Bende tek taraflı bakıyor olabilirim. Her şeye çok müthiş yaklaşırım gibi bir iddiam olmadı. Mutlaka hatalı yorum yaptığım, yanlış değerlendirdiğim şeyler olabilir. Önemlisi sonrasında bunlara hala bağlı mı kalıyorum yoksa düzeltebiliyor muyum? Bununda cevabını bilemiyorum.Dışardan bakanların ne düşündüğü bu konuda önemli.
Neyse. Sıkıntının tek taraflı düşünce yapısı olduğunu sanmıyorum. Mesela Nihat Özdemir'i o kadar övdük, övdük. Bir beğenmediğimiz yorumunda zaten ne olduğunu biliyorduk hükümet yanlısı dedik. Överken çok yönlü düşünen bu adam tek yönlü düşündüğü için mi eleştirildi.
Pek sanmıyorm.
Aslında sizin kendinizi gördüğünüz yer ile bizim kendimizi gördüğümüz yer arasında zerre fark yok. Sadece basın ve medya unsurları bizim aleyhimize yazınca Fenerbahçe kötü oluyor. 10 aydır kanıtlanmayan bir soruşturmadan şike damgası yiyorsun daha kanıtlanmamış. Sonra dava bizim davamız , ofsayt maç içerisinde olan bi olay. Maçı herkes tartışır da bizim davamızı neden herkes tartışır ben onu anlamıyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şimdi sanmama fikrine elbette saygısızlık etmiyorum ama benim bu konuda ciddi bir izlenimim var. Türkiye'de baskın bir grubun Galatasaray'a sevgisi vardır. Zaten sizlerde çoğu zaman bunu manalı kullanmazmısınız? Beşiktaş ve Trabzonspor Galatasaray'a yatar diye. Bunun nedeni takımlardan kaynaklanmamaktadır. Bu takım taraftarlarının Galatasaray'a olan olumlu bakışlarıdır. Anadolu'yu karış karış gezersen Galatasaray'a olan olumlu tutuma yine rastlarsın. Fenerbahçe'liye sorarsın onlar sevmeyebilir. Tabi konu biraz farklı yere geldi. Galatasaray'ı seviyorlar sizi sevmiyorlar karşılaştırmasına girmiyorum. Sadece Fenerbahçe çok başarılı diye düşmanlık yapılıyorsa başarılı olan Galatasaray'a bu neden yapılmadı diyorum.
Cas davasına gelirsek bu dava sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Şike davasına gelirsek bu da sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Doğru tanımlamayı yaparsak Fenerbahçe'yi doğrudan diğerlerini dolaylı etkileyen konulardır.
ben size söyledim dimi girip yorum yapmayın diye bırakın
Bakın arkadaşlar siz kendinizi bir ölçün önce. Benim şahsi olarak şike ile ilgilendiğim yok, umrumda da değil. Ben kendi takımıma bakıyorum. Ancak sizin yaptığınız yorumları bi okuyun derim. Sürekli Galatasaray'a taş atmalar, bu süreç içine Galatasaray'ı da dahil etmeler. Her transferi ''Emenike'' ile kıyaslamalar, yakışmıyor cidden yakışmıyor.
Hee ben ne hukuku çok iyi bilirim nede avukatlık yaparım. Ama gelipte biri durduk yere Galatasaray'ı başka bir itham yada başka birşeyle şuçlarsa tabi ki karşılık veririm.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aman burda da bir tartışma başlamasın. Yöneticilere fazla iş çıkarmayalım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
anadoluda sevilen takım fenerbahçedir
geçmişe bakarsanız çok rahat anlarsınız
Evet bence de 1 başlıkta tartışın ki yöneticiler zorlanmasın
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ne ben size sabaha kadar dil döksem değişen bir şey olucak ne siz bana sabaha kadar anlatsanız değişen bir şey olucak o yüzden tek tek mesaj yazmaklada uğraşmak istemiyorum sabah erken kalktım uykumda gelmeye başladı yarın sağlam kafa açıklanan şeylerle konuşuruz.
konu yine tamam sizin uefa kupanız var lafına geliyor![]()
![]()
![]()
![]()
Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü ...
Allah bazısına başarı verir , taşıyabiliyor mu diye , bazısına dert verir , sabredebiliyor mu diye .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Avrupa'da karşı takım destekliyor diyenler Chelsea takımını havalanında karşılayanlar PAOK lehine pankartlar açanlar tezahuratlar yapanlar.
Ha bu arada böyle yazıyorsunuz sonra UEFA kupasını bizden çok kullanıyorlar oluyor. Tamam sizin UEFA kupanız var 11 yıldır yenilgilere her şeye bahanenizin olduğu bi kupa![]()
Gördük biz görüceğimizi sen rahat ol
Yıllardır her şeye bahane olarak kullandığınız her şeyden sonra ama bizim Uefa kupamız var dediğiniz için artık "geyik" olmuş durumda
Ayrıca bu kupadan size ne diyorsun ya. Sonra gelip avrupada galatasarayı desteklemiyorlar diyorsun kendin ile çelişiyorsun. O kupayı kazanan bir Türk takımıysa o kupa beni de ilgilendirir ha seni ne ilgilendirir diyorsan o zaman galatasarayın avrupada maçlarıda beni ilgilendirmez kazanmasını istemem olay budur yani![]()
Güzel kardeşim mağlum yıllardır internet var sosyal ağlar var gerek Facebook olsun gerek Twitter olsun gerek ise reel yaşantıdan yüz yüze konuştuklarımız olsun. Buralarda böyle şeyler konuşuluyor ki biliyoruz. Sizin bahaneniz diye sadece galatasaraylılar bilir galatasaraylı olmayan bilemez diye bi kural mı var ? Nasıl sizden iyi bilirmişim gördüklerimi söylüyorum ben kafamdan uydurmuyorum yani. Kafamdan uydursam bunu sadece ben söylerdim binlerce onbirlerce kişi söylemezdi![]()
feyenoord 8-0 yenilmişti geçen sene sanırım aja yada psvye merak ediyorum acaba feyenoord taraftarı olsun bizim uefa kupamız var demiş midir sosyal medyada![]()
1 mayıs gösterilerinde taraftar show var![]()