Gerrard ve Torres'ten goller bekliorum. Umarım Liverpool Manchester'i devirir lig biraz daha güzel hale gelir.
Gerrard ve Torres'ten goller bekliorum. Umarım Liverpool Manchester'i devirir lig biraz daha güzel hale gelir.
Middlesbrough Tuncay'ın yine tek golüyle kazanmış. Aston Villa - Sunderland maçını 1 bekliyordum fakat 2 olmuş. Sunderland'dan umutluyum, ligde kalabilirler![]()
(/s)
oh oh Drogba-Villa yada Rooney-Villa( arkada bile CR7 ve Tevez).
Beyler Tuncay'ın golünü kesinlikle bir yerden bulup izleyin. Gerçektende muhteşem bir gol. Ceza sahası dışından iki kişiyi oyundan düşürüyor ceza sahası dışından yine kaleciyi kandırarak ters köşeye golü takıyor.![]()
Tuncay M.Boro'da adını her geçen gün dahada fazla duyuruyor.
Ayrıca bugünkü Man. United - Liverpool maçını Fox Tv yayınlamıyor :@
İnternetten izleyebileceğim site var mı?
Ne yayınlamıyor mu?
Ya ben sabahtan beri onu bekliyorum ya...![]()
evet başka bi avrupa kanalından falan veren var mı ManU maçını
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fox Sports'a atmışlar Manchester-Liverpool maçını![]()
Last edited by barahir : 23.Mart.2008 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tuncayın golu guzel olmus artık uyum problemı gıbı bırsey kalmamıs olsa gerek tebrkler..
Liverpool puan almalı, arsenal chelsea maçı zor olacak, arsenal için avantaj dogurur
Manchester United : 1 - 0 : Liverpool
Gol : Wes Brown
Liverpool'a çıkış yok! Şov daha yeni başladı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liverpool'da Mascherano kırmızı kart gördü..
Bastır Manchester'ım1 yetmez 2-3-4 olsun
![]()
Last edited by Aykan19o3 : 23.Mart.2008 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ya hani Fox Tv vericekti maçları ? Hay ben böyle işe sabahtan beri nevaleyi almış bekliyorum !
ManU 1-0 Liverpool
Gol : Wes Brown
Ayrica Liverpool da Mascherano kirmizi karttan atildi.
Ilk yari bitti.
Bizde böyle kös kös bekleyelim..![]()
Harbi Fox Tv bu maçı niye vermiyor yahu ? CheLsea Maçını verecekLer herhaLde kendi siteLerinde bu macı verecekLeri söyLemişLer ama...SöLemişLer sadece...
Maçı Fox Sports veriyormuş arkadaşlar. Ayrıca Liverpool 10 kişi kalmış bu saatten sonra maçı döndürmesi zor.
(/s)
herkezde Digiturk yok ki abi..Nasıl İZleyelim Fox Sports'u...
Liverpool ne maçlar çevirdi haydi bastır Liverpool'um.
Man.UND Bırakmaz Maçı..![]()
Manchester United kendi evinde öne geçtiği hiçbir maçta yenilmemiş..
3-0 oldu Liverpool bırak Premier Ligi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
abi tv verse 0-0 1-0 biter tatsız tuzsuz mac olur sımdı 3-0 oldubu arada bızde dıgıturk var nasıl ızlıycem?? :S
Manchester United işi bitirdi..
C.Ronaldo ve Nani'nin attığı gollerle 3-0 yaptık.
Gerçektende helal olsun Liverpool'uma. 78. dk ya kadar 1-0 dı. 10 kişi deplasmanda Manu'ya kök söktürdük be. Bravo çocuklar !!!
ManUtd dağıtmış resmen![]()
Abi sonuç 3-0.
Ayrıca Gerrard, Torres gördük ikisinideBenitez 81. dakikada Torres'i çıkardı Riise'yi soktu fark iyice açılmasın diye mi onu bilemem ama ''çift ön libero '' ile çıkan Liverpool'un dağıldığı kesin.
ManU Liverpool engelini de rahat asti.Bu sene de sampiyon olacagiz !
Bu arada Gökay mac Liverpool sahasinda gecti,nasil kök söktürüyorsunuz,anlamadim ben
Ronaldoya büyük maclarin kücük adami gibi SACMA bir lakap takanlar,bu maci izlesin.(: Ronaldo her macta iyi oynuyor.
bırak abi ya maçı izlitemiyoruz fox alırsa böle olur Boro-Derby maçını verio bu maçı vermiyor...
Baran abi süper söyledin Ronaldo küçük maçların adamı diyenler sanırım bu maçtan sonra Ronaldo'nun büyüklüğünü kabullenirler..![]()