Yaklaşık 6 aylık bir aradan sonra nihayet! Hatta 6 aydan da birkaç gün fazla.Umarım, bu son olur ve bir daha bu kadar uzun süre ayrı kalmaz sahalardan Gol Demek.
Tabii, kondisyon ve maç eksiklerini de göz önüne alırsak, tam randımanla sahada yer alması 1 ay sonrasını bulur, benim düşünceme göre.
[YOUTUBE="wbLeR1HdN8s"]Olcay'ın golü tribünden[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Mustafa'ya hoşgeldin diyelim Allah tekrarından sakınsın inşallah. Bizim geleceğimizin parlaklarından birisi kendisi.
Olcay'ın gol videosunda ikinci video sesin şiddetini anlatır nitelikte bomba gürültüsü resmen![]()
Harika ya hangi takım olduğu farketmez şöyle tribün çekimlerine hastayım.O anki atmosferi tam anlamıyla yaşatıyor,Beşiktaş'lı olmamama rağmen benim tüylerim diken diken oluyor izlerken![]()
Mustafa'dan çok umutluyum, umarım tam anlamıyla iyileşmiştir.
Canım FEDA olsun sana !
Hayatım Futbol @HayatimFutbol
Beşiktaş, İnönü'deki son dört maça özel kombine çıkardı: (Eski Açık 100, Yeni Açık 115, Kapalı alt 350, Kapalı üst 400, Numaralı 400-800 TL)
Fiyatlar bir harika! İstanbul'da olsam balıklama atlardım valla.Maç başına fiyat olarak düşünülünce çok uygun.
Bu arada, F.Bahçe maçı için biletlere 378.000 kişiden talep gelmiş. Bu bir rekor diyorlar.
Beşiktaş Kulübü ile internet arama motoru Yandex arasında yapılan anlaşma gereği, siyah-beyazlı taraftarlar için hazırlanan "BJKYandex.com" portalı kullanıma açıldı.
Beşiktaş'ta 4 maçlık kombine kartlara taraftarın ilgisi yönetim kurulunu memnun etti. Bugün çıkan kartların bin 350 adedi satıldı.
bu sezon en cok besiktas sampiyonlugu haketti, yarin kazanirsa com memnun olurum. cimbomun bu haftaki puan kaybi besiktas icin tam zamaninda gerceklesen bir firsat. kazanirsa cimbomun ensesine yapisir. ofansif acidan yeterince kuvvetli, defansta dikkatli olunursa kalan derbisiz fiksturde avantaji eline gecirebilir.
Bu arada Almeida'nın sakatlığı ne oldu bilen var mı? 1-1,5 ay demişlerdi.
Dentinho ne zaman maclara cikacak o da gelirse harika olur.
Federasyon, yaptığı açıklamada, 16 Mart Cumartesi 19:00’da oynanacağı açıklanan Kayserispor-Galatasaray maçı ile 17 Mart Pazar günü 16:30’da oynanacağı açıklanan Beşiktaş-Kasımpaşa maçlarının yerlerin değiştiğini bildirdi.
Bu değişiklikle birlikte Kayserispor - Galatasaray maçı 17 Mart Pazar günü saat 16.30'da, Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşması ise 16 Mart Cumartesi saat 19.00'da oynanacak. Haftanın diğer maçlarının günlerinde ve saatlerinde ise bir değişiklik bulunmuyor.
NTVSpor Son Dakika: Trabzonspor maçında sakatlanan Fernandes 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.
Geçmiş olsun BJK'lılara.
Kulüp Doktorumuz İsmail Başöz, Fernandes ve Ersan Gülüm’ün sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Kulüp Doktorumuz Başöz’ün açıklaması şöyle:
“Trabzonspor karşılaşmasında sol uyluk arka adalesinde ağrı oluşan futbolcumuz Fernandes’in yapılan muayenesinde adalesinde zorlanmaya bağlı ödem ve küçük bir alanda kanama olduğu tespit edilmiştir. Oyuncunun tedavisine başlanmıştır. Fernandes’in 2-3 hafta takımdan uzak kalacağı öngörülmektedir.”
“Yine aynı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Ersan Gülüm’ün sol ayak bileği iç yan bağlarında zorlanma ve kemik ödemi tespit edilmiştir. Oyuncunun yaklaşık 1 hafta sonra takımla çalışamalara başlayabileceği düşünülmektedir.”
BJK Resmi Sitesi
Geçmiş olsun her ikisine de.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beşiktaş Avrupa'da falan oynasa oyuncu kalmayacak herhalde.Tek kulvarda bu kadar sakatlık oluyorsa..
Bu kadar sakatlık normal değil abi, var bunda bir iş.
Canım FEDA olsun sana !
Bu kadar sakatlığın olduğu başka bir sezon daha hatırlamıyorum. Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri konuşmak istemiyorum; fakat bunun en büyük etkeni sağlık ekibi ve kondisyoner kesinlikle. Aşırı zorlamalar da, etkiliyor tabii futbolcuları. Umarım söylenen süreyle sınırlı olur sakatlıklar. Bizde de bir şey var ki; 1 hafta 1 ay, 2 hafta 2 ay oluyor. Mersin maçında hem Ersan hem de Fernandes sahada olur inşallah.
Son sakatlıklardan sonra Kasımpaşa maçında 2 seçenek olacak önümüzde: Ya Toraman stoper, Veli-Necip-Ozzy orta saha ya da Escude stoper, Toraman-Veli(Necip)-Ozzy orta saha...
Abi böyle bir şey olabilir mi ya. Önümüzdeki üç maç çok kritikken en kilit oyuncun bir aya yakın sakatlanıyor. Taraftarda çok alttan alttan alıyor. Bu sakatlıklar GS ve FB'de yaşansa sorumluları bulup duman ederler. Dedikleri gibi oyuncuların özel yaşantıları bu sakatlıklara yol açıyorsa para cezası vereceksin. Kralı da olsa vereceksin. Bu kadar sakatlık artık bıktırdı. Fernandes kaç oldu bu sezon hatırlamıyorum.
Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor, söylesene bize hoca takım niye SAKATLANIYOR ?
Canım FEDA olsun sana !
Pektemek'in dönmesi muhteşem bir haber. Sağlıklı dönebilirse Milli Takım'da da Beşiktaş'ta da önemli roller üstlenecektir.
Fernandes'in bu sakatlığı Samet Aybaba'nın eseri. Sakatlanmasına rağmen maçı bitirene kadar oyunda tutmuş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Başkandan 110. yıl kutlamalarıyla ilgili açıklamalar:
[YOUTUBE="ZiUT8toNKAk"]110. Yıl Kutlamaları[/YOUTUBE]
Gidiyorum kutlamayaGelen var mı?
FM Gazetesi
Beşiktaş'a müjdeli haber
14.03.2013 19:05:35
Galatasaray'ın sermaye arttırmı talebini onaylamayan Spk, Beşiktaş'ın sermaye artırma talebini onayladı.
KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Sermaye Piyasası Kurulunun 01.02.2013 tarih ve 4/130 sayılı kararı çerçevesinde, 12.03.2013 tarihi itibariyle Şirket'imizin BJK Derneğine olan 136.057.179,04 TL tutarındaki borcunun 114.970.257 TL'lik kısmının BJK Derneği tarafından nakden konulan tutarlardan oluştuğu ve muaccel olduğu dikkate alınarak, Şirketimiz tarafından yapılması planlanan sermaye artımında Şirket'imizin BJK Derneği'ne olan toplam borçlarının sadece 114.970.257 TL'lik kısmının BJK Derneği'nin nakit sermaye koyma borcuna mahsup edilebilmesine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından karar verilmiştir.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Last edited by Ralph : 14.Mart.2013 at 21:32
FM Gazetesi
İlaç gibi gelecek bu para, harika oldu.
Canım FEDA olsun sana !
FO yönetiminin kulübü mali açıdan düzlüğe çıkartacağına inancım tam. Bu zamanla olacak bir şey ama durumu toparlayacaklarına inanıyorum. SPK'nın onaylayacağı belli gibi bir şeydi. Bu arada ibra edilmediği için Yıldırım Demirören kulübe dava açmış. Pişkinlik..