Sercan bitti sayılır artık demekki anlaşmışlar Holosko ve zapo karışığındabelki bide Tello.
Sercan'a 10 milyon isteyebilirler ama 7.5'a satarlar. Sercan 10 ise zaten Arda 35 milyon olur yani o kadar olmaz kesinlikle![]()
Neyse 1-2 güne açıklanır o zaman anlıcaz kim gitmiş kim kalmış.
Beşiktaş'ın Guti'ye ihtiyacı yok bence ona verecekleri maaş ile iyi bir santrafor alsalar daha iyi olur. Fakat Guti gelirse ligimiz için kötü olmaz.
Kaynak, yönetimin içinde bulunan bazı basın mensupları.
Sercan transferi için Zapo + Holosko + bir miktarda para verilecek. Yabancı sayısının fazla olması ve 2 yabancıdan kurtulup yerli bir santrafor transfer etmiş oluruz. Tamam Holosko gibi bir oyuncuyu ben Sercan'a tercih ederim ancak. Değişiklikte fayda var. Belki de Sercan bizim için uzun yıllar ilaç olur.
Bursa yönetimi de zaten Holosko + Zapo + para istiyor. Beşiktaşta bunu vermeye razı olacak en sonunda.
Guti ile her konuda anlaşıldı zaten, sadece sponsor aranıyor şu anda. Quaresma için yönetim kesenin ağzını hayli fazla açtı ve o transferi sponsorsuz olarak gerçekleştirdi. Ancak Guti transferinde sponsorların devreye girip transferin son bulması an meselesi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş eğer Sercan transferini gerçekleştirirse elindeki fason yabancılardan kurtulmuş olacak ki buda Beşiktaş için büyük bir artı olacak![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sercan 10 değil 12 milyon euro.
Holosko + Zapo yaklaşık 12 milyon euro ediyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet zaten bu transferde Sercan'ın gelmesinden çok eldeki vasat yabancıları da elden çıkararak Sercanı almış olmamız.
Hem kontejyan açıldı hem Sercan geldi hemde takımın kalite ortalaması arttı böylece.
Holosko ve Zapo taş çatlasa 6 milyon € yu geçmez.
Siz Beşiktaşlıların da söylediği gibi '' vasat yabancılar ''
Ben asla vasat demiyorum. Önceki mesajımda da dediğim gibi ben olsam Sercan'ı Holoskoya tercih etmem ancak ortada yabancı kalabaliği var ve eldeki yabancılardan teklif alan yabancı sayısı az. Bunlardan birtanesi de Holosko ve Zapo. Ayrıca Zapo bu sene Bursaspor'da çok işe yaracayacaktır. Şampiyonlar Liginde tecrübeli oyuncu ihtiyacını böyle karşılamaya çalışıyor Ertuğrul hoca da.
Aldığımız ücretlerden bahsediyorum ben.
Zapo + Holosko 12 M € ediyorsa daha konuşmaya gerek yok. Başkan söylemesi gerekenleri söylemiş zante. . ."Şimdi niye satayım?"
Bursaspor`un genç oyuncuları Sercan, Volkan ve Ozan İpek ile ilgili transfer söylentilerini yanıtlayan Yazıcı, "O dedikodular bugüne kadar hiç bitmedi. Bunlar hep konuşulan isimler. Çok daha zor şartlarda bu arkadaşları muhafaza ettik. Herkes satacağımızı sanıyordu, satmadık. Şimdi niye satayım? Satmam için daha iyi birşey yapmam lazım. Ancak Bursa, `Helal olsun, iyisini yaptı` der, o zaman düşünürüm" dedi.
Demekki Sercan %99 bitmemiş...
Sercan eğer bu sene satılacaksa alışveriş için en mantıklı takım Beşiktaş gibi duruyor. Elindeki yabancılardan kurtulmak isteyen, yerli oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen bir Beşiktaş var. Alışveriş yapılacak muhtemel diğer takımlara bakıldığında; Fenerbahçe hücuma 1 yabancı forvet düşünüyor, Galatasaray bu sene fazla para harcamayı düşünmüyor. Ben, Sercan'ın Bursa tarafından çok iyi reklamının yapıldığını düşünüyorum. Her ne kadar potansiyeli olsa da ortada bu sezon 4 gol atmış bir Sercan var. Hızıyla önplana çıksa da diğer konularda sıkıntıları var. Şuan ismi futbolundan önde.
Beşiktaş'ta Ferrari, Sivok, Toraman gibi oyuncular varken Zapo'ya pek ihtiyaçları yok, elden çıkarmaya kalktığında da ciddi bir bonservis bedeli alınamayacağından gözden çıkarılabilir. Holosko'nun burda küçümsendiği kadar basit bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. En azından kendi takımımda Holosko olsa Sercan karşılığında düşünmeden verilsin demem. Ama şuan şartlar Holosko + Zapo = Sercan takası için uygun gibi gözüküyor. Her iki taraf için de karlı olabilir.
Guti belki 1-2 sene oynar ama oynadığı dönemde çok faydalı olur. Ortasahadan oyunu çok iyi yönlendiren, sıkışan oyunu açabilecek kaliteli bir oyuncu. Bonservisinin de olmadığı hesaba katılırsa mantıklı transfer olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zamanında Kayseri'nin yaptığı gibi bilboardlara ilan verilir mi acaba?![]()
Yabancı sınırlaması kalksa ne Sercanın adı duyulur artık ne Volkan. Giderler en fazla Kayseriye. Yada 2-3 milyona Avrupaya.Sanmayınki senede 5-6 gol ortalaması ile oynayan Sercan 3 büyükler için bulunmaz oyuncu.
Dikkat edersen yabancı sınırlaması kalksa diyorum. Yabancı sınırlaması olmasa kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz , gider 4-5 milyon verip çok daha kalitelisini alır Bobo gibi.
Önümüzdeki -en az- 4-5 sene için bu uygulamanın kalkmayacağı için 3 takım içinde bulunmaz bir forvet.Ayrıca kalksa bile 3 büyüklerin yine peşinden koşacağı bir forvet Sercan. Her ne demiş olursan ol kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz diyerek küçümsüyorsun.
Ayrıca bana göre, altını çiziyorum bana göre, tartışma uzamasın diye. Sercan, Bobo'dan daha kalitelidir.
Yabancı sınırlaması olmasa ben de Holosko'yu Sercan'a asla tercih etmezdim.
So what?
Saike
Kesinlikle.
Sercan iLe Bobo yu da kıyasLadınız ya PES doğrusu. Yahu özeLLikLeri tamamen farkLı iki oyuncu bu isimLer. HoLosko iLe Sercan ı kıyasLarsın da Bobo iLe neyini kıyasLıyorsun onu anLamadım. Bobo farkLı tip bir forvet Sercan farkLı bir forvet. Yapmayın yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
TRT spikerleri der ya hep fuleliSercan oyle bi adam iste.
CLEMENT RİZESPOR`DA
Beşiktaş`ta denenmek üzere Türkiye`ye getirilen Gana Premier Ligi`nin Heart Of Lions takımı futbolcularından Clement Aboagye Rizespor ile 5 yıllık anlaşma yaptı.
Yabancı kontejyanın dolu olmasından dolayı Rizespor`a verilen Aboagye Clement`inin sözleşmesine şart koyan Beşiktaş kulübü, eğer futbolcunun performansını sezon içerisinde beğenilirse Rizespor`da 2 yıl oynadıktan sonra 600 bin dolar ödeyerek futbolcuyu transfer edebilecek.
20 yaşındaki Nijerya uyruklu Gana vatandaşı olan Aboagye geçtiğimiz sezon forma giydiği 12 maçta 19 gol atma başarısı göstermişti.
- HABER1903 -
So what?
Saike
artık bu tür transferlerin olması şart. beşiktaş'ı kutlamak gerek.
(/s)
Yanlız Rizespor aldı adamı.