konsaydı, Dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman görürdük.

Emre'nin küfür olayında eli edep yerinde dolaşıp dakikalarca konuşan Zokora, Kesin vaaz veriyordu aksi halde kimse bana bu olayda "neden Zokora'nın sorgulanmadığı"nın açıklamasını yapamaz.
    Biri çıkar şimdi "İşte bu yüzden sizden bu kadar nefret ediliyor. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz" falan der

Anlatamazsın, anlamazlar. Burak Yılmaz bugün mesela oynayacak mı? Sakat sanırım oynamayacak.

Culio
    Stancu
    Necati
    Yiğit
    ve şimdi Burak.

Ben bunlara bakıp laf atmıyorum. Yani böyle oldu siz yaptınız bunu demiyorum. Bize bunların sadece biri oldu. Emmanuel Emenike. Adam 3 gün içerde kaldı. Para sayma görüntüleri var dediler yalan çıktı. Adamın sakat raporu var

Ama hayır. Fenerbahçe ise araştıracaksın. En derine ineceksin. Çünkü Fenerbahçe en nefret edilen kulüp. Başkanları tüm kirli işleri yöneten adam. Futbolcuları futbolcu değil mafya. Yersen tabii

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    önce sizin öğrenmeniz lazım.
    Artık dışa bağımlı olmaktan kurtulmamız lazım. Doğru da olsa yanlış da olsa kendi fikirlerimizi ortaya koyabilmeli, hatalı olanları da kendimizi güncel tutarak düzeltmeliyiz. Yani twitter hesaplarında, farklı forumlarda insanların söylediklerini araştırmadan gelip burada savunmamak gerekir.

Mesela Beşiktaş - Galatasaray maçında Melo'nun attığı golü ele alalım. Ultraslan'ın tamamı ofsayt olmadığına öyle inanıyordu ki gülmemek elde değildi. Hatta resimler felan da piyasaya düştü. Açıkçası benim oradaki insanların inandığı şeye inanman beklenemezdi. Çünkü kameraların her farklı açıda yanıltacağını bilen, ofsayt kuralından ve hareket hissinin ne olduğundan haberdar biriyim. Lig TV 34 cm'i hesap etmese bile ofsayt olduğunu görebiliyorum. Ultraslan'ın fikirlerine sabit kalsaydım emin ol ki o pozisyon ofsayt değildi.

Şimdi Caner'in ilk gördüğü sarı karttan sonra Elmander'e yaptığı hareket 2. sarı kartı gerektirir. Orada Caner topa dokunuyor diye söyleyenler oldu. Zaten Caner'in dokunmadığı gün gibi ortadaydı ama bunu çürütecek iki şey söyleyebilirim. Caner önce dokunuyorsa dokunduğu ayağı Elmander'in ayağının önünde olması gerekir. Pozisyonda çok net Elmander'in iki bacağının arasında olduğunu görüyoruz. Top Elmander'in uzattığı ayağın içinden geçtiyse yani hayalet özelliği varsa Caner dokunmuş olabilir. Ben bilmeme rağmen acaba unuttum diyerek Kural 2 topun özelliklerine baktım. Böyle hayalet bir özellikten bahsedilmemiştir. İkinci kısımda düz gelen bir topun spin atarak devam etmesi içn ya iç vuruş ya dış vuruş gerekir. Buna ek olarak yüksekten yere düşen topa üst vuruş yaparak topu döndürürsün. Bunun eğitimini almayan twitter'dan, sağdan soldan bunu öğrenemez söyleyeyim. :] Elmander'e gelen topa Caner tabanıyla dokunmuştu değil mi? Tabanla hiçbir topa spin attıramazsın. 2 + 2 = 4 Elmander dış vuruşla topu yana veriyor.

Bu nedenle Kural 12'de yer alan direkt serbest vuruş verilmesi gerekir. Yine Caner'in müdahalesi Kural 12'de yer alan ihtar verilecek haller kapsamına girdiği için 2. sarı karttan atılması gerekir. Biliyoruz da konuşuyoruz bakma fazla göstermediğimize...

Bundan yaklaşık 1-2 ay öncede iddianamenin hukuki açıdan kanıt olmadığına karşı muhalefet yapmıştın. Bende o öznel görüştür, size göre saçma olabilir ama iddianame savcının kanıtıdır demiştim. Yine kabul etmemiştin. Hukukta yer alan maddeyi koyuncada seni bir daha itiraz ederken görmemiştim. Eminim ki o iddianame kanıt olamaz diye takip ettiklerinde bundan habersizdi.

Tekrarlıyorum. Bilmiyorsan araştırabilirsin. Bunu yapmazsan belki kısa süreçte zararını görmezsin ama uzun vadede Fenerbahçe'nin rengi sarı laciverttir desen güvenirliliğini kaybedersin.

Mesaj Yetkileri