hafta içinde bjk maçınız varya![]()
hafta içinde bjk maçınız varya![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
fikstüre hic bakmiyorum ts ile mac yapacagiz saniyordum ben hafta ici.volkan olmasada sorun olmaz bjk nin gol atacak oyuncusu yok.
...
Biz zaten iyi oynamak için çıkmıyoruz sahaya, mücadele edip kazanmak için çıkıyoruz, çünkü iş artık iyi futbol oynama olayından çıktı, Ya sonuna kadar mücadele edersin ya da hiç : )
...
Dün akşam itibariyle bakıldığında; 4 gün sonra oynanacak maçta oynayıp oynamayacağı belli olmayan Volkan'ın dünkü maçı tamamlaması hakkaten mucize.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
volkan bence beşiktaş maçında saha olucak
İşimiz zor olur Volkan olmazsa ne olursa olsun en korktugum takım Bjk çok güzel kontralara çıkıyorlar.
Loran Vayloyan'ın görevine son verildi. Lig Tv kendi isteğiyle ayrıldı, yaşanan bu süreçte yıpranmış diye açıklama yayınladı. Bizim ödediğimiz vergilerle maaş alan polislere Sarı-Kırmızı-Şampiyon-Cimbom diye tezahürat yaptırınca güzel Lig Tv'nin Fenerbahçe Muhabiri çak işareti yapınca kötü... Ve şuan sanık sandalyesinde bu kulüp oturuyor. Adaletini sevdiğim dünyası ...
...
Olağanüstü günler yaşıyoruz, maçlar çıkarıyoruz. Böyle bir ortamda şampiyonluğu beklemek gerçekten haksızlık olur daha doğrusu şampiyon olamadık diye üzülmek, hayıflanmak haksızlık olur. Hepsinin alınlarından öpmek lazım belki 34 maçlık periyodda o formaya yakışmayacak şekilde oynadıkları maçlar oynadılar ama gerek kupa maçları gerek play off maçları olağanüstü maçlar çıkarıyoruz, insanüstü performans sergiliyorlar. Perşembe İnönü deplasmanı, Pazar Trabzon deplasmanı ... Açıkçası puan kayıpları yaşanabilir ben bunu bekliyorum ve üzülmemek hayıflanmamak lazım bunu da biliyorum.
Medyanın ve Devlet Kurumlarının yaptıklarını anlatmanın izahı yok. Elbette devran tersine dönecek. Sabret ve inanmaya devam et Fenerbahçeli.
Tam tersi durum olsaydı ve Fenerbahçe lider, herhangi başka bir takım bu durumda olsaydı, şimdiye çoktan gönüllerin şampiyonu ilan edilirdi, methiyeler düzülürdü onun için.
Bu dönemde takım bu halde, hala 2 kupaya aday tek takım, önünde sadece saygıyla eğilmek yakışır. Siz şansınızı sürdürdükçe etrafa saldığınız korkuyu gördüm ya, siz kazanmaya devam ettikçe ortaya çıkan türlü komediler gördüm ya, varsın şampiyon olmasın, siz milyonlarca Fenerbahçelinin gönlünde bir ömür boyu yer edindiniz bile artık. Seneler seneler sonra bile, bu ekibi ezbere sayacak Fenerbahçe, sizlerin bu direnişinizi asla unutmayacak.
Hele bir de bunu 2 kupayla taçlandırırsanız, bırakın sonra 2 kupayı da elimizden alsınlar, puanları silsinler, küme düşürsünler, siz kalplere kazındınız bir kere, gönderin kupaları çok isteyenlere, müzede kupaya gerek yok, siz şu anda zaten zirvedesiniz, kupaya ulaşamamak bile bu haklı gururu yaşamayı etkilemeyecek. Ama o kupaları alıp, haykırmak istiyor milyonlar şike şike diyerek...
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz
Aykut Kocaman'a kızıyordum falan ama şu durumda Volkan'ı forvete koysa laf etmem artık.
Takım kenetlendi. Onuru, gururu için oynadığını gösterdi. Varsın gelmesin şampiyonluk. Fenerbahçe'den değerli mi?
Olay bu, bu seneyi atlatalım, seneye bol bol bunu tartışırız, nasıl böyle oynattı, niye geç değiştirdi, niye hep aynı oyuncular gibisinden.
O bacakla bir oyuncu takımı için mücadele devam ediyor ya, arkadaşları ona sahip çıkıyor ya, daha söyleyecek ne sözümüz olabilir ki, 4 maç, direnmeye devam, her sonuç bize o gururu yaşatacak, kazansak da kaybetsek de.
"YÜCE ATATÜRK"
Volkan twitterda perşembe günü oynayıp oynamayacağım henüz belli değil.Doktorumuz Ertuğrul Karanlık ile oynamam için elimizden geleni yapıyoruz yazdı.İnşallah yetişir maça
Aykut Kocaman gülüyor.
O da ne, poşet gördüm, yoksa yoksa? Hakime de mi poşet vermişler, abouvvv...
"YÜCE ATATÜRK"
hoca çok karizma çıkmış maçlarada böyle çıksaya
Ben de sana bunu diyorumdum geçmişte o kadar dil döktük sana sonunda değdiğini görmek güzelAykut Kocaman'a ben de çok kızdım derbilerde gölgesinden bile korkan adam filan yazmıştım facebookta. ama sonra anladım ki ne yeri ne zamanı. Birgün bu medya ve devlet kurumlarının linci kalkar, başkanımız yöneticilerimiz özgür olur, fenerbahçe bu sene küme düşecek mi, avrupada seneye gidecek mi dedikoduları biter, o zaman Aykut Kocaman'ı teknik anlamda tartışırız.
Bu ortamda 2 kupanın "hayali" bile güzel bazen düşünüyorum da dünya spor tarihinin en onurlu şampiyonlukları olur, nasıl bir kutlama olur o gece istanbulun, Türkiye'nin meydanları nasıl inler, gerçekten hayallerimin ötesine geçiyor, işimiz zor ama imkansız değil, 3 Temmuz ve Fenerbahçe sözkonusu oldu mu anormal düşünmek lazım zaten![]()
Ah bir şu şampiyonluk gelse sabahlara kadar sokaklarda içeriz, kutlarız bütün hafta okulu ekeriz. Bütün gün her yere Fenerbahçe formalarımız ile gideriz. Fenerium'lara akın ederiz. Çok güzel. İnşallah ulaşacağız bu iki kupaya. Önce Türkiye Kupası, sonra STSL.
Bugün gördümGüzel bir görüntü olmuş.
Bugün açıklama yaptı twitter'dan Alex, Felipe Volkan'ı çok seviyor diye : ) Fenerbahçe'yi yıkmayacak olan budur, problem ?
...
cocuk arkadan bile çok tatlı maşallah ya darısı volkanın başına
Dün Türk Telekom tribünü Felipe takımı buraya getir tezahüratı yapıyordu. Felipe de artık epeyce benimsendi. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Felipe'nin Alex ile birlikte maç öncesi tribün önünden geçerken tribünlere el sallaması felan çok iyiydimaşallah çok tatlı çocuk
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz