Originally Posted by
Noz
tümer olayından bi farkı yok bence ha 13 sene ha 5 sene... adamın beni sakatken bjk almadı aradan 1 sene geçti sonra fener aldı diye duygusal bir engel düşünceğini sanmıyorum... sonuçta sakatken fener de almamış antalya almış 1 sene sonra gitmiş... yani bu yüzden duygusal bi bağ kurcaksa antalyayla kurardı

zaten o zaman verilen kararı şu anki yönetime mal etmek yanlış o zamanki yönetim istemese de şimdiki yönetim taraftarın olası tepkisine rağmen riske girip parayı verip aldı...
Rüştü kaza olayından önce Beşiktaş'la tamamen anlaşmış, ama kaza olduktan sonra transferi iptal etmişti. Akabinde Fatih Terim'in ısrarlarıyla Fenerbahçe transfer etti. Kazadan sonra 1 yıl Antalyaspor'da oynarken Fenerbahçe'nin futbolcusuydu. Antalyaspor'da kiralık olarak oynamıştı. Rüştü'yü sakatken alan Fenerbahçe idi, Antalyaspor değil.
Rüştü Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna çok şeyler vermiştir. Ben bir Fenerbahçe'li olarak kendisine teşekkür ederim. Gönül isterdi ki futbolu Fenerbahçe'li Rüştü olarak bıraksaydı. Kendi seçimidir. Saygı duymak gerek.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...