anammm açılmamış..
o değilde google'da bakarken eski guşluk mesajlarını gördüm.. Hamza hatırlarmısın geçen yaz FM maceralarını anlatıyoduk![]()
ne günlerdi bee..
anammm açılmamış..
o değilde google'da bakarken eski guşluk mesajlarını gördüm.. Hamza hatırlarmısın geçen yaz FM maceralarını anlatıyoduk![]()
ne günlerdi bee..
hatırlamam mı be yaa
FM maceraları, yiyecekler-içecekler, hoş sohbetler, hatta mini FM turnuvası, ...
:eyygidigünlersmile:
warmı guşlukta kimse?
Ohb ne bugün sınavların son postasınıda tamamladık.Üstümden yük kalktı valla..
So what?
Saike
sınavı olanlar ufaktan yol alsın olmuyor böyle![]()
sizleri de göreceğiz yakında![]()
bütün sınavların yarın olsun mu? diye sorsalar hemen evet derim
sınav zamanı bu saate kadar kalmam o kesinde yinede buralarda dolanırım ama![]()
Merhaba...
Yaa BeyLer benim msn'de bişey varÇok kez yazılan şeyleri iletmiyor. İletsede çok geç iletiyor
Çok sıktı artık. Dosya aktarım hızıda bir hayli yavaş
Gıcık bi durum...
Sebebi ve Çözümü nedir sizce.. Varmı bilen![]()
Ahmet; bunun nedenini tam olarak bilmiyorum başıma böyle olaylar gelmiyor; ama tavsyem önce bilgisayarındaki spamları sil ve msn şifresini mutlaka değiştir. Sonra modemi aç-kapat belki düzelir. Dediğim gibi sadece tavsiye kesin bişey değildir.
Bir selam verelim dostlara nasılsınız?
Virüs taraması yaptım.Bikaçtane çıktı sildim onları... Modeme reset atıom zaten sıklıkla. Şifreyide değiştirsem bişe olmaz çünkü bütün adreslerimde böyle![]()
Merhaba Roberto Baggio
Ahmet, Messenger'ı sil ve sonra tekrar indir belki düzelir veya zamana bırak bir kaç gün sonra düzelebilir.
Dedim Sana Ahmet..Mesennger'i sil..![]()
Herkese seLam
2 tane 0 gelioagresifim buqün
nedir bu matematikden çektigim ya pöff![]()
Last edited by uAsamet91 : 15.Ocak.2008 at 23:45
slmlar. Ohhh be 5 gündür makinam arızalandı ya da ben arızalandı sandım giremedimAllah düşmanımın basına vermesin
![]()
Ben çıkıyorum.İyi geceler.
İyi geceler Aygün, bende biraz ara verdim çıktım, tekrar geldim bakalım gece muhabbetlerine kalabilirim.
Merhabalar
http://forum.turksportal.net/vb/show...47&postcount=7
Size bir enstantane ile selam vereyim.
Herkese İyi Geceler
Kuşluğa selam...
Bir selam da ben vereyim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herkes iyi geceler. Sabahtan sınav var kaçayım artık![]()
Last edited by BeeTLeJuiCe : 16.Ocak.2008 at 02:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Beyler S.a önce
Sonrada Msn tarafından oluşturulmuş Cockiesler nerde bulunur. Bilen varmı ?
A.s
Ne dedin Ahmet?![]()
Dedimki okullar kapancak ne güzel dime![]()
Hönk! He he ne güzel gartopu oynaycezde kar yok.![]()
merhaba arkadaşlar 2008 de ilk defa bugün girdim siteyebilgisayarımda problem var şuanda babamdan giriyorum internete
değişiklik varmı 2-3 hafta içinde ?![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selamlar..
İfadelerin kayıtlarını falan nerden silebiliriz ?
Buarada Selam Aygün..