Dengesiz sonuçlar ortaya çıkıyor ama yinede iki takımda kıran kırana devam ediyor yarışa (: Samsun toparlamış artık kupa bekliyoruz Turgut Reyizden(: (:
Dengesiz sonuçlar ortaya çıkıyor ama yinede iki takımda kıran kırana devam ediyor yarışa (: Samsun toparlamış artık kupa bekliyoruz Turgut Reyizden(: (:
Sağolasın kardeşim bu sene Türkiye statüleri içinde bir kupa alacağız inşAllah (: Dengesiz sonuçlar açıkçası oluyor ama ligde iyiyiz MaşAllahımız var![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
çok güzel bir kariyer oluyor tebrikler 1. sayfadan itibaren baktım kariyerinize başarılar diliyorum...
bi şampiyonluk gelsin artık taraftarın sabrını taşırmayın![]()
Baştan sona okudum açıkçası baya yoruldumsakın durmayın yeni ss leri bekliyoruz.
Bu gece devam edemedik ..
Son 3 hafta fikstürümüz oldukça zor ;
Önce Fenerbahçe ardından Trabzonspor son haftada Lider Bursaspor'a karşı oynayacağız.
Arada Avrupa maçları'da var özellikle gruptan çıkmak adına önemli bir maçımız olacak.
Son 3 hafta mücadelelerimiz Şampiyonluk yolunda çok kritik umarım anlımızın akıyla ayrılırız bu maçlardan.
Avrupa'da ileri ki turlarda da şansına kolay rakipler gelirse,yükselirsin baya.
Kura şansımıza güvenmiyoruz ama dev takımlar hariç orta seviye takımlara karşı da takımımıza güveniyoruz![]()
nerede ama yeni ss ler =D
Oyuna henüz giremedik bu gece veya yarın devam ederiz o zaman gelir yeni ss ler (:
İlk sayfadan itibaren sıkılmadan okudum. Son maçlar da gayet iyi. başarılar diliyorum![]()
Teşekkürler sağolunBu iyi olan performansımızı devam ettirmemiz lazım (:
Lazımda Turgut abi ss ler nerede . Yarın okula gidiyorum bi daha yorum atamıyacağım :....
Kariyerinizi büyük bir titizlikle okudum hiç sıkılmadan büyük bir zevkle. Müthiş bir kariyer oluyor fakat bu saate kadar Şampiyonluk gelmemeside biraz düşündürücü. Umarım bu sezon gelir o beklenen şampiyonluk.
Bir sezon Giresunspor Şampiyonluğa yaklaşdı ama o da olmadı (:
Bu sezon bir ihtimal biz o ipi göğüsleyebiliriz , Oyunda çok şanssız anlarımız oluyor kırılma noktaları gibi onları az yaşayabilsek Şampiyonluklar gelecekde olmadı gitti bir türlü
Yorumun içinde teşekkürler.
Turgay skininin ismini öğrenebilirmiyim
şu ana kdar şampiyonluk gelmesede oyundaki mücadele oldukca ilgi çekip takip etmesini zevkli bir hale sokuyor en azndan biraz daha gerçekci buluyorum....
Abi yoksunuz herhalde, bekliyoruz.
Mucizenin Adı GİRESUNSPOR
Geride kalan 4 maçtan sonra Maritimo'yu yenip son maçta Panathinaikos maçına rahat çıkmaktı amacımız ancak işler ters gitti ve 5. maçta deplasmanda Maritimoya yenildik. Son maçta tek şansımız vardı deplasmanda 5-2 yenildiğimiz Panathinaikos'u Giresun'da yenip Hamburg'un da evinde Maritimo'yu yenmesini beklemekti ve bu sürprizi 10 kişi kalsak da 4-1 yenerek gerçekleştirdik.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
14.Hafta : Trabzonspor : 0 Samsunspor : 2
Deplasmanda Gökhan'ın güzel oyunuyla gol yemeyerek bulduklarımızıda atarak galip gelmesini bildik..
Uefa Avrupa Ligi 5.Maç : Samsunspor : 2 Vojvodina : 0
Ve Avrupa'da tur atlıyoruz .. İlk senemizde inanılmazı başarıyoruz !!
15.Hafta : Samsunspor : 3 Fenerbahçe : 2
Lideri devirdik ve tahta geçtik eğer 10 kişi kalmasaydık daha rahat bir maç olabilirdi..
16.Hafta : Beşiktaş : 1 Samsunspor : 3
Deplasmanda bu önemli maçı kazanmasını bildik ve liderliğimizi perçinledik..
Uefa Avrupa Ligi 6.Maç : Arsenal : 4 Samsunspor : 1
Skor yanıltmasın ilk gole kadar atağı yokdu Arsenal'in ama sonradan açıldılar (:
Uefa'da turladığımız önceden kesinleşmişti zaten..
Umarım bir üst turda güzel kura çekeriz..
Süper Ligde Çıkışa Geçtik
Ligin son maçlarında çok zor maçlar oynadık özellikle son 2 hafta Trabzonspor ve Fenerbahçe ile karşılaştık ve 2 rakibimizi de yenerek ligin ilk yarısını 4. sırada tamamladık.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son hafta şansız bir yenilgi ile Bursaspor'a 2-1 yenildik.
Süper Lig'de ilk yarı sona erdi ..
Geçmiş senelere göre harika bir ilk yarı geçirdik.Takım ritmini 1-2 maç haricinde hiç bozmadı.Avrupa maçlarından sonra bazen tökezlesekde ligin ilk yarısını çok iyi yerde bitirdik.Bundan sonra hedefimiz artık İlk 3 zor bir ikinci yarı bizi bekliyor ama takımımıza güveniyoruz ..
Avrupa'da rakipler belli oldu ..
Grubumuzdan ikinci sırada yer alarak bir üst tura kalmaya hak kazandık ve üst tura yükseldik..Rakibimiz Almanlar'ın güçlü ekibi Dortmund oldu !
Giresunspor'da tıpkı bizim gibi grubunu 2.sırada bitirerek bir üst tura kalmaya hak kazandı.Bize nazaran daha rahat bir kura çektiler.Rakipleri ise ;