Çok güzel maç oldu, son anlar unutulmazdı gerçekten. Lofton ipten aldı bizi keza ruzic.
Çok güzel maç oldu, son anlar unutulmazdı gerçekten. Lofton ipten aldı bizi keza ruzic.
Lofton istedi ve aldı. Müthiş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Vay bee Bjk kazanmış helal olsun.Kendi sahasında yenilmez bence Bjk.
Akatlar'da bitirirler işi. Fark olur bu sefer. Eurolig için ligde de kasmıyorlar dedik ama hiçte öyle değilmiş valla zaten burayı geçsek Banvit eler bizi.
Sabah Uşak'ı çok rahat bir sekilde eledik ve yarı finale cıktık.Simdi rakibimiz belli oluyor Ksk-Efes maçı oynanıyor.Son 1.30 dakika 62-60 Efes önde.
Edit:Ksk kazandı.Efes İstanbul'da bitirir işi.(umarım)
KSK eler Efes'i. Biz de yarın eleniriz heralde.
Ksk , Efes'i elerse şampiyon olur diyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Akatlarda şuan küfür ediyolar. Ben çok üzüldüm açıkcası. Böyle bi günde.
31-30 bitti ilk yarı.
İki takımda kötü, Bjk bize göre biraz daha iyi 3'lük atıp, daha iyi savunma yapıyor. Bizi serbest atış ve hücum ribaundları oyunda tuttu.
Kafa kafaya gidiyor gene maç.
Sonuç belli olmadan peşinen yazayım, sonra bahane denmesin. Son çeyrek hakemler çok kritik kararlar veriyor aleyhimize, direk etki ediyorlar skora.
O kadar çok serbest atış kaçırdık ki maçı şu anda koparmış olabilirdik.
Maçı GS TV'den mi izliyoruz Lig TV'den mi belli değil.
Gs maçı 62-65 yaptıgı üçlükte müthiş bir hücum yaptı.
Broekhoff yapılmayacak olanı yaptı valla.
64-66 kazandık, son anları heyecanlı geçti maçın. 3. maç herşey olabilir, yine çekişmeli olur muhtemelen. Yalnız 2 takımda kötü, yolları çok uzun olmaz bu oyunla.
Bi an yine üçlük gelecek diye tırsmadım değil.Neyse ki yendik evimizde bu sefer kazanırız diye tahmin ediyorum.
Elimizdeki maçı verdik. Ayrıca bonsu burak yılmaz gibi attı kendini, sağolsun murat ve ismet badem sesszi kaldılar, hatta yere takıldı ayağı gibi saçma bir şey söyledi ismet. Artık şu yanlı yayınlarından bıktım lig tv'nin her maçta aynı şeyler.
2 defa kaçan Bjk şutu sonrası "hadi bee" dedi İsmet Badem kendini tutamayıp. Ayrıca kendisinin Bjk'li olması lazım, Murat Murathanoğlu da Fb'li diye biliyorum.
İsmet Badem çok diyor o tür lafları sevdigi oyuncular var.Mesela bizim Kenan'ı çok seviyor her kaçan atısında kahroluyor.![]()
Elimize geçen fırsatı sunduk rakibe, buyurun siz ilerleyin dedik resmen. Bu defa kazanamayız dışarıda ve eleniriz. Yazık oldu.
Bu sene büyük ihtimal Banvit - KSK finali olacak gibi. Tahmin ettiğim de bu şekildeydi çıkacak gibi 10 fark yaptı KSK son 5 dakika.
Bende Banvit-Ksk finali bekliyorum ve Ksk sampiyon olur diyorum.Eger Ksk'yı elersek biz sampiyon oluruz ama hiç sanmıyorum eleyecegimizi.
KSK ters bir takım valla büyüklere karşı oynuyor olmadık maçlarda yeniliyor.Yarı final serisi 3 maçtan oynanırsa Fener'in şansı var bence ama 5 maç olursa zor.
Bence Banvit - FB finali olacak, şampiyon da FB olur.
Deplasmanda 2 maçtan 1 tanesini alsa evinde büyük avantaj olur kastettiğim buydu 3 maçlıkta 2 deplasmanda da yenemeyebilirler sonuçta karşılarında Efes yok.
Ben Efes'i tercih ederdim, Karşıyaka çok ters takım. Karşıyaka'da 3 tane kritik adam var, 1 tanesini tutarsanız ve diğerleri efsane olmazsa kazanma ihtimaliniz yüksek ama o adamlar tutmak da öyle kolay değil, özellikle büyük maçlarda çok iyi oynuyorlar.