vay bea sheva gelmek istiyor...Fenerbahçe nin ne kadar ileri atılım yaptığı buradaki demeçten belli oluyor...helal olsun aziz başkan...
vay bea sheva gelmek istiyor...Fenerbahçe nin ne kadar ileri atılım yaptığı buradaki demeçten belli oluyor...helal olsun aziz başkan...
Buradan sonrasini okumaya gerek duymadim,cünkü haberin kolpa oldugunu düsünüyorum.Chelsea'nin süper yıldızı Shevchenko ilginç açıklamalarda bulundu.Teknik direktörü Avram Grant,transfer ile ilgili medyada yer alan haberler ve Chelsea'daki geleceği hakkında konuşan Shevchenko'nun görüşleri sadece SPORHABER24'te!
ingiltereden joe cole gibi teknik bir oyuncunun çıkması çok ilginç bir brezilyalı,arjantinli,ispanyol havası var oyun stili çok güzel.
Wenger yine sana hüsran...
Manchester United C.Ronaldo'nun attığı 2 golle Bolton'u 2-0 yendi ve liderlikteki yerini sağlamlaştırdı..
helal aydın abi goller kimden gelmiştibence de ilginç bir arastırma..=S
İngiliz tabloid gazetelerinin haberlerine göre Valencia’dan ayrılmayı kafasına koyan David Villa’nın ilk talipleri Chelsea ve Manchester United.
Dün yaptığı açıklamada Valencia’dan ayrılmak istediğini ve tekliflere açık olduğunu söyleyen Villa’yı ilk duyan İngilizler oldu.
The Sun gazetesi, krizde olan Valencialı yıldıza Chelsea ve Manchester United’ın talip olduğunu ve bu kulüplerin transfer için 30 milyon avro’yu gözden çıkardığını iddia etti.
Villa’nın adı daha önce de Tottenham Hotspur, Real Madrid ve Barcelona ile de anılmıştı.
26 yaşındaki İspanyol milli oyuncunun, Valencia'nın bu sezon yaşadığı kriz ortamında mutsuz olduğu ve kariyerinin en parlak yıllarını Avrupa'nın daha iyi bir takımında geçirmek istediği biliniyor.
kaynak:goal
Dünya kupasını kazanan hiçbir ülke kırmızı giymiyor.
Ne olacak şimdi?
azcık Fransa da vardı sanki 98'de...![]()
Oooo iyi ya bizim Türkiye kesin Euro 08 şampiyonu![]()
konuyu açan yanlış anlamasın ama gördüğüm en saçma konulardan biri![]()
Bu üniversitelerin bilim adamları cidden aşmış insanlar başka araştıracak şey kalmayınca boş durmayalım demiş araştırmışlar işte...
Yok Gökay sampiyon olamayiz,malum TürkuAz forma giyecez yaSon anda fikirlerini degistirirlerse,kirmizi forma ile cikarsak sahaya ozaman senin dedigin gerceklesebilir
![]()
Konuyu açanla ne ilgisi var saçmalığının yahu koca koca profesörler oturmuşlar araştırmışlar vakit ayırmışlar demekki bir saçmalık yok ortada bir bilimsel çalışma var ve bunu okuyup diğer insanlarla paylaşmak neden saçma olsun?
Haa böyle birşeyin araştırılması saçma denebilir bir fikirdir ancak ortaya konan bir sonucu paylaşmak saçmalık değildir benim kriterlerimde.
Ancak araştırma konusu tartışılır.![]()
konuyu açanla ilgisi var demedim zaten yanlış anlaşılmasın yapılan araştırma gereksiz ve çok saçma yazdığım şeyi ben mi anlayamıyorum.
Eğer böyle başlarsan cümleye sanırım konuyu açan üstüne alınır yani ben açsaydım bende alınırdım.konuyu açan yanlış anlamasın ama gördüğüm en saçma konulardan biri![]()
Last edited by El Barto : 21.Mart.2008 at 01:12
Bilim adamları saçmalamış
Torres'e özendi bence![]()
niye özensinki kaliteli forvet zaten...
Ada'ya gelmesi ile ilgili demiştim. Kalitesine laf yok zaten![]()
baktı torres dikiş tutturdu...bende tuttururum diye düşünmüştür belki...![]()
Bazilari diyorki eger Benitez gelecek yilda takimin basind kalirsa, Benitez Villa'yi transfer etmek istiyor.
Torres- Villa![]()
Manu kapabilir... Chelsea malüm Anelka'yı aldı...
M.United'ın futbol dünyasında popülerliği her geçen dakika artan büyük yeteneği Cristiano Ronaldo son günlerde Kırmızı Şeytanlarda kulüp tarihinin en önemli idollerinden biri olan George Best ile kıyaslanıyor.
George Best'in elde ettiği başarılara bir bir uzanan Cristiano Ronaldo'nun Manchester United tarihine adını altın harflerle yazdırmaya başladığı bir gerçek. Cristiano Ronaldo George Best'in bir sezon içinde attığı 32 gollük (kanatta oynayarak) rekora uzanmış durumda. Portekizlinin hedefinde ise bir sezonda 46 gol atarak ManU tarihinde unutulmazlar arasında giren Denis Law var.
Ronaldo'nun bu normal futbolcu performanslarını yerle bir eden formundan sonra akıllardaki soru ise hangisi daha iyi? Cristiano Ronaldo mu? George Best mi? Ronaldo bir idol olabilecek mi, ya da oldu mu...
George Best
Lig Şampiyonluğu 1965, 1967
Şampiyon Kulüpler Kupası 1968
Avrupa'da yılın futbolcusu 1968
Yılın futbolcusu (Futbol yazarları Derneği) 1968
Cristiano Ronaldo
Lig Şampiyonluğu 2007
Federasyon Kupası 2004
Lig Kupası 2006
Yılın futbolcusu (Futbol yazarları Derneği) 2007
Yılın futbolcusu (Profesyonel Futbolcular Birliği) 2007
Yılın en iyi genç oyuncusu (Profesyonel futbolcular birliği) 2007
M.United forması altında;
Best (1963 -74): 474 maç, 180 gol
Ronaldo (2003 - ): 227 maç, 83 gol
Milli Takım
Best (Kuzey İrlanda): 37 maç, 9 gol
Ronaldo: (Portekiz) 57 maç, 20 gol
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Bir ŞL Kupası kaldırır... Ve FİFA Yılın Futbolcıusu seçilirse c.ronaldo sollar best'i...
Bide avrupada görebilsek c.ronaldoyu..