Chelseadan korkmuyorum![]()
Chelseadan korkmuyorum![]()
Arsenal'in fikstürü çok zorlu , muhtemelen 3. olacaklardır. City şampiyon olsun kupa Manchester'da kalsın istiyorum ama Chelsea de kolay bırakmayacak gibi , zevkli bir mücadele olacak. Dün açıkçası rahat bir City galibiyeti bekliyordum ama Mou yine şaşırttı beni. Bu arada 11 takımın düşmeme mücadelesi yapması da bu ligi neden bu kadar sevdiğimizi gösterir nitelikte.
bu sadece benim gorusum degil, wenger de gecen oynadiklari ve 0-0 biten macta ayni seyden yakinmisti. bence bu city maci da farkli degildi. oynamak isteyen bir city ve onlem ustune onlem alan bir chelsea. ozetlere bakinca chelsea ne sahane oynamis diyorsun ama oyle degil iste. net pozisyonlari ya da direkten donen toplari bunu degistirmez. chelsea iyi kapandi, hizli kontralarla net pozisyonlar buldu. hepsi buydu.
isin ozeti bence sevimsiz ve her gittikleri deplasmanda isliklanan bir futbol oynuyorlar.
senin spurslu oldugunu biliyorum. mourinho ile ayni kulturden yetisme boasin yonetimindeyken tottenham maclarindan ne kadar zevk aliyordun, simdi ne kadar? adamlarin stratejileri tamamen gol yememek uzerine kurulu. city oyle degil mesela, yediginden fazlasini atmak icin oynuyor ve her macini zevkle izliyorum sahsen.
@footballer33
konu italyaya sicramisken, sac kesiminde vidalin ustune tanimam.
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 05.Şubat.2014 at 03:23
valla aynı mourinho real madrid'teyken bize karşı bile o şekil oynattı takımını ama herkes burda ne takım ne top oynuyo be diyordu ben geçen seneki real madrid in oyun yapısından farklı bulmuyorum bunu hatta aynı direk , maça gelirsek ilk 30 dk yı canlı geri kalanını özetten izledim ilk 30 dk chelsea nin en çok ezildiği geride kaldığı dakikalardı da ki 2 tane net gol kaçırdı city onlar gol olsaydı bambaşka maç olurdu belki de evet chelsea kapanıp hızlı hücumlarla çıkmaya çalışarak oynadı ama 61 maçtır evindeki tüm maçlarda gol atmış bu sezon 100+ gole şimdiden ulaşmış bi takıma karşı ful önde baskı açık oynamakta intihar olurdu bence güzel bi kontra atak futbolu oynadılar barcelonayı eleyen inter,chelsea(2yıl önceki) gibi değildi
bu arada avb daha çok guardiola özentisi bi teknik direktördü redknapp ın harika dikine oynayan takımını rezil edişi ile hatırlayacağım her zaman tek +sı bale ı yetenekli oyuncudan süperstar seviyesine çıkarmak oldu
@Mehmet abi
Bunu gördüm de bu bambaşka bir şey yahu.Eto'o'nunki ile alakası yok.Gerçi Eto'o daha önce de saç uzatmış,az önce resimlerine bakarken gördüm.Ben hep saçını kazıtıyor diye biliyordum.
So what?
Saike
Liverpool Arsenal'i 5-1 yendi Skrtel (x2) , Sterling (x2) ve Sturridge Liverpool'un gollerini attı. Maçta ilk 20 dakikada Liverpool skoru 4-0 yaptı.
Last edited by IcedEarth : 11.Şubat.2014 at 01:16
Toure kendi kalesine öyle bir gol attı ki,akıllara zarar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hemen ardına hakeme gelişine yapıştırmasına kahkahalarla güldüm yahuO nasıl bir çarpışmaydı
https://vine.co/v/M7uK7I30qgm
Yok ben izliyorum vine ı gayet de güzel çarpmış Toure![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
L'pool savunmayı toparlarsa taş gibi takım olacak. Tek kale 2. yarıda maçta basit bir savunma hatasıyla golü yiyip yine yenik duruma düştüler.
Screw you guys, I'm goin' home
Coutinho gol attı 2-2 durum.
Stevieeeeeeeee !!!!
3-2 !!!
90+1'de Gerrard penaltıdan attı, L'pool muradına erdi sonunda![]()
Agger döndü sonunda Toure'den kurtuluyoruzDarısı Enrique'nin başına.
bu rooney yeni sözleşmesi nedir abiböyle kontratları dünyada sadece 2 kişi hak ediyo biri messi digeri de ronaldo biraz abartı mı olmuş gerçi bilmiyorum digerlerinin ama hak ediyo mu siz tartışın
Yılda: 15.6 milyon pound (57 milyon 425 bin 160 TL)
Haftada: 300 bin pound (1 milyon 104 bin 330 TL)
Günde: 43 bin pound (158 bin 287 TL)
Saatte: Bin 800 pound (6 bin 626 TL)
Dakikada: 30 pound (110 TL 43 Krş)
Saniyede: Yarım pound (1 TL 84 Krş)
maalesef Paris ve Cıty gibi takımların varlığı oyuncuların böyle sözleşmeler almasına sebep oluyor. Normalde Rooney'i beğenirim ama bu kadar parayı kesinlikle hakketmiyor özellikle bu sene top ta oynamıyor ve üstüne böyle bir sözleşme imzalamış. Ben Manchester'ın yerinde olsam Rooney'i sağlam bir paraya satıp gelen parayla tüm defans hattını yenilerdim. Özellikle Mata da alınmışken Rooney'e pek ihtiyaç ta kalmadı.
L'pool macini izleyen var mi? Neler oluyor orda, defans oynatmiyorlar herhalde![]()
Gerrard yine 70 metre gol pası attıSuarez pası harcadı ama şansları yaver gitti gol oldu. 4-3 önde L'pool.
L'pool zorla olsa da aldı maçı, ben Swensea'den böyle bir zorlama beklemiyordum açıkçası. Maçta çok güzel goller oldu.
Kazansak ta kaybetsek te ilk 5 tüm maçlarını kazanıyor her haftaBu gidişle maksimum 6. olabilecez o da Everton'ı geçersek
Liverpool ezeli rakibimiz olsa da çok sempatik bir takım görünümünde bu sezon , umarım ilk 3e girerler. Seneye ŞLde Suarez krallığın en büyük adaylarından olacaktır.
İlk yarısını izledim ve gerçekten dehşet maçtı![]()
Arsenal'in attığı goller özellikle 1 ve 2. gol çok şık olmuş. O paslaşmalar falan harika ve Liverpool maçı sonrası iyi toparlamışlar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Muthis gol toureden
https://vine.co/v/MKlmgrEuq13
Nasri'nin golü de çok güzel.