Sayfa 126 / 447 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
3,751 ile 3,780 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

vay arkadas buragida ayartmisiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benim sezon başından beri savunduğum görüş var...

Öldürmeyen darbe güçlendirir abiler, kim ne derse desin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani diyoruz da bu federasyon falan bize karşı her takım için.Bunlar bazen mantıklı gelse de tarihin en alçakça saldırıları Fenerbahçe'ye yapılıyor ve bu işin federasyonu,hakemi falan da yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

4 maçını kazan şampiyon ol bu kadar basit ! sana kimseden hayır yok !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    9'da 9 yap kupalara uzan

Kupalar Yükleniyor...

9/1 Kayserispor
    9/2 Trabzonspor
    9/3 Galatasaray
    9/4 Karabükspor
    9/5 Beşiktaş
    9/6 Beşiktaş
    9/7 Trabzonspor
    9/8 Bursaspor
    9/9 Galatasaray
    Problem ??
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün tekrar gördükki Fenerbahçe şampiyonu kendi belirleyecek.

4'te 4 yapıp şampiyon olacağız. Başka bir yolu yok bunun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tahkim Kurulu başkanın çağrısıyla acil toplanıp, maça 1 gün kala Emre'ye ceza veriyor, üstelik cezasını tamamlamış bir oyuncuya, üstelik 9 gün önce başvuru yapılmış bir.

Bunun mantıklı hiç ama hiç bir açıklaması olamaz, her şey gün gibi ortada. Her şeyi yaptılar bu sezon, her türlü saldırdılar, bitirmek için türlü iftiralar, karalamalar attılar (iddianamede yazılanlar hariç, basının topyekün uydurduğu yalanlar), yine yıkılmadı, yine yıkılmadı Fenerbahçe.

Her maçı öncesi sansasyon yaratabilecek, takımın ruh halini bozabilecek gelişmeler duyuruldu ama şaşırdım açıkçası, Emre'ye bu tedbiri bence yarın vermeliydiler, biraz erken olmuş.

Yıkılmadı Fenerbahçe, üstüne üstlük daha da güçlenerek çıkacak bu süreçten, ne yaparlarsa yapsınlar, kalan 5 maçı kazanıp tarihinin en rezil saldırılarına maruz kaldığı sezonda 2 kupayı almak da hala Fenerbahçe'nin elinde.

İbret-i Alem için, 2 kupayı getirin bize...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tahkim Kurulu başkanın çağrısıyla acil toplanıp, maça 1 gün kala Emre'ye ceza veriyor, üstelik cezasını tamamlamış bir oyuncuya, üstelik 9 gün önce başvuru yapılmış bir.

Bunun mantıklı hiç ama hiç bir açıklaması olamaz, her şey gün gibi ortada. Her şeyi yaptılar bu sezon, her türlü saldırdılar, bitirmek için türlü iftiralar, karalamalar attılar (iddianamede yazılanlar hariç, basının topyekün uydurduğu yalanlar), yine yıkılmadı, yine yıkılmadı Fenerbahçe.

Her maçı öncesi sansasyon yaratabilecek, takımın ruh halini bozabilecek gelişmeler duyuruldu ama şaşırdım açıkçası, Emre'ye bu tedbiri bence yarın vermeliydiler, biraz erken olmuş.

Yıkılmadı Fenerbahçe, üstüne üstlük daha da güçlenerek çıkacak bu süreçten, ne yaparlarsa yapsınlar, kalan 5 maçı kazanıp tarihinin en rezil saldırılarına maruz kaldığı sezonda 2 kupayı almak da hala Fenerbahçe'nin elinde.

Yazılacak çok şey var aslında. Biz yazamıyoruz siliyorlar mesajımızı. O yüzden sesimiz oluyorsun Serkan abi

2 Kupa alırsak Türkiye bunu kaldırabilir mi bu yaşananlardan sonra bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kimse bana kızmasın ama şu ortamda iki kupa almamız imkansız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ayıp ettin abi, yarına etik kurulu raporunu saklamışlar, onu açıklayacaklarmış. hiç boş geçerler mi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Kızılcak bişey yok. Biz almaya çalışsak aldırmazlar. Her hafta izliyoruz maçları neler olduğunu ama olurda iki kupayı alırsak Türkiye kaldıramaz bu durumu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten göreceğiz, Trabzonspor bugün sezonu bitirmiş gibi oynarken Fenerbahçe maçında sezonun en kritik maçı gibi oynayacak, buna şaşırmıyorum, garipsemiyorum, kimseden medet ummaya da gerek yok.

Bizim gördüklerimizi oyuncular da görüyor, inansınlar, neden olmasın?

Ama şu da var, Fenerbahçe'nin şansının sürüyor olması bile ne hale soktu herkesi bunu görüyoruz, bu paniklerini izlemek bile keyif, sinir bozuyordu başlarda ama artık bu hallerine gülüyorum sadece. O nedenle bakalım son maça kadar kazanmaya devam ederse Fenerbahçe, daha neler göreceğiz ve buna da inanıyorum, şampiyon yapmayacaklar artık Fenerbahçe'yi, bunu da anladım bugün, sadece daha ne saçmalıklar görebiliriz, onu merakla bekleyeceğim kalan 2 haftada.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

play offda puan silme cazasını verirlerse şaşırmam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu davada üzerimize yazılan senaryoların %99 oranında bizi suçlayanların yaşıyor olması takdir-i ilahi. Arada tek fark var sen yapınca kesin suçlusun, onlara olunca insanlık hali : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zaten göreceğiz, Trabzonspor bugün sezonu bitirmiş gibi oynarken Fenerbahçe maçında sezonun en kritik maçı gibi oynayacak, buna şaşırmıyorum, garipsemiyorum, kimseden medet ummaya da gerek yok.
    Trabzonspor mu sezonu bitirmiş gibi oynadı ? Geçen haftaki Fenerbahçe'den 10 kat iyi oynadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Trabzonspor mu sezonu bitirmiş gibi oynadı ? Geçen haftaki Fenerbahçe'den 10 kat iyi oynadılar.
    Onun için mi yenildiler ?
    Real Madrid Barcelona deplasmanına puana kaybetmemesi gerekir 2 atak yapar maçı kazanır, helal Madrid, Fenerbahçe berabere kalsa bile havlu atacağı bir maçta kontra oynar 2 gol atar tü kafa Fener. Trabzonspor'un nasıl oynayacağı beni ilgilendirmez ama geçen hafta Fenerbahçe'nin göstermiş olduğu direncin yarısını gösterse ilk 3-0 olmazdı.

Otla samanı birbirine karıştırmamak gerek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Oynanan oyuna bir şey demedim, gösterdikleri mücadele açısından yazdım, çok değil haftaya bugün konuşacağız nasılsa, Trabzon'un nasıl canla başla mücadele ettiğini.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

başkanlık için ferit şahenkin adı ciddi ciddi anılmaya başladı eğer aziz başkan olmucaksa olabilir ferit şahenk

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

başkanlık için ferit şahenkin adı ciddi ciddi anılmaya başladı eğer aziz başkan olmucaksa olabilir ferit şahenk
    Sürecin başından beri belli bir kesime yakın olan bir ismi başkan yapmak istiyorlar diyorduk, Ferit Şahenk bu tanımlamaya uyan bir isim. Ben karşıyım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ferit şahenk dediğin kesimlere yakın olsaydı aziz yıldırımın yanında işi olmazdı bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım dışındaki herkese karşıyım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'dan öteye başkan aramaya gerek yok. Bence düşünmeyin bile. Ne yaparlarsa yapsınlar hedeflerine ulaşamayacaklar. Aziz Yıldırım'ın direnci sürene kadar başkan aramaya gerek yoktur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yarın Alex de yokmuş sanırım.Emre de yok.Sow de sakat.Fenerbahçe'nin işi baya zorlaşmış...

Bu arada Trabzonspor oynamadı dienlere inat ben geçen hafta Fener'in OYNADIĞI maçın istatistiklerini koyayım da modlar silerse silsin.Burda Fenerbahçe'liler sanki biz okumuyormuşuz gibi Trabzon'un yattığını,oynamadığını ısrarla yazarken hiçbir mesaj silinmiyor,ama nedense biz "sizden daha iyi oynadılar ve daha çok şut attılar" diyince hemen siliniyor.

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu resmi ısıtıp ısıtp buraya koymanızdaki amaç nedir tamam gs bizi ezdi tamam çok iyi oynadı tamam oyunun tek hakimiydi tamam trabzon daha iyi oynadı tamam şampiyon galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstatistikler hakkında Ferguson'un ünlü lafını söylemeyeceğim. Takımın saha içi direncinden bahsediyoruz. İlk dakikadan pes adan takımdan bahsediyoruz. İlk dakikadan!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yarın Alex de yokmuş sanırım.Emre de yok.Sow de sakat.Fenerbahçe'nin işi baya zorlaşmış...

Bu arada Trabzonspor oynamadı dienlere inat ben geçen hafta Fener'in OYNADIĞI maçın istatistiklerini koyayım da modlar silerse silsin.Burda Fenerbahçe'liler sanki biz okumuyormuşuz gibi Trabzon'un yattığını,oynamadığını ısrarla yazarken hiçbir mesaj silinmiyor,ama nedense biz "sizden daha iyi oynadılar ve daha çok şut attılar" diyince hemen siliniyor.

Bizden daha kötü oynadılar çünkü mücadele etmediler. Daha çok şut atmak futbolda bi anlam ifade etmez çoğu zaman ama siz bunu anlamak istemiyorsunuz zaten mücadele etselerdi skor 2-4 değil 4-2 olurdu
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu FB-GS maçında kadıköyde ilk 15 dk sahanın tek hakimi sizdiniz 2-0 öne geçtniz. bizimkilerin ayagına top değmedi! sattık mı yani biz o maçı size? komikleşmeyin. TT Arenada'ki lig maçında ize karşı Trabzon harika oynadı ve 1-1 bitirdi.Ama sizle oynadığı maçta aynı oyunu oynayamadı siz kazandınız.Daha 2 hafta önce süper final ilk maçında Trabzon'u 2-0 yenerken "Bizim takımın muhteşem oynadı" diyip, bu akşam biz yenince " Trabzon oynamak istemedi" demek ayıptır,günahtır

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post

Trabzonspor'un yattığının yazıldığı veya ima edildiği mesajlar silindi. Rahatsız olduğunuz mesajları uyarı butonuyla bildirin. Gözümüzden kaçmışsa, silinmesi gerekiyorsa onlar da silinir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sizin duymak istediğiniz kelimeler onlar olduğu için öyle anlıyorsunuz.

Trabzonspor çok değil, haftaya Fenerbahçe ile oynayacak ve orada sanki daha sezona yeni başlamış gibi oynayacak diye kişisel bir yorum yaptım, bugün de sanki sezonu bitirmiş, bitse de gitsek havasındaydılar dedim.

Onlar çok şut atmış, biz atmamışız, orta kesmişiz, onlar kesmemiş gibi şeylere girmedim. Kişisel bir yorum yaptım, Fenerbahçe maçının istatistiklerini koymaktaki amaç nedir? Aksini mi iddia ettik burada, Trabzon az şut atmıştır dedik de bunu mu ispatlamak için koydunuz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Furka eğer ben biraz futboldan anlıyorsam yazayım onları sebebini. Ligin ilk maçında Selçuk kalecinin sağından attı frikik golünü ve genelde u akşam attıgı yerden hep kalecinin sağ köşesine vuruyor. barajı ona göre kurdurup sağa yaklaştı kaleci ama selçuk ters yere vurunda kıpırdayamadı. aynısı colman'ın golünde muslera'nın başına da geldi bu akşam. diğer köşeye vuracak diye sola adım attı,sağ köşeye vurunca kıpırdayamadı bile muslera. (penaltı değil,diğer golde)

Topu çelmeside de kornere gitmesin diye yakalarım diye atladı tutamadı. yani bunların altında falan birşeyler arayacaksak yıllar önce sen belki yaşından dolayı hatırlamazsın ama Beşiktaş kalecisi Fevzi ya da Ömer'di sanırım tıngır mıngır gelen şutu bacaklarının arasından aldı kaleye. hem de kupa finali falandır sanırım.

Ama şunu derseniz haklısınız derim. "Şampiyonluğa oynayan ve inanmış bir Trabzon olsa daha çok zorlardı." Yani lige havlu atmış,geride kalmış ve en büyük gol silahından yoksun sahaya çıkan br takımın ,ligde 9 puan farkla önde bitirmiş ve çok daha kaliteli gol silahları olan bir takıma karşı üst düzey bir motivasyon ve oyun ortaya koymasını beklememek lazım.

2 hafta sonra size karşı daha iyi oynarlar ya da oynayamazlar orasını bilemem ama daha motive olacakları kesin çünkü geçen sezonki şampiyonluk mücadelesi ve ardından gelişen tüm olaylar sebebiyle FB-TS çekişmesi yaşanıyor.

Bunun adı maçta yatmak değil.Trabzon'un Galatasaray'a olan motivasyonu ile Fenerbahçe'ye olan motivasyonunun aynı olmayşının altında bizim kulüple ilgili bir durum yok.Sizle Trabzon arasında yaşananlarla ilgisi var.Bizim suçumuz değil yani size daha motive oynamaları

Serkan mesajda senin yorumuna da cevaplar var sanırım...

Mesaj Yetkileri