24 milyon Euro + vergiler, serbest kalma maddesi Senna'nın, Villarreal bu bedeli istiyor belli ki. Bunu vermemizin imkanı yok, Senna çok kaliteli bir futbolcu, fakat 32 yaşında birine bu miktar verilmez. Başkan da bunu belirtmiş, belli ki görüşmeler olmuş ve belki de temaslar hala sürüyor.
A n t u ' nun admin'i Senna ile anlaşıldığını iddia etmiş ama ne kadar doğru bilemeyiz.
Fenerbahçe'nin Senna gibi bir oyuncuya 28 Milyon Euro vermesi mümkün değil. Forma satışlarından çıkaramayacağı oyuncuyu o yaştayken o fiyata almaz Fenerbahçe.
FB Emersonu alacak gibi geliyor bana
28 Milyon Euro'ya 3 tane Senna gelir.Bence eğer fiyat buysa hemen fikir değiştirilmeli.
Kezman PSG ile resmi sözleşmeyi imzaladı. 1 yıllık kiralık sözleşmenin sonunda PSG oyuncuyu satın alma opsiyonuna sahip.
![]()
Kiralama bedeli filan da mı alamadık yav bari giderken faydası olsaydı![]()
![]()
Bir yıllık maaşından kurtulduk. PSV'deyken iyi bir oyuncuydu ama zamanla çok düştü. PSG'ye yarar mı bilemem...
Belkim PSG'de patlama yapar seneye bizde daha çok para kazanırız
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Merak etme onun için iyi para isteriz. Şuan Kezman'a 15 milyon € gibi bir para harcadık(maaşı ve primlerle beraber). Kiralık 4 milyon € gitti. Kaldı 11 milyon € eğer bu paraya satarak ne zarar ne kar ama; daha yüksek paraya giderse kar yaparız. Kezman bu yıl bu paranın üstünde gitmesi için 30 gol atması gerekir ki zaten bu kadar gol atarsa satmayalım Fenerbahçe'de oynatalım.![]()
Eminmisim kiralık 4 milyon Euro'ya gittiğini.PSG'nin bonservis bedeli olarak bunu önerdiği yazılıyordu.Eğer dediğin doğruysa baya karlı bir anlaşmaya imza atmış Fenerbahçe yöneyimi.Aynı doğrultuda PSG yönetimide bir o kadar yanlış..Kiralık 4 milyon € gitti
So what?
Saike
Hayır hayır.
1 m € Kiralık bedeli , sezon sonu bonservisinin tamamını almak isterlerse 4 m € verip alacaklar.
Lig Tv'nin haberine göre Fenerbahçe, Serdar'ın Kocaelispor'a gidişinin ardından alternatifsiz kalan ve gücü zayıflayan "Kale" bölgesine aradığı ismi buldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Kenan Hasagiç Fenerbahçe'nin aradığı alternatif isim.
Türkiye'de 5 yılını dolduran kaleci artık Türk statüsünde oynayabiliyor ve yabancı kontenjanını doldurmayacağı için Fenerbahçe'nin kaleci transferi gündemini oluşturuyor.
MARATON.COM.TR
Kiralık için 4M € cok büyük bir rakam sanmıyorum gercek oldugunu. Deniz in söyledigi opsiyon olayı da söyledir: "Kira sözlesmesi bittiginde x kadar miktarı getirirse bonservisi alır" gibi bir maddedir opsiyon. Bunu kastetti galiba.
Serkan'ın dediği daha mantıklı.Ayrıca Hasagic 5 sene Türkiye'de futbol oynuyor ama bildiğim kadarıyla Türk olmak için başvuru yaptıktan 5 sene sonra türk statüsüne geçebiliyorsun.
So what?
Saike
Şemsi Hasagic zaten Türk sayılıyor . Bosna'lı ama Türk pasaportu zaten var. Oynadığı takımlarda hep Türk statüsünde oynadı.
Bence Volkan Babacan'a güvenilmeli..Hasagiç iyi bir yedek olur ancak.
Eğer opsiyon PSGde ve fiyatta şuandan belirlendiyse istediğinz parayı almanız zor
Hasagic geçen senede fenerbahceyle anıldı.
Yabanci milli takimda oynamadiysan, vatandas oldugun anda Turk statusune gecebiliyorsun.
Yabanci milli takiminda oynadiysan (ki Hasagic Bosna Hersek Milli takiminda oynadi), Turk vatandasligina basvurduktan 5 yil sonra Turk statusunde oynayabiliyorsun.
Yani, 5. yilini doldurunca Turk statusune gecebilmesi icin, Turk vatandasligina 5 yil once basvurmus olmasi gerekli. Bebbe, Nobre ve Aurelio'nun, vatandas olduktan hemen sonra Turk statusune gecmesini saglayan vatandas olduklari zaman bir diger ulkenin milli takiminda forma giymemis olmalari idi.
kezman'ın gitmesine çok sevindim. 2.5 milyon€'da yıllık alıyordu toplasan bir düzine gol atamıyordu koca bir sezonda.
ilk geldiği sezon; "Tr liginde 30 gol atarım", ikinci sezonun başında ise" en az 20 gol atarım" diyerek hem bizi hem de kendisini kandırmıştır
kezman, drogba ve torres gibi forvetlerin yanında başarılı olamamışken ilginçtir Fener'de hep bir hedef santroforun yanında oynamalı, tek forvet oynayamaz o gibi yanıltıcı yorumların yapılmasına sebeb olmuştur.
Guiza gibi bir santroforu alarak Fenerbahçe çok önemli bir transfer yaptı,
öncelikle Guiza formunun zirvesinde geldi, gerileme sürecindeki bir futbolcuyu tutup da transfer etmediler. bir röportajında kendini kanıtlayıp birgün tekrar ispanya'da büyük bir takımda oynamak istediğini dile getirdi.
Malesef Guiza için, 14 milyon €'luk bir futbolcu değil o paraya daha iyi veya isimli forvetler alınabilirdi gibi yorumlar yapılıyor.
öncelikle Fenerbahçe takım için en faydalı santroforu transfer etmek için hareket ediyor, belli isimlere yöneliyor ve bir pazarlık sürecinden geçiyor. ispanya liginde klüplerin içinde bulunduğu mali krizden dolayı Mallorca Guiza'yı bu fiyata satmak zorunda kaldı. mali durumu iyi olsa hiç satmayıp taraftarın tepkisini çekmek istemeyebilirdi veya bir sezon daha oynatıp önümüzdeki sezon daha yüksek bir bedelle satmayı düşünebilirdi.
Liverpool Robbie Keane'i 20 milyon pound'a transfer ederken takım için en uygun forvet olduğuna kanaat getirerek ve Torres ile uyumlu bir ikili olacağını düşünerek bu transferi gerçekleştiriyor.
ben Guiza'nın küçümsenecek bir forvet olmadığını ve Fenerbahçe'de hakkettiği saygıyı kazanacağını düşünüyorum. ayrıca hızlanması ve sürati de bir santrofor için çok çok iyi, zaten Semih'ten artısı da bence bunlar.
takımdaki en büyük eksiklik Aurelio'nun boşluğunun doldurulamaması. Bence yönetim Bayram Tutumlu'ya rağmen Aurelio'nun takımda kalması için gereken koşulları sağlaması gerekirdi. yoksa Aurelio şampiyonlar liginde oynayacakken tutup da real betis'e gitmez, fenerde bu sezon itibariyle yıllık 2 milyon€ teklif edilmişken. yaşı nedeniyle ispanya'nın büyük takımlarına önümüzdeki sezonlarda transfer olma ihtimalinin çok düşük olmasını da göz önüne alırsak Aurelio'nun ayrılışının tek sebebi yönetime olan kırgınlığıdır ve haklıdır da.
o pozisyon için Emerson'un adı geçiyor, umarım bu transfer gerçekleşir. eğer gelirse forma satışlarında patlama olur; beckham'dan sonra tek geçerim![]()
Stadyumun yanına huzur evi mi açtı belediye?
Yoksa Emersonun ne işi var Fenerbahçe'de.
Gürcan Bilgiç az önce Ntvspor'da Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın İspanya'da olduklarını ve Senna'nın büyük bir ihtimalle geleceğini söyledi.
Gürcan Bilgiç'in kaynakları sağlamdır.Ancak ben bu transferin olma şansını çok çok az görüyorum.Çünkü kulübü vermek istemiyor.
Evet Gürcan Bilgiç yönetime yakın birisi. Zaten Fenerbahçe Senna'yı almayacağız diye yalanlama yapmadı hiç. Aziz Yıldırım da çok para istiyorlar demişti, Villarreal'in istediği parayı azaltacağını sanmıyorum, bu nedenle transfer zor.
"YÜCE ATATÜRK"