Sayfa 127 / 1204 İlkİlk ... 27771171251261271281291371772276271127 ... SonSon
3,781 ile 3,810 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ScoutGS 3 gün önce Sercan'ı da Galatasaraylı yapmıştı. Hadi hayırlısı Sercan'ın ayrılırsa bize geleceğini düşünüyorum. Çünkü Bursa'ya forvet verebilecek durumda olan tek takım biziz. Sercan'a benim tahminim 6-7 Milyon civarı para+Nonda verilecek. Bu yıl transfere fazla harcama yapmadık. Kasadan bonservis bedeli olarak 4 Milyon çıktı bu yıl sadece. Sercan'la transfer sezonunu kapayabileceğimizi düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Caner hayırlı olsun camiamıza iyi transfer oldu emeği geçen tüm yöneticilere tekrar teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yine süper bi transfer yaptılar.Haldun baba bize sercanı da getirrr

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    ScoutGS 3 gün önce Sercan'ı da Galatasaraylı yapmıştı. Hadi hayırlısı Sercan'ın ayrılırsa bize geleceğini düşünüyorum. Çünkü Bursa'ya forvet verebilecek durumda olan tek takım biziz. Sercan'a benim tahminim 6-7 Milyon civarı para+Nonda verilecek. Bu yıl transfere fazla harcama yapmadık. Kasadan bonservis bedeli olarak 4 Milyon çıktı bu yıl sadece. Sercan'la transfer sezonunu kapayabileceğimizi düşünüyorum...

6M€ + Nonda + Necati ideaLdir diye düşünüyorum...

Birde TouLouse'den 23-24 yaşLarında biriyLe görüşülüyormuş diye duydum ne kadar doğru biLmiyorum ama Umarım bu Gignac'tır
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gignac'ın transfermarkt deki fiyatı 12 mn € hem kariyeri düşüşte değil bu fiyattan asağı almak imkansız...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gignac'a Lyon 20 küsür verdi alamadı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Caner sol kanat için iyi bir alternatif oldu..Volkan Yaman ya da Alparslan ile o kanatın yürümeyeceği belliydi..Yalnız ben kendimi bildim bileli Galatasaray'da bu kadar derin akdro oluşturulmamıştı.Rijkard çok şanslı... Her bölgenin 1 tane de kalite yedeği var... Yani 2 tane 11 çıkarsak emin olun ikisi de kesinlikle ilk 5'te olacaktır... şuna baksanıza....

.................................................. ....Leo Franco (Orkun).........................................

Sabri (Uğur)......Gökhan Zan (Emre Aşık) ....Servet (Emre Güngör).....Hakan Balta (Caner)

....................Mustafa Sarp (Mehmet Topal)....... Ayhan (Barış Özbek)........................

Keita (Aydın )..................... Elano (Linderoth) ................................ Arda (Kewel)

........................................Baros (Nonda)........................................... ..................

Her ne kadar Linderoth Elano ile aynı bölgede olmasa da derin bir kadromuz var... Elano'nun yerinde o olmazsa Arda oynuyor, Kewel sola geçiyor falan filan ama sonuçta Galatasaray son yılların en alternatifli kadrosunu kurdu ve Adnan Polat'ın aklında kesinlikle sadece Türkiye ligi yok ! Bu kadro avrupa şampiyonluğu için kuruldu... Eğer form tutarlarsa ve ciddi sakatlar olmazsa 2000'deki sevinci yine yaşatabilirler... Zaten bazı anketlerde Şampiyonlar liginin favorisi Barcelonai UEFA Avrupa liginin favorisi Galatasaray görünüyor( şu anki takımlara göre.) Grup maçlarından sonra ŞL'den gelen takımları bilemem ama mevcut takımlar içinde Galatasaray'ın şansı var bence de....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

hayırlı olsun caner erkin..1 transfer daha geliyor gizli kaynaklar bana Sercanın geleceğini söylediler..son atakla Sercan bizde beyler..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aa hangi gizli kaynaklar acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

aga hazır olun akşama doru açıklanır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da bir bomba daha mı?

Sezona yaptığı flaş transferlerle damgasını vuran Galatasaray bir bomba daha mı gelecek?..

Baros, Keita, Arda ve Elano'lu kadrosuyla fırtına gibi esen ve son olarak Caner'i de kadrosuna katan Sarı-kırmızılılar buna rağmen kadroya takviye yapmayı düşünüyor.

Haldun Üstünel, transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu söylerken son kararı Teknik Direktör Rijkaard'ın vereceğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu gizli kaynaklardan da herkes haber alıyor.Neresi gizliyse artık

Sercan'ı 8'den aşağı satmazlar bence.İbrahim Yazıcı iyi para verirlerse satıcam dedi zaten.Tabata'nın fiyatından daha aşağıya vermezler Sercan'ı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aykut + M.Güven bir miktarda para karsılığı Ufuk ile anlaştığımız söyleniyor. Bu transferde doğrudur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut'u her zaman sevmişimdir, ama bir türlü fırsat bulamadı, fırsat geldiği zamanlarda oldu o kullanamadı. Başka bir takıma gitme zamanı geldi artık. Mehmet Güven ise sinir krizleri geçirtiyor bana, bu takımın kadrosunda olmasını bir türlü anlayamıyorum, anlam veremiyorum. Umarım gerçekleşir bu transfer, Ufuk gelecek vadeden bir kaleci.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Açıkçası ben Sercan'ın Bursa'da kalmasını istiyorum alırsak süper olur tabikide.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Uzatmayın... Konu GS transferleri
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transferin bitimine 24 saatten az bir süre kala Galatasaray’da hareketlilik sürüyor. Son olarak CSKA Mopskova’dan Caner Erkin’i kiralayan sarı kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Ufuk Ceylan için de teklifini yeniledi!..

Lig TV’den Bahri Havadır’ın haberine Manisaspor ile gelecek sezon bitecek sözleşmesini yenilemek istemeyen kaleci Ufuk için Galatasaray’dan bir teklif daha geldi!.. Genç kaleci için daha önce yaptığı teklifi yenileyen sarı kırmızılı yönetim, kaleci Aykut ve bir miktar parayı Ege kulübüne teklif etti. Aykut’a sıcak bakan Manisaspor Yönetimi, önerilen parayı ise az buldu!.. Bu transfer için görüşmelerin süreceği öğrenilirken, Ufuk yarına kadar Galatasaray’a transfer olması bekleniyor.

KİRALIKLAR BELLİ OLDU!..

Bu arada Galatasaray’da kiralık olarak gidecek isimler de belli oldu. Sarı kırmızılı takımda Mehmet Güven, Alparslan ve Serkan Kurtuluş’un başka kulüplere kiralanacağı ve talipleri olan bu oyuncuların yeni takımlarının yarın belli olacağı öğrenildi.

Alparslan Serkan Mehmet Güven için kendilerini göstermeleri için iyi bi şans kiralanmaları..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu anda Bahri Havadır konuşuyor, Lincoln yarın itibariyle Frankfurt'a kiralanıyormuş..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kurtuluyoruz!

31 Ağustos 2009 Pazartesi * 20:47

Lincoln'ün eski teknik direktörü Skibbe'nin çalıştırdığı Bundesliga ekiplerinden E.Frankfurt'a kiralık olarak göndereceği öğrenildi.

Galatasarayımız sorunlu oyuncu Lincoln'den kurtuluyor! Sarı-kırmızılı takım Lincoln'ü Alman Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a kiralıyor.

Galatasaray yönetimi, sözleşmesini daha önce tek taraflı fesh ettikleri Brezilyalı futbolcu ile FIFA'lık olmaktan kurtuluyor. Lincoln'ü renklerine katmak isteyen E. Frankfurt, gelecek yıl satın alma opsiyonu ile birlikte Brezilyalı yıldızı kiralıyor.

Galatasaray'ın 1 yıllık kiralama karşılığında 750 bin Euro kazanacağı ve E. Frankfurt'un gelecek sezon Luncoln'ü bonservisi ile birlikte almak isterse 2.5 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

Lincoln ve Skibbe geçtiğimiz günlerde Almanya'da bir araya gelerek bu transfer hakkında görüşmüştü.
    Kaynak: Webaslan ve DHA

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.Saray Ufuk'u bekliyor!

Galatasaray'ın, Manisaspor'un başarılı file bekçisi Ufuk Ceylan'ın transfer etmek için ısrarı sürüyor. Galatasaray'ın, Ege ekibine yaptığı teklifi yenilediği, Aykut ve bir miktar para önerdiği öğrenildi. Manisaspor'un Aykut'u kabul ettiği ancak para miktarınının arttırılmasını talep ettiği öğrenildi. Ufuk Ceylan için yapılan pazarlıkların transfer döneminin son günü olan yarın bitirilmesi ve genç oyuncunun Galatasaray formasını giymesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılarda ayrıca forma bulma şansları az olan genç oyuncular, Mehmet Güven, Yaser, Alpaslan ve Serkan Kurtuluş'un kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.
    31.08.2009
    Kaynak :
    Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ufuk gelmese de olur Sercan'ı alsınlar ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ufuk gelmese de olur Sercan'ı alsınlar ya
    İkiside geLse daha güzeL olmazmı

Ankara maçından sonra Rijkaard'la transferler hakkında son bi kez değerlendirme yapcaz dedi Sercan olmasa da inş gelir Ufuk..

Haldun Üstünel dedi Rijkaard'la görüşme yapcaz diye yazmamışım onu
    Last edited by El Barto : 01.Eylül.2009 at 08:05

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fox'ta az önce dediki;

Gs bir forvet oyuncusu almaktan son anda vazgeçip buj transferi devre arasına bırakmış..

Ufuk İle anlaşmış zaten gs'deymiş.. Haldun demiş bunları.. Raportaj yapmışlar..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    İkiside geLse daha güzeL olmazmı
    O ayrı hacım o zaman tadından yinmez zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haldun Üstünelin konuştuğunu gösterdiler mi ?
    Göstermedilersr hayalidir muhtemelen.

Gerci bende forvet alınacagını sanmıyorum. Ufuk gelecek sanırım. Birde adam alınırsa eger ortasaha olur diye düşünüyorum. Bakalım artık yarın 17.00 de bitiyor herşey

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nonda'da kesin konuştu zaten Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını söyledi ki bu demek oluyor ki Sercan geLse biLe Nonda kaLacak ki bu Sercan'ın geLmesini güçleştirir... Ayrıca ben Linderoth'un sağlam versiyonunu buLursak aLmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü geriden oyunu çabuk okuyup iyi pas atabilen bir oyuncuya ihtiyacımız olacak uzun maratonda...

Bence 2 oyuncuyla anlaşıldı onlardan birini Rijkaard seçecek ve transferi kapatacağız..

Bunu nereye yazmalıyım bilmiorm ama sabrinin talibi varsa bir an önce göndersinler..tamam sabri çok özverili kendi mevkisi olmayan yerde oynatılıyor ama alt yapımızdan yetişmiş bir insanın(artık 25 yaşında) hala orta açamaması sol ayağını hiç kullanmaması çektiği şutların bütün şehri dolaşması canımı çok sıkıyor..sadece koşmak yeterlimidir bilmiorm! teknik direktörler ne görüyorlar bu adamda anlamış değilim.
    Evet sabrininde yetenekleri var fakat Gs a yetmiyor malesef kanımca..70 milyon nüfuslu güzelim ülkemizde bu adamdan daha iyisi çıkamıyormu??

Mesaj Yetkileri