Radyospora inanmıyorum. Hergün böyle transfer haberleri yapıyorlar.
Caner imzalayacak yalnız orası belli birsey.
Birde forvet alınır diye düşünüyorum, Sercan yada başka bir sürpriz isim. 1Yabancı kontenjanımız daha var.
Radyospora inanmıyorum. Hergün böyle transfer haberleri yapıyorlar.
Caner imzalayacak yalnız orası belli birsey.
Birde forvet alınır diye düşünüyorum, Sercan yada başka bir sürpriz isim. 1Yabancı kontenjanımız daha var.
Resmi acıklama gelmedi sanırsam![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2 resmi açıklama transferin son gününde gelebilir. Caner ve Sercan![]()
Sercan Yıldırım Galatasaray'da
Scoutgs her zaman yaptığını yine yaptı ve günler öncesinden transferi duyuyarak Türkiye'de rakipsiz olduğunu gösterdi. Scoutgs'yi çok seven ve kendimi fahri bir Scoutgs'li olarak gören ben sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sercan Yıldırım transferini yarın uzun uzun değerlendiririz, analizimizi yaparız. Şimdi rahatlıkla uyuyabiliriz hoşgeldin Sercan diyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazıyı yazıldığı gibi kopyaladım bana ait değil.
Last edited by ShevAnil : 30.Ağustos.2009 at 02:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Allah Allah nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamadım ben ??
Sentugo.
http://www.galatasaray.org/
"gerçekten biten" transferin haberi ilk önce buradan duyurulacaktır tüm Galatasaray' lılara. o yüzden hiçbirine şimdilik inanmıyorum bu habelerin. bir yerde pantelic, diğer yerde Caner diğer yerde Sercan bitti deniyor. Hepsi de kesin ifadeler kullanıyor. şimdi üçünün de gelmesi sözkonusu olmadığına göre...
Kasımpaşa'ya kiralanıyor
Galatasarayımızda teknik direktör Frank Rijkaard tarafından kadroda düşünülmeyen Mehmet Güven, Kasımpaşa'ya kiralanıyor.
Galatasarayımızda teknik direktör Frank Rijkaard tarafından kadroda düşünülmeyen Mehmet Güven, Kasımpaşa'ya kiralanıyor.
İstanbul'un lacivert beyazlı ekibi, bir sezon boyunca formasını giyecek genç futbolcu için 425 bin lira ödeyecek. Yeni takımı ile yarın sözleşme yapacak olan Mehmet Güven, “Kalıp mücadele etmek isterdim ama hocamız böyle uygun görmüş. Bu sezon Kasımpaşa için ter dökeceğim. Ancak seneye yine G.Saray'a döneceğim” diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet
Hurriyet'mi Galatasaray'ımız ifadesini kullanmış ?![]()
Veda mesajı gibi!
30 Ağustos 2009 Pazar * 09:33
Galatasarayımızla sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tobias Linderoth, ülkesi İsveç veya Danimarka’ya geri dönmeyi düşündüğünü açıkladı.
Galatasarayımızla sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tobias Linderoth, ülkesi İsveç veya Danimarka'ya geri dönmeyi düşündüğünü açıkladı
Cim-Bom'un sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan İsveçli oyuncusu Tobias Linderoth ülkesine veya Danimarka'ya geri dönmeye açık olduğunu açıkladı. Danimarka'nın B.T gazetesinde yer alan haberde, sözleşmesi 31 Mayıs 2010 tarihinde bitecek olan Linderoth'un, eski takımı FC Kopenhag'a dönmeye sıcak baktığı vurgulandı.
Tecrübeli oyuncu, B.T'ye yaptığı açıklamada, “Sözleşmemin bitmesine bir yıl kala eve dönüşü düşünme zamanın yaklaşmaya başladığını, ülkem İsveç ya da Danimarka'ya geri dönme imkanının mümkün olabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
En kısa sürede iyileşip Galatasaray forması giymek istediğini kaydeden Linderoth, Ocak ayından itibaren geleceği için bütün olasılıkları göz önünde bulunduracağını sözlerine ekledi.
Kaynak: Milliyet
Screw you guys, I'm goin' home
Tobi'nin gitmesinde bi sakınca yok Mustafa Sarp,M.Topal,Ayhan varken boşu boşuna para vermemiz zaten anlamsız buraya geldiğinden beri sakat kendi içinde bizim içinde en hayırlısı..
Caner gelmek istediğini açık açık söyledi. Akşam telegolde izlersiniz.
Haldun Üstünel Caner'le anlaştık Cska yı bekliyoruz demiş.
Galatasaray Futbol Şubesinden Sorunlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Ankaraspor Maçı İçin Başkent Yolculuğu Öncesinde İstanbul Atatürk Havaalanı’nda Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı. Galatasaray’a Özgü Hedeflerinin Olduğunun Altını Çizen Haldun Üstünel, Beşiktaş Derbisinin Ertelenmesiyle İlgili Başvurularının Olmayacağını Söyledi.
Ankaraspor deplasmanına gidiyorsunuz. Takımın durumu iyi. Neler söyleyeceksiniz?
Galatasaray’a özgü hedeflerimiz var. Hem ligde hem de Avrupa’da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Kayıpsız bir başlangıç yaptık ve bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ankara’dan da 3 puanla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
Galatasaray-Beşiktaş derbisi için Siyah Beyazlı yönetimin maçın ertelemesi konusunda girişimleri olacağı söylentiler var. Siz bu talep karşısında nasıl bir cevap verirsiniz?
Bu teklife göstereceğimiz yaklaşım konusunda kafamızda soru işaretleri oluşuyor. Türkiye Futbol Federasyonu nasıl bir program koyarsa, onu uygulamaya devam edeceğiz. Ama bizim iptalle ilgili bir başvurumuz olmayacak.
Transfer döneminin son günleri yaklaşıyor. Caner Erkin’in transferiyle ilgili gelinen son nokta nedir?
Caner’le kulüp arasında bir anlaşma mütabakatına vardık. Şuan için sadece CSKA Moskova ile olan bir sözleşmemiz var. O sözleşmenin son aşamasına geldik. CSKA Kulübü bizim şartlarımızı kabul ettiği taktirde transferi gerçekleştireceğiz.
Caner dışında, yerli ya da yabancı başka bir transfer söz konusu mu?
Görüştüğümüz bir iki isim daha var. Ama nihai kararı hocamızla Ankara’da yapacağımız toplantıyla vereceğiz.
Galatasaray.org
Futblolig'te Caner Erkin Galatasaray'la anlaştıgını büyük bi süpriz olmasa yarın açıklanıcağını söylediler.
Yarın açıklanmazsa hangi gün açıklanacakHer şey bu 24 saat içinde olucak.Sercan,Caner vs. bakalım kim gelecek.Şu transfer sezonu bitse de rahatlasak.
Ben açıkçası Sercan ve Caner dışında bir Türk oyuncu sürprizi bekliyorum Haldun bizi yine şaşırtabilir![]()
2009-2010 sezonuna, Lyon'dan Kader Keita, Manchester Ctiy'nin Berizlyalı yıldızı Elanno Blumer, Beşiktaş'tan Gökhan Zan ve Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan Galatasarayımız, transfer sezonunun son günlerine girdiğimiz şu günlerde CSKA Moskova'dan Caner Erkin'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Savunmanın solunda Hakan Balta'ya alternatif oluşturmayı planlayan sarı kırmızılılar bu bölge için düşündükleri Caner Erkin'i kadrosuna kattı.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, günler önce anlaşma sağladıkları Caner Erkin için kulübü CSKA Moskova ile de anlaşmaya vardı. Genç futbolcu bu sabah faksla yoluyla kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı.
Caner bu akşam İstanbul'a gelecek ve yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı kırmızılı takımla antrenmana çıkacak.
İyi transfer..
ahaha yaLana bakTurkspor.net dün CANER'in G.SARAY ile ANLAŞTIĞINI ve bugün imza için CANER ERKİN'in İStanbul'a geleceği haberini ilk olarak veren siteydi..![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sercan Galatasaray'a gelebilir bence.Biz yalanladık,dün Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları falan.Bana gelebilir gibi geldi.
İnşallah gelir, rotasyon iyice kuvvetlenmiş olur. Önünde Hakan Şükür örneği var onun gibi efsane olur...
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4644.php
Caner Erkin Galatasaray’da
Galatasaray Futbol A.Ş. Rusya’nın CSKA Moskova takımından Caner Erkin’i sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralamıştır.
Caner Erkin
1988, Balıkesir doğumlu olan Caner Erkin, futbola Edremit Kolej Spor’da başladı. 2002 yılında Vestel Manisaspor’a transfer olan Caner Erkin, 2004 yılında kulübü ile profesyonel sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, 2004-05 sezonunda 16 yaşındayken, 2. ligde Vestel Manisaspor forması ile 4 maça çıktı ve 2. lig şampiyonluğu yaşadı.
Caner Erkin, 2005-06 sezonunda ise Vestel Manisaspor forması altında Süper Lig’de 27 maça çıktı. Süper Lig’de Vestel Manisaspor forması altında toplam 39 maça çıkan Caner Erkin, 5 gol attı.
Genç futbolcu, 2006-2007 sezonunun ilk yarısının ardından ara transferde Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer oldu. CSKA Moskova formasını Lig, Rusya ve Avrupa Kupası olmak üzere 49 kez giyen Caner Erkin, CSKA Moskova formasıyla iki kez Rusya Kupası şampiyonluğu tattı.
İlk kez 2006 yılında Gana’yla yapılan özel maçta A Milli takım formasını giyen, Caner Erkin, 13 kez A Milli takım formasını taşıdı. Sol bek ve orta sahanın solunda görev yapan genç oyuncu 1.81 boyunda.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Caner hayırlı olsun. İlk haberi veren scoutGsdi(1 hafta önceden) Turkspor biyerinden element uydurmasınUmarım Sercanda da haklı cıkarlar; ama o zor gibi geliyor bana.
Daha çok genç, yetenekli, yaşının aksine baya tecrübeli bir isim Caner.
Zaten bildiğimiz bir transferdi.Sadece resmiyete dökülmemişti.
Hayırlı uğurlu olsun.
Bir de rotasyon için Sercan'ı da getirirsek mükemmel olacak. Takım zaten şahane, sadece rotasyon forvetimiz eksik. Sercan Baros'tan çok şey öğrenebilir, umarım olur bu transfer de...
Başkan şuan LigTV'de açıklamalar yapıyor ve Sercan'ı satmadığını söyledi. . .
Başkan Yazıcı Sercan'ı satabileceklerini ancak bunun belli fiyatlar dahilinde olacağını.Şuana kadar ki tekliflerin istenilen düzeyde olmadığını söyledi..Bu görünüşe göre Sercan takımda kalacak..
Caner'in geleceğini herkes biliyordu, sadece resmi açıklama yapıldı. Hayırlı olsun takımımıza.
Bu gece çok küçük bi ihtimal de olsa Sercan'ı bitirebilir yöneticilerimiz.