Sayfa 129 / 439 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
3,841 ile 3,870 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada www.Schalke04.de Lincoln transferini bugün duyurmuş ..

http://www.schalke04.de/643.html?&tx...ash=efffd4226e

Türkçesi:
    Birkaç gündür olacağı söylenenler sonunda oldu: Orta saha oyuncusu Lincoln Schalke'den ayrılıyor ve Türk kulübü Galatasaray'a transfer oluyor..

Schalke, 17 defa lig şampiyonu olan kulüple her konuda anlaştı ve Lincoln, Schalke ile kontratı 30 Haziran 2008'e kadar devam eden oyuncu, İstanbul'da sözleşme imzalayacak..

28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Schalke'ye 2004 yılında FC Kaiserslautern takımından transfer olmuştu..3 sezonda 83 Bundesliga (20 gol attı), 19 Avrupa kupası (7 gol attı) ve 9 DFB (Almanya Kupası) (4 gol attı) maçına çıktı..
    Lincoln, Schalke'nin 2005 ve 2007'de lig 2. olmasında büyük katkı sağladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben inanıyorum Rüştü bu sene süper oynayacak vede Fb yönetimi biz bu adamı neden Beşiktaş'a kaptırdık diye kafasını duvarlara vuracak.
    So what?
    Saike

Ali Güneş ayrılmış yahu neyse hayırlı olsuN... Ztn bi faydası yoktu...

Valla açıkcası sölim ben ilk başta hiç beklemiyodum Lincoln transferini... Ama sonralara doru burdaki arkadaşlarla beraber termos-kuru ekmek-zeytin alıp sabah akşam zmn geçirip olumlu gelişmelerin ardından mutlu sonu görür gibiydik... V sonunda da geldi Lincoln... UEFA da bu yıl oldukça iyi işler yapar gibimr grliyo GS...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ve Tuncay Şanlı imzayı attı

Middlesbrough Kulübü ile anlaşan Tuncay Şanlı, 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Middlesbrough Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün Riverside Stadı'nı gezen ve çok beğenen Tuncay'ın, daha sonra kulüp binasına geçerek 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladığını duyurdu.

Tuncay'ın imzadan sonra tatil için ülkesine döneceğini bildiren Middlesbrough Kulübü, yıldız futbolcunun 17 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Middlesbrough'un CEO'su Keith Lamb, siteye yaptığı açıklamada, Tuncay'ın Middlesbrough takımına geldiği için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Tuncay, Türkiye'nin büyük bir yıldızı. Onu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek büyük bir başarıdır. Kendisine izin verdik şu an. Ülkesine tatil yapmaya gidecek, 6 Temmuz'da ise dönecek. 3 gün sonra da yeni takım arkadaşlarıyla birlikte Avusturya kampımıza katılmak üzere hazır bulunacak.

Middlesbrough'da İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Milli oyuncu Tuncay Şanlı, "Middlesbrough'la daha önce ön anlaşma yapmıştık. Bugün de resmi sözleşmeye imzayı attım. Bu yüzden son derece mutluyum" dedi. İngiltere'ye geldiği günden beri kendisine gösterilen ilginin oldukça fazla olduğunu belirten Tuncay, "Bütün imkan ve şartları zaten bana sunmuşlardı. 2 günlük periyot gayet iyi geçti. Uzun bir sağlık kontrolünden geçtim. Sağlık kontrollerimde herhangi bir sorun çıkmadı. O açıdan da son derece mutluyum" diye konuştu.

Büyük takım, küçük takım ayrımı yapmadan sadece futbol hayatını yurt dışında devam ettirmek istediğini kaydeden Tuncay Şanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yurt dışında oynamak istediğimi dile getirmiştim. Özellikle İngiltere'de oynamak istiyordum. Ben Fenerbahçeliyim. Sadece üzerimden formayı çıkardım. Fenerbahçe sevgisi ve Fenerbahçeliliğim devam edecek. Ben 5 yıllık periyotta Fenerbahçe'de takımım için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya çalıştım.

Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum. Bütün Fenerbahçe taraftarına, başkanıma, yöneticilerime teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bana saygı duydular. Karşılıklı görüşmelerden sonra ben İngiltere'ye gideceğimi söyledim ve İngiltere'ye geldim. Bütün Fenerbahçe taraftarına bütün Türkiye'ye teşekkür ediyorum."

Kaynak : DHA ve İHA

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Adriano veya Ronaldo ile ilgileneceğine daha gerçekçi hedefler olan Cisse veya Zigiç için bastırmalı Fb yönetimi tabii yabancı kontenjanı sorununuda unutmadan.
    Zigiç ile Ronaldo'nun gelme ihtimalleri hemen hemen aynı.

Racing, Zigiç için Valencia'nın yaptığı 12 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdi. Ronaldo için de sözkonusu fiyat 9-10 milyon Euro civarında. Zigiç için Fenerbahçe 15-20 milyon Euro arasında bir teklif yaparsa alabilir ancak, kısacası Ronaldo ile Zigiç'in gerçekçiliği aynı.

Yani sen diyorsun Ronaldo gelmez, Zigiç gelir, ben de diyorum ki Zigiç gelirse Ronaldo da gelir, Ronaldo gelirse Zigiç de gelir, fark yok çünkü.

Hatta Ronaldo'nun Zico ve Carlos'tan dolayı gelme ihtimali Zigiç'e oranla daha fazla

Bence bu yıl olmassa bile seneye çok güzel şeyler yaparız avrupada.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    13 senelik bir futbolcu olsa önce bjk ile anlaşıp sonra fbye imza atsa ... 13 sene önce onu sakatlandığından dolayı almayan fbye karşın onu alan bjk olan onu yıldız yapan bi oyuncu olsa derdin belki..
    tümer olayından bi farkı yok bence ha 13 sene ha 5 sene... adamın beni sakatken bjk almadı aradan 1 sene geçti sonra fener aldı diye duygusal bir engel düşünceğini sanmıyorum... sonuçta sakatken fener de almamış antalya almış 1 sene sonra gitmiş... yani bu yüzden duygusal bi bağ kurcaksa antalyayla kurardı zaten o zaman verilen kararı şu anki yönetime mal etmek yanlış o zamanki yönetim istemese de şimdiki yönetim taraftarın olası tepkisine rağmen riske girip parayı verip aldı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben inanıyorum Rüştü bu sene süper oynayacak vede Fb yönetimi biz bu adamı neden Beşiktaş'a kaptırdık diye kafasını duvarlara vuracak.
    Öncelikle şunu belirtyim konuyu uzatmayayım diyorum ama dayanamıyorum...
    Fenerbahçe ile Rüştü 2 yıllık anlaştı gazeteye demeçler verildi , Colinin veya vederson'un İmza töreninde söylendi rüştü 2 sene daha bizimle ile ondan sonra rüştü doğal olarak tatile çıktı antalyaya gitti ve bjk yöneticikleri o akşam imza attırdı rüştüye ...fenerbahçe haberi gazeteden öğrendi yani kaptırdı diye bir şey yok sırtından vuruldu rüştü olağanüstü bir performans sergilese bile hiç bir fbli pişman olmaz bundan emin ol

G.Saray Almanya'da 1 numara

Alman posta şirketi Deutsche Post tarafından Almanya'da yaşayan Türkler arasında gerçekleştirilen araştırmada yüzde 46'lık oran ile en çok taraftarı olan ve desteklenen futbol takımı Galatasaray oldu.

Türk-Alman Ekonomi Kongresi kapsamında düzenlenen basın toplantısında, yapılan araştırmaya ilişkin bilgiler aktarıldı.

Deutsche Post AG Başkanı Werner Scheller, toplantıda yaptığı konuşmada, araştırma için 250 binden fazla aileye mail gönderdiklerini ve pazarlamaya yönelik bu çalışmada ilginç sonuçlara ulaştıklarını belirterek, böyle bir araştırmada Almanlar yüzde 4 oranında cevap verirken, bu araştırmada yüzde 12 oranında cevap aldıklarını, bir Alman hedef grubu seçtiklerinde kesinlikle bu tür bir cevap alamayacaklarını söyledi.

Scheller, ''Demek ki Almanya'da yaşayan Türkler, Almanlardan 3-4 kat daha fazla pazarlamaya cevap veriyor. Sporla ilgili bu çalışmada beklemediğim sayıyla karşılaştım'' dedi.

Pazarlamaya yönelik yapılan bu araştırmanın bilimsel bir çalışma olduğunu ve hedef kitlenin nasıl bir tepki verdiğini öğrenmek istediklerini dile getiren Scheller, çalışmaya Türk firmalarının sponsor olduğunu ve desteklediğini aktardı.

CAM KUPA

Araştırmada kazanan takımın yüzde 46 oy oranıyla Galatasaray olduğunu ifade eden Scheller, bunu yüzde 28 ile Fenerbahçe, yüzde 14 ile Beşiktaş'ın izlediğini, Trabzonspor'un ise yüzde 7'lik pay aldığını bildirdi. Scheller, ''Bu başarılarından dolayı Galatasaray'ın idarecilerine kupa vermek istiyoruz'' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise bu araştırmanın kendileri için sürpriz olmadığını, Avrupa'da taraftarlara ilişkin yaptırdıkları araştırmalar sayesinde Galatasaray'ın, diğer Türk kulüplerinin toplamından daha fazla taraftar olduğunu bildiklerini belirterek, ''Yine de bu araştırmayı yaptığı için Deutsche Post'a teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Polat, spor kulübü olarak iki ülkenin ticari yakınlaşmasına katkıda bulunduklarını ve Almanya'ya ürünlerini pazarladıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından, Werner Scheller Adnan Polat'a cam kupa verdi. Toplantıya katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Scheller'in Polat'a kupayı verdiği sırada ''Galatasaray'a bir kupa lazımdı. Onu da aldı'' şeklinde espri yaptı.

(AA)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk de sırtından vuruldu Tumer gittiginde...Biz Tumer kötü topcu dedikmi sadece ayıp etti dedik !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle şunu belirtyim konuyu uzatmayayım diyorum ama dayanamıyorum...
    Fenerbahçe ile Rüştü 2 yıllık anlaştı gazeteye demeçler verildi , Colinin veya vederson'un İmza töreninde söylendi rüştü 2 sene daha bizimle ile ondan sonra rüştü doğal olarak tatile çıktı antalyaya gitti ve bjk yöneticikleri o akşam imza attırdı rüştüye ...fenerbahçe haberi gazeteden öğrendi yani kaptırdı diye bir şey yok sırtından vuruldu rüştü olağanüstü bir performans sergilese bile hiç bir fbli pişman olmaz bundan emin ol
    Bende iddia ediyorumki fb yönetimi Rüştü'nün gitmesine izin verdi.Rüştü efendi adamdır.Bizim yöneticiler teklif yaptıklarında Fb yöneticilerinden birisine haber vermiştir.Ama işte böyle gitmesi Fb yönetimininde işine geldiği için sesini çıkarmadı.Çünkü onlarda istemiyorlardı Rüştü'yü ama taraftarın tepkisinden komik bir rakam ile sözleşme önerdiler.Rüştü'de kendisine daha sıcak yaklaşan Bjk yöneticilerinin teklifini kabul etti.Bende böyle düşünüyorum.Çünkü Rüştü öyle satıp gidecek adam değil.Zaten dedi ben maddi durumlardan değil manevi durumlardan dolayı Beşiktaş'a geldim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende iddia ediyorumki fb yönetimi Rüştü'nün gitmesine izin verdi.Rüştü efendi adamdır.Bizim yöneticiler teklif yaptıklarında Fb yöneticilerinden birisine haber vermiştir.Ama işte böyle gitmesi Fb yönetimininde işine geldiği için sesini çıkarmadı.Çünkü onlarda istemiyorlardı Rüştü'yü ama taraftarın tepkisinden komik bir rakam ile sözleşme önerdiler.Rüştü'de kendisine daha sıcak yaklaşan Bjk yöneticilerinin teklifini kabul etti.Bende böyle düşünüyorum.Çünkü Rüştü öyle satıp gidecek adam değil.Zaten dedi ben maddi durumlardan değil manevi durumlardan dolayı Beşiktaş'a geldim.
    çok Fotomaç okuma bence oradakilerin hepsi senaryo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ronaldo veya Adriano'nun transfer durumu paraya kalsa zaten ikiside gelir.Buna itirazım yok.Ama iş paraya bakmıyor.Bu oyuncular için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Noz View Post
    tümer olayından bi farkı yok bence ha 13 sene ha 5 sene... adamın beni sakatken bjk almadı aradan 1 sene geçti sonra fener aldı diye duygusal bir engel düşünceğini sanmıyorum... sonuçta sakatken fener de almamış antalya almış 1 sene sonra gitmiş... yani bu yüzden duygusal bi bağ kurcaksa antalyayla kurardı zaten o zaman verilen kararı şu anki yönetime mal etmek yanlış o zamanki yönetim istemese de şimdiki yönetim taraftarın olası tepkisine rağmen riske girip parayı verip aldı...
    Rüştü kaza olayından önce Beşiktaş'la tamamen anlaşmış, ama kaza olduktan sonra transferi iptal etmişti. Akabinde Fatih Terim'in ısrarlarıyla Fenerbahçe transfer etti. Kazadan sonra 1 yıl Antalyaspor'da oynarken Fenerbahçe'nin futbolcusuydu. Antalyaspor'da kiralık olarak oynamıştı. Rüştü'yü sakatken alan Fenerbahçe idi, Antalyaspor değil.

Rüştü Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna çok şeyler vermiştir. Ben bir Fenerbahçe'li olarak kendisine teşekkür ederim. Gönül isterdi ki futbolu Fenerbahçe'li Rüştü olarak bıraksaydı. Kendi seçimidir. Saygı duymak gerek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu benim gözlemim.Çeşitli televizyon kanallarında dinlediğim yorumcuların söylediklerinden ve olayın gelişiminden ve Rüştü'nün sarf ettiği sözlerden ben böyle bir kanıya vardım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne kadar üzüLdüm anLatamam ALi güneşin takımdan ayrıLmasına.
    Bide oLay durup durup Rüştü oLayına geLiyor.BırakaLım artık bu tip haberLeride iLeriye bakaLım.Konuşacak bişey buLamadı mı hemen Rüştü ye saLdırıyorsunuz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Demre View Post
    Rüştü kaza olayından önce Beşiktaş'la tamamen anlaşmış, ama kaza olduktan sonra transferi iptal etmişti. Akabinde Fatih Terim'in ısrarlarıyla Fenerbahçe transfer etti. Kazadan sonra 1 yıl Antalyaspor'da oynarken Fenerbahçe'nin futbolcusuydu. Antalyaspor'da kiralık olarak oynamıştı. Rüştü'yü sakatken alan Fenerbahçe idi, Antalyaspor değil.

Rüştü Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna çok şeyler vermiştir. Ben bir Fenerbahçe'li olarak kendisine teşekkür ederim. Gönül isterdi ki futbolu Fenerbahçe'li Rüştü olarak bıraksaydı. Kendi seçimidir. Saygı duymak gerek.

AkLı başında taraftar gibi taraftarın yorumuda böyLe oLur işte.TeşşekürLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ne kadar üzüLdüm anLatamam ALi güneşin takımdan ayrıLmasına.
    Bide oLay durup durup Rüştü oLayına geLiyor.BırakaLım artık bu tip haberLeride iLeriye bakaLım.Konuşacak bişey buLamadı mı hemen Rüştü ye saLdırıyorsunuz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

AkLı başında taraftar gibi taraftarın yorumuda böyLe oLur işte.TeşşekürLer.
    rüştü olayını açan bjkli arkadaş bir daha bak istersen

19. Default

fanatiğin başlık farkı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

rüştü olayını açan bjkli arkadaş bir daha bak istersen
    Zaten içinde Rüştü keLimesi geçen bir mesaja da atLamasanız oLmuyor değiLmi.Size de eğLence çıkıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşım gelip burada ünlemli münlemli laflar atıyorsun sonrada kendinde suç bulmuyorsun.Neyse konu kapansın.Tamam ben suçluyum çünkü sana ortalığa laf atmakla hata ettim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orada rüştü kelimeside geçmiyor bir daha oku arkadaş rüştü üzerinden bize laf atmış cvp vermiceksem neden buradayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gago sen ne zaman bu topice gelsen kesin tartısma oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Peki soruyorum sen neden Fb'den alınan bir oyuncu diye vurgulayıp laf atıyorsun? Bizde o zaman sana cevap vermeyeceksek bizim görevimiz ne oluor? Hey Allah'ım yaa..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam bunun için var.Tartışma yaratmak için yaratıLmışta o yüzden.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

arkadaş rüştü üzerinden bize laf atmış cvp vermiceksem neden buradayım
    Zaten bu zihniyet değişmedikçe hiç birşey olmaz hepimiz boşa konuşuruz...

iŞ paraya kalsa ztn katar da Dünya nın en iyi ligi olur... Bonservisi verebilmek almak değildir... Ronaldo v Zıgıc alınır istenilirse Adriano ise tekrar diyom çok çok zor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asıl onların zihniyeti degismedikce bosa konusuruz ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw Forum kelimesinin anlamını biliyor musunuz ??

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

yaw Forum kelimesinin anlamını biliyor musunuz ??

Burda ki çoğu kişinin biLdiğini sanıyorum ama senin biLdiğinden de şüpheLiyim açıkcası..Bu konunun dışına çıkan mesajLar atarsan bi daha bunLarı biLdiririm.Ve istersen burda ki herkesLe de tartışma yapmaktan vazgeç sen zararLı çıkarsın.Bize yetmez senin LafLarın..Umarım cevap vermezsin...

Zaten bu forumu o kadar iyi biLseydin w gibi harfLer kuLLanmazdın.Bu forumun diğer forumLar gibi sadece Laf yetiştirme yeri oLmadığını biLirdin..

Mesaj Yetkileri