1.bu yaa başka bu daha cevap gelmedide konuyu oraya çekmeye çalışıyom yarin vercek hrlde
1.bu yaa başka bu daha cevap gelmedide konuyu oraya çekmeye çalışıyom yarin vercek hrlde
Yav sende aaa 1. kız dion yarın 5 olur bu![]()
yok yaa o kadar da değil yaa bitane yeter bana(!)![]()
Görecez Ömer![]()
ömer işi garantiye alıyor o kbul etmezse diye yedekte bir tane hazır tutuyor![]()
So what?
Saike
doğrumu Ömer
![]()
doğru![]()
Vay bea.Fabrika gibi yani
![]()
yaw adam işini biliyor![]()
So what?
Saike
arkadaşlar avatarım niye gözükmüyo
Selamun Aleyküm![]()
yaw avatarlarda bir sorun var bende çözemedim bazısınınki gözküyor bazılarınınki gözükmüyor
So what?
Saike
Beyler 3 boyutlu resim nedir?Resim ödevi olarak verdiler eğer hakkında link falan biliyosanız bi sevap işleyin. (cıvıtacak olanlar hiç cevap yazmasınlar bile)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Sayın üst yönetim lütfen kurallara uyalım.![]()
Selamlar..
Aleykum Selam ..Nbr ustalar?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
merhaba turksportal ahalisi...
Beyler Vodafon hat çıkarmak kaç para ? Varmı bilen :S acill..
Resimler en , boy ve yükseklikle gösterilir
eee beyler nabıyosunuz
Merhaba...
NaSıLSıNıZ?
Herkese Merhaba.
Çok kötüyüm çoook. Yarın gene bir final var ve hoca baştan sona kadar yapacakSabahtan beri tekrar yapıyorum, yeni konuya daha geçemedim. Ne yapacaksam yarın sınavda.
Ayrıca 3 tane C++ projesi var ve son gösterme günü perşembe. Ben daha bunlarada başlamadım, nasıl başlayacağımı bilmiyorum aynı gün başka bir final var![]()
Last edited by BeeTLeJuiCe : 15.Ocak.2008 at 17:12
İyilik Ömer seni sormalı?
eee kimse yokmu selamun aleyküm cafe milleti![]()
iyi gecelr arkadaşlar bir hafta sonunun sonuna geliyoruzyıne bitti işte
![]()
bu gün 20 soruluk bir matematik yazılısı yaptık test şeklinde.2'sini kendim çözdüm 4'ünü yanımdaki arkadaşa çözdürdüm gerisini salladım
Yarın da geometri yazılım var sonra özgürüm![]()
Herkese iyi akşamlar,
Bugün mutlu olduğum günlerden birisi, olumlu bir gün yaşamaktayım. Bakalım nasıl bitecek?
Şans Kapıyı Kırınca Filmi var, sinemada izlemiştim gerçekten çok güzel bir film.
Kendimi bu aralar Türkü'ye verdim. Herkese tavsiye ediyorum.
açılmadı denmesin
uçan guşlar martılarrr....