vay arkadas buragida ayartmisiz![]()
vay arkadas buragida ayartmisiz![]()
Benim sezon başından beri savunduğum görüş var...
Öldürmeyen darbe güçlendirir abiler, kim ne derse desin.![]()
![]()
Hani diyoruz da bu federasyon falan bize karşı her takım için.Bunlar bazen mantıklı gelse de tarihin en alçakça saldırıları Fenerbahçe'ye yapılıyor ve bu işin federasyonu,hakemi falan da yok.
4 maçını kazan şampiyon ol bu kadar basit ! sana kimseden hayır yok !
...
Bugün tekrar gördükki Fenerbahçe şampiyonu kendi belirleyecek.
4'te 4 yapıp şampiyon olacağız. Başka bir yolu yok bunun.
Tahkim Kurulu başkanın çağrısıyla acil toplanıp, maça 1 gün kala Emre'ye ceza veriyor, üstelik cezasını tamamlamış bir oyuncuya, üstelik 9 gün önce başvuru yapılmış bir.
Bunun mantıklı hiç ama hiç bir açıklaması olamaz, her şey gün gibi ortada. Her şeyi yaptılar bu sezon, her türlü saldırdılar, bitirmek için türlü iftiralar, karalamalar attılar (iddianamede yazılanlar hariç, basının topyekün uydurduğu yalanlar), yine yıkılmadı, yine yıkılmadı Fenerbahçe.
Her maçı öncesi sansasyon yaratabilecek, takımın ruh halini bozabilecek gelişmeler duyuruldu ama şaşırdım açıkçası, Emre'ye bu tedbiri bence yarın vermeliydiler, biraz erken olmuş.
Yıkılmadı Fenerbahçe, üstüne üstlük daha da güçlenerek çıkacak bu süreçten, ne yaparlarsa yapsınlar, kalan 5 maçı kazanıp tarihinin en rezil saldırılarına maruz kaldığı sezonda 2 kupayı almak da hala Fenerbahçe'nin elinde.
İbret-i Alem için, 2 kupayı getirin bize...
"YÜCE ATATÜRK"
kimse bana kızmasın ama şu ortamda iki kupa almamız imkansız
Zaten göreceğiz, Trabzonspor bugün sezonu bitirmiş gibi oynarken Fenerbahçe maçında sezonun en kritik maçı gibi oynayacak, buna şaşırmıyorum, garipsemiyorum, kimseden medet ummaya da gerek yok.
Bizim gördüklerimizi oyuncular da görüyor, inansınlar, neden olmasın?
Ama şu da var, Fenerbahçe'nin şansının sürüyor olması bile ne hale soktu herkesi bunu görüyoruz, bu paniklerini izlemek bile keyif, sinir bozuyordu başlarda ama artık bu hallerine gülüyorum sadece. O nedenle bakalım son maça kadar kazanmaya devam ederse Fenerbahçe, daha neler göreceğiz ve buna da inanıyorum, şampiyon yapmayacaklar artık Fenerbahçe'yi, bunu da anladım bugün, sadece daha ne saçmalıklar görebiliriz, onu merakla bekleyeceğim kalan 2 haftada.
"YÜCE ATATÜRK"
play offda puan silme cazasını verirlerse şaşırmam![]()
Şu davada üzerimize yazılan senaryoların %99 oranında bizi suçlayanların yaşıyor olması takdir-i ilahi. Arada tek fark var sen yapınca kesin suçlusun, onlara olunca insanlık hali : )
...
Onun için mi yenildiler ?
Real Madrid Barcelona deplasmanına puana kaybetmemesi gerekir 2 atak yapar maçı kazanır, helal Madrid, Fenerbahçe berabere kalsa bile havlu atacağı bir maçta kontra oynar 2 gol atar tü kafa Fener. Trabzonspor'un nasıl oynayacağı beni ilgilendirmez ama geçen hafta Fenerbahçe'nin göstermiş olduğu direncin yarısını gösterse ilk 3-0 olmazdı.
Otla samanı birbirine karıştırmamak gerek.
...
başkanlık için ferit şahenkin adı ciddi ciddi anılmaya başladı eğer aziz başkan olmucaksa olabilir ferit şahenk
ferit şahenk dediğin kesimlere yakın olsaydı aziz yıldırımın yanında işi olmazdı bence
Aziz Yıldırım dışındaki herkese karşıyım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım'dan öteye başkan aramaya gerek yok. Bence düşünmeyin bile. Ne yaparlarsa yapsınlar hedeflerine ulaşamayacaklar. Aziz Yıldırım'ın direnci sürene kadar başkan aramaya gerek yoktur.
Yarın Alex de yokmuş sanırım.Emre de yok.Sow de sakat.Fenerbahçe'nin işi baya zorlaşmış...
Bu arada Trabzonspor oynamadı dienlere inat ben geçen hafta Fener'in OYNADIĞI maçın istatistiklerini koyayım da modlar silerse silsin.Burda Fenerbahçe'liler sanki biz okumuyormuşuz gibi Trabzon'un yattığını,oynamadığını ısrarla yazarken hiçbir mesaj silinmiyor,ama nedense biz "sizden daha iyi oynadılar ve daha çok şut attılar" diyince hemen siliniyor.
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
şu resmi ısıtıp ısıtp buraya koymanızdaki amaç nedir tamam gs bizi ezdi tamam çok iyi oynadı tamam oyunun tek hakimiydi tamam trabzon daha iyi oynadı tamam şampiyon galatasaray
İstatistikler hakkında Ferguson'un ünlü lafını söylemeyeceğim. Takımın saha içi direncinden bahsediyoruz. İlk dakikadan pes adan takımdan bahsediyoruz. İlk dakikadan!
yahu FB-GS maçında kadıköyde ilk 15 dk sahanın tek hakimi sizdiniz 2-0 öne geçtniz. bizimkilerin ayagına top değmedi! sattık mı yani biz o maçı size?komikleşmeyin. TT Arenada'ki lig maçında ize karşı Trabzon harika oynadı ve 1-1 bitirdi.Ama sizle oynadığı maçta aynı oyunu oynayamadı siz kazandınız.Daha 2 hafta önce süper final ilk maçında Trabzon'u 2-0 yenerken "Bizim takımın muhteşem oynadı" diyip, bu akşam biz yenince " Trabzon oynamak istemedi" demek ayıptır,günahtır
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sizin duymak istediğiniz kelimeler onlar olduğu için öyle anlıyorsunuz.
Trabzonspor çok değil, haftaya Fenerbahçe ile oynayacak ve orada sanki daha sezona yeni başlamış gibi oynayacak diye kişisel bir yorum yaptım, bugün de sanki sezonu bitirmiş, bitse de gitsek havasındaydılar dedim.
Onlar çok şut atmış, biz atmamışız, orta kesmişiz, onlar kesmemiş gibi şeylere girmedim. Kişisel bir yorum yaptım, Fenerbahçe maçının istatistiklerini koymaktaki amaç nedir? Aksini mi iddia ettik burada, Trabzon az şut atmıştır dedik de bunu mu ispatlamak için koydunuz?
"YÜCE ATATÜRK"
Furka eğer ben biraz futboldan anlıyorsam yazayım onları sebebini. Ligin ilk maçında Selçuk kalecinin sağından attı frikik golünü ve genelde u akşam attıgı yerden hep kalecinin sağ köşesine vuruyor. barajı ona göre kurdurup sağa yaklaştı kaleci ama selçuk ters yere vurunda kıpırdayamadı. aynısı colman'ın golünde muslera'nın başına da geldi bu akşam. diğer köşeye vuracak diye sola adım attı,sağ köşeye vurunca kıpırdayamadı bile muslera. (penaltı değil,diğer golde)
Topu çelmeside de kornere gitmesin diye yakalarım diye atladı tutamadı. yani bunların altında falan birşeyler arayacaksak yıllar önce sen belki yaşından dolayı hatırlamazsın ama Beşiktaş kalecisi Fevzi ya da Ömer'di sanırım tıngır mıngır gelen şutu bacaklarının arasından aldı kaleye. hem de kupa finali falandır sanırım.
Ama şunu derseniz haklısınız derim. "Şampiyonluğa oynayan ve inanmış bir Trabzon olsa daha çok zorlardı." Yani lige havlu atmış,geride kalmış ve en büyük gol silahından yoksun sahaya çıkan br takımın ,ligde 9 puan farkla önde bitirmiş ve çok daha kaliteli gol silahları olan bir takıma karşı üst düzey bir motivasyon ve oyun ortaya koymasını beklememek lazım.
2 hafta sonra size karşı daha iyi oynarlar ya da oynayamazlar orasını bilemem ama daha motive olacakları kesin çünkü geçen sezonki şampiyonluk mücadelesi ve ardından gelişen tüm olaylar sebebiyle FB-TS çekişmesi yaşanıyor.
Bunun adı maçta yatmak değil.Trabzon'un Galatasaray'a olan motivasyonu ile Fenerbahçe'ye olan motivasyonunun aynı olmayşının altında bizim kulüple ilgili bir durum yok.Sizle Trabzon arasında yaşananlarla ilgisi var.Bizim suçumuz değil yani size daha motive oynamaları
Serkan mesajda senin yorumuna da cevaplar var sanırım...